fbpx
Menus in

Viinilista


Punaviinit

Viisauden Punaviini

42 € / plo

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita.

Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Viinin valmistuksesta vastaa Casca Wines´in viinivelho Helder Cunha.

Rypäleet: Aragonez, Rufete

Tuoksussa vadelmaa, lakritsaa ja kirsikkaa. Täyteläinen ja rikas maku on myös vadelmainen sekä vaniljainen. Vegaani ja Luomu.

Casas Patronales Selected Reserve Merlot

37 € / plo

Chile, Merlot, valikoidut viinit

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, mustaherukkahilloinen, mustikkainen, mausteinen. Jäännössokeri 3,41g.

McGuigan The Engineer

47 € / plo

Australia. Shiraz, Tempranillo

Tuoksussa luumun ja karhunvatukan aromeja. Maussa yhdistyvät tumma marjaisuus Shirazista sekä hitunen mausteisuutta tempranillosta, upeasti tasapainossa herkulliseen loppuun saakka. Sokeri 6g/l

Emporium Rosso Apassimento Salento IGT

45 € / plo

Italia. Negroamaro, Primitivo

Täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen maku joka kestää suussa pitkään. Viini on tehty 100% appassimento-metodilla eli kaikki rypäleet on kuivattu ennen ensimmäistä alkoholikäymistä, kuten Amaronessa.

Borsari Amarone della Valpolicella DOCG

67 € / plo

Italia. 70% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella

Erittäin täyteläinen, tanniininen, karhuvatukkahilloinen, herukkainen, kirsikkainen, suklainen, kevyen nahkainen, hennon minttuinen. Sokeria 6g/l.

Antario Barolo

65 € / plo

Italia. Nebbiolo 100%

Täyteläinen, hapokas ja kypsän lempeän tanniininen keskimaku. Kuivattua lihaa ja hedelmiä jälkimaussa. Jälkimaku kuivuu kauniisti ja jatkuu pitkään. Sokeri 1g/l

Condado de Oriza Roble

44 € / plo

Espanja. Tempranillo

Täyteläinen maku, jossa mausteisuutta ja hedelmäinen jälkimaku. Moniulotteisessa tuoksussa kypsää kirsikkaa, mustaherukkaa, luumua ja paahdettuja kahvipapuja.

Valkoviinit

Viisauden Valkoviini

42 € / plo

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita.

Rypäleet: Siria, Malvasia Fina, Fonte Cal

Tuoksussa valkoisia kukkia, sitrusta ja päärynää. Kuiva, sokeria 3,8g/l. Raikas, mineraalinen, hedelmäinen ja sitruksinen maku. Tasapainoinen ja täyteläinen. Vegaani ja Luomu.

Floralba Pinot Grigio

32 € / plo

Italia. Pinot Grigio.

Kuiva, keskitäyteläinen ja raikas. Intensiivinen trooppisten hedelmien ja sitrusten tuoksu. Sokeria 3g/l.

Miopasso Grillo Appassimento

43 € / plo

Italia. Grillo

Puolikuiva, sokeria 9g/l. Keskihapokas, aprikoosinen, greippinen sekä hunajainen.

Rabl Gruner Veltliner

42 € / plo

Itävalta. Gruner Veltliner

Kuiva (3g/l), keskitäyteläinen ja runsaan hedelmäinen maku on ensin pehmeä, jonka jälkeen raikas hapokkuus nousee esiin jättäen ryhdikkään ja herkullisen jälkimaun.

Southern ocean

45 € / plo

Uusi Seelanti, 100% Sauvignon blanc

Klassisia mehukkaita trooppisten hedelmien, sitruksien ja karviaisen aromeja. Sokeria 5,5g/l

Blue Fish Dry Riesling

37 € / plo

Saksa. 100% Riesling

Sileä ja harmooninen viini on täynnä huokuttelevia tuoreiden aprikoosien ja kypsien persikoiden tuoksuja ja makuja. Sokeria 8g/l.

Muut juomat

Dignitat Cava Brut

36 € / plo

Kuohuviini. Tuoksussa on persikkaa, kukkaisia sävyjä sekä sitrusaromeja. Maku on kuiva, runsaan hedelmäinen ja tasapainoinen. Vegaani..

Dignitat Cava Semi Seco

36 € / plo

Kuohuviini, puolimakea. Tuoksussa on kypsiä kivellisten hedelmien aromeja sekä kukkaisia ja sitruksisia sävyjä. Maussa on makeaa valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä ja se on hyvin helposti lähestyttävä. Vegaani.

Tiresia Prosecco Piccolo 0,20 l

13 € / plo

Kuohuviini. Klassinen, aromaattinen Proseccon tuoksu. Maku on raikas ja runsaan hedelmäinen, hennon mineraalinen, kevyen paahteinen.

Mumm Cordon Rouge

75 € / plo

Shampanja. Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, kypsän hedelmäinen, hennon mineraalinen, kevyen paahteinen.

Gustave Roché Champagne

35 € / 0,375l

Ranska. Pinot Noir 70%, Chardonnay 30%

Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, keltaluumuinen, mineraalinen, kevyen marsipaaninen sekä hennon yrttinen. Sokeria 10g/l.

Vidal fleury Muscat de Beaumes-de-Venise

8,80€/ 8cl

Jälkiruokaviini. Herkullinen, runsas tuoksu hurmaa vivahteillaan: sokeroituja hedelmiä, valkoisia kukkia ja lakkaa. Makeudesta huolimatta viini on ryhdikäs ja eloisa. Kypsät hunajaiset ja persikkaiset maut saavat vastapainoa raikkaasta greippisyydestä. Sokeri 110g/l.

Kuura ICE

9,80€/ 8cl

Omenajääviini, joka on valmistettu 100 % suomalaisista omenoista. Makea, hapokas, runsaan kaneliomenainen, kevyen aprikoosinen, raikkaan sitrusmarmeladinen. Sokeri 110g/l