Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Varaa pöytä tästä

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Kyllä Lahti tietää, minne suunnata nautiskelua varten.

Varaa pöytä tästä

 

Lounas

maanantai – v 34

Hirvikäristystä 19.90 €
Helgan lounas sisältää vihreän alkusalaatin, kahvin tai teen

Ajankohtaista

 

Kevyt viikon aloitus Haraldissa.

Vinlandin kalkkunasalaatti vain 11,60€ joka maanantai elokuun loppuun asti Lahden Haraldissa.

#harald #salaattia
... See MoreSee Less

Kevyt viikon aloitus Haraldissa. 

Vinlandin kalkkunasalaatti vain 11,60€ joka maanantai elokuun loppuun asti Lahden Haraldissa.

#harald #salaattia

Torstaisin herkutellaan Haraldin kuuluisalla lammassärällä.

Elokuun loppuun asti joka torstain vain 15€ Lahden Haraldissa.
... See MoreSee Less

Torstaisin herkutellaan Haraldin kuuluisalla lammassärällä.

Elokuun loppuun asti joka torstain vain 15€ Lahden Haraldissa.

1 month ago

Viikinkiravintola Harald Lahti

Nyt kipin kapin Haraldiin herkuttelemaan!Muistathan käyttää Harald lahjakorttisi. Jouluna myynnissä olleet lahjakortit vanhenevat heinäkuun lopussa. Joten kaivappa lahjakortit esiin ja varaa paikkasi Haraldin herkkujen äärelle. www.ravintolaharald.fi #ravintolaharald #viikinkiravintolaharald #vikingrestaurant #harald #lahjakortit ... See MoreSee Less

Nyt kipin kapin Haraldiin herkuttelemaan!

2 months ago

Viikinkiravintola Harald Lahti

Kipin kapin herkuttelemaan!Muistathan käyttää Harald lahjakorttisi. Jouluna myynnissä olleet lahjakortit vanhenevat heinäkuun lopussa. Joten kaivappa lahjakortit esiin ja varaa paikkasi Haraldin herkkujen äärelle. www.ravintolaharald.fi #ravintolaharald #viikinkiravintolaharald #vikingrestaurant #harald #lahjakortit ... See MoreSee Less

Kipin kapin herkuttelemaan!

Harald on avoinna koko kesä joka päivä - myös sunnuntaisin.

Tervetuloa maistelemaan!
... See MoreSee Less

Egilin saaristolaisleipä resepti

Kesäiset terveiset täältä Lahden viikinkikylästä.
Kesä on nyt parhaimmillaan. Tällä hetkellä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintä piisaa. Näillä lämpöisinä päivinä ei kannata vietellä aikaa keittiössä.
Hiukan tässä joutuu keittiössäkin puuhamaan, mikäli meinaa tämän ruokavinkin toteuttaa.
Tässä hyvä saaristolaisleivän resepti kera sillikaviaarin.
Tarvittavat raaka-aineet
Saaristolaisleipä 2 kpl ohje
1 l Piimää
50 g Hiivaa
2,5 dl Siirappia
3 dl Kaljamaltaita
3 dl Ruisleseitä
5 dl Ruisjauhoja
n.7 dl Vehnäjauhoja
Voita (Vuokien voiteluun)
Valmitusohje
Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja kaikki muut aineet.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kohota liinalla peitettynä lämpimässä paikassa 1,5 tuntia.
Sekoita kohonneesta taikinasta puuhaarukalla ilmakuplat pois.
Kaada taikina kahteen 1,5 litran voideltuun leipävuokaan ja tasoita leipien pinta.
Anna saaristolaisleipien kohota puolisen tuntia.
Paista saaristolaisleipiä 175-asteisessa uunissa alatasolla noin 1 tunti.
Voitele leipien pinta siirappivedellä ja jatka kypsentämistä vielä noin 30 minuuttia.
Kumoa leivät heti uunista oton jälkeen ritilälle. Anna jäähtyä liinan alla.
Laita saaristolaisleivät viileään tekeytymään 2–3 päiväksi, niin maku ja rakenne paranevat.


Tarvittavat raaka-aineet
Sillikaviaari
2 kpl matjessillifileetä
2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa.
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
120 g smetanaa
1 dl kermaviiliä
3 rkl hienonnettua tilliä
1 rkl sinappia
ripaus sokeria ja rouhittua valkopippuri

Tee näin
Hienonna silli, ruohosipuli, tilli.
Vaahdota smetana. Lisää vaahdon joukkoon kaikki loput aineet.
Mausta valkopippurilla ja ripauksella sokeria.

Keitä vielä uusia perunoita niin, maistuva kesäruoka on valmis.
No itse lisäsin vielä muutaman muuttujan ja tietenkin perus grilliherkun.

Hyvää kesää toivottaa
Egil Teräväkieli

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#saaristolaileipäresepti
... See MoreSee Less

Egilin saaristolaisleipä resepti

Kesäiset terveiset täältä Lahden viikinkikylästä.
Kesä on nyt parhaimmillaan. Tällä hetkellä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintä piisaa. Näillä lämpöisinä päivinä ei kannata vietellä aikaa keittiössä. 
Hiukan tässä joutuu keittiössäkin puuhamaan, mikäli meinaa tämän ruokavinkin toteuttaa.
Tässä hyvä saaristolaisleivän resepti kera sillikaviaarin.
Tarvittavat raaka-aineet
Saaristolaisleipä 2 kpl ohje
1 l Piimää
50 g Hiivaa
2,5 dl Siirappia
3 dl Kaljamaltaita
3 dl Ruisleseitä
5 dl Ruisjauhoja
n.7 dl Vehnäjauhoja
 Voita (Vuokien voiteluun)
Valmitusohje
Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja kaikki muut aineet. 
Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kohota liinalla peitettynä lämpimässä paikassa 1,5 tuntia.
 Sekoita kohonneesta taikinasta puuhaarukalla ilmakuplat pois.
 Kaada taikina kahteen 1,5 litran voideltuun leipävuokaan ja tasoita leipien pinta.
 Anna saaristolaisleipien kohota puolisen tuntia.
 Paista saaristolaisleipiä 175-asteisessa uunissa alatasolla noin 1 tunti. 
Voitele leipien pinta siirappivedellä ja jatka kypsentämistä vielä noin 30 minuuttia.
 Kumoa leivät heti uunista oton jälkeen ritilälle. Anna jäähtyä liinan alla.
 Laita saaristolaisleivät viileään tekeytymään 2–3 päiväksi, niin maku ja rakenne paranevat.
  

Tarvittavat raaka-aineet
Sillikaviaari
2 kpl matjessillifileetä
2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa.
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
120 g smetanaa
1 dl kermaviiliä 
3 rkl hienonnettua tilliä
1 rkl sinappia
ripaus sokeria ja rouhittua valkopippuri

Tee näin
Hienonna silli, ruohosipuli, tilli. 
Vaahdota smetana. Lisää vaahdon joukkoon kaikki loput aineet.
Mausta valkopippurilla ja ripauksella sokeria.

Keitä vielä uusia perunoita niin, maistuva kesäruoka on valmis. 
No itse lisäsin vielä muutaman muuttujan ja tietenkin perus grilliherkun. 

Hyvää kesää toivottaa
Egil Teräväkieli 

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#saaristolaileipäreseptiImage attachment

Haraldin loppuviikon tarjoukset!

Tervetuloa maistelemaan!

Tarjouksen voimassa Lahden Haraldissa koko kesän.
... See MoreSee Less

Nyt on aika kaivaa ne oravannahat kaappien kätköistä!

Vaikka aurinko paistaakin täydeltä terältä niin muistuttelen jouluista asiaa eli:

Muistattehan käyttää "oravannahat" jotka Joulupukki toi kilteille viikingeille. Kirjanpitäjäviikinkimme laskeskeli helmitaululla että oravannahkoja on vielä paljon piilossa piironginlaatikoissa.

Nyt siis kipin kapin herkuttelemaan! Harald on auki koko kesän viikon jokaisena päivänä.

Kesäisin terveisin, Alfhild Nopsajalka
... See MoreSee Less

Nyt on aika kaivaa ne oravannahat kaappien kätköistä!

Vaikka aurinko paistaakin täydeltä terältä niin muistuttelen jouluista asiaa eli:

Muistattehan käyttää oravannahat jotka Joulupukki toi kilteille viikingeille. Kirjanpitäjäviikinkimme laskeskeli helmitaululla että oravannahkoja on vielä paljon piilossa piironginlaatikoissa.

Nyt siis kipin kapin herkuttelemaan! Harald on auki koko kesän viikon jokaisena päivänä.

Kesäisin terveisin, Alfhild Nopsajalka

 

Comment on Facebook

kelpaakos tää vielä? =P vessan kaapin perällä olevaan paperikassiin kurkkasin tänää. Muistan vielä kun kaverilta kyselin tuolloin alkukesästä, et enkös minä sulle antanu jouluna oravannahan =P

Viikingit vetäytyvät viettämään keskikesän juhlaa!

Harald Lahti on suljettu 20.-23.6.

Ihanaista Juhannusta kaikille!

T. Haraldin kylänväki
... See MoreSee Less

Viikingit vetäytyvät viettämään keskikesän juhlaa!

Harald Lahti on suljettu 20.-23.6.

Ihanaista Juhannusta kaikille!

T. Haraldin kylänväki

Juhannusviikon tarjoukset Haraldissa:

Maanantaina Vinlanin kalkkunasalaatti 11,60€
tiistaina lasten ruoat 5 € (sis. ruokajuoman) ja
keskiviikkona Kanaa vuohipaimenen nuotiolta 14,00€

Tervetuloa herkuttelemaan!

Avoinna ma-ti 12-22 ja ke 12-23.
... See MoreSee Less

Juhannusviikon tarjoukset Haraldissa:

Maanantaina Vinlanin kalkkunasalaatti 11,60€
tiistaina lasten ruoat 5 € (sis. ruokajuoman) ja
keskiviikkona Kanaa vuohipaimenen nuotiolta 14,00€

Tervetuloa herkuttelemaan!

Avoinna ma-ti 12-22 ja ke 12-23.Image attachmentImage attachment
Lue Lisää

 

 

maistelumenu