Menus in

Talon erikoiset – Espoo


Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta

 

MIMIRIN MIEKKA G

Yhdelle……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………39,80 €

Kahdelle…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..79,60 €

Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, Black Angus -härän petit tenderiä, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesä kurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustikka-sipulihilloketta.

 

MIDGÅRDIN KILPI G

(valmistetaan vähintään kahdelle)………………………………………………………………………………………………………………………………37,90 €/hlö

Kahdelle…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..75,80 €

Kilvelle kerätään Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, mureaa karitsanniskaa, barbaarien tervakastilla maustettua broileria ja hirvimakkaraa sekä yhden tähden pippurikastia ja Viisauden Viini -kastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia sekä tervattuja puolukoita.

 

KUNINKAAN KESTIT

(valmistetaan vähintään kahdelle)……………………………………………………………………………………………………………………………….69,90 €/hlö

Kahdelle hengelle………………………………………………………………………………………………………………………………………………….139,80 €

Asgårdin alkajaiskilpi L

Kilvelle kerätään Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrtti-pistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, raparperihilloa, kuusenkerkkäöljyä, speltti-punajuurileipää sekämallasleipää.

Midgårdin kilpi G

Kilvelle kerätään Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, mureaa karitsanniskaa, barbaarien tervakastilla maustettua broileria ja hirvimakkaraa sekä yhden tähden pippurikastia ja Viisauden Viini – kastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia sekä tervattuja puolukoita.

Jotunheimin jälkikilpi L

Kilvelle kerätään metsämansikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, rapeita räiskäleitä ja vadelmakastia, kaneli-sokeroitua lämmintä leipäjuustoa, salmiakki moussea ja kuivattua karhunvatukkaa, uuniomenahilloa, mustikkahilloa, terva- ja pettujäätelöä sekä sitruuna-salmiakkisorbettia.
Tuopposesta savisesta

Haraldin hunajainen voimaolut

Raskaiden maataipaleiden päätteeksi tapasivat viikinkipäälliköt palkita soturinsa mallasoluista parhaalla, virkistävällä voimaoluella.

4,7 vol. Hunajan makuinen kevyesti humaloitu täysmallasolut.
Sisältää ohramallasta.

 

Haraldin Viisauden Viinit

Odin, viisauden ja taistelun Jumala tunnettiin mystisesti hankituista kyvyistään. Odin oli yksisilmäinen, koska oli antanut toisen silmänsä pois saadakseen juoda viisauden lähteestä. Tarun mukaan Odin eli pelkästä viinistä.

Haraldin Viisauden Viinien rypäleet on kerätty Alicanten viinialueelta Etelä-Espanjasta. Luomutarhat sijaitsevat pienen ja perinteikkään Pinoson kylän ympärillä.

Viisauden Viini, punainen
Alicanten kuuma ja aurinkoinen ilmasto on kypsyttänyt Monastrell-punaviinin rypäleet niin, että tämän viinin aromimaailma on runsas, tumman marjaisa sekä hieman yrttinen

Viisauden Viini, valkoinen
Harald Viisauden Viini Airen-Macabeo on tuoksultaan runsaan hedelmäinen sekä kukkea. Maku on raikkaan hapokas sekä pehmeä.