Menus in

Ajankohtaista


Oletko jo maistanut Haraldin herkullista maitojäätelöä.
Haraldin herkulliset jäätelöt valmistaa Suomen jäätelö, joka käyttää ainoastaan Suomenkarjan maitoa. Alkuperäisrodun lehmien maito soveltuu parhaimmalla mahdollisella tavalla jäätelön tekoon, sillä Suomenkarjan lehmien maito on luontaisesti rasvaisempaa ja valkuaispitoisempaa. Ja niitä ominaisuuksia tarvitaan parhaan mahdollisen jäätelön tekemisessä, silloin kun pyritään vain kaikkein maistuvimpaan lopputulokseen. Jäätelöissä ei käytetä esansseja, kuten ei myöskään keinotekoisia värejä. Jokainen käyttetty raaka-aine on lajinsa paras.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#maitojäätelö
#vikingrestaurant
... See MoreSee Less

Oletko jo maistanut Haraldin herkullista maitojäätelöä.
Haraldin herkulliset jäätelöt valmistaa Suomen jäätelö, joka käyttää ainoastaan Suomenkarjan maitoa. Alkuperäisrodun lehmien maito soveltuu parhaimmalla mahdollisella tavalla jäätelön tekoon, sillä Suomenkarjan lehmien maito on luontaisesti rasvaisempaa ja valkuaispitoisempaa. Ja niitä ominaisuuksia tarvitaan parhaan mahdollisen jäätelön tekemisessä, silloin kun pyritään vain kaikkein maistuvimpaan lopputulokseen. Jäätelöissä ei käytetä esansseja, kuten ei myöskään keinotekoisia värejä. Jokainen käyttetty raaka-aine on lajinsa paras.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#maitojäätelö
#vikingrestaurant

Huomio huomio!!!
Kaipaamme joukkoihimme iloista kokoaikaista Palvelupäällikköä Kuopion viikinkikylään. Tärkein tehtäväsi palvelupäällikkönä on tehdä esimerkillistä asiakaspalvelua sekä kannustaa ja opastaa kyläsi työntekijöitä huippu suorituksiin.

Haraldin elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Kuulumalla viikinkeihin, kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään. Nautimme, kun saamme järjestettyä asiakkaalle upean kokemuksen, niin ruoan kuin palvelunkin puolesta. Jokaisen rooli on tärkeä ja vaikuttaa asiakkaan viihtyvyyteen.

Haluamme tarjota työntekijöillemme rennon työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. Järjestämme henkilökunnalle koulutuksia tarpeen mukaan ja henkilöstö etuina on mm. ravintolaedut toimipaikoissamme, yksityisen puolen työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetuja e-passilla sekä kaikkien Haraldilaisten yhteiset kesäpäivät. Haluamme palkita työntekijöitämme onnistumisista ja kannustaa huikeisiin suorituksiin.
Uskomme yhdessä tekemiseen. Kyläpäälliköidemme tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaamme onnistumaan työssään. Valmistamme ruokaa rakkaudella raaka-ainetta kunnioittaen ja palvelemme asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti

Palvelupäällikön tehtävään edellytämme:
- alan koulutusta ja tarjoilijan/ vuoropäällikön työkokemusta á la carte-ravintolasta
-iloista ja huumorintajuista asiakaslähtöistä persoonaa, jolle vuorotyö sopii
-nopeaa reagointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoa
- tietoteknistä osaamista

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaisesti.
Mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon. Laita hakemusta 30.4 mennessä sähköisesti hanna.kyrola@ravintolaharald.fi tai täyty hakemus osoitteessa www.ravintolaharald.fi/kuopio/toihin-haraldiin/

www.ravintolaharald.fi
#töihinharaldiin
#ravintolaharald
#parastapalvelua
Kuopio-Tahko
Kuopio
Kuopion Tori
... See MoreSee Less

Huomio huomio!!!
Kaipaamme joukkoihimme iloista kokoaikaista Palvelupäällikköä Kuopion viikinkikylään. Tärkein tehtäväsi palvelupäällikkönä on tehdä esimerkillistä asiakaspalvelua sekä kannustaa ja opastaa kyläsi työntekijöitä huippu suorituksiin.

Haraldin elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Kuulumalla viikinkeihin, kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään. Nautimme, kun saamme järjestettyä asiakkaalle upean kokemuksen, niin ruoan kuin palvelunkin puolesta. Jokaisen rooli on tärkeä ja vaikuttaa asiakkaan viihtyvyyteen.

Haluamme tarjota työntekijöillemme rennon työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. Järjestämme henkilökunnalle koulutuksia tarpeen mukaan ja henkilöstö etuina on mm. ravintolaedut toimipaikoissamme, yksityisen puolen työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetuja e-passilla sekä kaikkien Haraldilaisten yhteiset kesäpäivät. Haluamme palkita työntekijöitämme onnistumisista ja kannustaa huikeisiin suorituksiin.
Uskomme yhdessä tekemiseen. Kyläpäälliköidemme tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaamme onnistumaan työssään. Valmistamme ruokaa rakkaudella raaka-ainetta kunnioittaen ja palvelemme asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti

Palvelupäällikön tehtävään edellytämme:
- alan koulutusta ja tarjoilijan/ vuoropäällikön työkokemusta á la carte-ravintolasta
-iloista ja huumorintajuista asiakaslähtöistä persoonaa, jolle vuorotyö sopii
-nopeaa reagointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoa 
- tietoteknistä osaamista

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaisesti. 
Mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon. Laita hakemusta 30.4 mennessä sähköisesti hanna.kyrola@ravintolaharald.fi tai täyty hakemus osoitteessa https://www.ravintolaharald.fi/kuopio/toihin-haraldiin/

www.ravintolaharald.fi
#töihinharaldiin
#ravintolaharald
#parastapalvelua
Kuopio-Tahko
Kuopio
Kuopion Tori

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? Sinä päätät sen tänään. Ison Omenan Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa
Haraldin herkullisesta lounaasta.
Tervetuloa
Iso Omena kauppakeskus Piispansilta 11
02230 Espoo

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#isoomena
Iso Omena
Visit Espoo
Espoo (Espoo, Finland)
... See MoreSee Less

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? Sinä päätät sen tänään. Ison Omenan Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa 
Haraldin herkullisesta lounaasta. 
Tervetuloa
Iso Omena kauppakeskus Piispansilta 11 
02230 Espoo 

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#isoomena
Iso Omena
Visit Espoo
Espoo (Espoo, Finland)

 

Comment on Facebook

Mitä mitä

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

TIISTAI
23.04
Välimeren porsaanlihakeittoa 9.20
Paistettua koljanfileetä ja fenkoli-vuolukermaa 10.50
Sieni-kasvispataa artisokkamuusin kera 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

KESKIVIIKKO
24.04
Sigridin sienikeittoa 9.20
Timjamivoissa paistettua lohta ja rapukastia 10.50
Normannien härkäpataa 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90

TORSTAI
25.04
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja rakuunakastia 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90

PERJANTAI
26.04
Koskenlaskijan peruna-purjososekeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja voi-valkoviinikastia 10.50
Hallvarin lihapullia ja tervapuolukkaa 10.50
Aifurin lammassärä 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi

#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant
... See MoreSee Less

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen, 
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

TIISTAI
23.04 
Välimeren porsaanlihakeittoa 9.20
Paistettua koljanfileetä ja fenkoli-vuolukermaa 10.50
Sieni-kasvispataa artisokkamuusin kera 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

KESKIVIIKKO
24.04 
Sigridin sienikeittoa 9.20
Timjamivoissa paistettua lohta ja rapukastia 10.50
Normannien härkäpataa 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90

TORSTAI
25.04 
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja rakuunakastia 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90

PERJANTAI
26.04 
Koskenlaskijan peruna-purjososekeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja voi-valkoviinikastia 10.50
Hallvarin lihapullia ja tervapuolukkaa 10.50
Aifurin lammassärä 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi

#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
#vikingrestaurant

Viikinkiravintola Haraldin Pääsiäisen erikoisaukioloajat löytyvät osoitteesta www.ravintolaharald.fi/helsinki/yhteystiedot/
Iloista Pääsiäistä:)
... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldin Pääsiäisen erikoisaukioloajat löytyvät osoitteesta https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/yhteystiedot/
Iloista Pääsiäistä:)

Punainen tervehdys Tsadista!
Vaikka pääsiäistä vietetään juurikin näillä hetkillä ja yleensä siihen liitettävä väri on keltainen niin täällä pääkaupungissa kevään väri on, niin kuin useampina vuosina aikaisemminkin, punainen.. no joo, kohta se on kaikkialla vihreä ja ainut punainen mitä näet on Vappupäivänä muutamien nenät kun he kävelevät katkokävelyä, toisiinsa nojaten, kohti kaivaria..
Tästä kevyellä aasinsillalla meidän tämän kertaiseen reseptiimme joka on perinteikäs:

PASHA

Voita 100g
Maitorahkaa 300g
Kuohukermaa 2dl
Sokeri 1dl
Appelsiini 1kpl
Sitruuna 1kpl
Keltuainen 1kpl
Mantelirouhetta 1/2dl
Sukaatti 1/2dl
Vaniljasokeri 1tl

1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja puolet sokerista vaahdoksi.
2. Vatkaa keltuainen ja loput sokerit keskenään.
3. Vaahdota kuohukerma.
4. Yhdistä voi-sokeri ja muna-sokeri keskenään.
5. Lisää rahka ja mausteet.
6. Raasta sitruunan kuorta ja purista appelsiinin ja sitruunan mehut joukkoon.
7. Laita harsoliina/suodatinpaperi pashamuottiin/siivilään tms. ja kaada massa siihen.
8. Anna valua yön yli kylmässä painon alla.
9. Koristele haluamallasi tavalla hedelmillä, marjoilla tms.

Olkaa hyvä!

Terveisin,
Helsingin patavahdit!

www.ravintolaharald.fi
#pasha
#resepti
#ravintolaharald
... See MoreSee Less

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? Sinä päätät 23.4. Ison Omenan Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa
Haraldin herkullisesta lounaasta.
Tervetuloa
Iso Omena kauppakeskus Piispansilta 11
02230 Espoo

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#isoomena
Iso Omena
Visit Espoo
Espoo
... See MoreSee Less

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? Sinä päätät 23.4. Ison Omenan Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa 
Haraldin herkullisesta lounaasta. 
Tervetuloa
Iso Omena kauppakeskus Piispansilta 11 
02230 Espoo 

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#isoomena
Iso Omena
Visit Espoo
Espoo

 

Comment on Facebook

maiksaisin 5e mutta en pysty maksaa yhtään kun ei ole rahaa siksi haluisin päästä ilmatteeks syömään

Vitsi kun olen töissä😥

Johanna syömään

AIFURIN LAMMASSÄRÄ ON PÄÄSIÄISEN YKKÖSHERKKU.
Haraldin ikiaikojen klassikko: pitkään ja hartaasti haudutettua karitsanniskaa vierellään artisokka-perunavoita, uunijuureksia, tervattua puolukkaa, saaristolaisleipää sekä piparjuurimoussea.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lammassärä
#vikingrestaurantharald
#visitfinland
... See MoreSee Less

AIFURIN LAMMASSÄRÄ ON PÄÄSIÄISEN YKKÖSHERKKU. 
Haraldin ikiaikojen klassikko: pitkään ja hartaasti haudutettua karitsanniskaa vierellään artisokka-perunavoita, uunijuureksia, tervattua puolukkaa, saaristolaisleipää sekä piparjuurimoussea.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#lammassärä
#vikingrestaurantharald
#visitfinland

 

Comment on Facebook

Onhan käyttämänne lampaanliha suomalaista? Sitä on nykyisin tarjolla hurumykket.

Minkämaalaista lammasta käytätte?

ÄITIENPÄIVÄ VIIKINKIRAVINTOLA HARALDISSA

ALKUHERKUT VIIKINKILAIVASTA
* Kylmäsavulohta ja tilli-sinappikastia * Tervatiinun silakoita * Silli-munakaviaaria
* Adjikamarinoituja katkarapuja *
* Porsaan mustasavupaistia * Rakuunaporkkanoita ja vuohenjuustoa * Yrttimarinoitua salaattijuustoa
* Parmesaanilla ja yrteillä kruunattua mustajuurta
* Paahdettua kukkakaalia * Marinoituja kasviksia * Punajuurihummusta* Kvinoa-linssisalaattia
* Salaattimaan antimia ja yrttivinegretteä *
* Saaristolaisleipää ja speltti-punajuurileipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

PÄÄHYVÄT
1. Broileria Helgan tarhasta VL, G
Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja vuohenjuustomoussea, Viisauden Viini-kastia,
viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,60€

2. Karikonkiertäjän lohta L, G
Tilliöljyllä koristettua lohta, rapukastia, artisokka-perunavoita ja paahdettua punajuurta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,90€

3. Härkää ja possua Ragnarin tapaan L, G
Ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä yrttitahnalla koristettuna. Vierellään
terva-sinappikastia, kermaista juustoperunaa ja paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 42,20€

4. Härän petit tender Haraldin hovista L, G
Viipaloitua Black Angus- härän petit tenderiä ja chili-suolakurkkurelissiä, vierellään yhden tähden pippurikastia, perunakakkua ja paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,90€

5. Yrttitarhan valkolupiinitempe VE, M, G
Viikinkien yrttitahnalla ja punajuurihummuksella kuorrutettua valkolupiinitempeä, tulimaan adjikakastia, viikinkien kilpiperunaa, oliivihiekkaa ja paahdettuja juureksia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,80€

JÄLKIHYVÄKSI
Haraldin Valkosuklaa-raparperikakkua L
Kahvia tai teetä

PIKKUVIIKINKIEN MENU (ALLE 12V)
Ulf Onnekkaan lohta L, G 12,90€
Pariloitua lohta, kermaviilikastia,
artisokka-perunamuusia ja paahdettuja juureksia

Birkan broileria M, G 12,90€
Pariloitua broilerinrintaa, mustaherukkakastia,
tikkuperunoita ja paahdettuja juureksia.

Rolf Rohkean häränrintaa M, G 12,90€
Ylikypsää häränrintaa, mustaherukkakastia,
tikkuperunoita ja paahdettuja juureksia.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#äitienpäivä
#äitienpäivämenu
... See MoreSee Less

ÄITIENPÄIVÄ VIIKINKIRAVINTOLA HARALDISSA

ALKUHERKUT VIIKINKILAIVASTA
* Kylmäsavulohta ja tilli-sinappikastia * Tervatiinun silakoita * Silli-munakaviaaria
* Adjikamarinoituja katkarapuja *
* Porsaan mustasavupaistia * Rakuunaporkkanoita ja vuohenjuustoa * Yrttimarinoitua salaattijuustoa
* Parmesaanilla ja yrteillä kruunattua mustajuurta
* Paahdettua kukkakaalia * Marinoituja kasviksia * Punajuurihummusta* Kvinoa-linssisalaattia
* Salaattimaan antimia ja yrttivinegretteä *
* Saaristolaisleipää ja speltti-punajuurileipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

PÄÄHYVÄT
1. Broileria Helgan tarhasta VL, G
Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja vuohenjuustomoussea, Viisauden Viini-kastia,
viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,60€

