Menus in

Ryhmät – Lahti


Yritys- ja ryhmätilaisuus

 

 

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

 Tilat

 

Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin.

Tuvat– Torin tupa 12 hengelle ja Aigirin tupa jopa 40 hengelle.

Etusalissa on 16-18 hengelle Viinitupa , joka on pienillä seinämillä erotettu muusta salista.

Kylän toriaukealle mahtuu 20-30 henkeä herkuttelemaan.

Kabinettivaraus (koskee Tor ja Aigir- tiloja)  on voimassa tilaajan ilmoittamalle osanottajamäärälle. Osanottajamäärän pienentyessä olennaisesti ravintolalla on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle. Kabinettivuokra on 90€/varaus, yli kolme tuntia kestavissä varauksissa 30€/alkava tunti, mutta jos yhteislaskulla maksettava summa on yli 300€, ei kabinettivuokraa peritä.

Kabinettivaraukset sähköpostitse: lahti@ravintolaharald.fi

Katso kuvia tiloista tästä

 

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

 

Ryhmämenuiden hinnat ovat voimassa ainoastaan yhteislakulla ja ennakkotilauksesta. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Katso ryhmämenuesimerkki tästä 

 

Arkisin kello 12-14 on tarjolla pöytiintarjoituna lounasmenu.

 

 

Kokous

 

Kokouksille Haraldissa on pienempi Tor 12 henkilölle ja isompi Aigir jopa 40 henkilölle, tiloihin saa tarvittaessa videotykin, valkokankaan ja fläppitaulun. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

Kokous ja ruokailu arkisin, Voitte valita ruoat ala carte- listalta,  tilata seurueelle valmiin kokouspaketin tai pyytää tarjouksen menukokonaisuudesta.

Emme peri kabinetista tilavuokraa kun ruokailette  ravintolasalin puolella joko ennen kokousta tai kokouksen jälkeen. Kokousta varteen varaamme käyttöön kabinettitilan.

Kokous ja ruokailu kabinetissa. Erikseen sovittu kabinettivaraus  on voimassa tilaajan ilmoittamalle osanottajamäärälle. Osanottajamäärän pienentyessä olennaisesti ravintolalla on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle. Kabinettivuokra on 90€/varaus, yli kolme tuntia kestavissä varauksissa 30€/alkava tunti, mutta jos yhteislaskulla maksettava summa on yli 300€, ei kabinettivuokraa peritä.

Kabinettivuokra peritään normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle tehdyistä kokousvarauksista huolimatta laskun loppusummasta. Esimerkiksi aamupäiväkokous 9-12 välillä on kabinettivuokra yhteensä 90€.

 

 

 

 

Tee varauskysely:

lahti@ravintolaharald.fi

tai 044 766 8400

 

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta.

  

Kuninkaan kestit

Harald kokosi parhaat makunsa viikinkien taistelukilville. Syntyi upea viikinkien herkuttelukokonaisuus, jossa yhdistyvät viikinkien puhtaiden makujen maailma ja nälän selättäminen Haraldin tunnelmallisessa miljöössä. Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen, lahjaksi tärkeille henkilöille sekä kaikille herkkusuille.

Lue enemmän Kuninkaan kesteistä

 

 

 

Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta