Menus in

Parhaat pikkujoulut Haraldissa
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti. Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!


 Haraldin tunnelmalliset pikkujoulut

Viikinkiravintola Haraldissa vietät tunnelmalliset pikkujoulut runsaiden herkkupöytien äärellä heti marraskuun alusta jouluun saakka. Pikkujoulumenustamme  löytyy vaihtoehtoja Jokaisen juhlijan makuun. Kokkimme loihtivat maittavia herkkuja niin kasvimaan antimista kuin kala-  ja lihasaalistaan. Erikoisruokavaliot onnistuu kokiltamme kunhan vain tiedämme niistä ennakkoon.

Haraldin veneestä löytyy runsaat alkuherkut kuten kylmäsavulohta, tervasilakoita, briejuustoa ja salaatteja sekä porsaankassleria ja hirvimakkaraa. Valitsemanne pääruuat sekä jälkiruuat tulee teille pöytiin passattuna. Ruokailun päätteeksi keitämme Haraldin omaa nokipannukahvia ja kyytipojaksi sopii mainiosti konjakki.

Piikamme ja renkimme pitävät huolen, että talon kotikaljaa, voimaolutta, viisauden viiniä  sekä muita juomia löytyy kurkunkostukkeeksi puolille yön asti.

Voit varata pöydän Kuopion Haraldista ystävien kesken tai työporukalle. Mikäli seurueesi on isomman puoleinen voitte varata koko ravintolan , jolloin tuolipaikkoja löytyy 130 :lle juhlijalle. Pienemmälle ryhmälle suosittelemme Odinin kabinettia ,jossa mukavasti juhlii noin 40 hengen seurue. Pitkiä pöytiä Haraldissa löytyy 8-14 hengelle, kun vaan tiedämme ryhmänne koon niin laitamme pöydät koreaksi. Saatte nauttia Haraldin antimista 2,5 tuntia ellei varatessa toisin sovita. Muista siis varata paikkasi ajoissa, jottet jää ilman mahtavia herkkuja!

Haraldin pikkujoulut ovat rennot ja maukkaat!

Päähyvät

Kanaa Mielikin tarhasta VL, G

45,20€

Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G

48,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Lohta Ahdin valtakunnasta L, G

48,60€

Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Häränpihviä Tapion mailta L, G

59,90€

Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Nahkapöksyn hirvipannu L, G

49,00€

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, puolukka-voikastia, pekoniperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Poroa tunturien tuulista L, G

60,10€

Mureaa poron sisäfileetä ja haudutettua poronlapaa, tatti-kantarellikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia, lämmintä leipäjuustoa sekä tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

MIMIRIN RIISTAMIEKKA G

64,90€

Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, riekonrintaa, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesäkurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja puolukka-voikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

VANAHEIMIN KILPI G

63,90€/hlö (valmistetaan vähintään kahdelle)

Kilvelle kerätään viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

39,90€

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta, paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla

JÄLKIHYVÄKSI

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.