Menus in

Viinilista


Punaviinit

Viisauden Viini

42 € / plo, 8.95 € / 16 cl

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita. Tarhojen maaperä on liuskekiveä. Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Viinien valmistuksesta vastaa Casca Wines’in viinivelho Helder Cunha.

Aragonez, Rufete. Tuoksusta löytyy vadelmaa, lakritsia ja kirsikkaa. Täyteläinen ja rikas maku on myös vadelmainen sekä vaniljainen, pitkään kestävällä jälkimaulla. Vegaani, luomu.

McGuigan The Engineer

45 € / plo

Australia. Shiraz, Tempranillo

Tuoksussa luumun ja karhunvatukan aromeja. Maussa yhdistyvät tumma marjaisuus Shirazista sekä hitunen mausteisuutta Tempranillosta upeasti tasapainossa herlulliseen loppuun saakka.

Navarro correas colecciòn privada Malbec

47 € / plo

Argentiina. 100% Malbec.

Keskitäyteläinen, hedelmäinen ja hennon mausteinen punaviini, jossa kypsä tanniinisuus tekee viinistä tasapainoisen. viini eroaa valtaosasta Argentiinan Malbeceista siinä, että se on enemmän Eurooppalaisen viinin tyylinen, ollen ryhdikkäämpi ja vähemmän hilloinen.

MG by MontGrass

35 € / plo

Chile. Pinot Noir

Tuoksussa puhdaspiirteisiä mansikan, kirsikan ja vadelman aromeja. Maku on kepeä ja raikas ja sitä ryydittävät hyvä hapokkuus ja pehmeät tanniinit.

Emporium rosso apassimento salento IGT

43 € / plo

Italia. Negroamaro, Primitivo.

Erittäin täyteläinen, pehmeä, kirsikkainen maku joka kestää suussa pitkään. Viini on tehty 100%appassimento-metodilla eli kaikki rypäleet on kuivattu ennen ensimmäistä alkoholikäymistä, kuten Amaronessa.

Antario Barolo

65 € / plo

Italia. Nebbiolo 100%.

Täyteläinen, hapokas ja kypsän lempeäm tanniininen keskimaku. Kuivattua lihaa ja hedelmiä jälkimaussa.

Borsari Amarone della Valpolcella DOCG

67€ / plo

70% Corvina, 20% Corvinone, 10% Rondinella

Erittäin täyteläinen, taniininen, karhinvatukkahilloinen, herukkainen, kirsikkainen, suklainen, kevyen nahkainen, hennon minttuinen. Sokeria 6g/l

Condado de Oriza Roble

39 € / plo

Espanja. 100% Tempranillo.

Täyteläinen maku, jossa mausteisuutta ja hedelmäinen jälkimaku. Moniulotteisessa tuoksussa kypsää kirsikkaa, mustaherukkaa, luumua ja paahdettuja kahvipapuja.

Mucho Mas red

36 € / plo

Tempranillo, Syrah

Aromaattisessa tuoksussa tummia marjoja. Maku on hedelmäinen, mineraalinen, jossa häivähdys kaakaota.

Valkoviinit

Viisauden Viini

42 € / plo, 8.95 € / 16 cl

Harald Viisauden Viinien rypäleet kasvavat Portugalissa 690 metrin korkeudessa kahdella tarhalla, joista toisen köynnökset ovat iältään jopa 80-vuotiaita. Tarhojen maaperä on liuskekiveä. Viiniä kypsytetään kuuden kuukauden ajan ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Viinien valmistuksesta vastaa Casca Wines’in viinivelho Helder Cunha.

Siria, Malvasia Fina, Fonte Cal Tuoksussa valkoisia kukkia, sitrusta ja päärynää. Kuiva (3,8g/l). Raikas, mineraalinen, hedelmäinen ja sitruksinen maku. Tasapainoinen ja keskitäyteläinen. Vegaani, luomu.

Mucho Mas white

36 € / plo

Espanja. Verdejo, Sauvignon Blanc, Chardonnay.

KuiSitruksisen hedelmäinen tuoksu, maussa trooppisia hedelmiä, lievää vaniljaa ja tasapainoiset hapot.

Rabl Gruner Veltliner

42 € / plo

Itävalta. 100% Gruner Veltliner.

Kuiva (3g/l), keskitäyteläinen ja runsaan hedelmäinen maku on ensin pehmeä, jonka jälkeen raikas hapokkuus nousee esiin jättäen ryhdikkään ja herkullisen jälkimaun.

Floralba Pinot Grigio

30 € / plo

Italia. Pinot Grigio.

Kuiva. Intensiivinen troopppisten hedelmien ja sitrusten tuoksu. Maku on kuiva, keskitäyteläinen ja raikas. Sokeria 3g / l.

Miopasso Grillo Appassimento

42 € / plo

Italia. Grillo.

Puolikuiva, sokeria 9g/ l, keskihapokas, aprikoosinen, greippinen ja hunajainen.

Blue Fish dyr Riesling

35€ / plo

Saksa. 100% Riesling.

Sileä ja harmoninen viini on täynnä houkuttelevia tuoreiden aprikoosien ja kypsien persikoiden tuoksuja ja makuja. Sokeria 8g/l

Muut juomat

Dignitat cava brut

35 € / plo

Kuohuviini. Tuoksussa on persikkaa, kukkaisia sävyjä sekä sitrusaromeja. Maku on kuiva, runsaan hedelmäinen ja tasapainoinen. Sokeria 7g / l. Vegaaninen.

Dignitat cava semi seco

35 € / plo

Kuohuviini. Tuoksussa on kypsiä kivellisten hedelmien aromeja sekä kukkaisia ja sitruksisia sävyjä. Maussa on makeaa valkoista persikkaa ja sitrushedelmiä ja se on helposti lähestyttävä ja tasapainoinen. Sokeria 35g/l. Vegaaninen.

Tiresia Prosecco piccolo

12 € / 0,20l

Kuohuviini. Klassinen aromaattinen Proseccon tuoksu. Mku on raikas ja runsaan hedelmäinen, omenan ja sitrushedelmien sävyttämä. Ihanteellinen aperitiivi.

Mumm Cordon Rouge

75 € / plo

Shampanja. Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, kypsän hedelmäinen, hennon mineraalinen, kevyen paahteinen.

Vidal fleury Muscat de Beaumes-de-Venise

7.80€ / 8cl

Herkullinen, runsas tuoksu hurmaa vivahteillaan: sokeroituja hedelmiä, valkoisia kukkia ja lakkaa. Makeudestaan huolimatta viini on ryhdikäs ja eloisa. Kypsät hunajaiset ja persikkaiset maut saavat vastapainoa raikkaasta greippisyydestä. Sokeri 110g/l