Keittiömestari Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä etsimämme viikinki, joka luo elämyksiä asiakkaille kokkaamalla mieleenpainuvan illallisen tai täyttämällä vatsat maistuvalla lounaalla? Oletko kiinnostunut hyvistä mauista ja haluat tuoda niitä lautaselle runsaiden annosten muodossa. Mikäli nämä asiat ovat lähellä sydäntäsi, tervetuloa viikinkiperheeseen!

Mitä haemme

Haemme nyt Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan Haraldiin keittiömestaria. Tässä työssä osaamisesi ja persoonasi ovat arvokkaampaa kuin aikaisemmat työvuodet esihenkilönä toimimisesta. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta keittiömestarin työtehtävistä tai sitten vuoromestarina toimimisesta joka tähyää keittiömestarin paikkaa ja olet valmis ottamaan isomman askeleen uralla eteenpäin.

Toivomme sinulta: Iloista ja reipasta asennetta, jossa huumori ei lopu kovassakaan kiireessä. Johtamistaitoa, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Mitä tarjoamme

Haraldin viikinkikylä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työympäristön, rennon työyhteisön, mahdollisuuden urakehitys- ja etenemismahdollisuuksiin sekä Haraldin runsaat työpaikkaedut!

Palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan. Haku on avoinna, joten laita hakemus sisään! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on kokoaikainen 112,5h/3 vko.

Hakulomake

Aukioloajat

Facebook

Instagram

PDF Menut eri kielillä