Menus in

Parhaat pikkujoulut Haraldissa
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.


Haraldin pikkujoulu

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

Freyn tupaan, samoin kuin Aegirin kulmaan, sopii kumpaankin 8 soturia naattimaan Haraldin herkuista yhden pöydän ääreen.

Thorin tuvassa kinkereitä viettää mukavasti 14 soturia, ja tietysti maljat nostellaan saman pöydän ääressä

Odinin valvovan silmän alle saamme katettua pöydät 34 soturille. Isommatkin joukot toki istutamme, joskin hieman laajemmalti aseteltuihin pöytiin.

Pikkujoulu-menun valmistamme etukäteistilauksesta minimissään 30 soturin joukoille, otahan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pienemmille venekunnille suosittelemme joko Kuninkaan kestejä taikka Viikinkien retkiä. Tarvittaessa räätälöimme kertakaikkisen passelin menun soutajien toiveiden mukaan. Kehtoo ottaa yhteyttä jotta yhytämme juuri teille sopivan ratkaisun.

Päähyvät

Kanaa Mielikin tarhasta VL, G

45,20€

Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G

48,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Lohta Ahdin valtakunnasta L, G

48,60€

Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Häränpihviä Tapion mailta L, G

59,90€

Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Nahkapöksyn hirvipannu L, G

49,00€

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, puolukka-voikastia, pekoniperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Poroa tunturien tuulista L, G

60,10€

Mureaa poron sisäfileetä ja haudutettua poronlapaa, tatti-kantarellikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia, lämmintä leipäjuustoa sekä tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

MIMIRIN RIISTAMIEKKA G

64,90€

Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, riekonrintaa, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesäkurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja puolukka-voikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

VANAHEIMIN KILPI G

63,90€/hlö (valmistetaan vähintään kahdelle)

Kilvelle kerätään viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

39,90€

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta, paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla

JÄLKIHYVÄKSI

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.