Ravintola Lahti

Haraldista löytyy aina maittavia herkkuja, olit sitten vailla pientä evästä tai mahtavaa juhlaa. Voit tilata maukkaan annoksen ja valita omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta. Ravintola löytyy helposti aivan Lahden keskustasta. Varaa pöytä koko nälkäiselle klaanille ikimuistettavaa hetkeä varten.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Lahti

Tervetuloa Harald Lahteen – ravintolaan, jossa viikinkiaikainen tunnelma ja menu vievät seurueesi takaisin aikaan, jolloin juhlittiin täyteen katetun pöydän ääressä! Viikinkien juhlista inspiraationsa saaneen ruokailuhetken edetessä pääsette maistelemaan erilaisia alkupaloja sekä runsaita lämpimiä herkkuja, jotka saavat vakavimmankin soturin suunpielet kääntymään hymyyn. Meillä runsas ruoka on kestien keskipiste, se synnyttää keskustelua ja saa koko seurueen viihtymään. Haraldista et tule poistumaan nälkäisenä tai tylsistyneenä – sen lupaamme!
viikingit konsanaan

Viikinkien ruokailuperinteitä kunnioittaen – astu sisään herkuttelemaan!

Viikingit muistetaan paitsi soturillisista teoistaan, myös ahkerista juhlistaan, joiden aikana nautittiin runsaasti ruokaa, juomaa ja kuunneltiin musiikkia. He olivat tunnettuja suuresta ruokahalustaan ja ruokapöytään katettiinkin aina paljon lihaa, kalaa, juureksia, marjoja ja viljatuotteita. Erilaiset kokoontumiset olivat tärkeitä tapahtumia, joissa syötiin runsaasti ruokaa ja juotiin olutta. Viikingit olivat myös taitavia kalastajia ja metsästäjiä, joten he saivat helposti tuoretta ravintoa. Viikinkien ruokavalio oli hyvin monipuolinen, mutta se oli myös riippuvainen vuodenajoista ja saatavilla olevista resursseista. He olivat kuitenkin kekseliäitä ruoanlaitossa ja osasivat valmistaa herkullisia ruokia käytettävissä olevista raaka-aineista.

Runsas ruokalista täynnä herkkuja pidempiinkin pitoihin

Viikinkiravintola Harald Lahden menu on tuttu muistakin valloittamistamme paikkakunnista ympäri Suomen. Rantauduimme Lahteen vuonna 2009 ja siitä asti patavahtimme ovat keittäneet ja hauduttaneet, sekoittaneet ja loihtineet suurella sydämellä herkkuja kaupungin asukkaille ja naapurikylienkin kansalle. Teemme ruoat huolella ja laadulla, ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla, aina sopivalla huumorilla maustettuna. Ravintolamme Lahdessa on loistava paikka illalliselle, kokoukselle tai suuremmallekin juhlalle.

Haraldin ainutlaatuinen miljöö tarjoaa takuulla unohtumattoman kokemuksen

Tarjoilemme kattavan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen vain parhaita raaka-aineita. Ruokalista sisältää monia pohjoismaisia klassikoita, mutta tarjoamme toki myös maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja pienimmille, vasta haarniskaa sovitteleville sankareille. Haraldin ruokalistan ainutlaatuinen tarjonta yllättää mauillaan ja mielenkiintoisilla lajitelmillaan. Alkupalat toimivat makunystyröiden herättelijöinä ja runsaat pääruoat saavat pöydän väen innostumaan lopullisesti. Kysymys kuuluu – miten näiltä kesteiltä raaskii poistua lainkaan?
ravintola-harald

Juhlat tai tapahtuma Haraldissa Lahdessa

Juhlat olivat viikingeille tärkeitä tilaisuuksia ja tätä perinnettä haluamme jatkaa toivottamalla kaiken kokoiset ryhmät tervetulleeksi yhteisöllisten pitojen äärelle; aina pienistä polttariporukoista suurempiin varauksiin. Ravintolamme Lahdessa on perheiden ja kaveriporukoiden lisäksi suosittu paikka myös yritystilaisuuksille ja juhlien järjestämiselle. Haraldilta löytyy yksityistilaisuuksiin sopiva menu ja juomat, olit liikkeellä sitten työporukan kanssa tai ystävien ja sukulaisten kesken!

Kuninkaan kestit ryhmille

Ravintolassamme voit tilata ainutlaatuiset Kuninkaan kestit, joihin olemme koonneet parhaat herkkumme. Kuninkaan kestit sopivat loistavasti tarjottavaksi isommille ryhmille, esimerkiksi yrityksille tai juhlatilaisuuksiin. Kesteillä pitkiin pöytiin kannetaan näyttävä kokonaisuus, jossa maistellaan pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, jonka parissa viihdytään!

Yksityiset tilat suuremmallekin seurueelle

Ravintolassamme Lahdessa on yhteensä 150 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu ravintolasaliin ja erillisiin yksityisiin tupiin. Ravintolasta löytyy Torin tupa, joka sopii 12 hengelle, ja Aigirin tupa, johon mahtuu jopa 40 henkilöä. Etusalissa on puolestaan 16-18 hengelle sopiva Viinitupa, joka on erotettu muusta salista pienillä seinämillä. Kylän toriaukealla on myös mahdollista herkutella oman seurueen kesken, sillä sinne mahtuu 20-30 henkilöä. Mikäli haluatte varata Torin tai Aigirin kabinetit, se on mahdollista ruokailun hinnalla vähintään 10 hengen seurueille. Alle 10 hengen varauksille kabinetin vuokra on 30 €/tunti. Kokouksia varten kabinetteihin on saatavilla videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu ja Haraldista löytyy myös ilmainen langaton nettiyhteys.
yksityiset tilat tor kabinetti

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Lahteen!

Harald on viihtyisä ja ainutlaatuinen ravintola, jonka tunnelma ja ruokalista valloittavat asiakkaan sydämen. Haraldissa asiakkaat voivat nauttia pöydän antimista yksin, yhdessä ystävien kanssa tai järjestää suuremman tilaisuuden. Ravintola keskeinen sijainti Lahden keskustassa tekee siitä helpon löytää. Ravintola Harald on ravintola niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista.

Ravintolan viikinkimiljöö loihtii ainutlaatuisen tunnelman

Lahden ravintolasta löydät Harald-ravintoloille ominaiseen tapaan runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Harald-ravintoloiden miljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa! Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaavat ruokailun, oli se sitten arkinen illallinen tai juhlava tilaisuus. Viikinkien maailmaan heittäytyvät myös tarjoilijat, jotka asiakaslähtöisellä palvelullaan ja teemaan eläytyen viimeistelevät kokemuksen ravintolassamme.

Työpaikat Lahti

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska

18.9.2023 olemme suljettuna

18.9.2023 pidämme henkilökunnan koulutuspäivän, joten olemme suljettuna tämän päivän.

Uusi syksyn ruokalista julkaistaan 19.9.2023!

Tervetuloa herkuttelemaan!

Pöytävaraus