Menus in

Pikkujoulut Lahti


Pikkujoulut Lahden Viikinkiravintolassa

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti. Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Lahden Harald tarjoaa oivalliset puitteet pikkujoulujen juhlintaan. Meiltä löydät mukavat tilat erikokoisille seurueille, tunnelmallisista pikkupöydistä mukaviin kabinetteihin.

Haraldin pikkujoulumenu tarjoaa mahtavan makumatkan viikinkien maailmaan, runsas ja herkullinen alkuruokapöytä on omiaan virittämään vatsan maistuville pääruoille ja koko komeus kruunataan tietysti suussa sulavalla jälkiruoalla.

Palan painikkeeksi maistuvat Haraldin omat oluet: hunajainen vaalea Voima sekä tummempi Savuvoima. Kylän viinikellarista löytyy kattava valikoima puna- ja valkoviinejä eri maista. Alkumaljana sopii kilistellä Haraldin kuumaa, mausteista glögiä tai kirpakkaa Veneen keikuttajaa. Viikinkien nokipannukahvin keralle löytyy makeita marjalikööreitä tai konjamiinia.

Viikinkikylän iloiset piikalikat ja renkipojat passaavat teille syötävät ja juotavat pöytiin joutuisasti ja rautaisella ammattitaidolla. Kyökinpuolella patavahdit panevat parastaan, jotta kaikki tarjottavat herkut olisivat suunmukaisia.

Kun tuotte venekuntanne Haraldin notkuvien pitopöytien ääreen, voitte olla varma että vieraat viihtyvät ja illan lopuksi purjehtivat kotisatamaan vatsat pinkeinä ja hymy huulillaan.

Haraldin herkullinen ja runsas Pikkujoulumenu on tarjolla seurueille ennakkotilauksesta viikonloppusin 1.11.-16.12. välisenä aikana. Pyydä tarjous: lahti@ravintolaharald.fi

Varaa paikkasi parhaisiin pitoihin. 

Tervetuloa herkuttelemaan!

Alfhild Nopsajalka

Kyläpäällikkö

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut:

Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrtti­pistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, raparperihilloa, kuusenkerkkäöljyä, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

Päähyvät:

KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia sekä raparperihilloa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

NAHKAPÖKSYN HIRVIPANNU L, G

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, rosmariinikastia, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

JALOSUKUISTEN KUHAA L, G

Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

MUSTAPARRAN HÄRÄNPIHVI L, G

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä ja häränrintamoussea, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60€

JAARLIN JAKKIHEDELMÄPATA VE, G

Makoisaksi haudutettua, mausteista jakkihedelmä-kasvispataa, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia, mustikka-sipulihilloketta ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 45,60€

Jälkihyväksi L, G

Metsämansikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, jogurttirakeita, kuivattua karhunvatukkaa sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin