Menus in

Lounas Espoo


Viikko 25

maanantai

Savuisaa juustokeittoa 9.00
Haudutettua puna-ahventa ja parmesanpottua 10.30
Lihapullia Edda-mummon tapaan 10.30
Villisiakaretta terva-pippurikastin kera 19.50

tiistai

Pehmeää curry-kanakeittoa 9.00
Papu-linssipiffejä Huldan tapaan 10.30
Paistettua lohifileetä ja yrtti-voikastia 10.30
Ylikypsää possunkylkeä ja karamellisoitua sipulia 19.50

keskiviikko

Lempeän tulista kurpitsakeittoa 9.00
Paistettuja muikkuja kylmäsavulohitartarin kera 10.30
Pariloitua broileria leipäjuuston ja rucolan kera 10.30
Vasikanmaksaa ja mustaherukkakastia 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Kasviksilla täytettyä kesäkurpitsaa 10.30
Rosmariinilla aateloitua härkäpataa 10.30
Pariloitua kauden kalaa ja sienikastia 19.50

perjantai

Viikko 26

maanantai

Pinaattikeittoa Huldan tapaan 9.00
Knut Karvatassun härkästroganoff 10.30
Paistettuja muikkuja ja tilli-sitrussmetanaa 10.30
Härän etuselkää ja porsaan kylkeä 19.50

tiistai

Kirkas lohikeitto 9.00
Pariloitua broileria, Emmentaalin juustokastia 10.30
Bataattipihvejä kasvisohraton kera 10.30
Härän petit tenderiä ja paprikakastia 19.50

keskiviikko

Yrttitarhurin kukkakaalikeittoa 9.00
Pannupihvi terva-pippurikastin kera 10.30
Paneroitua kampelaa ja rapumajoneesia 10.30
Kauden kalaa ja tatti-kantarellikastia 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Puna-ahventa ja remouladekastiketta 10.30
Kasvispyöryköitä porkkanakastin kera 10.30
Pariloitua peltopyytä, omena-calvadoskastiketta 19.50

perjantai

Vuohenjuustokeitto 9.00
Nyhtöpapupaistosta ja kurpitsakastia 10.30
Ylikypsää leppäsavustettua viljaporsaankassleria 10.30
Pitkään haudutettua lammassärää 19.50

Viikko 27

maanantai

Tomaatti-basilikakeittoa 9.00
Hirvikäristystä pottuvoin kera 10.30
Silakkapihvejä ja nokkosmajoneesia 10.30
Aiffurin lammassärää 19.50

tiistai

Kalastaja-Einarin kala-katkarapukeittoa 9.00
Pariloitua broileria ja tulimaan tomaattikastia 10.30
Pinaattilettuja sienikastin kera 10.30
Vasikanmaksaa ja karamellisoitua sipulia 19.50

keskiviikko

Björn Tietäjän riistamakkarakeitto 9.00
Paahdettua lohta ja punajuurikastiketta 10.30
Kasviskaalikääryleitä ja tervapuolukkaa 10.30
Paistettua kuhaa ja porkkana-voikastia 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Ylikypsää häränniskaa ja maustepippurikastia 10.30
Tattiohrattoa ja paistettua vuohenjuustoa 10.30
Teurastajan pihviä terva-pippurikastin kera 19.50

perjantai

Kesäkeitto Ingridin tapaan 9.00
Paistettua turskaa ja rapukastia 10.30
Viljaporsaan lehtipihviä mustaherukkakastin kera 10.30
Pariloitua ankanrintaa puolukka-voikastin kera 19.50

Viikko 28

maanantai

Chili-paprikakeittoa 9.00
Paahdettua kuhaa ja tillivoikastia 10.30
Raakamakkaroita Haraldin tapaan 10.30
Häränlapaa ja pippurikastia 19.50

tiistai

Hjördiksen porkkanakeittoa 9.00
Ylikypsää porsaankassleria ja bbq-majoneesia 10.30
Paneroitua kampelaa ja tsatsikia 10.30
Vasikanmaksaa ja haudutettua sipulia 19.50

keskiviikko

Savujuustokeittoa 9.00
Pariloitua broileria ja tomaattisalsaa 10.30
Mantelikalaa ja uuden sadon perunasalaattia 10.30
Paistettua peltopyynrintaa viinikastin kera 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Puna-ahventa tilli-hollandaisen kera 10.30
Kalkkunan lehtipihvi ja parmesanmajoneesia 10.30
Valkosipulista härän petit tenderiä 19.50

perjantai

Mausteinen linssikeitto 9.00
Jauhelihapihvit ruutmuusin kera 10.30
Porsaanleike punaviinikastin kera 10.30
Paistetuttuja muikkuja ja kevätsipulikermaviiliä 19.50

Viikko 29

maanantai

Korianterilla koristettua kurpitsasosekeittoa 9.00
Ylikypsää häränniskaa Emblan tapaan 10.30
Rapsakoita silakoita hapankermakastin kera 10.30
Härän petit tenderiä ja Viisauden viini-kastia 19.50

tiistai

Kermaista lohikeittoa 9.00
Pinaattilättyjä parmesaaniohraton kera 10.30
Pariloitua maksaa ja tervapuolukkaa 10.30
Paahdettua kuhaa ja porkkana-voikastia 19.50

keskiviikko

Koskenlaskija palsternakkakeittoa 9.00
Metsämiehen hirvikäristys 10.30
Kuhapyöryköitä porkkana-voikastin kera 10.30
Ylikypsää häränlapaa ja laakerinlehtikastia 19.50

torstai

Helgan hernesoppaa ja pannaria 9.00
Kaurapihvejä paistetun vuohenjuuston kera 10.30
Pariloitua broilerinrintaa sekä viikunavinegretellä marinoitua sienisalsaa 10.30
Paahdettua merilohta ja artisokka-perunavoita 19.50

perjantai

Kermaisen pehmeää maa-artisokkakeittoa 9.00
Gunnarin porsaanleike piparjuurimajoneesin kera 10.30
Haudutettua puna-ahventa ja kananmunakastia 10.30
Pariloitua peltopyytä ja perunakakkua 19.50

Viikinkilounas

kello 11.00 – 14.00

Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Viikinkipäällikön lounas sisältää päivittäin vaihtuvan alku-, pää- ja jälkiruoan ala carte tyyliin 29.00



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi