Menus in

Talon erikoiset – Tampere


Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta
Tuopposesta savisesta

Haraldin hunajainen voimaolut

Raskaiden maataipaleiden päätteeksi tapasivat viikinkipäälliköt palkita soturinsa mallasoluista parhaalla, virkistävällä voimaoluella.

4,7 vol. Hunajan makuinen kevyesti humaloitu täysmallasolut.
Sisältää ohramallasta.

 

Haraldin Viisauden Viinit

Odin, viisauden ja taistelun Jumala tunnettiin mystisesti hankituista kyvyistään. Odin oli yksisilmäinen, koska oli antanut toisen silmänsä pois saadakseen juoda viisauden lähteestä. Tarun mukaan Odin eli pelkästä viinistä.

Haraldin Viisauden Viinien rypäleet on kerätty Alicanten viinialueelta Etelä-Espanjasta. Luomutarhat sijaitsevat pienen ja perinteikkään Pinoson kylän ympärillä.

Viisauden Viini, punainen
Portugali. Aragonez, Rufete. Tuoksusta löytyy vadelmaa, lakritsia ja krisikkaa. Täyteläinen ja rikas maku on myös vadelmainen sekä vaniljainen, pitkään kestävällä jälkimaulla. Vegaaninen luomuviini.

Viisauden Viini, valkoinen
Portugali. Siria, Malvasia Fina, Gouveio. Kuiva (3,9g/l). Tuoksussa valkoisia kukkia, sitrusta ja päärynää. Raikas, mineraalinen, hedelmäinen ja sitruksinen maku. Tasapainoinen ja keskitäyteläinen. Vegaaninen luomuviini.