Menus in

Pikkujoulut Espoo


Haraldin pikkujoulu Espoossa

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Freyn tupaan, samoin kuin Aegirin kulmaan, sopii kumpaankin 8 soturia naattimaan Haraldin herkuista yhden pöydän ääreen.

Thorin tuvassa kinkereitä viettää mukavasti 14 soturia, ja tietysti maljat nostellaan saman pöydän ääressä

Odinin valvovan silmän alle saamme katettua pöydät 34 soturille. Isommatkin joukot toki istutamme, joskin hieman laajemmalti aseteltuihin pöytiin.

Pikkujoulu-menun valmistamme etukäteistilauksesta minimissään 30 soturin joukoille, otahan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pienemmille venekunnille suosittelemme joko Kuninkaan kestejä taikka Viikinkien retkiä. Tarvittaessa räätälöimme kertakaikkisen passelin menun soutajien toiveiden mukaan. Kehtoo ottaa yhteyttä jotta yhytämme juuri teille sopivan ratkaisun.

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut

* Kylmäsavulohta ja sinappista tillikastia* Tervatiinun silakoita  * Rapuskagen *

* Härkäpään lihahyytelöä * Ilmakuivattua kinkkua ja punajuuri-balsamiikkoa * Savuporomoussea * Kurpitsapyrettä *

* Punakaalisalaattia * Sienisalaattia * Kurkku-fenkolisalaattia * Marinoituja kasviksia *

* Papu-basilikasalaattia * Jugurttista perunasalaattia *Kauralla ryyditettyä broileri-juustosalaattia*

* Salaattimaan antimia ja yrttivinaigretteä * Kuusenkerkkäkastia

Saaristolaisleipää ja ohrarieskaa * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

Päähyvät

Broileria Birkan tarhasta L, G

Meheväksi pariloitua broilerinrintaa kuorrutettuna tuhkajuustomoussella, Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja omena-sipulihilloketta.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 41,80€

Merilohta Ahdin valtakunnasta L, G

Savumuikkumoussella koristettua merilohta, hernepestoa, perunavoita ja

uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 43,20€

Rautakyljen häränrintaa ja possua G

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja possunkylkeä, kerma-juustoperunaa, omena-sinappikastia sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,90€

Härän sisäfileetä Tapion tapaan L, G

Peltolan Blue- juustolla kruunattua härän sisäfileetä ja maalaispekonia, yhden tähden pippurikastia, perunakakkua sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 53,60€

Thoran kasvispyörykät VE, M

Artisokkahummuksella koristettuja kasvispyöryköitä, vadelmakastia, kaurapaistosta, uunijuureksia sekä paahdettuja hampunsiemeniä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90€

 Jälkihyväksi

Friggan suklaakaakkua L, G

 Suklaakaakkua, mustikkamoussea, kanelilunta sekä vadelmakastiketta.

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin