Menus in

Huikea Maistelumenu – Espoo


Kuninkaan kestit


Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.

Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen tai lahjaksi.

Kuninkaan kestit sisältävät:
Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana
Ruuat näyttävästi aseteltuina viikinkien taistelukilpien päälle
Menujen ja makujen esittelyn
Ryhmällenne sopivan tunnelmallisen tilaratkaisun
Halutessanne ryhmälle viikinkikypärät
Lisämaksusta viikinkikaste rohkeimmille





Kuninkaan kestien ostaminen

Ryhmiä suosittelemme soittamaan Haraldiin.

Kestit voi ostaa kätevästi myös Haraldin verkkokaupasta
Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan, joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Huomiothan, että Kuninkaan Kestit valmistetaan vähintään kahdelle.

Harald suosittelee pöytävarauksen tekemistä ja mainintaa Kuninkaan kesteistä. Näin varmistamme iltanne onnistumisen.

Kuninkaan kestit maksavat 69,90 €/henkilö (61,30 € Alv 0%) ja se valmistetaan vähintään kahdelle henkilölle.

Kuninkaan kestien lisäksi Harald suosittelee lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.



Kuninkaan kestien menu

(valmistetaan vähintään kahdelle)
Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja erilaisia
pohjolan makuja.

ASGÅRDIN ALKAJAISKILPI L

Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, sillikaviaaria, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrttipistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, mustaherukkahilloketta, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

 

VANAHEIMIN KILPI

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita

JOTUNHEIMIN JÄLKIKILPI L

Päärynämoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, rapeita räiskäleitä ja vadelmakastia, kaneli-sokeroitua lämmintä leipäjuustoa, metsämansikkamoussea, salmiakkimoussea, uuniomenahilloa, mustikkahilloa, terva- ja pettujäätelöä sekä sitruuna-salmiakkisorbettia.