Menus in

Åbo


VÄLKOMNA TILL RESTURANG HARALD

Hjärtligt välkomna in till vår restaurang i Åbo och njut av våra omsorgsfullt serverade luncher eller á la carte i sensationell vikingamiljö.

 

Fest, banketter och middagsbjudningar

Lokalerna i vår restaurang i Åbo är idealiska när det ska bjudas till fest eller större middagar. Antingen så väljer man att låta gruppen tillgodose sig själva från vår hjärtligt tillagade buffé eller så löser vi det så att ni får en speciellt anpassad servering utav kvällens meny. Vill ni sitta lite mer avskilt från resten av våra restauranggäster så har vi lugnare bord att erbjuda för mindre grupper.

Eventspecial

Planerar du ett större event, en möhippa/svensexa eller kanske ett födelsedagskalas med hopp om något extra sensationellt? Vi älskar att vara med och hålla festligheter likt dessa, stora som små! Hos oss kommer ni garanterat få en tillställning att minnas.

Gåvokort att ge bort eller för egen njutning

Söker du efter den perfekta gåvan till en vän, en kollega, familjemedlem eller varför inte till dig själv? Köp Harald´s gåvokort laddade med antingen 300, 500 eller 1000 kr och bjud på en riktig matupplevelse och helkväll. I onlinebutiken kan du även hitta ytterligare prestigefyllda och smakliga gåvokort så som exempelvis Harald och Helgas kärlekspaket. Har du några frågor eller behöver du mer information av något slag så kontakta bara någon av vår personal så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa till.

Boka bord för en unik upplevelse

Vill du vara garanterad en bra plats på Harald´s restaurang i Åbo så se till att boka bord i tid! Detta är möjligt åtminstone 2 arbetsdagar innan ditt besök. Antingen så väljer du att fylla i vårt bokningsformulär och genomför din bokning därigenom eller så ringer du och får hjälp direkt. Observera att din bokning är giltig först när vi skickat ut en bokningsbekräftelse till dig via mail. Har du köpt Love- eller Hero-paketet så kan du meddela oss detta under ”övrig information”. Här kan du också meddela om du skulle vilja ha din bokningsbekräftelse via telefon.