Menus in

Lounas Espoo


Viikko 06

maanantai

Kolmen sipulin keittoa 9.00
Paahdettua lohta ja pinaattikastia 10.30
Leppäsavukassleria tervapuolukoiden kera 10.30
Viiriäistä ja kalkkunaa herukkakastin kera 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

tiistai

Savujuustolla aateloitua porkkanasosekeittoa 9.00
Broilerinrintaa ja basilikakermaviiliä 10.30
Valkoviinissä haudutettua kampelaa 10.30
Aifurin lammassärää 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

keskiviikko

Kermainen lohikeitto 9.00
Linssimuhennoksella täytettyjä lettuja 10.30
Naudanlihapyöryköitä ja tummaa hunajakastia 10.30
Tulimaan härkää 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Burgundin pataa ja piparjuurimoussea 10.30
Rapsakoita muikkuja ja kananmunakastia 10.30
Paistettua kuhaa ja palsternakkaröstiä 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

perjantai

Parmesaanilla höystettyä pinaattikeittoa 9.00
Kirnuvoissa paistettua turskaa ja siiderikastia 10.30
Saksinmaan makkarapannu 10.30
Pariloitua porsaankylkeä ja ankankoipea 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

Viikko 07

maanantai

Yrteillä höystettyä artisokkakeittoa 9.00
Pinaatilla ja juustolla täytettyjä kalarullia 10.30
Pippurinen porsaanleike viikinkien tapaan 10.30
Teurastajan piffiä ja puolukkakastia 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

tiistai

Jauheliha-gulassikeittoa 9.00
Härkäpapupiffiä ja punajuurihummusta 10.30
Pariloitua lohta ja juuresmuusia 10.30
Pitkään haudutettua karitsanniskaa 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

keskiviikko

Kasvimaan bataattikeittoa ja smetanaa 9.00
Leivitettyä kampelaa ja katkarapumajoneesia 10.30
Haudutettua häränposkea viinikastin kera 10.30
Hirvikäristystä ja tervapuolukkaa 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Kvinoa-kasvispaistoksella täytettyjä lettuja 10.30
Russinmaan häränlihapataa ja mustikkasipulia 10.30
Paahdettua kuhaa ja piparjuurimoussea 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

perjantai

Kermainen kantarellikeitto 9.00
Broilerinrintaa ja paprika-korianterikastia 10.30
Savusilakkapihvejä ryytisinappikastin kera 10.30
Ankkaa tumman marjakastin kera 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

Viikko 08

maanantai

Tomaattista rapukeittoa 9.00
Kaurapihvejä ja paistettua vuohenjuustoa 10.30
Kalkkunan lehtipihvi tumman balsamikastin kera 10.30
Haraldin lammassärää 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

tiistai

Aurajuustokeittoa ja saaristolaisleipämurua 9.00
Porsaankassleria bbq-kastin kera 10.30
Paistettua turskaa ja piparjuurikastia 10.30
Teurastajanpiffiä ja jallukastia 17.5
Viikinkipiällikön lounas 29.00

keskiviikko

Kirkasta tatti-sipulikeittoa 9.00
Kaalikääryleitä tervapuolukoiden kera 10.30
Rapsakoita muikkuja koskenlaskijan kastin kera 10.30
Kauriinpaistia ja mustaherukkakastia 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Nyhtöpapu-kanttarellipataa, kvinoapaistosta 10.30
Pariloitua broileria ja yrttigremolataa 10.30
Paistettua kuhaa ja kermaista sienikastia 15.5
Viikinkipiällikön lounas 26

perjantai

Kasvis-borssikeittoa ja smetanaa 9.00
Voissa paistettua lohta ja yrtti-kermaviilikastia 10.30
Jauhelihapihviä terva-sinappikastin kera 10.30
Linnustajan viiriäistä ja ankankoipea 16.5
Viikinkipiällikön lounas 29.00

Viikko 09

maanantai

Kasvis-currykeittoa 9.00
Pariloitua kampelaa ja balsamicokastia 10.30
Ylikypsää häränposkea ja tervapuolukkaa 10.30
Paahdettua ankankoipea ja puolukkavoikastia 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

tiistai

Koskenlaskijan kesäkurpitsakeittoa 9.00
Marinoitua kalkkunanfileetä ja hernepyreetä 10.30
Rapsakoita silakkapihvejä ja tillikastia 10.30
Ylikypsää possunkylkeä ja kaurismakkaraa 16.5
Viikinkipiällikön lounas 29.00

keskiviikko

Adjikalla aateloitua kalakeittoa 9.00
Linssimuhennosta ja tempepihvejä 10.30
Porsaanleike terva-sinappikastin kera 10.30
teurastajan piffiä parmesaanimoussen kera 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Papu-linssipihvejä ja maa-artisokkamuusia 10.30
Paistettua lohta ja pikkelöityä fenkolia 10.30
Yön yli haudutettua lammassärää 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

perjantai

Tomaatti-vuohenjuustokeittoa 9.00
Täytettyjä kalarullia ja jokirapukastia 10.30
Härkäpään lihapullat ja rosmariinikastia 10.30
Pariloitua viiriäistä ja herukkakastia 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

Viikko 10

maanantai

Kasvimaan basilika-kukkakaalikeittoa 9.00
Marinoitua kalkkunanfileetä ja valhallankastia 10.30
Rapsakoita muikkuja ja kuusenkerkkäsmetanaa 10.30
Haudutettua kauriinpaistia ja sienikastia 19.50
Viikinkipiällikön lounas 29.00

tiistai

Sotapäällikön riistamakkarakeittoa 9.00
Kasviskaalikääryleitä ja punajuurihummusta 10.30
Paistettua lohta, rapukastia ja hernepyreetä 10.30
Teurastajanpihviä terva-sinappikastin kera 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

keskiviikko

Yrttitarhurin mustajuurikeittoa 9.00
Savusilakkapihvejä ja kermaviilikastia 10.30
Metsästäjän porsaanleike 10.30
Haudutettua ankankoipea ja marjakastia 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Pariloitua broilerinrintaa ja adjikakastia 10.30
Kaurapihvejä ja pariloitua vuohenjuustoa 10.30
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

perjantai

Paahdettua maissikeittoa 9.00
Päällikön sipulipihvi pippurikastin kera 10.30
Paistettua kampelaa suolakurkkurelissin kera 10.30
Hirvikäristystä ja artisokkamuusia 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.00

Viikinkilounas Espoo

Tarjoilemme herkullisen lounaan Espoon Haraldissa arkisin kello 11.00 – 14.00.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi runsaan salaattibufeen ja patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet sekä nokipannukahvin ja teen.
Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka myö passataan pöytään.
Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan, alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään kylänväen toimesta.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina ja/tai gluteiinittomina valintasi mukaan.

Pidä siis maistuva lounaskokous tai tuo seurueesi vaikka syntymäpäivälounaalle! Meille voit tulla pitämään taukoa aherruksesta koko seurueen kera. Varaa kokoontumista varten rauhallinen pöytä salin puolelta tai astele ovesta sisään kun sinulle sopii. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Espooseen!

Keittolounas kustantaa 9€. Kotiruokalounaan hinta on 10,30€, Helgan herkkulounas 19,50€ ja Viikinkipiällikön lounas 29,00€

Viikinkipäällikön lounas sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan á la carte tyyliin 29.00 €



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi