fbpx
Menus in

À la carte – Espoo


Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii. Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Purjehtikaa herkkujen pariin!

L (laktoositon)
VL (vähälaktoosinen)
G (gluteeniton)
M (maidoton)
VE (vegaani)

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin

VIIKINKIEN RETKET

Suurin osa annoksista voidaan muokata laktoosittomiksi tai gluteenittomiksi. Kerrothan henkilökunnallemme ruoka-allergiastasi tai ruokaintoleranssistasi.

Patavahtien valitsemat menukokonaisuudet valmiiksi mietittyinä

 

KUNINKAAN KESTIT KAHDELLE – 144,80 €

Lisäviikinki – 72,40 €/hlö

Valmistetaan vähintään kahdelle

 

Asgårdin alkajaiskilpi

Päreelle poimitaan mustaherukkatuorejuustolla täytettyä kylmäsavustettua kuusipeurarullaa, isokauriinsalamia, paistettua ankansydäntä, friteerattua porsaanrasvaa, pikkelöityjä sieniä, kellarimestarin turskaa ja tervasilakkaa.

Lisäksi raparperivinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia, tomaatti-sipuli- salaattia, marinoituja kurkkuja, pikkelöityä punakaalta, belugalinssejä, porkkanaa sekä Vaalan Juustolan leipäjuustoa. Saaristolaisleipää, karpaloleipää, lämminsavu- lohimoussea ja merileväkaviaaria sekä savuhevosmoussea ja tervattua puolukkaa.

 

Midgårdin kilpi

Kilvelle kerätään karitsan rosvopaistia, ylikypsää häränniskaa, pariloitua broilerinrintaa sekä mausteista possunkylkeä.

Lisäksi kermaista juustoperunaa, Viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia, Viisauden viini -kastia, pippurikastia ja mustikka-sipulihilloketta.

 

Bifrostin jälkikilpi

Makeannälkään koottiin pirtin parhaimmat tarjolle:

Suklaakakkua ja valkosuklaamoussea, rapeaksi paistettuja lettuja ja mustikka- kastia, sokerihuurrettua riisipiirakkaa, marja-suklaakonvehteja, metsämansikka- marenkirouhetta, puolukkajäätelöä, tervajäätelöä sekä ruusu-kvittensorbettia, kirnupiimämoussea, mansikkahilloa sekä korvapuustimoussea.

 

ALKUHYVÄT

        1.Völan vihreä salaatti VE – 7,10 €

Raikasta salaattia ja raparperivinegretteä, tomaatti-punasipulisalaattia, pikkelöityä punakaalta ja marinoituja kurkkuja, belugalinssejä, porkkanaa sekä karpaloleipää.

 

 1. Frinnan juustosalaatti L – 9,90 €

Vaalan Juustolan leipäjuustoa, raparperivinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia sekä tomaatti-punasipulisalaattia, pikkelöityä punakaalta ja marinoituja kurkkuja, belugalinssejä ja porkkanaa karpaloleivän kera.

 

 1. Sienikeittoa Huldan padasta L

Alkuun – 11,40 €

Pääruuaksi – 16,80 €

Kermaisen pehmeää sienikeittoa koristettuna karpalobalsamicolla, paahdettua saaristolaisleipää ja kirnuvoita.

 

 1. Kuusipeuraa ja leipäjuustoa Tapion mailta L, G – 11,60 €

Mustaherukkatuorejuustolla täytettyä kylmäsavustettua kuusipeurarullaa, pikkelöityjä sieniä ja punakaalta, yrttikastia ja Vaalan Juustolan leipäjuustoa.

 

 1. Baldurin emännän vatruska L – 12,20 €

Paahdettu vatruska koristetaan lämminsavulohimoussella ja merilevä- kaviaarilla.

Lisäksi hunajalla koristettua kellarimestarin turskaa ja suolakurkkua, pikkelöityjä sieniä ja punakaalta.

 

 1. Haraldin herkkupäre L – 18,60 €

Jukolan Juustolan mustikkacheddaria, isokauriinsalamia ja kylmäsavustettua kuusipeuranpaistia, suolakurkkua, saaristolaisleipää, karpaloleipää ja paahdettua vatruskaa, lämminsavulohimoussea sekä savuhevosmoussea.

 

 1. Asgårdin alkajaiskilpi kahdelle L – 35,20 €

Lisäviikinki – 17,60 €/hlö

Valmistetaan vähintään kahdelle

Päreelle poimitaan mustaherukkatuorejuustolla täytettyä kylmäsavustettua kuusipeurarullaa, isokauriinsalamia, paistettua ankansydäntä, friteerattua porsaanrasvaa, pikkelöityjä sieniä, kellarimestarin turskaa ja tervasilakkaa.

Lisäksi raparperivinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia, tomaatti- sipulisalaattia, marinoituja kurkkuja, pikkelöityä punakaalta, belugalinssejä, porkkanaa sekä Vaalan Juustolan leipäjuustoa. Saaristolaisleipää, karpalo- leipää, lämminsavulohimoussea ja merileväkaviaaria sekä savuhevosmoussea ja tervattua puolukkaa.

 

PÄÄHYVÄT

 1. Jättiläisen ruisjuurileipä

Lankulle kootaan uunissa paahdettua ruisjuurileipää, raikasta salaattia raparperivinegretissä pyöräytettynä, mustia linssejä, marinoituja kurkkuja, pikkelöityä punakaalia, mustikka-sipulihilloketta sekä talon bbq-majoneesia. Iso ja hiton hyvä!

Valitsemallanne lisukkeella:

Pariloitua broilerinrintafileetä – 21,90 €

Riistajauhelihapihvi (180 g) – 22,90 €

 

 1. Metsänkävijän sieni-kasvispihvi VE, G – 26,80 €

Yrttikastilla koristettua sieni-kasvispihviä vierellään Viikinkien kilpiperunaa, savumantelikastia, piparjuurihummusta, paahdettuja juureksia sekä pikkelöityjä sieniä.

 

 1. Sigurdin broileria L, G – 24,60 €

Pariloitua broilerinrintaa ja Jukolan Juustolan mustikkacheddaria, Viikinkien kilpiperunaa, savumantelikastia, paahdettuja juureksia sekä talviomenahilloketta.

11. Linnustajan saalis L, G – 29,90 €

Paahdettua hanhenrintaa, artisokka-perunakakkua ja yrttikastia, kuningattaren marjakastia, paahdettuja juureksia sekä talviomenahilloketta.

12. Nieriää Atlan hovista L, G – 29,60 €

Paahdettua nieriää, palsternakka-perunapyreetä, hummeri-voikastia ja yrttikastia sekä haudutettua punajuurta.

13. Hirvenhuutajan burgeri L – 24,20 €

Gluteenittomana +2€

Paahdetun perunasämpylän väliin kootaan 180g hirvipihviä, reilu siivu mausteista possunkylkeä ja Jukolan Juustolan mustikkacheddaria, pikkelöityä punakaalta ja raikasta salaattia sekä terva-bbq-kastiketta vierellään talon majoneesia ja Viikinkien kilpiperunaa.

14. Riimunkaivertajan hirvipataa L, G – 21,90 €

Haudutettua hirvenlihapataa ja savuhevosmoussea, palsternakka-peruna-pyreetä, paahdettuja juureksia sekä tervattua puolukkaa ja suolakurkkua.

 

 1. Harald Gillen talkoopannu G – 24,90 €

Pannulle kootaan ylikypsää häränniskaa, mausteista possunkylkeä sekä riistabratwurstia, kermaista juustoperunaa, pippurikastia, paahdettuja juureksia sekä suolakurkkua ja pikkelöityä punakaalia.

 

 1. Lombardian ruhtinaan possua G

200 g – 26,90 €

400 g – 32,90 €

Pariloitua porsaan etuselkää ja mausteista possunkylkeä sekä terva-bbq- kastia, kermaista juustoperunaa, pippurikastia, paahdettuja juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta.

 

 1. Metsänvartijan rosvopaistia L, G – 26,80 €

Karitsan rosvopaistia yrttikastilla koristettuna, palsternakka-perunapyreetä, savumantelikastia, paahdettuja juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta ja suolakurkkua.

 

 1. Härkää Danevirken laitumelta L, G

150 g – 28,60 €

300 g- 37,90 €

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä ja terva-bbq-kastia, mustaherukkatuorejuustoa, Viikinkien kilpiperunaa, Viisauden viini -kastia sekä paahdettuja juureksia.

 

 1. Heidrunin isokaurista L, G – 36,80 €

Isokauriin ulkofileetä, artisokka-perunakakkua ja Saloniemen sinihome-vuohenmaitojuustoa, pippurikastia, friteerattua porsaanrasvaa sekä paahdettuja juureksia.

 

 1. Pyhä Magnuksen poroa L, G – 39,20 €

Mureaa poron sisäfileetä, savuhevosmoussea ja artisokka-perunakakkua, kuningattaren marjakastia sekä paahdettuja juureksia.

 

 1. Midgårdin kilpi kahdelle G – 69,80 €

Lisäviikinki – 34,90 €/hlö

Valmistetaan vähintään kahdelle

 

Kilvelle kerätään karitsan rosvopaistia, ylikypsää häränniskaa, pariloitua broilerinrintaa sekä mausteista possunkylkeä.

Lisäksi kermaista juustoperunaa, Viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia, Viisauden viini -kastia, pippurikastia ja mustikka-sipulihilloketta.

 

 1. Knut Suuren riistamiekka G

Yhdelle – 43,60 €

Kahdelle – 87,20 €

 

Miekkaan pujotetaan mureaa poron sisäfileetä, isokauriin ulkofileetä, paahdettua hanhenrintaa, riistabratwurstia sekä paprikaa ja kesä- kurpitsaa. Viereen laitetaan kermaista juustoperunaa, Viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettua punajuurta, sienikastia, kuningattaren marjakastia ja tervattua puolukkaa.

 

 

 

JÄLKIHYVÄT

 

 1.  Bifrostin jälkikilpi kahdelle L – 39,80 €

Lisäviikinki – 19,90 €/hlö

Valmistetaan vähintään kahdelle

 

Makeannälkään koottiin pirtin parhaimmat tarjolle:

Suklaakakkua ja valkosuklaamoussea, rapeaksi paistettuja lettuja ja mustikkakastia, sokerihuurrettua riisipiirakkaa, marja-suklaakonvehteja, metsämansikka-marenkirouhetta, puolukkajäätelöä, tervajäätelöä sekä ruusu-kvitten-sorbettia, kirnupiimämoussea, mansikkahilloaja korvapuustimoussea.

 

 1.  Brunhildin suklaakakkua L, G – 11,90 €

Suklaakakkua ja valkosuklaamoussea, metsämansikka-marenkirouhetta, ruusu-kvittensorbettia sekä mustikkakastia.

 

 1. Hunajasuun riisipiirakka VE – 10,90 €

Sokerihuurrettua riisipiirakkaa, korvapuustimoussea, mansikkahilloa ja ruusu-kvittensorbettia sekä metsämansikkarouhetta ja mustikkakastia.

 

 1. Haltijaväen räiskäleet – 12,90 €

Gluteenittomana +2 €

Rapeaksi paistettuja lettuja, mustikkakastia ja kirnupiimämoussea, puolukkajäätelöä, kinuskimurua, metsämansikka-marenkirouhetta sekä mansikkahilloa.

 

 1. Lettukestit – 21,80 €

(Yhteiseen lettunälkään 2-3 hlö)

Gluteenittomana +5 €

Rapeaksi paistettuja lettuja ja mustikkakastia, puolukkajäätelöä, kinuski-murua, metsämansikka-marenkirouhetta sekä mansikkahilloa.

 

 1. Haraldin tervainen L, G – 10,30 €

Haraldin tervajäätelöä ja puolukkajäätelöä, metsämansikka-marenkirouhetta sekä kuusenkerkkäsiirappia.

 

 1. Silkkiparran jälkiruokapäre L – 16,50 €

Gluteenittomana +1 €

Kasattiin päreelle kaikkea hyvää: Suklaakakkua ja valkosuklaamoussea, rapeaksi paistettu lettu, mustikkakastia, mansikkahilloa, metsämansikka- marenkirouhetta sekä ruusu-kvittensorbettia.

 

 1. Huurrejättiläisen jäätelöt:

1 pallo – 4,90 €

2 palloa – 7,30 €

 

Valitse mieleisesi näistä:

Tervajäätelö, puolukkajäätelö tai vaniljajäätelö L

Suklaajäätelö tai ruusu-kvittensorbetti M

 

Jäätelön seuraksi:

mansikkahillo, mustikkakastike, kuusenkerkkäsiirappi, suklaakastike

 

 1. Pientä makeaa kahvin kylkeen L, G – 2,30 €

Haraldin marja-suklaakonvehti.

Käsintehty suklaakonvehti Mercedes Chocolaterien suklaatehtaalta Ahvenanmaalta.

 

www.ravintolaharald.fi

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

ALKUHYVÄT

Päähyviä

JÄLKIHYVÄT

Haraldin kertomaa: Haraldin herkulliset jäätelöt valmistaa Suomen jäätelö, joka käyttää ainoastaan Suomenkarjan maitoa. Alkuperäisrodun lehmien maito soveltuu parhaimmalla mahdollisella tavalla jäätelön tekoon, sillä Suomenkarjan lehmien maito on luontaisesti rasvaisempaa ja valkuaispitoisempaa. Ja niitä ominaisuuksia tarvitaan parhaan mahdollisen jäätelön tekemisessä, silloin kun pyritään vain kaikkein maistuvimpaan lopputulokseen. Jäätelöissä ei käytetä esansseja, kuten ei myöskään keinotekoisia värejä. Jokainen käyttetty raaka-aine on lajinsa paras.