Menus in

Töihin Haraldiin


Harald työnantajana

Kuulumalla viikinkeihin, kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään. Nautimme, kun saamme järjestettyä asiakkaalle upean kokemuksen, niin ruoan kuin palvelunkin puolesta. Jokaisen rooli on tärkeä ja vaikuttaa asiakkaan viihtyvyyteen.

Haluamme tarjota työtekijöillemme rennon työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Järjestämme henkilökunnalle koulutuksia tarpeen mukaan ja henkilöstöetuina on mm. ravintolaedut toimipaikoissamme, työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetuja e-passilla sekä kaikkien Haraldilaisten yhteiset kesäpäivät. Haluamme palkita työntekijöitämme onnistumisista ja kannustaa huikeisiin suorituksiin.

Uskomme yhdessä tekemiseen ja kyläpäälliköidemme tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaamme onnistumaan työssään. Valmistamme ruokaa rakkaudella raaka-ainetta kunnioittaen ja palvelemme asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti

 Toimipaikat/Tarinamme

Suomen ensimmäinen Viikinkiravintola perustettiin syyskuussa 1997 Tampereen Hämeenkadulle.
Melko pian Tampereen jälkeen avattiin Viikinkiravintola myös Turkuun Aurakadulle.
Nykyään Haraldeja löytyy myös Kuopiosta, Jyväskylästä, Lahdesta, Oulusta, Helsingistä ja Espoosta.

Moni on lukenut historiasta viikingit hurjina ryöstäjinä, mutta löytyy myös toisenlainen historia. Muiden viikinkien ryöstellessä keskittyi Harald seurustelemaan hameväen kanssa saaden parhaita reseptejä omien vieraidensa iloksi ja samalla tuli haalittua mahtavia yhteistyökumppaneita.

Patavahtien loihtimat herkut ja hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu viikinkikylän uniikissa ilmapiirissä muodostavat Haraldin ytimen ja asiakkaat viihtyvät.
Haraldin kurkihirren alle sopii saapua passattavaksi suuremmallakin venekunnalla, olipa kyseessä illallinen, lounas, perhejuhla, yritystilaisuus tai muut pidot, joista saa aihetta yhdessä kokoontumiseen ja nautiskeluunOta yhteyttä

Viikinkiravintola Harald tarjoaa ravintola-alan työntekijöille alan mielenkiintoisimpia työpaikkoja sekä ravintola-alan opiskelijoille erinomaisen työssäoppimispaikan.

Työyhteisössämme arvostetaan jokaisen ammattitaitoa ja osaamista. Tarjolla on osa-aikaista työtä, sesonkityötä sekä viikonlopputyötä esimerkiksi opiskelun yhteyteen kokeille ja tarjoilijoille. Meillä asenne ratkaisee. Etsimme tiimiimme jäseniä, joille asiakaslähtöinen palvelu on sydämen asia niin salissa kuin keittiössäkin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus lähimpään Haraldiisi niin otamme sinuun yhteyttä.