Ravintola Espoo

Olitpa vailla suurta juhlaa tai pienempää nautintoa, Haraldista löytyy suunmukaista aina pikkuherkuista jälkihyviin. Valitse suosikkisi runsaalta ruokalistalta. Ravintola löytyy helposti Espoon Iso Omena -kauppakeskuksesta. Kaappaa kainaloon koko nälkäinen jengi ja suuntaa katseesi kohti Haraldia.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Espoo

Espoossa sijaitsevassa ravintolassamme tarjoamme tuttuja anteliaita annoksia pohjoisen metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Haraldilla ruoat tehdään huolella ja laadulla, ja palvelu on aina maustettu hyväntuulisella huumorilla. Etsit sitten lounaspaikkaa, illallisravintolaa tai muuta ruokailuelämystä, ravintolamme ainutlaatuinen miljöö tarjoaa unohtumattoman kokemuksen! Viikinkimaailman hengessä järjestetään niin kokoontumiset kuin kekkeritkin, ja taipuupa ravintola vaikka syntymäpäiväjuhliinkin.

Ravintolamme Espoossa sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa

Viikinkiravintola Harald avautui Espoon Iso Omenaan vuonna 2016. Niihin aikoihin suurta laajennusta läpikäyvä keskus sopi täydellisesti viikinkien rantautumiselle. Oli hyvä sijainti, hyvät kulkuyhteydet, mukava ympäristö ja paljon muitakin palveluita. Väkemme oli vallan innoissaan saatuaan mahdollisuuden tarjota uudelle paikalliselle kansalle mahtavia makuja, joita paistinpyörittäjämme taiten esille laittoivat. Eikä meininki ole tuosta muuttunut! Joten tulkeehan käymään, pidämme kattilat tulilla myöhäiseen iltaan asti, jotta päivällä vesillä olleet ehtivät paikalle myös!

Kokoukset

Meille voit tulla myös ahertamaan työn parissa. Varaa kokousta varten rauhallinen pöytä salin puolelta ja kokousta rennosti lounaan äärellä. Kokouksia ja muita tilaisuuksia varten Haraldista löytyy myös kolme tupaa, Thor, Aegir ja Frey, jotka on varattavissa ilman tilavuokraa seurueen ruokaillessa vierailunsa aikana. Thor ja Frey -tiloista löytyy myös TV-näyttö, jossa on HDMI-liitäntä omalle tietokoneelle.
purjehdi makumaailmaan

Harald-ravintolassa pääsette seurueesi kanssa purjehtimaan uusiin makumaailmoihin viikinkiteeman ympäröimänä

Haraldin ruokalistan ainutlaatuiset herkut tarjoavat yllättäviä makuelämyksiä. Mielenkiintoiset lajitelmat, houkutusta lisäävät alkupalat ja runsaat annokset innostavat pöydän väen keskustelemaan mauista ja päivittelemään niiden herättämiä tuntemuksia. ”Vielä on tilaa jälkihyville”, hihkaisee joku seurueesta. Ja eipä laita kukaan hanttiin! Ravintola Haraldin ruoat tarjoavat elämyksiä, jotka saavat kylläisimmänkin viikingin vatsan kurnimaan!

Ruokalistalla runsaasti vaihtoehtoja pidempiinkin pitoihin

Ravintola Haraldin à la carte -menu tarjoilee laajan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Espoossa sijaitsevan ravintolamme menu on tuttu muistakin viikinkien valloittamista paikkakunnista ympäri Suomen. Ruokalista sisältää monia pohjoismaisia klassikoita, kuten lihoja ja juustoja, mutta tarjoamme myös esimerkiksi maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Ruoat tarjoillaan ravintolan viikinkiteemaa kantavin asetteluin.
pidemmät pidot

Järjestä ravintolassa juhlat tai kokoontuminen

Isompi porukka ja erityisempi tilaisuus? Haraldiin sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi! Juhlat olivat aikoinaan viikingeille tärkeitä tilaisuuksia, joissa yhteisö juhlisti merkittäviä tapahtumia, kuten syntymäpäiviä, häitä ja saavutettuja voittoja taisteluissa. Tätä perinnettä haluamme vaalia ja toivotamme kaiken kokoiset ryhmät tervetulleeksi ravintolaamme; aina pienistä polttariporukoista suurempiin varauksiin. Ravintolamme Espoossa on perheiden ja kaveriporukoiden lisäksi suosittu paikka myös yritystilaisuuksille ja juhlien järjestämiselle. Haraldilta löytyy yksityistilaisuuksiin sopiva menu ja juomat, olit liikkeellä sitten työporukan kanssa tai ystävien ja sukulaisten kesken!

Ryhmät voivat valita maistuvat ruokailuretket Haraldin á la carte -listalta tai pyytää ravintolaa räätälöimään makumatkan tilaisuuden tarpeiden mukaan. Ravintola Haraldissa onnistuu myös ohjelmalliset kestit, jossa pöytiin kannetaan näyttävä maistelukokonaisuus sopivine juomineen.

Ravintolan viikinkimiljöö loihtii lämpimän tunnelman

Viikinkiravintola Harald Espoon löydät Ison Omenan MEET aukiolta, 1. kerroksesta kauppakeskuksen laajennusosasta. Saavuttuamme uuteen upeaan ravintolatilaamme lähes vuosikymmen sitten, aloimme pian kalustaa ja sisustaa espoolaista skandinaavisen huoliteltua lokaatiota viikinkiväelle kotoisaksi! Niinhän se on, että hieman erikoinen ja selkeästi tiettyä teemaa mukaileva miljöö tekee ravintolakäynnistä pelkän ruokailun sijaan kokonaisvaltaisen elämyksen! Espoon ravintolastamme löydät runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita.

Lyhyt historiikki

Harald-ravintoloiden miljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma olivat jokaisen tilaisuuden kohokohta. Viikingit on historiassa tunnettu ahnaina ja ahkerina juhlijoina, jotka kokoontuivat säännöllisesti herkkuja pursuavan pöydän ympärille omaa elämäänsä juhlistamaan. Viikinkien ruokakulttuuri oli hyvin yksinkertaista, mutta samalla erittäin maukasta. Ruokaa maustettiin yleensä suolalla, hunajalla ja erilaisilla yrtteillä. Ruoka valmistettiin avotulella tai uunissa ja tarjoiltiin yleensä suurista astioista, joista kaikki pöytäseurueen jäsenet saivat ottaa ruokaa. Viikingit olivat myös taitavia oluen ja viinin valmistajia, ja juomia nautittiin runsaasti juhlien yhteydessä. Tästä inspiroituneena kutsumme sinut ja seurueesi kokontumaan ravintolaamme täyteläisen elämyksen äärelle!
ravintola espoo viikinkimiljöö

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Espooseen!

Harald on viihtyisä ja ainutlaatuinen ravintola, jonka tunnelma ja ruokalista vievät asiakkaan sydämen mennessään. Haraldissa asiakkaat voivat nauttia lounasta tai illallista yksin, yhdessä ystävien kanssa tai järjestää suuremman tilaisuuden. Ravintola sijainti Espoossa kauppakeskus Ison Omenan yhteydessä tekee siitä helpon löytää. Saapuminen onnistuu niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Eivätkä kaukana ole Espoon vierasvenesatamatkaan, jos haluat kesäpäivänä omalla paatilla purjehtia! Ravintola Harald on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Palvelumme on aina ammattitaitoista ja ystävällistä. Tervetuloa ravintolaamme Espoossa!

Pistäydy ravintolaamme lounaalle

Ravintola Harald Espoo tarjoaa herkullisen lounaan jokaisena arkipäivänä. Nälkäiset, työssä raatavat soturit ansaitsevat tauon runsaan lounasbuffetin äärellä – pöytä on päivittäin katettu monipuolisilla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoilla salaatteja unohtamatta. Ravintolamme ruoat on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja maustettu taidolla, jotta jokainen suupalanen sulaisi suussasi. Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaa ruokailun päivälläkin! Saavu ravintolamme lounaalle vaikkapa viimeistelemään aamupäivän kokous tai viettämään lounashetkeä työkavereiden kanssa kerrankin hieman pidemmän kaavan kautta.

Työpaikat Espoo

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska

Sunnuntaina ja maanantaina 11.-12.6.2023, olemme suljettuna.

Avaamme normaalisti tiistaina 13.6.2023!

Haraldin 31.7.2023 erääntyville lahjakorteille on nyt myynnissä jatkoaikaa.

Jos et ennätä käyttää lahjakorttia eräpäivään mennessä, voit käydä verkkokaupassamme ostamassa jatkoaika lahjakortin. Tämän lahjakortin kanssa 31.7.2023 erääntyvälle lahjakortille saa lisäaikaa vuoden 2023 loppuun saakka. 

https://shop.ravintolaharald.fi/