fbpx
Menus in

Huikea Maistelumenu – Turku


Kuninkaan kestit


Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.

Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen tai lahjaksi.

Kuninkaan kestit sisältävät:
Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana
Ruuat näyttävästi aseteltuina viikinkien taistelukilpien päälle
Menujen ja makujen esittelyn
Ryhmällenne sopivan tunnelmallisen tilaratkaisun
Halutessanne ryhmälle viikinkikypärät
Lisämaksusta viikinkikaste rohkeimmille





Kuninkaan kestien ostaminen

Ryhmiä suosittelemme soittamaan Haraldiin.

Kestit voi ostaa kätevästi myös Haraldin verkkokaupasta
Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan, joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Huomiothan, että Kuninkaan Kestit valmistetaan vähintään kahdelle.

Harald suosittelee pöytävarauksen tekemistä ja mainintaa Kuninkaan kesteistä. Näin varmistamme iltanne onnistumisen.

Kuninkaan kestit maksavat kahdelta hengeltä 144,80 € Lisäviikinki – 72,40 €/hlö ja se valmistetaan vähintään kahdelle henkilölle.

Kuninkaan kestien lisäksi Harald suosittelee lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.



Kuninkaan kestien menu

(valmistetaan vähintään kahdelle)

hinta kahdelle  144,80€, lisäviikinki 72,40€

 

Asgårdin alkajaiskilpi L          

Päreelle poimitaan mustaherukkatuorejuustolla täytettyä kylmäsavustettua kuusipeurarullaa, isokauriinsalamia, paistettua ankansydäntä, friteerattua porsaanrasvaa, pikkelöityjä sieniä, kellarimestarin turskaa ja tervasilakkaa.

Lisäksi:

Raparperivinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia, tomaatti-sipulisalaattia, marinoituja kurkkuja, pikkelöityä punakaalia, belugalinssejä, porkkanaa sekä Vaalan Juustolan leipäjuustoa. Saaristolaisleipää, karpaloleipää, lämminsavulohimoussea ja merileväkaviaaria sekä savuhevosmoussea ja tervattua puolukkaa.

Midgårdin kilpi G

Kilvelle kerätään karitsan rosvopaistia, ylikypsää häränniskaa, pariloitua broilerinrintaa sekä mausteista possunkylkeä.

Lisäksi: kermaista juustoperunaa, Viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia, Viisauden viini- kastia, pippurikastia ja mustikka-sipulihilloketta.

Bifrostin jälkikilpi L                 

Makeannälkään koottiin pirtin parhaimmat tarjolle:

Suklaakakkua ja valkosuklaamoussea, paistettuja lettuja ja mustikkakastia, sokerihuurrettua riisipiirakkaa, marja-suklaakonvehteja, metsämansikka-marenkirouhetta, puolukkajäätelöä, tervajäätelöä sekä ruusu-kvittensorbettia, kirnupiimämoussea, mansikkahilloa sekä korvapuustimoussea.

 

[/column]

 


[/row]