2. Karikonkiertäjän lohta L, G
Tilliöljyllä koristettua lohta, rapukastia, artisokka-perunavoita ja paahdettua punajuurta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,90€

3. Härkää ja possua Ragnarin tapaan L, G
Ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä yrttitahnalla koristettuna. Vierellään
terva-sinappikastia, kermaista juustoperunaa ja paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 42,20€

4. Härän petit tender Haraldin hovista L, G
Viipaloitua Black Angus- härän petit tenderiä ja chili-suolakurkkurelissiä, vierellään yhden tähden pippurikastia, perunakakkua ja paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,90€

5. Yrttitarhan valkolupiinitempe VE, M, G
Viikinkien yrttitahnalla ja punajuurihummuksella kuorrutettua valkolupiinitempeä, tulimaan adjikakastia, viikinkien kilpiperunaa, oliivihiekkaa ja paahdettuja juureksia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,80€

JÄLKIHYVÄKSI
Haraldin Valkosuklaa-raparperikakkua L
Kahvia tai teetä

PIKKUVIIKINKIEN MENU (ALLE 12V)
Ulf Onnekkaan lohta L, G 12,90€
Pariloitua lohta, kermaviilikastia,
artisokka-perunamuusia ja paahdettuja juureksia

Birkan broileria M, G 12,90€
Pariloitua broilerinrintaa, mustaherukkakastia,
tikkuperunoita ja paahdettuja juureksia.

Rolf Rohkean häränrintaa M, G 12,90€
Ylikypsää häränrintaa, mustaherukkakastia,
tikkuperunoita ja paahdettuja juureksia.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#äitienpäivä
#äitienpäivämenu

 

Comment on Facebook

Mukana 👍😊

Tulossa 😍

Tullaan

Mukana

Tulossa 😍

Mukana

Tulossa 😍

Mukana

Mukana😊

Mukana

+ View previous comments

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? sinä päätät tänään Helsingin Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa
Haraldin herkullisesta lounaasta.
Tervetuloa
Citykäytävä 2. krs Aleksanterinkatu 21
00100 Helsinki

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#helsinki
Helsinki
... See MoreSee Less

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? sinä päätät tänään Helsingin Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa 
Haraldin herkullisesta lounaasta. 
Tervetuloa
Citykäytävä 2. krs Aleksanterinkatu 21 
00100 Helsinki

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#helsinki
Helsinki

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

MAANANTAI
15.4.
Borghildin pinaattikeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja yrtti-skyrkastin kera 10.50
Karjalanpaistia ja tervapuolukkaa 10.50
Kauriinpaistia ja possunkylkeä 19.90

TIISTAI
16.4.
Yrttitarhan mustajuurikeittoa 9.20
Lihamureketta ja sipulikastia 10.50
Paistettua turskaa rapukastin kera 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera 19.90

KESKIVIIKKO
17.4.
Kirkasta lohikeittoa 9.20
Paahdettua porsaankassleria bbq-kastin kera 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja punaviinikastia 19.90

TORSTAI
18.4.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa ja tomaattista tulimaankastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paistettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90

PERJANTAI
19.4.
Curry-kanakeittoa 9.20
Kalkkunanlehtipihviä ja terva-sinappikastia 10.50
Nyhtöpapupataa Helgan leivinuunista 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi

#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas
... See MoreSee Less

Haraldin lounas ma-pe kello 11.00 – 14.00
Lounas sisältää runsaan salaattibufeen, 
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomana ja gluteenittomana.

MAANANTAI
15.4. 
Borghildin pinaattikeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja yrtti-skyrkastin kera 10.50
Karjalanpaistia ja tervapuolukkaa 10.50
Kauriinpaistia ja possunkylkeä 19.90

TIISTAI
16.4. 
Yrttitarhan mustajuurikeittoa 9.20
Lihamureketta ja sipulikastia 10.50
Paistettua turskaa rapukastin kera 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera 19.90

KESKIVIIKKO
17.4. 
Kirkasta lohikeittoa 9.20
Paahdettua porsaankassleria bbq-kastin kera 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja punaviinikastia 19.90

TORSTAI
18.4. 
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa ja tomaattista tulimaankastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paistettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90

PERJANTAI
19.4. 
Curry-kanakeittoa 9.20
Kalkkunanlehtipihviä ja terva-sinappikastia 10.50
Nyhtöpapupataa Helgan leivinuunista 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN LOUNAS SISÄLTÄÄ PÄIVITTÄIN VAIHTUVAN ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN ALA CARTE TYYLIIN 29.90€
www.ravintolaharald.fi

#ravintolaharald
#lounasherkkuja
#lounas

Huomio huomio!!!
Kaipaamme joukkoihimme iloista kokoaikaista Palvelupäällikköä Kuopion viikinkikylään. Tärkein tehtäväsi palvelupäällikkönä on tehdä esimerkillistä asiakaspalvelua sekä kannustaa ja opastaa kyläsi työntekijöitä huippu suorituksiin.

Haraldin elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Kuulumalla viikinkeihin, kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään. Nautimme, kun saamme järjestettyä asiakkaalle upean kokemuksen, niin ruoan kuin palvelunkin puolesta. Jokaisen rooli on tärkeä ja vaikuttaa asiakkaan viihtyvyyteen.

Haluamme tarjota työntekijöillemme rennon työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. Järjestämme henkilökunnalle koulutuksia tarpeen mukaan ja henkilöstö etuina on mm. ravintolaedut toimipaikoissamme, yksityisen puolen työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetuja e-passilla sekä kaikkien Haraldilaisten yhteiset kesäpäivät. Haluamme palkita työntekijöitämme onnistumisista ja kannustaa huikeisiin suorituksiin.
Uskomme yhdessä tekemiseen. Kyläpäälliköidemme tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaamme onnistumaan työssään. Valmistamme ruokaa rakkaudella raaka-ainetta kunnioittaen ja palvelemme asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti

Palvelupäällikön tehtävään edellytämme:
- alan koulutusta ja tarjoilijan/ vuoropäällikön työkokemusta á la carte-ravintolasta
-iloista ja huumorintajuista asiakaslähtöistä persoonaa, jolle vuorotyö sopii
-nopeaa reagointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoa
- tietoteknistä osaamista

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaisesti.
Mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon. Laita hakemusta 30.4 mennessä sähköisesti hanna.kyrola@ravintolaharald.fi tai täyty hakemus osoitteessa www.ravintolaharald.fi/kuopio/toihin-haraldiin/

www.ravintolaharald.fi
#töihinharaldiin
#ravintolaharald
#parastapalvelua
Kuopio-Tahko
Kuopio
Kuopion Tori
... See MoreSee Less

Huomio huomio!!!
Kaipaamme joukkoihimme iloista kokoaikaista Palvelupäällikköä Kuopion viikinkikylään. Tärkein tehtäväsi palvelupäällikkönä on tehdä esimerkillistä asiakaspalvelua sekä kannustaa ja opastaa kyläsi työntekijöitä huippu suorituksiin. 

Haraldin elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Kuulumalla viikinkeihin, kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään. Nautimme, kun saamme järjestettyä asiakkaalle upean kokemuksen, niin ruoan kuin palvelunkin puolesta. Jokaisen rooli on tärkeä ja vaikuttaa asiakkaan viihtyvyyteen.

Haluamme tarjota työntekijöillemme rennon työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. Järjestämme henkilökunnalle koulutuksia tarpeen mukaan ja henkilöstö etuina on mm. ravintolaedut toimipaikoissamme, yksityisen puolen työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetuja e-passilla sekä kaikkien Haraldilaisten yhteiset kesäpäivät. Haluamme palkita työntekijöitämme onnistumisista ja kannustaa huikeisiin suorituksiin.
Uskomme yhdessä tekemiseen. Kyläpäälliköidemme tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaamme onnistumaan työssään. Valmistamme ruokaa rakkaudella raaka-ainetta kunnioittaen ja palvelemme asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti

Palvelupäällikön tehtävään edellytämme:
- alan koulutusta ja tarjoilijan/ vuoropäällikön työkokemusta á la carte-ravintolasta
-iloista ja huumorintajuista asiakaslähtöistä persoonaa, jolle vuorotyö sopii
-nopeaa reagointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoa 
- tietoteknistä osaamista 

Työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaisesti. 
Mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon. Laita hakemusta 30.4 mennessä sähköisesti hanna.kyrola@ravintolaharald.fi tai täyty hakemus osoitteessa https://www.ravintolaharald.fi/kuopio/toihin-haraldiin/

www.ravintolaharald.fi
#töihinharaldiin
#ravintolaharald
#parastapalvelua
Kuopio-Tahko
Kuopio
Kuopion Tori

 

Comment on Facebook

Hakemukset 30.4 mennessä!

Keväiset terveiset täältä Lahden viikinkikylästä.
Nyt on kesä, no ainakin on kellot siirretty kesäaikaan.
Vaikka takatalvi koitti lyödä kapuloita kevään rattaisiin. Kyllä se kesä ja lämpimät päivät ovat vielä tulossa. No ainakin uskotaan ja toivotaan niin.
Oli sää mikä hyvänsä, niin päätin jakaa tämän ruuan teille.
Olisi tarjolla savustettua kalkkunanrintaa, kera kermaan muhennettujen herkkusienien kera ja kylkeen lisätään vielä uunissa paistettuja kasviksia.

Tarvittavat raaka-aineet
n.500g Savustettua kalkkunan rintafilee (kypsä tuote)
2 kpl Bataattia
6 kpl Perunaa
2 kpl Porkkanaa
2 kpl Punasipulia
1 kpl Paprika

Kermaan muhennettuja herkkusieniä
250g Tuoreita herkkusieniä
1 kpl Sipuli
2 dl Kermaa
Mausteeksi: Suolaa, mustapippuri rouhittu, sokeria, 2 rkl kahvia ja timjamia.

Tee näin:
Kuori porkkanat, punasipuli ja bataatti, pese perunat hyvin.
Viipaloi kaikki ainekset ja kuullota paistinpannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita kasvikset uunin kestävään vuokaan ja paista kasvikset kypsäksi.
Leikkaa kalkkunan filee viipaleiksi ja lämmitä varovasti, ettei lihat kuivu.
Muhennetut herkkusienet
Kuori ja hienonna sipuli, huuhtele ja pilko herkkusienet.
Kuullota pannulla sipuli, lisää pilkotut herkkusienet, jatka kuullottamista.
Lisää pannulle kerma ja mausteet, anna kerman kiehua paksumaksi, lisää lopuksi kahvi.

Hyvää kevättä toivottaa
Egil Teräväkieli

www.ravintolaharald.fi
#reseptit
#ravintolaharald
#vikingrestaurant
... See MoreSee Less

Keväiset terveiset täältä Lahden viikinkikylästä.
Nyt on kesä, no ainakin on kellot siirretty kesäaikaan. 
Vaikka takatalvi koitti lyödä kapuloita kevään rattaisiin. Kyllä se kesä ja lämpimät päivät ovat vielä tulossa. No ainakin uskotaan ja toivotaan niin.
Oli sää mikä hyvänsä, niin päätin jakaa tämän ruuan teille.
Olisi tarjolla savustettua kalkkunanrintaa, kera kermaan muhennettujen herkkusienien kera ja kylkeen lisätään vielä uunissa paistettuja kasviksia.

Tarvittavat raaka-aineet
n.500g Savustettua kalkkunan rintafilee (kypsä tuote)
2 kpl Bataattia
6 kpl Perunaa
2 kpl Porkkanaa
2 kpl Punasipulia 
1 kpl Paprika

Kermaan muhennettuja herkkusieniä
250g Tuoreita herkkusieniä
1 kpl Sipuli
2 dl Kermaa
Mausteeksi: Suolaa, mustapippuri rouhittu, sokeria, 2 rkl kahvia ja timjamia.

Tee näin:
Kuori porkkanat, punasipuli ja bataatti, pese perunat hyvin. 
Viipaloi kaikki ainekset ja kuullota paistinpannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita kasvikset uunin kestävään vuokaan ja paista kasvikset kypsäksi. 
Leikkaa kalkkunan filee viipaleiksi ja lämmitä varovasti, ettei lihat kuivu.
Muhennetut herkkusienet
Kuori ja hienonna sipuli, huuhtele ja pilko herkkusienet. 
Kuullota pannulla sipuli, lisää pilkotut herkkusienet, jatka kuullottamista.
Lisää pannulle kerma ja mausteet, anna kerman kiehua paksumaksi, lisää lopuksi kahvi.
   
Hyvää kevättä toivottaa
Egil Teräväkieli 

www.ravintolaharald.fi
#reseptit
#ravintolaharald
#vikingrestaurant

Huomio huomio!!! Kaipaamme joukkoihimme iloisia tarjoilijoita, Tampereen, Oulun, Kuopion ja Helsingin viikinkikylissä. Haraldin elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Haraldissa uskomme yhdessä tekemiseen joka on henkilökunnan voimavara onnistuakseen työssään ja palvelemaan asiakkaita lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti.

Kokemus hektisestä iltaravintolasta on plussaa ja palveluntasosi pysyy korkealla kiireessäkin ja asiakastyytyväisyys on sinulle prioriteeteissa korkealla. Täällä saat toteuttaa itseäsi ja kohdata asiakkaat astetta rennommalla tavalla. Mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon. Laitapa hakemusta sähköisesti raine.verho@ravintolaharald.fi tai täyty hakemus osoitteessa www.ravintolaharald.fi/helsinki/toihin-haraldiin/

www.ravintolaharald.fi
#töihinharaldiin
#ravintolaharald
#parastapalvelua
... See MoreSee Less

Huomio huomio!!! Kaipaamme joukkoihimme iloisia tarjoilijoita, Tampereen, Oulun, Kuopion ja Helsingin viikinkikylissä. Haraldin elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Haraldissa uskomme yhdessä tekemiseen joka on henkilökunnan voimavara onnistuakseen työssään ja palvelemaan asiakkaita lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti.

Kokemus hektisestä iltaravintolasta on plussaa ja palveluntasosi pysyy korkealla kiireessäkin ja asiakastyytyväisyys on sinulle prioriteeteissa korkealla. Täällä saat toteuttaa itseäsi ja kohdata asiakkaat astetta rennommalla tavalla. Mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon. Laitapa hakemusta sähköisesti raine.verho@ravintolaharald.fi tai täyty hakemus osoitteessa https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/toihin-haraldiin/

www.ravintolaharald.fi
#töihinharaldiin
#ravintolaharald
#parastapalvelua

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? sinä päätät 15.4. Helsingin Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa
Haraldiin uusiutuneesta lounaasta. Tervetuloa
Citykäytävä 2. krs Aleksanterinkatu
21 00100 Helsinki

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#helsinki
... See MoreSee Less

Paljonko maksat kotiruoka lounaastasi, vai haluatko maksaa mitään? sinä päätät 15.4. Helsingin Haraldissa.
100 ensimmäistä saa päättää paljonko haluaa maksaa 
Haraldiin uusiutuneesta lounaasta. Tervetuloa
Citykäytävä 2. krs Aleksanterinkatu 
21 00100 Helsinki 

www.ravintolaharald.fi
#lounas
#ravintolaharald
#helsinki