fbpx
Menus in

Ryhmät – Turku


Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

 Tilat

Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa.

Ravintolan etuosassa sijaitsee Aegir, tähän saamme kolme kymmenen hengen pöytää tai pienempiä, 2-8 hengen pöytiä.

Keskellä ravintolaa on Odinin mukaan nimetty sali, mistä löytyy 2-10 hengelle sopivia pöytiä. Tähän saliin mahtuu yhteensä 40 henkeä.

Perä nurkkaa kutsumme Thorin tantereeksi. Täältä löytyvät meidän isoimmat pöydät, yhteen saamme mahtumaan jopa 20henkeä. Yhteensä tantereelle mahtuu 46 henkeä.

Freyan kehto on hurmaava oma huone missä on yksi kahdeksan hengen pöytä, tarvittaessa saamme sen kahdelletoista katettua.

Ruokailu


Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Katso á la carte lista tästä

Ryhmämenuiden hinnat ovat voimassa ainoastaan yhteislakulla ja ennakkotilauksesta. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Arkisin kello 12-14 on tarjolla pöytiintarjoituna lounasmenu.

Katso lounasmenumme tästä
 

Kokous

 

Kokouksille suosittelemme Freyan kehtoa mihin mahtuu 8-12 henkeä. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

Palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat.  Katso tästä á la carte listamme

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta vaikka lounaskokoukselle.

  

Kuninkaan kestit

Harald kokosi parhaat makunsa viikinkien taistelukilville. Syntyi upea viikinkien herkuttelukokonaisuus, jossa yhdistyvät viikinkien puhtaiden makujen maailma ja nälän selättäminen Haraldin tunnelmallisessa miljöössä. Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen, lahjaksi tärkeille henkilöille sekä kaikille herkkusuille.

Lue enemmän Kuninkaan kesteistä

 

 

 

Haraldin Viikinkikaste

Viikinkiravintola Haraldissa voit kokea ainutlaatuisen elämyksen, Haraldin Viikinkikasteen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit tai yritystilaisuus on Haraldin Viikinkikaste mainio osa elämysruokailuanne. Kasteen voi saada Suomessa ainoastaan Viikinkiravintola Haraldissa.

Lue enemmän Viikinkikasteesta