Menus in

Ajankohtaista


Tervehdys Jyväskylän viikinkikylästä. Ohessa soppa ja rieska ohje viikonlopulle.

Kukkakaali-juustokeitto

n.800g kukkakaalia
100g voita
1 iso sipuli
1dl valkoviiniä
1pkt. (250g) koskenlaskija voimakasta
n.8dl vettä
valkopippuria ripaus
suolaa

Ota kukkakaalista n. ¼ sivuun ja kuutioi pieneksi. pilko loppu kukkakaali ja hienonna sipuli.
Kuullota kukkakaalia, valkopippuria ja sipulia voissa. Lisää valkoviini ja kiehauta. Lisää vesi ja keitä noin: 20min tai kunnes kukkakaalit ovat kunnolla pehmeitä. Lisää koskenlaskija murennettuma joukkoon ja kiehauta.
Aja soseeksi sauvasekoittimella ja lisää suolaa tarvittaessa. lisää lopuksi sivuun otetut kuutioidut kukkakaalit ja kiehauta vielä kerran.

Perunarieska

3dl kylmää perunamuusia
n. 3dl vehnäjauhoja
1 iso kananmuna
1tl suolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään muotoiltavaksi hiukan pehmeäksi taikinaksi. Älä vaivaa sitkoa taikinaan.
Taputtele vehnäjauhojen kanssa rieskoja. Pistele haarukalla reikiä rieskoihin. Paista uunipellillä leivinpaperin päällä 250c noin. 8min. Tai kunnes ovat kauniin ruskean laikukkaita.

Iloista kevään odotusta toivoopi Jyskälän kylän ylikeittäjä

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#reseptit
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
... See MoreSee Less

Tervehdys Jyväskylän viikinkikylästä. Ohessa soppa ja rieska ohje viikonlopulle.

Kukkakaali-juustokeitto

n.800g kukkakaalia
100g voita
1 iso sipuli
1dl valkoviiniä
1pkt. (250g) koskenlaskija voimakasta
n.8dl vettä
valkopippuria ripaus
suolaa

Ota kukkakaalista n. ¼ sivuun ja kuutioi pieneksi. pilko loppu kukkakaali ja hienonna sipuli.
Kuullota kukkakaalia, valkopippuria ja sipulia voissa. Lisää valkoviini ja kiehauta. Lisää vesi ja keitä noin: 20min tai kunnes kukkakaalit ovat kunnolla pehmeitä. Lisää koskenlaskija murennettuma joukkoon ja kiehauta.
Aja soseeksi sauvasekoittimella ja lisää suolaa tarvittaessa. lisää lopuksi sivuun otetut kuutioidut kukkakaalit ja kiehauta vielä kerran.

Perunarieska

3dl kylmää perunamuusia
n. 3dl vehnäjauhoja
1 iso kananmuna
1tl suolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään muotoiltavaksi hiukan pehmeäksi taikinaksi. Älä vaivaa sitkoa taikinaan. 
Taputtele vehnäjauhojen kanssa rieskoja. Pistele haarukalla reikiä rieskoihin. Paista uunipellillä leivinpaperin päällä 250c noin. 8min. Tai kunnes ovat kauniin ruskean laikukkaita.

Iloista kevään odotusta toivoopi Jyskälän kylän ylikeittäjä

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#reseptit
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants

 

Comment on Facebook

Osyrat Kornbröd: 1/2 dl vettä, 1 dl tai enemmän ohrajauhoja. Sekoita kiinteähköksi taikinaksi. Taikinasta saa 4-8 saksanpähkinän kokoista palloa. Kaulitse nistä niin ohuita leipiä kuin saat, paista avotulella kiven päällä tai uunissa 250 °C noin 10 minuuttia kunnes reunat ruskistuvat. Ja tämä on niin lähellä aitoa viikinkien leipää kuin voi olla. Tuoreena todella hyvää. Viikingit söivät tätä tiettävästi voin tai skyrin kanssa.

Yksi tuollanen ja sitten kaksi soturia onkin ravittu:)
MIMIRIN MIEKKA
Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, Black Angus -härän petit tenderiä, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesä­kurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustikka-sipulihilloketta.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Yksi tuollanen ja sitten kaksi soturia onkin ravittu:)
MIMIRIN MIEKKA
Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, Black Angus -härän petit tenderiä, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesä­kurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustikka-sipulihilloketta.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald

 

Comment on Facebook

Yhden miehen annos... 😁👍🏻

Tuo on hyvää

Hyvännäköinen👍

Nam😍

Nyt tuli nälkä 😋

Vau kyllä maistuis!

Ai hyvänen aika, kyllä Marko tykkäisi ❤️

Me syötiin viimeksi tämmönen , oli aivan mahtava!

Nam!

No kyllä maistuis

😋😋

Amira Said

Ei taida tuosta kahdelle riittää😊

Eemi Haapalainen 😋😋

Anni Maria

Jenna Korhonen Lähetäänkö syömään 👍

Jyri

+ View previous comments

Ovet on vielä auki ja turvavälitkin kunnossa, joten tulkaapa herkuttelemaan.
AIFURIN LAMMASSÄRÄ L
Haraldin ikiaikojen klassikko: pitkään ja hartaasti haudutettua karitsanniskaa vierellään paahdettua perunavoita, uunijuureksia, tervattuja puolukoita ja speltti-punajuurileipää yrttipistoun kera.
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Ovet on vielä auki ja turvavälitkin kunnossa, joten tulkaapa herkuttelemaan.
AIFURIN LAMMASSÄRÄ L 
Haraldin ikiaikojen klassikko: pitkään ja hartaasti haudutettua karitsanniskaa vierellään paahdettua perunavoita, uunijuureksia, tervattuja puolukoita ja speltti-punajuurileipää yrttipistoun kera.
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald

Haemme keittiöpäällikköä Kuopion Haraldiin.

Viikinkiravintola Harald etsii keittiöpäällikköä.
Tehtävänäsi on valmistaa maittavaa lounas sekä A´la Carte annoksia sekä varmistaa keittiömme toiminta liikeideamme mukaisesti. Toimit esimerkillisesti ja kannustavasti yhteistyössä henkilöstömme kanssa.

Sinulla on mahdollisuus kehittää ketjumme ruokatuotettamme entistä paremmaksi kuulumalla Haraldin ruokaryhmään. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja osaat ajatella ja toimia taloudellisesti ja kannattavasti. Olet luonnostasi tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja positiivisesti jämäkkä.

Jos tämän lisäksi Sinulla on alan koulutus ja esimieskokemus lajin parissa sekä pelisilmää nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, ota yhteyttä.
Osaat siis jo valmiiksi johtaa joukkuettasi loistosuorituksiin.

Olet johtotähtenä luomassa asiakkaillemme elämyksiä lautasella, lankulla, kilvellä, miekassa…
Tarjoamme sinulle paikan loistavassa tiimissä Kuopion ydinkeskustassa. Haraldilla on yli 20 vuoden historia ravintolatoiminnasta ja oma vankka asiakaskuntansa.

Tarjoamme vakituisen kokopäiväisen työn kuukausipalkalla. Työsuhde etuina liikunta- ja kulttuurietu epassilla sekä ravintolaedut kaikissa Haraldin toimipaikoissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Soita ja kysy lisää numerosta 044 7668263 (Tuomas Tiainen)

Laita kirjallinen hakemus palkkatoiveineen 31.3.2021. mennessä, osoitteeseen tuomas.tiainen@ravintolaharald.fi
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
... See MoreSee Less

Mikäli että pääse Haraldin herkkupatojen äärelle, nouda ruoka mukaan.
Me täällä Haraldissa pidämme huolen turvaväleistä ja siitä että sinulla olisi hyvä olla täällä meillä ❤️ ollaan täällä teitä varten ☺️
T: Haraldin kylän väki

Menu 1.

KEISARIN KYLMÄSAVULOHISALAATTI L,G

salaattia, marinoituja kasviksia, tomaattirelissiä ja kvinoa-linssi-kukkakaalibrunoisea , keisarinkastiketta, Kemijoen kylmäsavulohta.



HARALDIN KUULUISAA LAMMASSÄRÄÄ G

Ylikypsää karitsanniskaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia



HARALDIN OMAA SUKLAAKAKKUA G

mansikkamoussea

Menukokonaisuus 33,90€

Menu 2.

METSÄNKÄVIJÄN TATTI-KANTARELLIKEITTO L, G



KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini -kastia, paahdettua perunavoita, uunijuureksia

HARALDIN OMAA SUKLAAKAKKUA G

mansikkamoussea

Menukokonaisuus 31,70€

Saatavana myös kasvispääruoka

JAKKIHEDELMÄPATA (kasvisruoka) VE,M,G

Kvinoa-linssipaistosta, uunijuureksia ja paahdettua maa-artisokkaa
www.ravintolaharald.fi
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#takeaway
... See MoreSee Less

Mikäli että pääse Haraldin herkkupatojen äärelle, nouda ruoka mukaan. 
Me täällä Haraldissa pidämme huolen turvaväleistä ja siitä että sinulla olisi hyvä olla täällä meillä ❤️ ollaan täällä teitä varten ☺️
T: Haraldin kylän väki

Menu 1.

KEISARIN KYLMÄSAVULOHISALAATTI L,G

salaattia, marinoituja kasviksia, tomaattirelissiä ja kvinoa-linssi-kukkakaalibrunoisea , keisarinkastiketta, Kemijoen kylmäsavulohta.

 

HARALDIN KUULUISAA LAMMASSÄRÄÄ G 

Ylikypsää karitsanniskaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia

 

HARALDIN OMAA SUKLAAKAKKUA G 

mansikkamoussea

Menukokonaisuus 33,90€

Menu 2.

METSÄNKÄVIJÄN TATTI-KANTARELLIKEITTO L, G 

 

KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G 

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini -kastia, paahdettua perunavoita, uunijuureksia

HARALDIN OMAA SUKLAAKAKKUA G

mansikkamoussea

Menukokonaisuus 31,70€

Saatavana myös kasvispääruoka

JAKKIHEDELMÄPATA (kasvisruoka) VE,M,G                    

Kvinoa-linssipaistosta, uunijuureksia ja paahdettua maa-artisokkaa
www.ravintolaharald.fi
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#takeawayImage attachment

Tällä viikolla pääsee vielä herkuttelemaan Haraldin lounaalla.
Haraldin herkullista lounasta tarjolla Tampereen, Jyväskylän ja Ison Omenan Haraldeissa ma-pe klo 11.00-14.00. Kuopion Haraldissa ke-pe klo 11.00-14.00.
Lounaan voit myös hakea mukaasi Take away - tyyliin.
Lounas sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattibuffeen sekä kylkeen talon leivät ja levitteet, lounaan pääruoka-annoksen pöytään passattuna sekä nokipannukahvin tai teen.
Lounaat alkaen 9,20€
Tervetuloa
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Tällä viikolla pääsee vielä herkuttelemaan Haraldin lounaalla.
Haraldin herkullista lounasta tarjolla Tampereen, Jyväskylän ja Ison Omenan Haraldeissa ma-pe klo 11.00-14.00. Kuopion Haraldissa ke-pe klo 11.00-14.00.
Lounaan voit myös hakea mukaasi Take away - tyyliin.
Lounas sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattibuffeen sekä kylkeen talon leivät ja levitteet, lounaan pääruoka-annoksen pöytään passattuna sekä nokipannukahvin tai teen.
Lounaat alkaen 9,20€
Tervetuloa
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald

Moro
Tänään Sven valmistaa talven kunniaksi pataruokien kunkkua OssoBucoa.
Mausta Ossobuco lihat suolalla ja pippurilla. Jauhota kevyesti vehnäjauhoissa.
Ruskista lihat kunnon valurautapadasssa kauniin ruskeaksi.
Nosta lihat sivuun ja lisää sipulisilppu pataan. Ruskista sipuli. Lisää valkosipuli ja anna paistua hetki.
Laita liha takaisin pataan. Lisää reilusti valkoviiniä. Anna kiehua hetki.
Seuraavaksi porkkanakuutio,varsiselleri ja tomaattimurska.
Vielä yrttinippu(timjami,oregano,rosmariini) laakerinlehti sekä lihalientä niin että liha peittyy kunnolla.
Kansi päälle ja anna hautua 200 asteessa ainakin 1.5 tuntia.
Sukset pois jalasta ja syömään.
Osso huutaa kaveriksi täyteläistä punaviiniä esim. Amarone tai Barolo.
Tuoretta leipää ja voita.

Kyllä kelpaa.
Kevättä kohti tv Sven

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
... See MoreSee Less

Moro
Tänään Sven valmistaa talven kunniaksi pataruokien kunkkua OssoBucoa.
Mausta Ossobuco lihat suolalla ja pippurilla. Jauhota kevyesti vehnäjauhoissa.
Ruskista lihat kunnon valurautapadasssa kauniin ruskeaksi.
Nosta lihat sivuun ja lisää sipulisilppu pataan. Ruskista sipuli. Lisää valkosipuli ja anna paistua hetki.
Laita liha takaisin pataan. Lisää reilusti valkoviiniä. Anna kiehua hetki.
Seuraavaksi porkkanakuutio,varsiselleri ja tomaattimurska.
Vielä yrttinippu(timjami,oregano,rosmariini) laakerinlehti sekä lihalientä niin että liha peittyy kunnolla.
Kansi päälle ja anna hautua 200 asteessa ainakin 1.5 tuntia.
Sukset pois jalasta ja syömään.
Osso huutaa kaveriksi täyteläistä punaviiniä esim. Amarone tai Barolo.
Tuoretta leipää ja voita.

Kyllä kelpaa.
Kevättä kohti tv Sven

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants

PERHEPAKETTI
Harald on koonnut herkulliset eväät koko perheelle. Perhepaketti sisältää kahden ruokalajin menun kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle (alle 12v)

Lapsukaiselle ruokajuomaksi limpparia, mehua tai maitoa

sekä aikuisille nokipannukahvia tai teetä lettukestien kylkeen.

MENU HINTA ALKAEN 100 €

(sis. kaksi aikuista ja yksi lapsi)

Lisälapsi 10 €

Lisäaikuinen 40 €



PERHEPAKETTI

Päähyväksi:

HARALDIN KILPI G

Kilvelle kerätään Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, mureaa karitsanniskaa, barbaarien tervakastilla maustettua broileria ja hirvimakkaraa sekä yhden tähden pippurikastia ja Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia sekä tervattuja puolukoita.

Perheen nuorimmalle valintanne mukaan:

Mureaa karitsanniskaa, härän pihviä, broileria tai hirvimakkaraa sekä tikkuperunat ja ketsuppia.

Jälkihyväksi:

Räiskäleitä, metsämansikkamoussea, vadelmakastiketta, uuniomenahilloa ja kardemummajäätelöä.

NOKIPANNUKAHVIA TAI TEETÄ

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#harald
... See MoreSee Less

PERHEPAKETTI
Harald on koonnut herkulliset eväät koko perheelle. Perhepaketti sisältää kahden ruokalajin menun kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle (alle 12v)

Lapsukaiselle ruokajuomaksi limpparia, mehua tai maitoa

sekä aikuisille nokipannukahvia tai teetä lettukestien kylkeen.

MENU HINTA ALKAEN 100 €

(sis. kaksi aikuista ja yksi lapsi)

Lisälapsi 10 €

Lisäaikuinen 40 €

       

PERHEPAKETTI

Päähyväksi:

HARALDIN KILPI  G

Kilvelle kerätään Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, mureaa karitsanniskaa, barbaarien tervakastilla maustettua broileria ja hirvimakkaraa sekä yhden tähden pippurikastia ja Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia sekä tervattuja puolukoita.

Perheen nuorimmalle valintanne mukaan:

Mureaa karitsanniskaa, härän pihviä, broileria tai hirvimakkaraa sekä tikkuperunat ja ketsuppia.

Jälkihyväksi:

Räiskäleitä, metsämansikkamoussea, vadelmakastiketta, uuniomenahilloa ja kardemummajäätelöä.

NOKIPANNUKAHVIA TAI TEETÄ

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#harald

 

Comment on Facebook

Jos 2+1 syöjien lisäksi perheen 14v haluaisi syödä tuon lasten annoksen, mitä se maksaisi?

Kuha käypi pyydykseen. Tulkaapa maistamaan Haraldin jalosukuisten kuhaa. Kovasti on kiitosta kerännyt.
Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Kuha käypi pyydykseen. Tulkaapa maistamaan Haraldin jalosukuisten kuhaa. Kovasti on kiitosta kerännyt.
Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald

OLISIKO SINUSTA MEILLE UUSI VIIKINKI?

Haemme tarjoilijaa ja salin vuoropäällikköä Lahden Haraldiin.

VIIKINKIKYLÄMME TARJOAA SINULLE
- Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen
- Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi
- Haraldin runsaat työpaikkaedut
- Etenemismahdollisuuden työtehtävissäsi

Rekrytointiprosessista vastaa Eezy VMP Lahti

Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistolle (03) 873 200, jos sinulla on jo hakemus Eezylla. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi.
... See MoreSee Less

OLISIKO SINUSTA MEILLE UUSI VIIKINKI?

Haemme tarjoilijaa ja salin vuoropäällikköä Lahden Haraldiin.

VIIKINKIKYLÄMME TARJOAA SINULLE
- Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen
- Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi
- Haraldin runsaat työpaikkaedut
- Etenemismahdollisuuden työtehtävissäsi

Rekrytointiprosessista vastaa Eezy VMP Lahti

Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistolle (03) 873 200, jos sinulla on jo hakemus Eezylla. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi.

Iloista viikon alkua.
Haraldin herkullista lounasta tarjolla Tampereen, Jyväskylän ja Ison Omenan Haraldeissa ma-pe klo 11.00-14.00. Kuopion Haraldissa ke-pe klo 11.00-14.00.
Lounaan voit myös hakea mukaasi Take away - tyyliin.
Lounas sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattibuffeen sekä kylkeen talon leivät ja levitteet, lounaan pääruoka-annoksen pöytään passattuna sekä nokipannukahvin tai teen.
Lounaat alkaen 9,20€
Tervetuloa
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Iloista viikon alkua.
Haraldin herkullista lounasta tarjolla Tampereen, Jyväskylän ja Ison Omenan Haraldeissa ma-pe klo 11.00-14.00. Kuopion Haraldissa ke-pe klo 11.00-14.00. 
Lounaan voit myös hakea mukaasi Take away - tyyliin.
Lounas sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattibuffeen sekä kylkeen talon leivät ja levitteet, lounaan pääruoka-annoksen pöytään passattuna sekä nokipannukahvin tai teen. 
Lounaat alkaen 9,20€
Tervetuloa
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald

Viikinkiravintola Harald OuluHAEMME TARJOILIJAA OULUN HARALDIIN Edellytämme tulevalta viikingiltä: - Aiempaa kokemusta ala carte - tarjoilusta - Reipasta otetta työntekoon - Hymyä, joka ei hyydy kovassakaan kiireessä Viikinkikylämme tarjoaa sinulle: - Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen - Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi - Haraldin runsaat työpaikkaedut - Etenemismahdollisuudet työtehtävissä Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, ilmianna itsesi osoitteessa www.ravintolaharald.fi tai eezy.fi. ... See MoreSee Less

Knut Karvatassun parempi Härkäinen uuniperuna
Tästä helppo ja takuulla maistuva resepti uuniperunoille jotka valmistuvat uunissa lähes itsestään, sekä ohje varsin maittavalle täytteelle joka sopii niin uuniperunan, kuin voileipäkakunkin väliin 😊

2kpl uuniperuna

Täytteeseen:
Savustettua häränrintarouhetta 100g (myös pororouhe käy)
Smetanaa 100g
Persiljaa 50g
Sitruunamehua 0,1dl
Suolaa 5g
Mustapippuria 1g
Etikkakurkkua (kuutiona) 30g

Valmistusohje perunoille:
Pistele uuniperunoihin haarukalla kauttaaltaan reikiä, ja kypsennä perunoita uunissa 180 asteessa n.1,5 tuntia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Täytteen valmistus:
Vatkaa smetana ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Lisää sekaan muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa kunnes perunat ovat kypsiä.

Mukavia pakkaspäiviä toivottaa:
Knut Karvatassu
Espoon viikinkikylän ylimmäinen patavahti.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
... See MoreSee Less

Knut Karvatassun parempi Härkäinen uuniperuna
Tästä helppo ja takuulla maistuva resepti uuniperunoille jotka valmistuvat uunissa lähes itsestään, sekä ohje varsin maittavalle täytteelle joka sopii niin uuniperunan, kuin voileipäkakunkin väliin 😊

2kpl uuniperuna

Täytteeseen:
Savustettua häränrintarouhetta  100g (myös pororouhe käy)
Smetanaa 100g
Persiljaa 50g
Sitruunamehua 0,1dl
Suolaa 5g
Mustapippuria 1g
Etikkakurkkua (kuutiona) 30g

Valmistusohje perunoille:
Pistele uuniperunoihin haarukalla kauttaaltaan reikiä, ja kypsennä perunoita uunissa 180 asteessa n.1,5 tuntia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Täytteen valmistus:
Vatkaa smetana ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Lisää sekaan muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa kunnes perunat ovat kypsiä.

Mukavia pakkaspäiviä toivottaa:
Knut Karvatassu 
Espoon viikinkikylän ylimmäinen patavahti.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurantsImage attachment

Viikingit on tarkkoja mitä nokipannussa keitellään. Siksi Haraldin nokipannu kahvi on Intiasta tuleva 100% Arabica laatu joka paahdetaan tummaksi. Kahvi yhdistää kermaisen suutuntuman suklaisiin aromeihin. Keskitäyteläisen kahvin kruunaa lopussa nouseva kevyen vadelmainen hapokkuus. Tuoksusta tunnistaa tummaa suklaata ja cashewpähkinää.

Kahvin viikingeille paahtaa Kaffa Roaster ja se on aina tuoretta.
kahvit ostetaan mahdollisimman suoraan ja satokausien mukaan laatuun keskittyneiltä tiloilta ympäri maailman.
Alkuvuodesta tämä Direct Trade -malli sai uuden ulottuvuuden kun Kaffa osti Indonesiasta
suoraan erään tilan sadon. Näin voidaan taata kahvin tuoreus ja laatu sekä myös rahan
päätyminen varmasti suoraan viljelijöille.
Kaikki kahvit paahdetaan käsin länsisaksalaisella, vuodelta 1966 peräisin olevalla paahtimella.
Tulkaapa maistelemaan Haraldin nokipannuakahvia:)

www.ravintolaharald.fi
#ravinrolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
#nokipannukahvi
... See MoreSee Less

Viikingit on tarkkoja mitä nokipannussa keitellään. Siksi Haraldin nokipannu kahvi on Intiasta tuleva 100% Arabica laatu joka paahdetaan tummaksi. Kahvi yhdistää kermaisen suutuntuman suklaisiin aromeihin. Keskitäyteläisen kahvin kruunaa lopussa nouseva kevyen vadelmainen hapokkuus. Tuoksusta tunnistaa tummaa suklaata ja cashewpähkinää.

Kahvin viikingeille paahtaa Kaffa Roaster ja se on aina tuoretta.
kahvit ostetaan mahdollisimman suoraan ja satokausien mukaan laatuun keskittyneiltä tiloilta ympäri maailman.
Alkuvuodesta tämä Direct Trade -malli sai uuden ulottuvuuden kun Kaffa osti Indonesiasta
suoraan erään tilan sadon. Näin voidaan taata kahvin tuoreus ja laatu sekä myös rahan
päätyminen varmasti suoraan viljelijöille.
Kaikki kahvit paahdetaan käsin länsisaksalaisella, vuodelta 1966 peräisin olevalla paahtimella.
Tulkaapa maistelemaan Haraldin nokipannuakahvia:)

www.ravintolaharald.fi
#ravinrolaharald
#vikingrestaurants
#viikinkiravintolaharald
#nokipannukahvi

 

Comment on Facebook

Muuten hyvä mutta käydessämme Jyväskylässä syömässä niin isäntä näki kuinka kahvinkeittimestä kaadettiin pannuun kahvia ja tuotiin meille. Luulin nokipannukahvin keitettävän pannujauhotuksesta hellalla joten jäin ihmettelemään.

Älä kulje mahdollisuutesi ohi olla yksi viikingeistä. Laita työhakemus nettisivuillamme ja saatat pian kuulua klaaniimme.
www.ravintolaharald.fi/turku/toihin-haraldiin/

#toihinharaldiin
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#harald
#ravintolaharald
... See MoreSee Less

Älä kulje mahdollisuutesi ohi olla yksi viikingeistä. Laita työhakemus nettisivuillamme ja saatat pian kuulua klaaniimme.
https://www.ravintolaharald.fi/turku/toihin-haraldiin/

#toihinharaldiin
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#harald
#ravintolaharald

 

Comment on Facebook

Jutta Parkkonen, tällainen tuli vastaan. :)

Leevi Salminen?

Juuso Petteri