Menus in

Viinilista


Punaviinit

Viisauden Viini

41 € / plo

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita.

Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Viinin valmistuksesta vastaa Casca Wines´in viinivelho Helder Cunha.

Whistling Duck

35 € / plo

Australia. Cabernet, Merlot

Viinissä on aavistuksen herukkainen ja täyteläinen runko, joka kutittelee suuta mukavasti pienellä mausteisuudella. Kokonaisuus on tyylikäs ja jälkimaku pitkänä jättäen raikkaan maun suuhun.

Peter Lehmann Layers Red

49 € / plo

Australia. Shiraz, Tempranillo, Mourvedre, Grenache

Täyteläinen, keskitanniininen, luumuinen, karpaloinen, mustaherukkainen, hennon salmiakkinen sekä paahteinen.

Renacer Milamore

64 € / plo

Argentiina. Bonarda, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec.

Intensiivinen maku on runsas, tiivis ja roteva. Tuoksusta löytyy kirsikkaa, luumua, orvokkia sekä kuivattuja hedelmiä. Tammikypsytyksen aistii viinissä lähes suklaisena paahteisuutena. Rypäleiden kuivatuksesta seurannut 7g/l jäännössokeri on hyvin integroitunut, korostaen viinin kypsää, tummaa hedelmää

Emporium Rosso Apassimento Salento IGT

43 € / plo

Italia. Negroamaro, Primitivo

Täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen maku joka kestää suussa pitkään. Viini on tehty 100% appassimento-metodilla eli kaikki rypäleet on kuivattu ennen ensimmäistä alkoholikäymistä, kuten Amaronessa.

Antologia Barolo

68€ / plo

Italia. Nebbiolo 100%

Alkuuna napakka suuntuntuma, joka pehmenee lopulta kevyehkön oloiseksi. Huikea hinta/laatu suhde!

Condado de Oriza Roble

39 € / plo

Espanja. Tempranillo

Täyteläinen maku, jossa mausteisuutta ja hedelmäinen jälkimaku. Moniulotteisessa tuoksussa kypsää kirsikkaa, mustaherukkaa, luumua ja paahdettuja kahvipapuja.

Swartland Winery Winemaker`s Collection

38 € / plo

Etelä-Afrikka. Cabernet Sauvignon

Viinillä on intensiivinen tummanpunainen väri. Tuoksussa on karhunvatukkaa, mustaherukkaa, eukalyptusta, mausteita sekä kutkuttavaa multaisuutta. Maku mukailee tuoksua kypsällä mustaherukkaisuudellaan, mausteilla sekä metsämarjoilla. Suuntuntuma on runsas ja ryhdikäs ja jälkimaku viipyilevä.

Valkoviinit

Viisauden Viini

41 € / plo

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita.

Harald Viisauden Viini Airen-Macabeo on tuoksultaan runsaan hedelmäinen sekä kukkea. Maku on raikkaan hapokas sekä pehmeä.

Yali Wild Swan Chardonnay

36 € / plo

Chile, Chardonnay

Kuiva, hapokas, trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, tuore ja raikas.

Rabl Gruner Veltliner

42 € / plo

Itävalta. Gruner Veltliner

Kuiva (3g/l), keskitäyteläinen ja runsaan hedelmäinen maku on ensin pehmeä, jonka jälkeen raikas hapokkuus nousee esiin jättäen ryhdikkään ja herkullisen jälkimaun.

Famille Bougrier Collection Vouvray

43 € / plo

Ranska.100% Sauvignon Blanc

Puolikuiva. Viini tuoksuu hunajalta ja aprikoosilta. Puolikuiva maku on tasapainoinen, kypsän hedelmällinen ja raikas. Suutuntuma on runsas ja jämäkkä, mutta ei raskas.

Devil´s Corner Riesling

39 € / plo

Saksa. 100% Riesling.

Kuiva (8,3g/l), viini on täynnä sitruksen eri aromeja, sekä taustalla voi aistia kevyttä kukkaisuutta.

Muut juomat

Dignitat Cava Brut

35 € / plo

Kuohuviini. Tuoksussa on persikkaa, kukkaisia sävyjä sekä sitrusaromeja. Maku on kuiva, runsaan hedelmäinen ja tasapainoinen. Vegaani..

Dignitat Cava Semi Seco

35 € / plo

Kuohuviini, puolimakea. Tuoksussa on kypsiä kivellisten hedelmien aromeja sekä kukkaisia ja sitruksisia sävyjä. Maussa on makeaa valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä ja se on hyvin helposti lähestyttävä. Vegaani.

Tiresia Prosecco Piccolo 0,20 l

12 € / plo

Kuohuviini. Klassinen, aromaattinen Proseccon tuoksu. Maku on raikas ja runsaan hedelmäinen, hennon mineraalinen, kevyen paahteinen.

Mumm Cordon Rouge

75 € / plo

Shampanja. Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, kypsän hedelmäinen, hennon mineraalinen, kevyen paahteinen.

Vidal fleury Muscat de Beaumes-de-Venise

7,80€/ 8cl

Jälkiruokaviini. Herkullinen, runsas tuoksu hurmaa vivahteillaan: sokeroituja hedelmiä, valkoisia kukkia ja lakkaa. Makeudesta huolimatta viini on ryhdikäs ja eloisa. Kypsät hunajaiset ja persikkaiset maut saavat vastapainoa raikkaasta greippisyydestä. Sokeri 110g/l.