Menus in

Pikkujoulut Espoo


Haraldin pikkujoulu Espoossa

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Freyn tupaan, samoin kuin Aegirin kulmaan, sopii kumpaankin 8 soturia naattimaan Haraldin herkuista yhden pöydän ääreen.

Thorin tuvassa kinkereitä viettää mukavasti 14 soturia, ja tietysti maljat nostellaan saman pöydän ääressä

Odinin valvovan silmän alle saamme katettua pöydät 34 soturille. Isommatkin joukot toki istutamme, joskin hieman laajemmalti aseteltuihin pöytiin.

Pikkujoulu-menun valmistamme etukäteistilauksesta minimissään 30 soturin joukoille, otahan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pienemmille venekunnille suosittelemme joko Kuninkaan kestejä taikka Viikinkien retkiä. Tarvittaessa räätälöimme kertakaikkisen passelin menun soutajien toiveiden mukaan. Kehtoo ottaa yhteyttä jotta yhytämme juuri teille sopivan ratkaisun.

Haraldin pikkujoulumenu

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut:

Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrtti­pistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, raparperihilloa, kuusenkerkkäöljyä, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

Päähyvät:

KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia sekä raparperihilloa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

NAHKAPÖKSYN HIRVIPANNU L, G

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, rosmariinikastia, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

JALOSUKUISTEN KUHAA L, G

Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

MUSTAPARRAN HÄRÄNPIHVI L, G

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä ja häränrintamoussea, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60€

JAARLIN JAKKIHEDELMÄPATA VE, G

Makoisaksi haudutettua, mausteista jakkihedelmä-kasvispataa, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia, mustikka-sipulihilloketta ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 45,60€

Jälkihyväksi L, G

Metsämansikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, jogurttirakeita, kuivattua karhunvatukkaa sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin