Ravintola Kuopio

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Voit valita omat suosikkisi kattavalta ruokalistalta tai pistäytyä ruokailemaan yksin, kaksin tai vaikka koko työporukan voimin. Ravintola löytyy helposti keskeiseltä paikalta Kuopion keskustasta. Tule nautiskelemaan ja viihtymään, meille mahtuu isompikin porukka.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Kuopio

Tule kokemaan viikinkien aikakausi Harald-ravintolassamme Kuopiossa. Meillä pääset nauttimaan pohjoisen mauista ja Haraldin tutuista herkuista sekä viettämään unohtumattoman ruokahetken oman seurueesi kesken. Annoksemme koostuvat mielenkiintoisista ja perinteisistä ruokalajeista, jotka tarjoillaan näyttävinä kokonaisuuksina viikinkiajan tyyliin. Maistele erilaisia alkupaloja ja lämpimiä herkkuja, jotka herättävät makunystyräsi henkiin. Eikä aikaakaan, kun on jälkiruokien vuoro, jotka nekin nautitaan viimeistä murua myöten. Harald-ravintolassamme pääset kokemaan aitoa viikinkien juhlan tuntua, jossa runsas ruoka on tilaisuuden keskipisteenä. Takaamme, että nälkäisinkään soturi ei lähde meiltä pois tyhjin vatsoin. Tervetuloa Haraldiin!

Sijainti Kuopion keskustassa

Ravintolamme löytyy helposti keskeiseltä paikalta Kuopion keskustasta aivan torin laidalta. Teemme ruoat huolella ja laadulla, ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla, silti aina sopivasti huumorilla höystettynä. Ravintolamme Kuopiossa on loistava paikka illalliselle, lounaalle tai suuremmallekin juhlalle. Haraldin ainutlaatuinen miljöö tarjoaa takuulla mieleenpainuvan ravintolaelämyksen!
viikingit konsanaan

Astu sisään herkuttelemaan kuin viikingit konsanaan!

Viikingit olivat todellisia sotureita ja sankareita, ja osasivatpahan he nauttia taisteluiden lomassa elämästäkin! He eivät vain valloittaneet maailmaa, vaan juhlivat ja herkuttelivat kuin kuninkaat. Viikinkien ruokapöydässä ei tingitty määrästä eikä laadusta. Lihaa, kalaa, juureksia, marjoja ja viljatuotteita oli katettu pöytään aina enemmän kuin tarpeeksi – ei ihme, että heillä oli maine suuresta ruokahalusta.

Ja juhlat! Viikinkijuhlat olivat jotain aivan omaa luokkaansa. Niissä nautittiin runsaasti ruokaa ja juomaa sekä kuunneltiin musiikkia. Olutta juotiin niin paljon, että sillä olisi voinut täyttää valtameren. Meidän ravintolassamme pääset matkustamaan ajassa taaksepäin ja nauttimaan viikinkiajan mauista ja kulttuurista!

runsas ruokalista

Runsas ruokalista täynnä herkkuja

Kuopiossa sijaitsevan ravintolamme menu on tuttu muistakin Harald-ravintoloista ympäri Suomen. Tarjoilemme kattavan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen vain laadukkaimpia raaka-aineita. Ruokalista sisältää pohjoismaisia klassikoita ja lisäksi tarjoamme maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Haraldin ruokalistan ainutlaatuinen tarjonta yllättää mauillaan ja mielenkiintoisilla lajitelmillaan. Alkupalat toimivat ruokahimon sytyttäjinä ja runsaat pääruoat saavat pöydän väen innostumaan entisestään!
ravintola-harald

Pidemmät pidot? Ruokaa pöytään vain!

Harald on täydellinen paikka suuremmankin juhlan saalistajille. Ja kun aikomus on viettää kunnon juhlaa, ei kestien ylellisyydestä tingitä!

Yksi ravintolamme suosituista erikoisuuksista on nauttia ruoasta pitojen hengessä. Ravintolassamme voit tilata ainutlaatuiset Kuninkaan kestit, joihin olemme koonneet parhaat herkkumme. Pitkiin pöytiin kannetaan näyttävä kokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään!

Kuninkaan kestit sopivat loistavasti tarjottavaksi isommille ryhmille, esimerkiksi yrityksille tai juhlatilaisuuksiin.

purjehdi makumaailmaan

Kuopion ravintolaamme sopii saapua suuremmankin venekunnan voimin

Kuopiossa sijaitseva Harald-ravintolamme on suosittu paikka esimerkiksi yritysten juhlille ja erilaisille yksityistilaisuuksille. Ravintolassa voi järjestää vaikkapa henkilöstöillallisen, pikkujoulut tai 50-vuotisjuhlat! Pienemmät seurueet voivat varata etukäteen rauhallisen pöydän ravintolan salin puolelta ja lisäksi ravintolastamme löytyy tunnelmallinen kabinetti, jossa voi järjestää kokoontumisia rauhassa oman väen kesken. Kabinetti sopii mm. kokousten ja juhlien viettoon. Kabinetista löytyy televisio, johon voit liittää oman tietokoneesi. Tilaan mahtuu jopa 15-40 henkilöä.
harald ravintolat

Ravintolan viikinkimiljöö loihtii ainutlaatuisen tunnelman

Viikinkiravintola Harald avasi kolmannen ravintolansa Kuopioon vuonna 2007. Harald-ravintoloiden viikinkimäinen teema ja sisustus koristavat tuttuun tapaan myös Kuopion ravintolamme miljöötä. Ravintolasta löydät runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Vaikka menu on vuosissa vaihtunut ja täydellisiä raaka-aineita on etsitty ja testailtu, ei tarjoiluiden laadusta ja pohjoismaisesta makumaailmasta ole koskaan tingitty! Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaavat ruokailun, oli se sitten arkinen illallinen tai juhlava tilaisuus.

Työpaikat Kuopio

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Uutiskirjeen tilaajana saat noin kerran kuukaudessa ajankohtaista tietoa Viikinkiravintola Haraldista. Saa ensimmäisenä kuulla Haraldin Kuopion ravintolan hyvistä tarjouksista ja uusista tuotteista. Muista, että osa tarjouksista on saatavilla vain uutiskirjeen tilaajille!
100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska