Menus in

Ajankohtaista


NYT ON PARAS AIKA VARATA YRITYKSESI TAI YHTEISÖSI PIKKUJOULUT, SILLÄ SUOSITUIMMAT AJANKOHDAT TÄYTTYVÄT NOPEASTI.

Tiesitkö, että jo viikingit viettivät pikkujouluja? Joulu oli viikingeille tärkeä juhla jo ennen kristinuskoa, koska pimeä aika päättyi tuolloin.
Ja innokkaimmat järjestivät juhlia jo viikkoja ennen joulua, koska yhdessä oli niin mukava herkutella,

Haraldin pikkujouluissa voi kravattia höllentää ja vyötä avata, sillä nälkäiseksi ei voi jäädä, eikä kurkkua kuivaa.
Harald on tunnettu maukkaasta ja runsaasta ruoasta, palvelun rempseydestä ja rennosta tunnelmasta. Mitäpä muuta pikkujoulu herkuttelu kaipaisi? Ai niin, takuu. Harald antaa takuun pikkujouluilleen.
Joten varaappa paikkasi Haraldin pikkujoulupitoihin nyt heti.

www.ravintolaharald.fi
#pikkujoulu
#varaapaikkasi
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurant_harald
#pikkujoulumenu
... See MoreSee Less

NYT ON PARAS AIKA VARATA YRITYKSESI TAI YHTEISÖSI PIKKUJOULUT, SILLÄ SUOSITUIMMAT AJANKOHDAT TÄYTTYVÄT NOPEASTI.

Tiesitkö, että jo viikingit viettivät pikkujouluja? Joulu oli viikingeille tärkeä juhla jo ennen kristinuskoa, koska pimeä aika päättyi tuolloin.
Ja innokkaimmat järjestivät juhlia jo viikkoja ennen joulua, koska yhdessä oli niin mukava herkutella,

Haraldin pikkujouluissa voi kravattia höllentää ja vyötä avata, sillä nälkäiseksi ei voi jäädä, eikä kurkkua kuivaa.
Harald on tunnettu maukkaasta ja runsaasta ruoasta, palvelun rempseydestä ja rennosta tunnelmasta. Mitäpä muuta pikkujoulu herkuttelu kaipaisi? Ai niin, takuu. Harald antaa takuun pikkujouluilleen.
Joten varaappa paikkasi Haraldin pikkujoulupitoihin nyt heti.

www.ravintolaharald.fi
#pikkujoulu
#varaapaikkasi
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurant_harald
#pikkujoulumenu

Oletko jo maistanut Patavahtiemme valmistamaa herkullista riekonrintaa?
RUURIKIN RIEKKOA L, G
Paahdettua riekonrintaa, puolukka-voikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#ravintolat
#harald
... See MoreSee Less

Oletko jo maistanut Patavahtiemme valmistamaa herkullista riekonrintaa?
RUURIKIN RIEKKOA L, G 
Paahdettua riekonrintaa, puolukka-voikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#ravintolat
#harald

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana

MAANANTAI
21.10
Lehtipinaattikeittoa 9.20
Rapsakoita silakkapihvejä ja purjo-voikastia 10.50
Naudanlihapullia ja etikkakurkkukastia 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja punaviinikastia 19.90

TIISTAI
22.10
Basilikalla aateloitua maa-artisokkakeittoa 9.20
Sika-Petruksen porsaanleike BBQ-kastin kera 10.50
Pangasiusta ja koskenlaskijan vuolukermaa 10.50
Yön yli mureaksi haudutettua lampaanniskaa 19.90

KESKIVIIKKO
23.10
Metsänkävijän tattikeittoa 9.20
Pariloitua lohta ja punajuurikastia 10.50
Hirvikäristystä, pottuvoita ja tervapuolukkaa 10.50
Porsaankylkeä ja pororyynimakkaraa miekassa 19.90

TORSTAI
24.10
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kääryleitä ja savupaprikahummusta 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja nokkosjuustoa 10.50
Kirnuvoissa paistettua kuhaa ja sillikaviaaria 19.90

PERJANTAI
25.10
Vuohenjuusto-kukkakaalikeittoa 9.20
Linströminpihvi haudutetun sipulin kera 10.50
Pariloitua turskaa ja kylmäsavulohimoussea 10.50
Black Angus-härän petit tenderiä punaviinikastilla 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
#restaurant
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana

MAANANTAI
21.10 
Lehtipinaattikeittoa 9.20
Rapsakoita silakkapihvejä ja purjo-voikastia 10.50
Naudanlihapullia ja etikkakurkkukastia 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja punaviinikastia 19.90

TIISTAI
22.10 
Basilikalla aateloitua maa-artisokkakeittoa 9.20
Sika-Petruksen porsaanleike BBQ-kastin kera 10.50
Pangasiusta ja koskenlaskijan vuolukermaa 10.50
Yön yli mureaksi haudutettua lampaanniskaa 19.90

KESKIVIIKKO
23.10 
Metsänkävijän tattikeittoa 9.20
Pariloitua lohta ja punajuurikastia 10.50
Hirvikäristystä, pottuvoita ja tervapuolukkaa 10.50
Porsaankylkeä ja pororyynimakkaraa miekassa 19.90

TORSTAI
24.10 
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kääryleitä ja savupaprikahummusta 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja nokkosjuustoa 10.50
Kirnuvoissa paistettua kuhaa ja sillikaviaaria 19.90

PERJANTAI
25.10 
Vuohenjuusto-kukkakaalikeittoa 9.20
Linströminpihvi haudutetun sipulin kera 10.50
Pariloitua turskaa ja kylmäsavulohimoussea 10.50
Black Angus-härän petit tenderiä punaviinikastilla 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
#restaurant
#viikinkiravintolaharald

Menkääpä antamaan äänenne Kuopion parasta palvelua äänestykseen. Luvassa hyviä palkintoja. Kuopion Harald tietysti mukana, vink vink:)
www.ravintolaharald.fi

l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Flink.webropolsurveys.com%2FParticipation%2FPublic%2F75c2808a...
... See MoreSee Less

Menkääpä antamaan äänenne Kuopion parasta palvelua äänestykseen. Luvassa hyviä palkintoja. Kuopion Harald tietysti mukana, vink vink:)
www.ravintolaharald.fi

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Flink.webropolsurveys.com%2FParticipation%2FPublic%2F75c2808a-3c98-49be-86c1-345f294eebe1%3FdisplayId%3DFin1841939%26fbclid%3DIwAR0l_-5s1cc4KO0E03q8gY04Tx6mk55l2zeq_nH_-eH4pBmOpYosM1muunI&h=AT2hUjxGgmi0DnXH7tsn9ZrkJheS8sKkMYY5RKagqGh_u_5g4T-NtyXZ2rANmxw48Z8xnHDaBXc17UbXeMmCXj9CqyfKMwAh3jaA_BxAvGqRmUmE77TCV8wVBGSZViwoE3RXJLJinSJmBnhV81Ft_4uPuz63PoelgjOQLHgAcMwchEAB9-29dtAaecvJ_GZtwLpu3EWZ1aivuZEnhQQlbap-pi2GEsxZUXmi0Q1FOmMecAGwDOzwVvpijLJfyDNT0OX8d6P5GGBHPc2ymbW0kTexJ8CMDXA3X6RpgRqHV80KyP0rYKXTX2pWnIMqAbO4WtA63WDUHMmccYl4iXlviXv_YJqAqKOBlF1tBKu6gb9eR6eo7P5xQUJfuVLya78WE0QLWHj4voMLUF8O5L3uAdEvv2M5BJyj_tjUir1NgYhVo9G1MHXSzY05KAZUPwNmz2hbCj59yQCJoQORGhvgu7SP2eBpUYgSruCXZIZNok09c8wZkS-BajGq_-gNqepME3Pd54rWBB73jclEZWUwd51kfsx-_R2S_qGROtWa1kkjAHRWKNmC2PXhsCGKnVKQZ6Db-DOoYRF0mfe5GPyRJ_D_dwiIfzxAJsFe1UhAa7ZYgFgewDckU_cvKxvNnBxK0a7imfLne63dAYSb_nTyg7DReg0O5Dcfi5SemWFOAFuICZCDY5lJs4QDc3-HFEUhfbXJX9ki5Nr5LT1wi3-8TqQR46F-N5w1M1ltnHRqEjtAOBEmNzXjJA6AgvzJ7ivUFdKHSbWFCE6bP545smvDjYRKllWlVar00GP7al0a88-TR31vbIFr773iUUAFLfh6zjkOJYy28iEDAULgs3rh1Q

 

Comment on Facebook

Ella tonne mä menisin testaa jos näilt saa loihdittua gluteenitonta ja maidotonta sapuskee 😄

Oulun viikinkikylästä tervehdys!

Ollaan saatu ihania neitokaisia meille töihin takaamaan, että saadaan kurkunkostuketta ja evästä kiireisinä viikonloppuina passattua varmasti pöytään.
Viikinkinimet he haluaisivat teidän keksivän itselleen.
Molemmat ovat herttaisia, tunnollisia ja kaikkien kavereita.
Ehdotuksia otetaan erittäin mielellään vastaan, ja osuvimmat nimet otetaan käyttöön 1.11 😊

Neitokaiset kiittävät tulevista nimistään jo etukäteen!

Ihanaa viikkoa kaikille!

Terkuin
Oulun Haraldin poppoo

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikings
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#harald
... See MoreSee Less

Oulun viikinkikylästä tervehdys!

Ollaan saatu ihania neitokaisia meille töihin takaamaan, että saadaan kurkunkostuketta ja evästä kiireisinä viikonloppuina passattua varmasti pöytään. 
Viikinkinimet he haluaisivat teidän keksivän itselleen. 
Molemmat ovat herttaisia, tunnollisia ja kaikkien kavereita. 
Ehdotuksia otetaan erittäin mielellään vastaan, ja osuvimmat nimet otetaan käyttöön 1.11 😊 

Neitokaiset kiittävät tulevista nimistään jo etukäteen!

Ihanaa viikkoa kaikille!

Terkuin
Oulun Haraldin poppoo 

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikings
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#haraldImage attachment

 

Comment on Facebook

Nanna Johdettu sanasta nenna (rohkea) Thora Thorin feminiininen muoto

Harald Hirmuisen innoittamana luonnollisesti Helga ja Hulda

Orkkuli ja Ursula. Onko tarpeeksi viikinki nimet? 😐

Frigga ja Sigfrid Sinihelma

Alfhild ja Ylva (haltija ja naarassusi 😊)

Pilli ja pulla

Pinja ja Allu

Saana ja inga

Fjalar ja Galar

Thora ja Ingrid

+ View previous comments

6 days ago

Hitto, perinteinen rokkapäivä, mutta hernekeitto loppunut! 🤬🤬🤬 ... See MoreSee Less

Olisiko Viikinkikaste hyvä ohjelmanumero teidän pikkujouluihin?

KASTE VIIKINKIEN TAPAAN
Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Kasteen suorittaneista poikasista tulee miehiä ja miehistä viikinkejä. Naisille kasteen suorittaminen on merkki määräysvallasta perheen sisällä. Kasteessa kokelas syö palan HAPANHAITA ja huuhtelee koettelemuksen alas vainojuomalla.

Viikinkien lähtiessä pitkille merimatkoille, piti varata mukaan tietysti ruokaakin. Koska siihen aikaan ei jääkaappia tai muitakaan nykyisiä säilytysmenetelmiä tunnettu, käyttivät viikingit hapatusta yhtenä säilytysmuotona. Syksyllä saatu hai haudattiin Islannin mineraalirikkaaseen maaperään, josta se puolenvuoden jälkeen nostettiin kevät aurinkoon kuivumaan. Näin saatu hapanhai oli säilyvä ja aromirikas,,, joskin eksoottisen tuoksuinen. Viikinkinuorukaiset suorittivat kasteen ennen ensimmäistä matkaansa todistaen näin pärjäävänsä muiden matkassa.

Harald suorittaa Viikinkikasteen pyynnöstä vain kaikkein rohkeimmille, herkkä vatsaisille kaste ei sovi. Pelkokertoimeen verrattavissa olevan riitin suorittaneet saavat muistoksi diplomin, elämänsä ”makunautinnon” ja aiheen kehuskella kaveripiirissä. Myös kunniataulu ravintolan seinällä todistaa, että joukossamme on vielä uskaliaita viikinkejä… Kun koettelemukset on käyty, voidaan siirtyä viikinkien syvimpään olemukseen, eli nauttimaan todellisista herkuista, joita Viikinkiravintola Haraldissa on runsain mitoin tarjolla.

Viikinkikasteen hinta on 19 €/kaste. Ei sovellu alle 18-vuotiaille. Vain ennakkovarauksesta.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#ravintolat
#harald
... See MoreSee Less

Olisiko Viikinkikaste hyvä ohjelmanumero teidän pikkujouluihin?

KASTE VIIKINKIEN TAPAAN
Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Kasteen suorittaneista poikasista tulee miehiä ja miehistä viikinkejä. Naisille kasteen suorittaminen on merkki määräysvallasta perheen sisällä. Kasteessa kokelas syö palan HAPANHAITA ja huuhtelee koettelemuksen alas vainojuomalla.

Viikinkien lähtiessä pitkille merimatkoille, piti varata mukaan tietysti ruokaakin. Koska siihen aikaan ei jääkaappia tai muitakaan nykyisiä säilytysmenetelmiä tunnettu, käyttivät viikingit hapatusta yhtenä säilytysmuotona. Syksyllä saatu hai haudattiin Islannin mineraalirikkaaseen maaperään, josta se puolenvuoden jälkeen nostettiin kevät aurinkoon kuivumaan. Näin saatu hapanhai oli säilyvä ja aromirikas,,, joskin eksoottisen tuoksuinen. Viikinkinuorukaiset suorittivat kasteen ennen ensimmäistä matkaansa todistaen näin pärjäävänsä muiden matkassa.

Harald suorittaa Viikinkikasteen pyynnöstä vain kaikkein rohkeimmille, herkkä vatsaisille kaste ei sovi. Pelkokertoimeen verrattavissa olevan riitin suorittaneet saavat muistoksi diplomin, elämänsä ”makunautinnon” ja aiheen kehuskella kaveripiirissä. Myös kunniataulu ravintolan seinällä todistaa, että joukossamme on vielä uskaliaita viikinkejä… Kun koettelemukset on käyty, voidaan siirtyä viikinkien syvimpään olemukseen, eli nauttimaan todellisista herkuista, joita Viikinkiravintola Haraldissa on runsain mitoin tarjolla.

Viikinkikasteen hinta on 19 €/kaste. Ei sovellu alle 18-vuotiaille. Vain ennakkovarauksesta.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#ravintolat
#haraldImage attachment

REVONTULTEN RETKI VIIKINKIRAVINTOLA HARALDISSA

Saamenmaan alkukivi L
Liuskekiveltä tarjotaan: Kemijoen kylmäsavulohta, tervasilakkaa, savulahnaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea ja mallasleipää sekä yrttipistoukurkkuja.

Poroa tunturien tuulista L, G
Mureaa poron sisäfileetä ja haudutettua poronlapaa, tatti-kantarellikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia, lämmintä leipäjuustoa sekä tervattuja puolukoita.

Piikaplikan jälkiruokapäre L
Päreeltä tarjotaan päärynämoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua vierellään rapea räiskäle vadelmakastin kera, pettujäätelöä, metsämansikka­moussea sekä uuniomenahilloa.

Historiankirjojen mukaan:
Bjarmia on islantilaisissa saagoissa esiintyvä alue, joka sijaitsi Jäämeren tai Vienanmeren rannoilla. Ottar Haalogalantilainen oli 800–900-luvun taitteessa elänyt viikinki, joka oli omien sanojensa mukaan kaikkein pohjoisimpana asunut norjalainen. Hän halusi selvittää minne asti maa ulottuu ja purjehti pohjoiseen rannikkoa pitkin. Hän päätyi lopulta suuren joen suuhun, jossa maa oli hyvin viljeltyä. Tämän maan asukkaat puhuivat lähes samaa kieltä kuin fennit (saamelaiset). Nämä pohjoisen asukkaat olivat suurikokoisia, rikkaita ja vaalea tukkaisia. Saagoissa kerrotaan bjarmien hopea-aarteista, joita norjalaiset tavoittelivat käymällä kauppaa tai ryöstelemällä. Ryöstää yritettiin myös Bjarmialaisten palvoman Jomalin-patsaalta kultakruunu, kaulakääty ja hopeamalja täynnä punakultaa, jonka arvoksi mainitaan kolme varustettua laivaa.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
#ravintolat
#vikingrestuarantharald
#harald
... See MoreSee Less

VIIKINKIRAVINTOLA HARALD TURKU, KEITTIÖPÄÄLLIKÖN PAIKKA AVOINNA

Tehtävänäsi on varmistaa keittiömme toiminta strategiamme mukaisesti, kehittää ketjumme
ruokatuotettamme entistä paremmaksi sekä kannustaa koko patavahti-joukkue huippusuorituksiin, joka päivä.
Tarjoamme Sinulle paikan loistavassa tiimissä, mielekkäiden hommien parissa ihan Turun
ydinkeskustassa.
Olet luonnostasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja positiivisesti jämäkkä.
Jos tämän lisäksi Sinulla on alan koulutus ja vähintään neljän vuoden esimieskokemus lajin parissa sekä pelisilmää nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, ota yhteyttä.
Osaat siis jo valmiiksi johtaa joukkuettasi loistosuorituksiin, osaat laatia työvuorolistat ja ymmärrät varastonhallinnan.
Ennen kaikkea olet johtotähtenä luomassa asiakkaillemme elämyksiä lautasella, lankulla, kilvellä, miekassa…
Laita kirjallinen hakemus palkkatoiveineen, 24.10. mennessä, osoitteeseen minna.honkapaa@ravintolaharald.fi

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#ravintolaharaldturku
#vikingrestaurants
#turku
... See MoreSee Less

VIIKINKIRAVINTOLA HARALD TURKU, KEITTIÖPÄÄLLIKÖN PAIKKA AVOINNA

Tehtävänäsi on varmistaa keittiömme toiminta strategiamme mukaisesti, kehittää ketjumme
ruokatuotettamme entistä paremmaksi sekä kannustaa koko patavahti-joukkue huippusuorituksiin, joka päivä.
Tarjoamme Sinulle paikan loistavassa tiimissä, mielekkäiden hommien parissa ihan Turun
ydinkeskustassa.
Olet luonnostasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja positiivisesti jämäkkä.
Jos tämän lisäksi Sinulla on alan koulutus ja vähintään neljän vuoden esimieskokemus lajin parissa sekä pelisilmää nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, ota yhteyttä.
Osaat siis jo valmiiksi johtaa joukkuettasi loistosuorituksiin, osaat laatia työvuorolistat ja ymmärrät varastonhallinnan.
Ennen kaikkea olet johtotähtenä luomassa asiakkaillemme elämyksiä lautasella, lankulla, kilvellä, miekassa…
Laita kirjallinen hakemus palkkatoiveineen, 24.10. mennessä, osoitteeseen minna.honkapaa@ravintolaharald.fi

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#ravintolaharaldturku
#vikingrestaurants
#turku

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

MAANANTAI
14.10.
Kolmen sipulin keitto 9.20
Ylikypsää häränposkea ja piparjuurikastia 10.50
Paistettuja muikkuja ja tilli-hollandaisekastia 10.50
Teurastajanpihviä tulimaan tomaattikastin kera 19.90

TIISTAI
15.10.
Curry-kasviskeitto 9.20
Yrttivoissa paistettua turskaa ja kermaviilikastia 10.50
Lammaspyörykät tumman minttukastin kera 10.50
Pariloitua hirven entrecotea ja sienikastia 19.90

KESKIVIIKKO
16.10
Baskimaan kala-katkarapukeittoa 9.20
Grillattua broilerinrintaa pestokastin kera 10.50
Jakkihedelmäpataa ja kvinoa-linssipaistosta 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja pippurikastia 19.90

TORSTAI
17.10
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Yrttisinapilla marinoitua lohta ja valkoviinikastia 10.50
Härkäpapupihvejä, vuohenjuustoa ja hummusta 10.50
Riekonrintaa ja marjakastia 19.90

PERJANTAI
18.10.
Aurajuustokeittoa ja yrttikrutonkeja 9.20
Pariloitua kampelaa ja kurkku-jogurttikastia 10.50
Pippuroitua härälihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Haraldin lammassärää 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
#restaurant
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

MAANANTAI
14.10. 
Kolmen sipulin keitto 9.20
Ylikypsää häränposkea ja piparjuurikastia 10.50
Paistettuja muikkuja ja tilli-hollandaisekastia 10.50
Teurastajanpihviä tulimaan tomaattikastin kera 19.90

TIISTAI
15.10. 
Curry-kasviskeitto 9.20
Yrttivoissa paistettua turskaa ja kermaviilikastia 10.50
Lammaspyörykät tumman minttukastin kera 10.50
Pariloitua hirven entrecotea ja sienikastia 19.90

KESKIVIIKKO
16.10 
Baskimaan kala-katkarapukeittoa 9.20
Grillattua broilerinrintaa pestokastin kera 10.50
Jakkihedelmäpataa ja kvinoa-linssipaistosta 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja pippurikastia 19.90

TORSTAI
17.10 
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Yrttisinapilla marinoitua lohta ja valkoviinikastia 10.50
Härkäpapupihvejä, vuohenjuustoa ja hummusta 10.50
Riekonrintaa ja marjakastia 19.90

PERJANTAI
18.10. 
Aurajuustokeittoa ja yrttikrutonkeja 9.20
Pariloitua kampelaa ja kurkku-jogurttikastia 10.50
Pippuroitua härälihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Haraldin lammassärää 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
#restaurant
#viikinkiravintolaharald

 

Comment on Facebook

Hyvät on lounaat

Sven Säästöliekki tässä hei. Svenin nokkeluudella ei ole tunnetusti rajoja, joten tänään kerrotaan reseptivinkki vitsin muodossa

Suomalainen, Ruotsalainen ja Norjalainen joutuivat autiolle saarelle. Eikä mennyt aikaakaan, kun he joutuivat alkuasukasheimon vangiksi. Heimon päällikkö käski heidän tehdä hänelle hedelmäsalaatin tai käy huonosti.
Norjalainen sai kiivin jonka hän kuori ja leikkasi pieniksi paloiksi. Päällikkö tutki paloja ja käski sen jälkeen norjalaista työntämään 10 kiiviä perseeseensä. Norjalainen sai vain kolme ja hänet tapettiin.
Sitten tuli Suomalaisen vuoro. Hän sai nektariinin jonka hän halkaisi ja viipaloi paloiksi. Taas päällikkö tutki paloja ja käski suomalaisen tunkea kymmenen nektariinia perseeseensä. Suomalainen sai sentään neljä, mutta silti hänet tapettiin.
Sitten tuli ruotsalaisen vuoro. Hänen tehtäväksi tuli tehdä liemi salaatille. Ruotsalainen tarttui innokkaasti toimeen. Hän laittoi kattilaan sitruunamehua, vettä, sokeria ja tähtianiksen. Antoi sokerin sulaan ja sekoitti jäähtyneen liemen kiivin ja nektariinin kanssa . Varmuuden vuoksi hän lisäsi vielä mustikoita ja viipaloidut mansikat ja antoi päällikön maistaa. ”mmm hyvää totesi päällikkö” ruotsalainen huokasi helpotuksesta. ”mutta tiedätkö mikä tähän vielä sopisi” päällikkö jatkoi ”vesimeloni”

Tämän vitsin, joka saisi Spedenkin kääntymään haudassaan ja Loirinkin liukastumaan, kannatta käyttää seuraavissa pikkujouluissa niin saanti on varma. Ei muuta kuin varaamaan Haraldeista pikkujoulut niin kyllä nauru raikaa.

Kohti kaamosta tv Sven
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharld
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#ravintolat
#harald
... See MoreSee Less

Sven Säästöliekki tässä hei.  Svenin nokkeluudella ei ole tunnetusti rajoja, joten tänään kerrotaan reseptivinkki vitsin muodossa

Suomalainen, Ruotsalainen ja Norjalainen joutuivat autiolle saarelle. Eikä mennyt aikaakaan, kun he joutuivat alkuasukasheimon vangiksi.  Heimon päällikkö käski heidän tehdä hänelle hedelmäsalaatin tai käy huonosti.
Norjalainen sai kiivin jonka hän kuori ja leikkasi pieniksi paloiksi. Päällikkö tutki paloja ja käski sen jälkeen norjalaista työntämään 10 kiiviä perseeseensä. Norjalainen sai vain kolme ja hänet tapettiin.
Sitten tuli Suomalaisen vuoro. Hän sai nektariinin jonka hän halkaisi ja viipaloi paloiksi. Taas päällikkö tutki paloja ja käski suomalaisen tunkea kymmenen nektariinia perseeseensä. Suomalainen sai sentään neljä, mutta silti hänet tapettiin.
Sitten tuli ruotsalaisen vuoro. Hänen tehtäväksi tuli tehdä liemi salaatille. Ruotsalainen tarttui innokkaasti toimeen.  Hän laittoi kattilaan sitruunamehua, vettä, sokeria ja tähtianiksen. Antoi sokerin sulaan ja sekoitti jäähtyneen liemen kiivin ja nektariinin kanssa . Varmuuden vuoksi hän lisäsi vielä mustikoita ja viipaloidut mansikat ja antoi päällikön maistaa. ”mmm hyvää totesi päällikkö” ruotsalainen huokasi helpotuksesta. ”mutta tiedätkö mikä tähän vielä sopisi” päällikkö jatkoi  ”vesimeloni”

Tämän vitsin, joka saisi Spedenkin kääntymään haudassaan ja Loirinkin liukastumaan, kannatta käyttää seuraavissa pikkujouluissa niin saanti on varma. Ei muuta kuin varaamaan Haraldeista pikkujoulut niin kyllä nauru raikaa.

Kohti kaamosta tv Sven
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharld
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#ravintolat
#harald

Arvonta!!!!
Kommentoi kuvan alle kenen kanssa sinä juhlistat pikkujouluja. Tykkää sivustamme ja julkaisua saa myös jakaa kavereille. Arvomme sivun tykkääjien kesken 150€:n Harald lahjakortin, pikkujoulujen viettoa varten. Arvonta suoritetaan 1.11.2019. Julkaisemme voittajan nimen facebook sivuillamme. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Onnea arvontaan.

www.ravintolaharald.fi/helsinki/pikkujoulut/

Haraldin pikkujouluissa voi kravattia höllentää ja vyötä avata, sillä nälkäiseksi ei voi jäädä, eikä kurkkua kuivaa.
Harald on tunnettu maukkaasta ja runsaasta ruoasta, palvelun rempseydestä ja rennosta tunnelmasta. Mitäpä muuta pikkujoulu herkuttelu kaipaisi? Ai niin, takuu. Harald antaa takuun pikkujouluilleen.
Joten varaappa paikkasi Haraldin pikkujoulupitoihin nyt heti.

www.ravintolaharald.fi
#pikkujoulu
#varaapaikkasi
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurant_harald
#pikkujoulumenu
... See MoreSee Less

Arvonta!!!!
Kommentoi kuvan alle kenen kanssa sinä juhlistat pikkujouluja. Tykkää sivustamme ja julkaisua saa myös jakaa kavereille. Arvomme sivun tykkääjien kesken 150€:n Harald lahjakortin, pikkujoulujen viettoa varten. Arvonta suoritetaan 1.11.2019. Julkaisemme voittajan nimen facebook sivuillamme. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Onnea arvontaan.

https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/pikkujoulut/

Haraldin pikkujouluissa voi kravattia höllentää ja vyötä avata, sillä nälkäiseksi ei voi jäädä, eikä kurkkua kuivaa.
Harald on tunnettu maukkaasta ja runsaasta ruoasta, palvelun rempseydestä ja rennosta tunnelmasta. Mitäpä muuta pikkujoulu herkuttelu kaipaisi? Ai niin, takuu. Harald antaa takuun pikkujouluilleen.
Joten varaappa paikkasi Haraldin pikkujoulupitoihin nyt heti.

www.ravintolaharald.fi
#pikkujoulu
#varaapaikkasi
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurant_harald
#pikkujoulumenu

 

Comment on Facebook

Kyllä mä haluaisin viettää mieheni Tony, kaasot Nina Elisa Annukka ja mukana ehdottomasti myös Bestman Joona :) Olisi kiva istua heidän kanssa alas hyvän ruuan äärelle 😍 Olivat isossa osassa häitämme 💕

Meidän mammaporukka olis niin ansainnut tämän piristyksen vauvavuoteen 😍 Minna, Jasmiina, Noora, Jenna, ja muut 🤩

Siskoni/siskonmieheni kanssa nauttimaan teidän aivan mahtavasta ruuasta ❤👍

Tää olis sellanen sisters by heart❤️-ryhmän täydellinen pikkujoulujuhlistus!! 🥂

Metallipäiden pikkujouluja vois viettää, Mari, Marja ja muut murut, Hanna kaapataan kans mukaan😂❤

Oispa ihana mun rakkaille Jenni, Anette ja Anni 🥰 Ja kait sitä vois ottaa pari vävypoikaakin mukaan 😁

Mukana! Perheen kanssa ois kiva 💖

Mukana! Yhdessä perheen kanssa

Perheen kanssa olisi mukava juhlia😃

Jatkettaisiin oman perheen pikkujoulutraditiota hyvän ruuan ääressä 🤩

Miten ois entiset koulukaverit Anu Minna Miia ja kumppanit. Lähtisittekö?

Mukana ja ehdottomasti rakkaan perheen kanssa ❤️

Ois kyllä mukava synttäreitä juhlia ystävien ja tyttäreni kanssa❤️

Yhdessäoloa ystävieni kanssa sekä juhlatunnelmaa

Perhe ja ystävät,niiden kanssa olisi hyvä juhlia❤❤❤

Vois juhlia itekseen

Läheisten kanssa olisi kiva kokoontua yhteen ja viettää minun synttäreitä❤

Ihan tietty perhepiirissä ❤️

Mieheni syntymäpäivää voisi juhlistaa ❤

mukana, perheen ja sisaruksten kera :)

Kyllä perheen kanssa tulisimme juhlistamaan mukavaa pikkujoulun aikaa! :)

Meidän perhe ja ihana ystäväporukka mukaan!!

Perheen ja ystävien kanssa ois mukava juhlia 🎅🤶

Kyllä mä perheen veisin nauttimaan yhteistä aikaa 😍

Mukana perheen voimin😍

+ View previous comments

”Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Hemmottele ystävääsi Haraldin ja Helgan Rakkauspaketilla.
Kuka sinut vie herkuttelemaan?”

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#vikings
#harald
... See MoreSee Less

”Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Hemmottele ystävääsi Haraldin ja Helgan Rakkauspaketilla.
Kuka sinut vie herkuttelemaan?”

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#vikings
#haraldImage attachment

 

Comment on Facebook

Mieheni Pekka varmaan minut tuonne veisi 😊😘 Vink,vink😘

Tää ois liian hyvää ollakseen totta! Vuosi miehen elinsiirrosta jota ei olla päästy vielä juhlimaan 🥂

Roni kanssa tultaisiin syömään, kun hääpäiväkin tulossa ♥️

Jani on ainoo kun mua joskus vie syömään 💖

Kyllä mies veis mielellään syömään

Rakas mieheni vie ihanalle päivälliselle .🥰😍💓🤩

Jospa se minun aviomieheni Toni veisi minut🤩

Mie voisin viedä tyttäret❤ Saara Johanna ja Eveliina Hyttinen

Mieheni Markun kanssa tulisimme 😊😊

Oisko vapaaehtoisia ? 😉

Mahtaiskohan toi Mikko viedä 🤔♥️

Mies, ja lapsetki joskus

Mieheni veisi minut nauttimaan.

Koko perhe 9 henkilöä

Mira varmaan vie 💞

Joni vuoro seuraavaksi keksiä jotain kivaa. 🤗👌

Petri ehkä veis mut 😚

Rakas mieheni😊 💖

Perheeni ❤️

Kyllä se oma rakas aviomies vie 😍

Ystävä 💕

mieheni 👍🏼

Mieheni Timo <3

Rakkaani vie <3

Ystävä ❤

+ View previous comments

ROVIORANNIKON RETKI

Metsänkävijän tatti-kantarellikeitto L
Kuusenkerkkäöljyllä koristettua kermaista tatti-kantarellikeittoa speltti-punajuurileivän ja kirnuvoin kera.

Aifurin lammassärä L
Haraldin ikiaikojen klassikko: pitkään ja hartaasti haudutettua karitsanniskaa
vierellään palsternakka-perunavoita, uunijuureksia, tervattuja puolukoita ja
speltti-punajuurileipää yrttipistoun kera.

Haraldin tervainen L
Haraldin kuuluisaa tervajäätelöä, nougat-kinuskikastiketta, manteli-kauramurua ja kuivattua karhunvatukkaa.

Historiankirjojen mukaan:
Norjan kuninkaaksi nousseen Olavi Pyhän kerrotaan tehneen viikinkiretken Itämerelle. Ensin hän ryösteli Mälarin aluetta ruotsissa. Seuraavaksi hän purjehti Saarenmaalle yllättäen paikalliset, jotka ensin suostuivat Olavin vaatimuksiin, mutta sitten hyökkäsivät Olavin ja tämän miesten kimppuun. Retkikunta selvisi taistelusta ja purjehti ryöstelemään Suomen rannikkoa, jota saagoissa kutsuttiin nimellä Balagaardssida – roviorannikko. He jalkautuivat syvemmälle sisämaahan, jossa asukkaat olivat hylänneet asumuksensa ja tyhjentäneet ne arvoesineistä. Suunnatessaan takaisin laivoilleen Olavi ja hänen miehensä joutuivat suomalaisten väijytyksen kohteeksi menettäen useita miehiä. Olavi pääsi jäljelle jääneiden miestensä kanssa kuitenkin takaisin laivoilleen myrskyn samalla noustessa. Olavi käski tappiosta huolimatta laivat liikkeelle purjehtien rannikkoa pitkin. Suomalaisten kerrotaan lähteneen takaa-ajoon ja edenneen saman matkan maata pitkin kuin Olavi eteni laivoineen. Olavi retkikuntineen onnistui kuitenkin pääsemään pakoon.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#harald
... See MoreSee Less

ROVIORANNIKON RETKI 

Metsänkävijän tatti-kantarellikeitto L
Kuusenkerkkäöljyllä koristettua kermaista tatti-kantarellikeittoa speltti-punajuurileivän ja kirnuvoin kera.

Aifurin lammassärä L
Haraldin ikiaikojen klassikko: pitkään ja hartaasti haudutettua karitsanniskaa
vierellään palsternakka-perunavoita, uunijuureksia, tervattuja puolukoita ja
speltti-punajuurileipää yrttipistoun kera.

Haraldin tervainen L
Haraldin kuuluisaa tervajäätelöä, nougat-kinuskikastiketta, manteli-kauramurua ja kuivattua karhunvatukkaa.

 Historiankirjojen mukaan: 
Norjan kuninkaaksi nousseen Olavi Pyhän kerrotaan tehneen viikinkiretken Itämerelle. Ensin hän ryösteli Mälarin aluetta ruotsissa. Seuraavaksi hän purjehti Saarenmaalle yllättäen paikalliset, jotka ensin suostuivat Olavin vaatimuksiin, mutta sitten hyökkäsivät Olavin ja tämän miesten kimppuun. Retkikunta selvisi taistelusta ja purjehti ryöstelemään Suomen rannikkoa, jota saagoissa kutsuttiin nimellä Balagaardssida – roviorannikko. He jalkautuivat syvemmälle sisämaahan, jossa asukkaat olivat hylänneet asumuksensa ja tyhjentäneet ne arvoesineistä. Suunnatessaan takaisin laivoilleen Olavi ja hänen miehensä joutuivat suomalaisten väijytyksen kohteeksi menettäen useita miehiä. Olavi pääsi jäljelle jääneiden miestensä kanssa kuitenkin takaisin laivoilleen myrskyn samalla noustessa. Olavi käski tappiosta huolimatta laivat liikkeelle purjehtien rannikkoa pitkin. Suomalaisten kerrotaan lähteneen takaa-ajoon ja edenneen saman matkan maata pitkin kuin Olavi eteni laivoineen. Olavi retkikuntineen onnistui kuitenkin pääsemään pakoon.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#haraldImage attachmentImage attachment

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

MAANANTAI
7.10.
Punajuuri-borskeittoa ja smetanaa 9.20
Haraldin riistamakkarapannu 10.50
Voissa paistettuja silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

TIISTAI
8.10.
Berghamin lohikeittoa 9.20
Lindströminpihvi, mustikka-sipulihillon kera 10.50
Jakkihedelmämuhennoksella täytettyjä lettuja 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja rosmariinikastia 19.90

KESKIVIIKKO
9.10.
Tatti-kantarellikeittoa 9.20
Pariloitua lohta ja kuusenkerkkäkastia 10.50
Porsaanleike pippurikastin kera 10.50
Riekonrintaa ja mustaherukkakastia 19.90

TORSTAI
10.10.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kaalikääryleet porkkanakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja tummaa pähkinäkastia 10.50
Paahdettua kuhaa sekä yrtti-tomaattirelissiä 19.90

PERJANTAI
11.10.
Koskenlaskijan juustokeittoa 9.20
Leivitettyä hietakampelaa caesarkastin kera 10.50
Hirvenlihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Juustolla kuorrutettuja härännoisetteja 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
#restaurant
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

MAANANTAI
7.10. 
Punajuuri-borskeittoa ja smetanaa 9.20
Haraldin riistamakkarapannu 10.50
Voissa paistettuja silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

TIISTAI
8.10. 
Berghamin lohikeittoa 9.20
Lindströminpihvi, mustikka-sipulihillon kera 10.50
Jakkihedelmämuhennoksella täytettyjä lettuja 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja rosmariinikastia 19.90

KESKIVIIKKO
9.10. 
Tatti-kantarellikeittoa 9.20
Pariloitua lohta ja kuusenkerkkäkastia 10.50
Porsaanleike pippurikastin kera 10.50
Riekonrintaa ja mustaherukkakastia 19.90

TORSTAI
10.10. 
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kaalikääryleet porkkanakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja tummaa pähkinäkastia 10.50
Paahdettua kuhaa sekä yrtti-tomaattirelissiä 19.90

PERJANTAI
11.10. 
Koskenlaskijan juustokeittoa 9.20
Leivitettyä hietakampelaa caesarkastin kera 10.50
Hirvenlihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Juustolla kuorrutettuja härännoisetteja 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
#restaurant
#viikinkiravintolaharald