Menus in

Ryhmät – Jyväskylä


Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

 Tilat

Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuu ravintolasaliin, viinitupaan ja kabinetteihin.

Kabinetit:

Freijan sali max. 38 henkilölle ja Torin sali max. 26 henkilölle

Viinitupa n.12 henkilölle, erillään muusta ravintolasalista.

Kurkkaa kuvia tiloista täältä

 

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.  Mikäli venekunnallanne on budjetti tai erikoistoiveita, kannattaa ne mainita lomakkeella.

Katso á la carte lista tästä

 

Kurkkaa sankaripaketti tästä

 

 Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti -lahjaksi

Tarjoa hemmotteluhetki rakkaillesi. Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti on valmiiksi mietitty illalliskokonaisuus kahdelle hengelle.

Lue enemmän Haraldin ja Helgan Rakkauspaketista

 

Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta

Lahjakortit

Ilahduta ystävääsi, läheistäsi tai työkaveriasi merkkipäivänä Haraldin lahjakortilla. Oiva lahjavaihtoehto kaikille, ketkä arvostavat hyvää ruokaa ja reipasta palvelua. Harald tarjoaa kortin saajalle ikimuistoisen retken viikinkien maailman luonnon parhaiden antimien saattelemana.

Haraldin lahjakortit voi ostaa kätevästi Haraldin verkkokaupasta tai Viikinkiravintola Haraldista paikan päältä.