Menus in

Viinilista


Punaviinit

Viisauden Viini

41 € / plo, 8.80 € / 16 cl

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita. Tarhojen maaperä on liuskekiveä. Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Viinien valmistuksesta vastaa Casca Wines’in viinivelho Helder Cunha.

Aragonez, Rufete. Tuoksusta löytyy vadelmaa, lakritsia ja kirsikkaa. Täyteläinen ja rikas maku on myös vadelmainen sekä vaniljainen, pitkään kestävällä jälkimaulla. Vegaani, luomu.

Whistling Duck

35 € / plo

Australia. Cabernet, Merlot.

Todella herkullinen viini jossa on aavistuksen herukkainen täyteläinen runko joka kutittelee suuta mukavasti pienellä mausteisuudella. Kokonaisuus on tyylikäs ja jälkimaku jatkuu pitkänä jättäen raikkaan maun suuhun.

Navarro correas colecciòn privada Malbec

47 € / plo

Argentiina. 100% Malbec.

Keskitäyteläinen, hedelmäinen ja hennon mausteinen punaviini, jossa kypsä tanniinisuus tekee viinistä tasapainoisen. viini eroaa valtaosasta Argentiinan Malbeceista siinä, että se on enemmän Eurooppalaisen viinin tyylinen, ollen ryhdikkäämpi ja vähemmän hilloinen.

Milamore

64 € / plo

Argentiina. Bonarda, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec.

Intensiivinen maku on runsas, tiivis ja roteva. Tuoksusta löytyy kirsikkaa, luumua, orvokkia sekä kuivattuja hedelmiä. Tammikypsytyksen aistii viinissä lähes suklaisena paahteisuutena. Rypäleiden kuivatuksesta seurannut 7g/l jäännössokeri on hyvin integroitunut, korostaen viinin kypsää, tummaa hedelmää.

Emporium rosso apassimento salento IGT

43 € / plo

Italia. Negroamaro, Primitivo.

Erittäin täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen maku joka kestää suussa pitkään. Viini on tehty 100%appassimento-metodilla eli kaikki rypäleet on kuivattu ennen ensimmäistä alkoholikäymistä, kuten Amaronessa.

Antologia Barolo

68 € / plo

Italia. Nebbilo 100%.

Alkuun napakka suuntuntuma, joka pehmenee lopulta kevyehkön oloiseksi. Huikea hinta / laatu suhde!

Borsari Amarone della Valpolcella DOCG

67€ / plo

70% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella

Erittäin täyteläinen, taniininen, karhinvatukkahilloinen, herukkainen, kirsikkainen, suklainen, kevyen nahkainen, hennon minttuinen. Sokeria 6g/l

Condado de Oriza Roble

39 € / plo

Espanja. 100% Tempranillo.

Täyteläinen maku, jossa mausteisuutta ja hedelmäinen jälkimaku. Moniulotteisessa tuoksussa kypsää kirsikkaa, mustaherukkaa, luumua ja paahdettuja kahvipapuja.

Valkoviinit

Viisauden Viini

41 € / plo, 8.80 € / 16 cl

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita. Tarhojen maaperä on liuskekiveä. Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Viinien valmistuksesta vastaa Casca Wines’in viinivelho Helder Cunha.

Siria, Malvasia Fina, Fonte Cal Tuoksussa valkoisia kukkia, sitrusta ja päärynää. Kuiva (3,8g/l). Raikas, mineraalinen, hedelmäinen ja sitruksinen maku. Tasapainoinen ja keskitäyteläinen. Vegaani, luomu.

Yali wild swan chardonnay

36 € / plo

Chile. 100% Chardonnay.

Kuiva (3,4g/l), hapokas, trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, tuore ja raikas.

Rabl Gruner Veltliner

42 € / plo

Itävalta. 100% Gruner Veltliner.

Kuiva (3g/l), keskitäyteläinen ja runsaan hedelmäinen maku on ensin pehmeä, jonka jälkeen raikas hapokkuus nousee esiin jättäen ryhdikkään ja herkullisen jälkimaun.

Famille bougrier collection Vouvray

43 € / plo

Ranska. 100% Chenin Blanc.

Puolikuiva (27g/l). Viini tuoksuu hunajalta ja aprikoosilta. Puolikuiva maku on tasapainoinen, kypsän hedelmäinen ja raikas. Suutuntuma on runsas ja jämäkkä, mutta ei raskas. Hapokkuus tuo jälkimaussa veden kielelle.

Pascal Jolivet Sancerre Blanc

66 € / plo

Ranska. 100% Sauvignon Blanc.

Upean ryhdikäs ja intensiivinen viini Loiren laaksosta. Kuiva, sitruksinen, valkoherukkainen ja hapokas. Kypsän omenan aromit tuovat mieleen kesän.

Blue Fish dyr Riesling

35€ / plo

Saksa. 100% Riesling.

Sileä ja harmoninen viini on täynnä houkuttelevia tuoreiden aprikoosien ja kypsien persikoiden tuoksuja ja makuja. Sokeria 8g/l

Floralba Pinot Grigio

30 € / plo

Italia. Pinot Grigio

Intensiivinen trooppisten hedelmien ja siruksen tuoksu. Maku on kuiva, keskitäyteläinen ja raikas, tuoksua noudatteleva. Sokeria 3g/l.

Miopasso Grillo Appassimento

42€ 7/ plo

Italia. Grillo

Puolikuiva, keskihapokas, aprikoosinen, greippinen ja hunajainen. Sokeria 9g / l

Muut juomat

Dignitat cava brut

35 € / plo

Kuohuviini. Tuoksussa on persikkaa, kukkaisia sävyjä sekä sitrusaromeja. Maku on kuiva, runsaan hedelmäinen ja tasapainoinen. Sokeria 7g / l. Vegaaninen.

Dignitat cava semi seco

35 € / plo

Kuohuviini. Tuoksussa on kypsiä kivellisten hedelmien aromeja sekä kukkaisia ja sitruksisia sävyjä. Maussa on makeaa valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä ja se on helposti lähestyttävä ja tasapainoinen. Sokeria 35g/l. Vegaaninen.

Tiresia Prosecco piccolo

12 € / 0,20l

Kuohuviini. Klassinen aromaattinen Proseccon tuoksu. Mku on raikas ja runsaan hedelmäinen, omenan ja sitrushedelmien sävyttämä. Ihanteellinen aperitiivi.

Mumm Cordon Rouge

75 € / plo

Shampanja. Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, kypsän hedelmäinen, hennon mineraalinen, kevyen paahteinen.

Floralba Prosecco Rose

19€ / plo

Glera 85%, Pinot nero 15%

Kuiva, hapokas, mansikkainen, kukkainen, kirsikkainen. Sokeria 12g/l.

Vidal fleury Muscat de Beaumes-de-Venise

7.80€ / 8cl

Herkullinen, runsas tuoksu hurmaa vivahteillaan: sokeroituja hedelmiä, valkoisia kukkia ja lakkaa. Makeudestaan huolimatta viini on ryhdikäs ja eloisa. Kypsät hunajaiset ja persikkaiset maut saavat vastapainoa raikkaasta greippisyydestä. Sokeri 110g/l