fbpx
Menus in

Ryhmät – Espoo


Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

 Tilat

 

 

 

Ruokailu


Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta. Mikäli venekunnallanne on budjetti tai erikoistoiveita, kannattaa ne mainita lomakkeella

Katso á la carte lista tästä

Arkisin kello 11-14 on tarjolla herkullinen lounasmenu.  Alkuruoat; keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka passataan vieraille pöytään.

Rengin rennompi lounas kustantaa 10,30€ ja Helgan herkkulounaasta pääsee nauttimaan kun kukkaron nyörejä avaa 19,50€ edestä.  Lounaseväiden hintaan sisältyy vesi juomana, sekä kaffe tahi tee jälestä nautittavaksi.

Viikinkipiällikön lounaan hinta on 29€ ja siinä päivän alku-, pää- ja jälkiruoka kannetaan vieraille pöytään kylänväen toimesta.

Katso päivittäin vaihtuva lounastarjouksemme tästä

 

Kokous

Kokouksia ja muita tilaisuuksia varten Haraldista löytyy kolme tupaa, jotka on varattavissa ilman tilavuokraa seurueen ruokaillessa vierailunsa aikana.

Thor – 14 soturia

Aegir – 8 soutajaa

Frey – 8 viikinkiä

Thor ja Frey tuvista löytyy myös tv-näyttö johon liittää kannettava kompuutteri HDMI-liitännällä esitystä tehostamaan. Haraldista yhytät myös maksuttoman ja langattoman nettiyhteyden.

Tarvittaessa riuskat piiat ja rengit kantavat pöydät ulos tuvista, jolloin istumaan sopii useampikin soturi.

Palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat.  Katso tästä á la carte listamme

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta vaikka lounaskokoukselle. Katso tästä lounaslistamme

  

Kuninkaan kestit

Harald kokosi parhaat makunsa viikinkien taistelukilville. Syntyi upea viikinkien herkuttelukokonaisuus, jossa yhdistyvät viikinkien puhtaiden makujen maailma ja nälän selättäminen Haraldin tunnelmallisessa miljöössä. Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen, lahjaksi tärkeille henkilöille sekä kaikille herkkusuille.

Lue enemmän Kuninkaan kesteistä

 

Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti -lahjaksi

Tarjoa hemmotteluhetki rakkaillesi. Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti on valmiiksi mietitty illalliskokonaisuus kahdelle hengelle.

Lue enemmän Haraldin ja Helgan Rakkauspaketista

 

Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta