Menus in

Ryhmät – Tampere


Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, kokous, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

 Tilat

Ravintolassa on 220 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja kabinetteihin.

Kabinetit: Thor 20-26 hlö. Valhalla 30- 54 hlö  ja Laiva 10-16 hlö
Valhalla ja Laiva on yhdistettävissä 70 hengen tilaksi.
Salissa  12 hengen pirttipöytä ja paljon muita erikokoisia pöytiä.
Kaivon ympäristöön mahtuu 25-35 henkeä herkuttelemaan.

 

Ruokailu


Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä yli 10 hengen ryhmälle teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Katso á la carte lista tästä

Ryhmämenuiden hinnat ovat voimassa ainoastaan yhteislaskulla ja ennakkotilauksesta. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Arkisin kello 11-14 on tarjolla  lounas, jossa on seisova salaattipöytä alkuruokana.

Katso päivittäin vaihtuva lounaamme tästä




 

Viikinkiravintola Haraldin Pikkujoulumenu 2018

Alkuherkut viikinkilaivasta

* Kylmäsavulohta ja tervasinappikastia * Tervatiinun silakoita * Sinappisilliä * Hauenmätimoussea *
* Porsaanrosvofileetä ja tervapuolukkaa * Hirvimakkaraa ja piparjuurimoussea * Punajuurihummusta *
* Tomaattisalaattia * Sienisalaattia * Omena-kaali-sinihomejuustosalaattia * Marinoituja kasviksia *
* Kvinoa-kasvissalaattia * Pekoni-perunasalaattia *
* Salaattimaan antimia ja yrttivinegretteä *
Saaristolaisleipää ja speltti-punajuurileipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

Päähyvät

1. Broileria Birkan tarhasta L, G
Meheväksi pariloitua broilerinrintaa omena-parmesaanimoussella kuorrutettuna, Viisauden Viini-kastia,
viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustikka-sipulihilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90€

2. Merilohta Ahdin valtakunnasta L, G
Tilliöljyllä koristettua merilohta, tatti-kantarellikastia, artisokka-perunavoita ja
paahdettuja punajuuria.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 47,80€

3. Rautakyljen kauriinpaistia ja riistamakkaraa L, G
Ylikypsää kauriinpaistia, riistamakkaraa, kermaista juustoperunaa, terva-sinappikastia sekä uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 47,80€

4. Härän pihviä Tapion tapaan L, G
Savuhevosmoussella kruunattua härän sisäfileetä, yhden tähden pippurikastia, perunakakkua ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 58,90€

5. Thoran valkolupiinipihvit M, G, VE
Viikinkien yrttitahnalla ja punajuurihummuksella makustettuja valkolupiini-tempepihvejä, tulimaankastia, viikinkien kilpiperunaa,
uunijuureksia sekä tomaattirelissiä ja oliivihiekkaa.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 41,60€

Jälkihyväksi

Friggan suklaakaakkua L, G
Suklaakaakkua, piparkakkumoussea, kuivattua vadelmaa
sekä kirsikkakastiketta

Kokous

 

Kokouksia varten on mahdollista varata kabinetti.

Laiva-  ja Valhalla- kabineteissa on videotykki. Thor-kabinetissa äly-TV.

Palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat.  Katso tästä á la carte listamme

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta vaikka lounaskokoukselle. Katso tästä lounaslistamme