Menus in

Töihin Haraldiin

Asiakastyytyväisyys on Haraldissa yli 99% *


Tällä hetkellä haemme erityisesti

Napsauta palveluja, joihin haluat hakea. Jos alapuolella ei ole avoimia työpaikkoja, jätä oma hakemuksesi, kiitos.

Palvelupäällikkö (salin vuoropäällikkö)

Olet ravintolan asiakaspalvelun ammattilainen, ymmärrät miten asiakkaat saa viihtymään ja osaat ylläpitää huippupalvelua kiireenkin keskellä. Sinulla on vankka kokemus ala carte puolelta ja koulutuksesi soveltuu esimiestehtäviin.  Työ alkaa elokuun loppupuolella-syyskuun alussa, sopimuksen mukaan.  Haku loppuu sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pyritään tekemään elokuun alkupuolella.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen.

 

Kokki/keittiön vuoropäällikkö

Haemme eteenpäin pyrkivää tehokasta kokkia, jolla kädet, jalat ja pää toimii vikkelään. Tarkoitus olisi koulia sinusta osaava vuoropäällikkö. Eli tämä sopii eteenpäin pyrkivälle, alalla jo muutamia vuosia olleelle kokille.

Voit myös olla jo valmis vuoropäällikkö, joka kaipaa uusia haasteita. Tiedät mitä esimiestyö on hektisessä ympäristössä. Osaat vaalia laatua ja varmistat toiminnallasi ravintolakeittiön toimivuuden kaikissa tilanteissa.

Täytämme tämän paikan vasta myöhemmin, mutta haluamme jutella kanssasi jo nyt ennakkoon. Eli mitäpä jos katsoisit tulevaisuuteen ja seilaisit ajassa taaksepäin, aina Viikinkiaikaan asti.

Ole siis ajoissa, laita hakemus ja keskustelemme koska voit aloittaa.

 

 

Avoimella hakemuksella voit hakea
jo ennakkoon tulevia tehtäviä