Kokoustilat Helsinki

Ikimuistoiset yritystilaisuudet

Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi viikingit olivat sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Niinpä meilläkin nautitaan ystävien sekä työkavereiden kera runsain mitoin syötävää ja juotavaa! Juhla- ja kokoustiloissamme järjestyy kaikenlaiset yritystilaisuudet, kuten kokoukset, palaverit ja pikkujoulut. Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus – Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Helsinkiin!

Kokoustilat isommallekin väelle

Kabineteissamme mahtuu kokoustamaan mainiosti: Thor on 8-20 henkilölle ja Odin 8-20 henkilölle. Molempiin tiloihin saa tarvittaessa videotykin sekä valkokankaan. Haraldissa on myös maksuton, langaton nettiyhteys saatavilla. Mikäli videotykki on käytössä, mahtuu pöydän äärelle molemmissa kabineteissa 14 henkilöä. Seinän vierelle saa tuoleja lisää, jolloin kokousväkeä voi olla enemmänkin! Uniikki viikinkimiljöö ja monipuoliset kokoustilat luovat kokouksille upeat puitteet.

Yksilöllisesti räätälöity makumatka

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto-lomakkeella sivun alareunasta. Mikäli venekunnallanne on budjetti tai erikoistoiveita, kannattaa ne mainita lomakkeella. Meiltä saat aina palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat. Katso tästä á la carte listamme.

Ravintolasali ja tuvat tilaisuuden mukaisesti

Ravintolassa on 170 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin. Throrinin tupa soveltuu 15-20 hengelle ja Odinin tupa 15-20 hengelle. Takasalissa on muutaman rappusen verran korkeammalla asiaan kuuluva viikinkilaiva, johon mahtuu 30 klaanilaista. Viikinkilaivan viereen saamme lisättyä 8-10 hengen pöytiä, jolloin suurempikin klaani mahtuu herkuttelemaan toistensa lähettyville. Tutustu kuvista tunnelmallisiin tiloihimme tai tule käymään!

Maittava lounaskokous keskellä viikkoa

Meille voit tulla työkavereiden kanssa koko joukolla lounaalle. Arkisin kello 11-14 on tarjolla taatusti kaikille maistuva lounasmenu. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka tarjoillaan pöytään. Lounaan hintaan sisältyy kahvi tai tee. Kotiruokalounaan hinta on 10,30 € ja Helgan herkkulounas kustantaa 19,50 €. Päällikön lounaassa alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään, ja sen hinta on 29,00 €. Voit varata pienemmälle seurueelle rauhallisen pöydän salin puolelta lounaskokousta varten.

Palvelu ja tunnelma kruunaavat pidot

Meillä järjestät ikimuistoiset kokoukset, palaverit ja muut yritystilaisuudet! Henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla. Otamme kaikki asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioon pienintä yksityiskohtaa myöten ja varmistamme, että tilaisuus kuin tilaisuus sujuu alusta loppuun haluamallanne tavalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai kerro meille toiveistasi kokoustilojen suhteen. Kun haluat onnistuneen tilaisuuden ja kohteenasi on Helsinki – valitse Viikinkiravintola Harald. Autamme mielellämme!

Lahjakortti

Osta Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan lahjakortti itsellesi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja kuten Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva lahjaidea.