European Region of Gastronomy menu

European Region of Gastronomy Menu Viikinkiravintola Harald

 

VIHREÄN MAAN SALAATTI VE, M….. 6,80 €
Oliiviöljyssä pyöräytettyä raikasta salaattia, basilikamarinoituja papuja, pikkelöityä fenkolikurkkua, kirsikkatomaatti-sipulisalaattia, kauraa ja paahdettuja hampunsiemeniä sekä ohrarieskaa.

ROSVOPÄÄLLIKÖN POSSUA G…..20,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä possun etuselkää ja rypsipossun kylkeä. Seuraksi laitetaan kermaista juustoperunaa, paahdettuja juureksia ja tummaa omena-sinappikastia.

TRUBEN PULLAKEISARIN RITARIT…..10,20€

Kaneli-sokeroitua pullaa, mansikkahilloa ja
Mökinpellon hunajaa Pappilan hätävarajäätelön kera

Kuopion region Viikinkiravintola Harald Menu

Green land salad VE, M ………..6,80€

Fresh lettuce mixed with olive oil, basil marinated beans, pickled fennel cucumber, cherry tomato-onion salad, oats and roasted hemp seeds and barley flatbread.

The Bandit Chief’s pork G…….20,60€

Pork chuck steak and canola-fed pork ribs brushed with Viking herb sauce. This is accompanied by creamy cheese potatoes, roasted root vegetables and a dark apple-mustard sauce.

Master baker Trube’s French toast L…..10,20€

fried cardamom bread coated with cinnamon and sugar, strawberry jam and Mökinpelto’s honey served with Pappilas ice cream.

The menu has been prepared in collaboration with the following local producers:

Vehviläinen, Siilinjärvi
HK, pig farm
Lempyy, Suonenjoki
Pakkasmarja, Suonenjoki
Trube bakery
Mökinpellon hunaja, Kuopio