Menus in

Lounas Espoo


Viikko 15

maanantai

Kasvimaan basilika-kukkakaalikeittoa 9.20
Marinoitua broilerinfileetä ja valhallankastia 10.50
Rapsakoita muikkuja ja kuusenkerkkäsmetanaa 10.50
Haudutettua kauriinpaistia ja sienikastia 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

tiistai

Sotapäällikön riistamakkarakeittoa 9.20
Kasviskaalikääryleitä ja punajuurihummusta 10.50
Paistettua lohta, rapukastia ja hernepyreetä 10.50
Teurastajanpihviä terva-sinappikastin kera 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

keskiviikko

Yrttitarhurin mustajuurikeittoa 9.20
Savusilakkapihvejä ja kermaviilikastia 10.50
Metsästäjän porsaanleike 10.50
Haudutettua ankankoipea ja marjakastia 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Pariloitua kalkkunanrintaa ja adjikakastia 10.50
Kaurapihvejä ja pariloitua vuohenjuustoa 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Paahdettua maissikeittoa 9.20
Päällikön sipulipihvi pippurikastin kera 10.50
Paistettua kampelaa suolakurkkurelissin kera 10.50
Hirvikäristystä ja artisokkamuusia 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

Viikko 16

maanantai

Borghildin pinaattikeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja yrtti-skyrkastin kera 10.50
Karjalanpaistia ja tervapuolukkaa 10.50
Kauriinpaistia ja possunkylkeä 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

tiistai

Yrttitarhan mustajuurikeittoa 9.20
Lihamureketta ja sipulikastia 10.50
Paistettua turskaa rapukastin kera 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

keskiviikko

Kirkasta lohikeittoa 9.20
Paahdettua porsaankassleria BBQ-kastin kera 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja punaviinikastia 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa ja tomaattista tulimaankastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paahdettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Pitkäperjantai, Haraldin herkut á la cartelta

Viikko 17

maanantai

Toinen Pääsiäispäivä, Haraldin herkut á la cartelta

tiistai

Kermainen lohikeitto 9.20
Pariloitua broileria ja tulimaan kastia 10.50
Kasvis-kaalikäääryleitä ja tervattuja puolukoita 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

keskiviikko

Sienikeittoa 9.20
Timjamivoissa paistettua lohta ja rapukastia 10.50
Normannien härkäpataa 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja rakuunakastia 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Koskenlaskijan peruna-purjososekeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja voi-valkoviinikastin 10.50
Hallvarin lihapullat ja tervapuolukkaa 10.50
Aifurin lammassärää 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

Viikko 18

maanantai

Koskenlaskijan hirvikeittoa 9.20
Kikherne-kvinoapihviä chilirelissin kera 10.50
Fetajuustolla täytettyä kalarullaa ja katkarapu-purjopaistosta 10.50
Teurastajanpihviä ja tulimaan adjikakastia 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

tiistai

Tomaattista vuohenjuustokeittoa 9.20
Rukiisia muikkuja ja tillikermaviilikastia 10.50
Lauhamielen lihamureketta ja suolakurkkukastia 10.50
Pariloitua kauriinpaistia riistamoussen kera 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

keskiviikko

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Paahdettua lohta suolapähkinähummuksen kera 10.50
Valkolupiinitempeä ja vuohenjuustopunajuuria 10.50
Ylikypsää ankankoipea ja marjakastia 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

perjantai

Purjo-palsternakkakeittoa 9.20
Ryytisinapilla kuorrutettua koljanfileetä 10.50
Porsaankassleria ja pekoni-kaalipaistosta 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

Viikko 19

maanantai

Kasvis-currykeittoa 9.20
Pariloitua kampelaa ja balsamicokastia 10.50
Ylikypsää häränposkea ja tervapuolukkaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja puolukkavoikastia 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

tiistai

Koskenlaskijan kesäkurpitsakeittoa 9.20
Marinoitua kalkkunanfileetä ja hernepyreetä 10.50
Rapsakoita silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Ylikypsää possunkylkeä ja kaurismakkaraa 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

keskiviikko

Adjikalla aateloitua kalakeittoa 9.20
Linssimuhennosta ja tempepihvejä 10.50
Porsaanleike terva-sinappikastin kera 10.50
teurastajan piffiä parmesaanimoussen kera 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Papu-linssipihvejä ja maa-artisokkamuusia 10.50
Paistettua lohta ja pikkelöityä fenkolia 10.50
Yön yli haudutettua lammassärää 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

perjantai

Tomaatti-vuohenjuustokeittoa 9.20
Täytettyjä kalarullia ja jokirapukastia 10.50
Härkäpään lihapullat ja rosmariinikastia 10.50
Pariloitua viiriäistä ja herukkakastia 19.90
Viikinkipiällikön lounas 29.90

Viikinkilounas Espoo

Tarjoilemme herkullisen lounaan Espoon Haraldissa arkisin kello 11.00 – 14.00.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi runsaan salaattibufeen ja patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet sekä nokipannukahvin ja teen.
Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka myö passataan pöytään.
Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan, alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään kylänväen toimesta.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina ja/tai gluteiinittomina valintasi mukaan.

Pidä siis maistuva lounaskokous tai tuo seurueesi vaikka syntymäpäivälounaalle! Meille voit tulla pitämään taukoa aherruksesta koko seurueen kera. Varaa kokoontumista varten rauhallinen pöytä salin puolelta tai astele ovesta sisään kun sinulle sopii. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Espooseen!

Keittolounas kustantaa 9€. Kotiruokalounaan hinta on 10,30€, Helgan herkkulounas 19,50€ ja Viikinkipiällikön lounas 29,00€

Viikinkipäällikön lounas sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan á la carte tyyliin 29.00 €



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi