Haraldin pikkujoulu Espoossa
Freyn tupaan, samoin kuin Aegirin kulmaan, sopii kumpaankin 8 soturia naattimaan Haraldin herkuista yhden pöydän ääreen.
Thorin tuvassa kinkereitä viettää mukavasti 14 soturia, ja tietysti maljat nostellaan saman pöydän ääressä
Odinin valvovan silmän alle saamme katettua pöydät 34 soturille. Isommatkin joukot toki istutamme, joskin hieman laajemmalti aseteltuihin pöytiin.
Pikkujoulu-menun valmistamme etukäteistilauksesta minimissään 30 soturin joukoille, otahan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.
Pienemmille venekunnille suosittelemme joko Kuninkaan kestejä taikka Viikinkien retkiä. Tarvittaessa räätälöimme kertakaikkisen passelin menun soutajien toiveiden mukaan. Kehtoo ottaa yhteyttä jotta yhytämme juuri teille sopivan ratkaisun.
Haraldin pikkujoulumenu
* Katajanmarjagraavattua lohta ja marjakastia* Tervatiinun silakoita * Rapuskagen *
* Maalaismaksapateeta lankulla* Ylikypsää porsaanfilettä ja piparkakkusinappia * Hevosmoussea * Mustikkahummusta *
* Punakaali-omenasalaattia * Sienisalaattia * Mummon kurkkuja * Marinoituja kasviksia *
* Mustakvinoa-linssisalaatti * Peruna waldorf * Vuolukana-kaurasalaattia*
* Lehtikaalisalaattia ja yrttivinaigretteä * Briejuustoa ja savumanteleita*
Saaristolaisleipää ja karpaloleipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *
Päähyvät
- Broileria Birkan tarhasta L, G
Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja mustikkacheddarjuustoa, Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja talviomenachutney.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,80€
- Nieriää Ahdin valtakunnasta L, G
Savulohimoussella koristettua nieriää, hummerikastia, palsternakka-perunavoita ja
paahdettuja punajuuria
Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,80€
- Rautakyljen häränniskaa ja possua G
Viikinkien terva Bbq-kastilla siveltyä ylikypsää häränniskaa ja cajunpaahdettua possunkylkeä, kerma-juustoperunaa, ryytisinappikastia sekä uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,80€
- Saksanhirven ulkofileetä Tapion tapaan L, G
Saloniemen juustolla kruunattua saksanhirven ulkofileetä, friteerattua porsaanrasvaa ja yhden tähden pippurikastia, artisokkaperunakakkua sekä uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 53,60€
- Thoran sieni-kasvipihviä VE, M
Sieni-kasvispihviä, kilpiperunoita, savumantelikastia, paahdettuja punajuuria sekä yrttikastia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 42.90€
Jälkihyväksi
Friggan suklaakaakkua L, G
Suklaakaakkua, karpalomoussea, paahdettua pähkinägranolaa ja mustikkakastia
Pidätämme oikeudet muutoksiin