Menus in

Pikkujoulut Lahti


Pikkujoulut Lahden Viikinkiravintolassa

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti. Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Lahden Harald tarjoaa oivalliset puitteet pikkujoulujen juhlintaan. Meiltä löydät mukavat tilat erikokoisille seurueille, tunnelmallisista pikkupöydistä mukaviin kabinetteihin.

Haraldin pikkujoulumenu tarjoaa mahtavan makumatkan viikinkien maailmaan, runsaat ja herkulliset alkuherkut on omiaan virittämään vatsan maistuville pääruoille ja koko komeus kruunataan tietysti suussa sulavalla jälkiruoalla.

Palan painikkeeksi maistuvat Haraldin omat oluet: hunajainen vaalea Voima sekä tummempi Savuvoima. Kylän viinikellarista löytyy kattava valikoima puna- ja valkoviinejä eri maista. Alkumaljana sopii kilistellä Haraldin kuumaa, mausteista glögiä tai kirpakkaa Veneen keikuttajaa. Viikinkien nokipannukahvin keralle löytyy makeita marjalikööreitä tai konjamiinia.

Viikinkikylän iloiset piikalikat ja renkipojat passaavat teille syötävät ja juotavat pöytiin joutuisasti ja rautaisella ammattitaidolla. Kyökinpuolella patavahdit panevat parastaan, jotta kaikki tarjottavat herkut olisivat suunmukaisia.

Kun tuotte venekuntanne Haraldin notkuvien pitopöytien ääreen, voitte olla varma että vieraat viihtyvät ja illan lopuksi purjehtivat kotisatamaan vatsat pinkeinä ja hymy huulillaan.

Haraldin herkullinen ja runsas Pikkujoulumenu on tarjolla seurueille ennakkotilauksesta 1.11.-22.12. välisenä aikana. Pyydä tarjous: lahti@ravintolaharald.fi

Varaa paikkasi parhaisiin pitoihin. 

Tervetuloa herkuttelemaan!

Gunhild Gunnarintytär

Kyläpäällikkö

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkajaiskilpi L          

Päreelle poimitaan mustaherukkatuorejuustolla täytettyä kylmäsavustettua kuusipeurarullaa, isokauriinsalamia, paistettua ankansydäntä, friteerattua porsaanrasvaa, pikkelöityjä sieniä, kellarimestarin turskaa ja tervasilakkaa.

Lisäksi:

Raparperivinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia, tomaatti-sipulisalaattia, marinoituja kurkkuja, pikkelöityä punakaalia, belugalinssejä, porkkanaa sekä Vaalan Juustolan leipäjuustoa. Saaristolaisleipää, karpaloleipää, lämminsavulohimoussea ja merileväkaviaaria sekä savuhevosmoussea ja tervattua puolukkaa.

Päähyvät


  1. Broileria Birkan tarhasta L, G

Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja mustikkacheddarjuustoa, Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja talviomenachutney.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,80€

  1. Nieriää Ahdin valtakunnasta L, G

Savulohimoussella koristettua nieriää, hummerikastia, palsternakka-perunavoita ja

paahdettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,80€

  1. Rautakyljen häränniskaa ja possua G

Viikinkien terva Bbq-kastilla siveltyä ylikypsää häränniskaa ja cajunpaahdettua possunkylkeä, kerma-juustoperunaa, ryytisinappikastia sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,80€

 

  1. Saksanhirven ulkofileetä Tapion tapaan L, G

Saloniemen juustolla kruunattua saksanhirven ulkofileetä, friteerattua porsaanrasvaa ja yhden tähden pippurikastia, artisokkaperunakakkua sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 53,60€

 

  1. Thoran sieni-kasvipihviä VE, M

Sieni-kasvispihviä, kilpiperunoita, savumantelikastia, paahdettuja punajuuria sekä yrttikastia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 42.90€

Jälkihyväksi:

Friggan suklaakaakkua L, G

 Suklaakaakkua, karpalomoussea, paahdettua pähkinägranolaa ja mustikkakastia

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin