Juhlatilat Helsinki

Juhlat täysin toiveidesi mukaisesti

Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi viikingit olivat sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa! Me Haraldilla nautimme asiakkaidemme kanssa elämästä kuten viikingit! Meillä voit järjestää kaikenlaiset ja kaikenkokoiset juhlat, niin yritystilaisuudet kuin yksityistilaisuudet. Otamme asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioon pienintä yksityiskohtaa myöten. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Helsinkiin!

Monipuoliset juhlatilat kaikkiin tilaisuuksiin

On kyseessä sitten pikkujoulut, kokoukset, varpajaiset, syntymäpäivät tai polttarit – kaikki tilaisuudet onnistuvat Haraldin kurkihirren alla suuremmallekin venekunnalle. Ravintolassamme on 170 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin. Thorin tupa soveltuu 15-20 hengelle ja Odinin tupa 15-20 hengelle. Takasalista löytyy huikea viikinkilaiva, johon mahtuu 30 klaanilaista. Viikinkilaivan viereen saamme myös 8-10 hengen pöytiä, jolloin suurempikin klaani mahtuu herkuttelemaan toistensa lähettyville. Juhlatilat muokkautuvat tilaisuuden mukaan. Tervetuloa viettämään pieniä polttareita tai vallan suuria syntymäpäiviä!

Maistuvat ja räätälöidyt makumatkat

Voit valita seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyytää teitä varten räätälöidyn makumatkan yhteydenotto-lomakkeella sivun alareunasta. Mainitsethan lomakkeella, mikäli venekunnallanne on erikoistoiveita tai tietty budjetti! Katso tästä á la carte listamme.

Tilaisuudet ammattitaidolla

Meillä järjestät unohtumattomat tilaisuudet! Henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla ja voimme taata, että tunnelma on aina katossa. Kanssamme on vaivatonta järjestää tilaisuus kuin tilaisuus. Autamme mielellämme – lopputulos on takuulla toivottu!

Juhlista arkea lounaan äärellä

Meille voit tulla ystävien tai työkavereiden kanssa koko joukolla lounaalle. Lounasmenu on tarjolla arkisin kello 11-14. Löydät alkuruoat, keitto ja salaatit noutopöydästä, pääruoka tarjoillaan pöytään. Kotiruokalounaan hinta on 10,30 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,50 €. Lounaan hintaan sisältyy aina kahvi tai tee. Päällikön lounaan hinta on 29,00 €, jolloin päivän alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksi. On mahdollista myös varata pienemmälle seurueelle rauhallinen pöytä salin puolelta, jotta voitte turista viikinkien herkkujen ääressä.

Kun haluat onnistuneen tilaisuuden ja kohteenasi on Helsinki – valitse Viikinkiravintola Harald ja uniikit juhlatilat. Räätälöimme sopivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Järjestämme aina yhtä maittavat pidot. Tervetuloa passattavaksi pitkän pöydän ääreen!

Lahjakortti

Osta Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan lahjakortti itsellesi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja kuten Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva lahjaidea.