Menus in

Pikkujoulut Espoo


Haraldin pikkujoulu Espoossa

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Freyn tupaan, samoin kuin Aegirin kulmaan, sopii kumpaankin 8 soturia naattimaan Haraldin herkuista yhden pöydän ääreen.

Thorin tuvassa kinkereitä viettää mukavasti 14 soturia, ja tietysti maljat nostellaan saman pöydän ääressä

Odinin valvovan silmän alle saamme katettua pöydät 34 soturille. Isommatkin joukot toki istutamme, joskin hieman laajemmalti aseteltuihin pöytiin.

Pikkujoulu-menun valmistamme etukäteistilauksesta minimissään 30 soturin joukoille, otahan yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pienemmille venekunnille suosittelemme joko Kuninkaan kestejä taikka Viikinkien retkiä. Tarvittaessa räätälöimme kertakaikkisen passelin menun soutajien toiveiden mukaan. Kehtoo ottaa yhteyttä jotta yhytämme juuri teille sopivan ratkaisun.

Haraldin pikkujoulumenu

Alkuherkut:

* Kylmäsavulohta * Sillikaviaaria * Tervatiinun silakoita * Possun rosvopaistia ja mustaherukkahilloketta* Hirvisalamia ja tervattuja puolukoita * Maalaishyytelöä * metsäsienisalaattia * Punakaalisalaattia * Yrttistä tattari-papusalaattia * Kurkku-fenkolisalaattia * Jogurtilla aateloitua perunasalaattia * Marinoituja kasviksia * Salaattimaan antimia * Yrtti-sinappivinegretteä * Valkosipulilla aateloitua lehmänmaitojuustoa* Saaristolaisleipää sekä speltti-punajuurileipää *Myskikurpitsapyreetä * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa.

Päähyvät:

  1. Kanaa miilunpolttajan tapaan L, G

Tuhkajuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia,

viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja omenahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

  1. Ylikypsää häränniskaa Helgan leivinuunista G

Haraldin terva-bbq-kastilla siveltyä ylikypsää häränniskaa ja tiristettyä possunkylkeä

vierellään kermaista juustoperunaa, omenasinappikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,90€

  1. Lohta jäämeren tyrskyistä L, G

Paahdettua merilohta ja kylmäsavulohimoussea, palsternakka-perunavoita, haudutettuja punajuuria sekä sokerihernevinegretteä

Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,90€

  1. Häränpihviä Tilallisen mailta L, G

Härän sisäfileetä sekä Peltolan tilan sinihomejuustoa ja ilmakuivattua Coppa-kinkkua , yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 59,90€

  1. Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta,

paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 39,90€

Jälkihyväksi L, G

Mustikkamoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, kanelilla ryyditettyä valkosuklaalunta sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin