Menus in

Helsingfors


VÄLKOMNA TILL RESTAURANG HARALD

Varmt välkomna in till vår restaurang i Helsingfors och avnjut våra trevliga luncher och härliga á la carte i trevlig vikingamiljö.

Njut av en stämningsfull lunch på Haralds

Mellan 11.00-14.00 Måndag till Fredag öppnar vi upp dörrarna för alla hungriga att komma in och njuta av dagens lunch och buffé. Vi erbjuder en större salladsbuffé med soppa och nybakat bröd till att hämta själv fritt ifrån. Varmrätter och efterrätter kan man vidare sedan beställa vid sitt bord för att därefter också få den serverad till sig varm direkt från spisen. Laktos- och glutenfria alternativ erbjuds givetvis till den som behöver eller önskar.

Festligheter, banketter och större middagar

Vår restaurang i Helsingfors är idealiskt utformad för att nyttjas vid både fester, banketter och större middagsbjudningar. Antingen så kan ni boka så att gästerna själva får förse sig från vår härliga buffé eller så ordnar vi så att ni får serverat från kvällens meny anpassat utifrån era önskemål och behov. För mindre grupper har vi också möjligheten att erbjuda lugnare och mer avskilda bord för kvällen om så önskas.

Eventbokningar

På Harald’s finns även kapacitet och möjlighet att hålla i större event för företaget eller exempelvis minnesvärda möhippor/svensexor och födelsedagsfiranden i vikingamiljö. Varesig det gäller större festligheter eller de av något mindre slag så är vi gärna delaktiga och sätter guldkant till eventet. Vi garanterar en kväll att minnas med både skratt och värme.

Gåvokort och paket

Skulle du vilja ge bort något utöver det vanliga så erbjuder vi på Harald’s restaurang i Helsingfors gåvokort laddade med 300, 500 eller 1000 kronor redo att njutas av. I onlinebutiken finner du också ytterligare intressanta paket ock presentkort så som till exempel Harald och Helgas kärlekspaket. Vid eventuella frågor så kan du vända dig direkt till oss så ska vi se till att fylla i luckorna.

Boka bord redan idag!

Givetvis så kan du boka bord hos oss för att garanteras en plats i vår härliga miljö. Upp till 2 arbetsdagar innan ditt planerade besök till vår restaurang i Helsingfors kan vi reservera ett bord åt dig och ditt sällskap. Antingen så ringer du då och pratar med oss direkt, eller så fyller du enkelt i bokningsformuläret här på vår hemsida. Under övrig information kan du meddela oss om det är något speciellt som önskas och vi vill där också veta om du eventuellt köpt något paket så som exempelvis Hero eller Love. Observera att din bokning är giltig först då du mottagit en bokningsbekräftelse till din mail.