Kolmen ruokalajin Take Away menut
Menu 1.
KEISARIN KYLMÄSAVULOHISALAATTI L,G
salaattia, marinoituja kasviksia, tomaattirelissiä ja kvinoa-linssi-kukkakaalibrunoisea , keisarinkastiketta, Kemijoen kylmäsavulohta.
HARALDIN KUULUISAA LAMMASSÄRÄÄ G
Ylikypsää karitsanniskaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia
HARALDIN OMAA SUKLAAKAKKUA G
mansikkamoussea
Menukokonaisuus 33,90€
Menu 2.
METSÄNKÄVIJÄN TATTI-KANTARELLIKEITTO L, G
KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G
Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini -kastia, paahdettua perunavoita, uunijuureksia
HARALDIN OMAA SUKLAAKAKKUA G
mansikkamoussea
Menukokonaisuus 31,70€
Saatavana myös kasvispääruoka
JAKKIHEDELMÄPATA (kasvisruoka) VE,M,G
Kvinoa-linssipaistosta, uunijuureksia ja paahdettua maa-artisokkaa
Menut vain ennakkotilauksesta 0447668205 tai jyvaskyla@ravintolaharald.fi
Annokset toimitetaan kylminä.
Lämmitysohje kanttarellikeitto: Kaada keitto kattilaan, lämmitä keittoa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes se on kiehuvaa.
Lämmitysohje pääruoka annokset: Annokset voi lämmittää joku suoraan take away pakkauksessa tai uunin kestävässä astiassa. Poista take away astian kansi tai siirrä raaka-ainekset uunin kestävään astiaan. Lämmitä tuotteet 180 asteisessa kiertoilma uunissa 18-24 minuuttia, kunnes raaka-ainekset ovat kuumia.
Emme voi taata tuotteiden säilyvyyttä myyntipäivää pidemmälle.