Menus in

Pikkujoulut Kuopio


 Haraldin tunnelmalliset pikkujoulut Kuopiossa

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti. Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Viikinkiravintola Haraldissa vietät tunnelmalliset pikkujoulut runsaiden herkkupöytien äärellä heti marraskuun alusta jouluun saakka. Pikkujoulumenustamme  löytyy vaihtoehtoja Jokaisen juhlijan makuun. Kokkimme loihtivat maittavia herkkuja niin kasvimaan antimista kuin kala-  ja lihasaalistaan. Erikoisruokavaliot onnistuu kokiltamme kunhan vain tiedämme niistä ennakkoon.

Haraldin veneestä löytyy runsaat alkuherkut kuten kylmäsavulohta, tervasilakoita, briejuustoa ja salaatteja sekä porsaankassleria ja hirvimakkaraa. Valitsemanne pääruuat sekä jälkiruuat tulee teille pöytiin passattuna. Ruokailun päätteeksi keitämme Haraldin omaa nokipannukahvia ja kyytipojaksi sopii mainiosti konjakki.

Piikamme ja renkimme pitävät huolen, että talon kotikaljaa, voimaolutta, viisauden viiniä  sekä muita juomia löytyy kurkunkostukkeeksi puolille yön asti.

Voit varata pöydän Kuopion Haraldista ystävien kesken tai työporukalle. Mikäli seurueesi on isomman puoleinen voitte varata koko ravintolan , jolloin tuolipaikkoja löytyy 130 :lle juhlijalle. Pienemmälle ryhmälle suosittelemme Odinin kabinettia ,jossa mukavasti juhlii noin 40 hengen seurue. Pitkiä pöytiä Haraldissa löytyy 8-14 hengelle, kun vaan tiedämme ryhmänne koon niin laitamme pöydät koreaksi. Saatte nauttia Haraldin antimista 2,5 tuntia ellei varatessa toisin sovita. Muista siis varata paikkasi ajoissa, jottet jää ilman mahtavia herkkuja!

Haraldin pikkujoulut ovat rennot ja maukkaat!

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut:

Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrtti­pistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, raparperihilloa, kuusenkerkkäöljyä, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

Päähyvät:

KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia sekä raparperihilloa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

NAHKAPÖKSYN HIRVIPANNU L, G

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, rosmariinikastia, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

JALOSUKUISTEN KUHAA L, G

Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

MUSTAPARRAN HÄRÄNPIHVI L, G

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä ja häränrintamoussea, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60€

JAARLIN JAKKIHEDELMÄPATA VE, G

Makoisaksi haudutettua, mausteista jakkihedelmä-kasvispataa, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia, mustikka-sipulihilloketta ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 45,60€

Jälkihyväksi L, G

Metsämansikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, jogurttirakeita, kuivattua karhunvatukkaa sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin