fbpx
Menus in

Ryhmät – Oulu


YRITYS- JA RYHMÄTILAISUUS

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille venekunnille.  Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus pirtissämme !

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro meille tilaisuutenne luonne ja budjetti, sekä mahdolliset muut toiveet, niin räätälöimme mielellämme teille sopivan makumatkan !

 

 TILAT

Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin

Tuvat– Torin tupa 8-13 hengelle ja Freijan tupa jopa 50 hengelle

Ravintolamme on kellaritiloissa, joten  satoi tai paistoi, ravintolassamme on aina tunnelmallisen hämyisä tunnelma.

 

RUOKAILU


Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto kaavakkeella.

Katso á la carte lista tästä
 

 

KOKOUS

Kokouksille Haraldissa on pienempi Tor-kabinetti 8-13 henkilölle ja isompi Freija-kabinetti jopa 50 henkilölle.

Freija-kabinetissa on 55″ led-taulutv HDMI liitännällä. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

Kuninkaan kestit

Harald kokosi parhaat makunsa viikinkien taistelukilville. Syntyi upea viikinkien herkuttelukokonaisuus, jossa yhdistyvät viikinkien puhtaiden makujen maailma ja nälän selättäminen Haraldin tunnelmallisessa miljöössä. Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen, lahjaksi tärkeille henkilöille sekä kaikille herkkusuille.

Lue enemmän Kuninkaan kesteistä

 

 

Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti -lahjaksi

Tarjoa hemmotteluhetki rakkaillesi. Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti on valmiiksi mietitty illalliskokonaisuus kahdelle hengelle.

Lue enemmän Haraldin ja Helgan Rakkauspaketista

 

Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta 

 

Tilat ryhmille ja tilaisuuksiin

Lisätietoa tiloista

 

Lahjakortit

Ilahduta tai muista ystävääsi, läheistäsi tai työkaveriasi merkkipäivänä Haraldin lahjakortilla. Se on oiva lahjavaihtoehto kaikille, jotka arvostavat hyvää ruokaa sekä reipasta palvelua. Harald tarjoaa kortin saajalle ikimuistoisen retken viikinkien maailman luonnon parhaiden antimien saattelemana.

Haraldin lahjakortit voi ostaa kätevimmin  Haraldin verkkokaupasta tai jokaisesta Haraldista paikan päältä.