Menus in

Lounas Espoo


Viikko 05

maanantai

Curry-kukkakaalikeittoa ja linssisalsaa 9.00
Hauki-särkipyöryköitä porkkanakastin kera 10.30
Pariloitua broilerinrintaa ja parmesankastia 10.30
Teurastajan pihviä ja puolukkakastia 19.50

tiistai

Sveanmaan jauhelihakeittoa 9.00
Kasvispaistoksella täytettyä kvinoarieskaa 10.30
Tervalla glaseerattua lohta ja kurpitsakastia 10.30
Pitkään haudutettua karitsanniskaa 19.50

keskiviikko

Kasvimaan gulassikeittoa ja smetanaa 9.00
Leivitettyä kampelaa ja omenaetikkakastia 10.30
Haudutettua häränposkea ja viinikastia 10.30
Pariloitua ankanrintaa calvadoskastin kera 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Nyhtöpapu-kasvispaistosta vuohenjuuston kera 10.30
Pippurinen porsaanleike viikinkien tapaan 10.30
Paahdettua päivän kalaa ja tähtianiskastia 19.50

perjantai

Kermainen maa-artisokkakeitto 9.00
Metsästäjän pihvi olutsipulin kera 10.30
Paistettuja muikkuja dijonsinappikastin kera 10.30
Ylikypsää häränlapaa ja riistamoussea 19.50

Viikko 04

maanantai

Kolmen sipulin keittoa 9.00
Paahdettua lohta ja parsakastiketta 10.30
Kaalikääryleitä tervapuolukoiden kera 10.30
Peltopyynrintaa ja karpalokastia 19.50

tiistai

Aurajuustolla aateloitua porkkanasosekeittoa 9.00
Paistettua broileria ja etikkapikkelssikastia 10.30
Valkoviinissä haudutettua kampelaa ja sienikastia 10.30
Aifurin lammassärää 19.50

keskiviikko

Kermainen lohikeitto 9.00
Linssimuhennoksella täytettyjä lettuja 10.30
Nahkapöksyn makkarapannu 10.30
Yrttikuorrutettua härkää 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Haudutettua possunkasleria ja rosmariinikastia 10.30
Silakkapihvejä ja tillipestoa 10.30
Pariloitua villisiankaretta ja lammasmakkaraa 19.50

perjantai

Kirkasta herkkusieni-kasviskeittoa 9.00
Paistettua turskaa ja fenkolikastia 10.30
Wieninleike patavahtien tapaan 10.30
Pariloitua häränlapaa kera yrttikastin 19.50

Viikko 03

maanantai

Kasvimaan basilika-kukkakaalikeittoa 9.00
Kalkkunafilelehtipihvi pippurikastin kera 10.30
Rapsakoita muikkuja ja kuusenkerkkäsmetanaa 10.30
Vasikanmaksaa ja puolukkakastia 19.50

tiistai

Sotapäällikön riistamakkarakeittoa 9.00
Kasviskaalikääryleitä ja porkkanakastia 10.30
Paistettua lohta ja rapumoussea 10.30
Teurastajanpihviä terva-pippurikastin kera 19.50

keskiviikko

Yrttitarhurin mustajuurikeittoa 9.00
Onkijan hauki-särkipyöryköitä 10.30
Porsaanleike riistamoussen kera 10.30
Paahdettua ankanrintaa ja punaviinikastia 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Pariloitua broilerinrintaa ja paprikakastia 10.30
Myskikurpitsamuhennosta ja punajuuripihvejä 10.30
Paahdettua päivän kalaa ja tattikastia 19.50

perjantai

Paahdettua maissikeittoa 9.00
Mamman lammaspullia ja puolukkakastia 10.30
Paistettua turskaa rosmariinivaahdon kera 10.30
Pariloitua peltopyytä ja viinikastia 19.50

Viikinkilounas

kello 11.00 – 14.00

Lounas sisältää runsaan salaattibufeen,
Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Viikinkipäällikön lounas sisältää päivittäin vaihtuvan alku-, pää- ja jälkiruoan ala carte tyyliin 29.00


Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi