Menus in

Pikkujoulut Espoo


Haraldin pikkujoulu Espoossa

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Freyn tupaan, samoin kuin Aegirin kulmaan, sopii kumpaankin 8 soturia naattimaan Haraldin herkuista yhden pöydän ääreen.

Thorin tuvassa kinkereitä viettää mukavasti 14 soturia, ja tietysti maljat nostellaan saman pöydän ääressä

Odinin valvovan silmän alle saamme katettua pöydät 34 soturille. Isommatkin joukot toki istutamme, joskin hieman laajemmalti aseteltuihin pöytiin.

Pikkujoulu-menun valmistamme etukäteistilauksesta minimissään 30 soturin joukoille, otahan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pienemmille venekunnille suosittelemme joko Kuninkaan kestejä taikka Viikinkien retkiä. Tarvittaessa räätälöimme kertakaikkisen passelin menun soutajien toiveiden mukaan. Kehtoo ottaa yhteyttä jotta yhytämme juuri teille sopivan ratkaisun.

    Haraldin Pikkujoulumenu

Alkuherkut viikinkiveneestä

* Kylmäsavulohta * Sillikaviaaria * Tervatiinun silakoita * Possunkassleria ja mustikka-sipulihilloketta* Hirvimakkaraa ja tervattuja puolukoita *Häränrintamoussea * Metsäsienisalaattia * Punajuuriwaldorffia * Tomaatti-basilikasalaattia * Kvinoasalaattia * Ryytisinappi-perunasalaattia * Marinoituja kasviksia *
Salaattimaan antimia * Sitruunavinegretteä * Keisarinkastiketta * Saaristolaisleipää sekä speltti-punajuurileipää *Savupaprikahummusta * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa * Brie-juustoa, pähkinöitä ja hunajaa

Päähyvät

1. Kanaa Mielikin tarhasta VL, G
Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia,
viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20€

2.Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G
Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä
vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,60€

3. Lohta Ahdin valtakunnasta L, G
Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria
Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,60€

4. Häränpihviä Tapion mailta L, G
Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 59,90€

5. Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G
Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta,
paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruoalla 39,90€

Jälkihyväksi L

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.