Ryhmätilat Espoo

Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

Tilat

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta. Mikäli venekunnallanne on budjetti tai erikoistoiveita, kannattaa ne mainita lomakkeella

Katso á la carte lista tästä

Tarjoilemme herkullisen lounaan Espoon Haraldissa arkisin kello 11.00 – 14.00.

Viikinkiravintola Harald Espoon uudistunut Viikinkilounas á 11,30€ sisältää kaksi patavahtien valmistamaa herkullista keittoa, rehevän salaattipöydän, laajan leipävalikoiman levitteineen, ja nokipannukahvin tahi teen. Lounaan runsauden varmistamiseksi pystytte täydentämään niitä lämpöhauteidemme kätköistä löytyvillä herkuilla, joilla laantuu hurjinkin nälän ravistelema viikinki.

Pidä siis maistuva lounaskokous tai tuo seurueesi vaikka syntymäpäivälounaalle! Meille voit tulla pitämään taukoa aherruksesta koko seurueen kera. Varaa kokoontumista varten rauhallinen pöytä salin puolelta tai astele ovesta sisään kun sinulle sopii.
Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Espooseen!

Kokous

Kokouksia ja muita tilaisuuksia varten Haraldista löytyy kolme tupaa, jotka on varattavissa ilman tilavuokraa seurueen ruokaillessa vierailunsa aikana.

Thor – 14 soturia
Aegir – 8 soutajaa
Frey – 8 viikinkiä

Thor ja Frey tuvista löytyy myös tv-näyttö johon liittää kannettava kompuutteri HDMI-liitännällä esitystä tehostamaan. Haraldista yhytät myös maksuttoman ja langattoman nettiyhteyden.

Tarvittaessa riuskat piiat ja rengit kantavat pöydät ulos tuvista, jolloin istumaan sopii useampikin soturi.

Palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat. Katso tästä á la carte listamme

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta vaikka lounaskokoukselle. Katso tästä lounaslistamme

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska