Menus in

Tutustu tarinaamme


Viikinkikylän tunnelmaa

Harald (saatetaan tuntea myös nimellä Harald Herkuttelija) purjehti Pirkanmaalla reilu 20 vuotta sitten ja kaipasi kunnon ruokaa. Tampereelta löytyi toki monta hyvää ruokapaikkaa, mutta puuttui Viikinkiravintola, jossa tarjoillaan pohjoisen luonnon parhaita makuja. Niinpä Suomen ensimmäinen Viikinkiravintola perustettiin syyskuussa 1997 Tampereen Hämeenkadulle.
Melko pian Tampereen perässä seurasi Suomen Turku, joka sai oman herkuttelukeitaansa Haraldista.
Nykyään Haraldeja löytyy myös Kuopiosta, Jyväskylästä, Lahdesta, Oulusta, Helsingistä ja Espoosta.

Moni on lukenut historiasta viikingit hurjina ryöstäjinä, mutta löytyy myös toisenlainen historia. Muiden viikinkien ryöstellessä keskittyi Harald seurustelemaan hameväen kanssa saaden parhaita reseptejä omien vieraidensa iloksi ja samalla tuli haalittua mahtavia yhteistyökumppaneita.

Patavahtien loihtimat herkut ja hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu viikinkikylän uniikissa ilmapiirissä muodostavat Haraldin ytimen ja asiakkaat viihtyvät.
Haraldin kurkihirren alle sopii saapua passattavaksi vaikka suuremmallakin venekunnalla, olipa kyseessä illallinen, lounas, perhejuhla, yritystilaisuus tai muut pidot, joista saa aihetta yhdessä kokoontumiseen ja nautiskeluun.