Ravintola Jyväskylä

Haraldissa tarjoillaan maukasta suunmukaista aina pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla vähäistä nautintoa tai mahtavaa juhla-ateriaa. Valitse vapaasti omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta. Ravintola löytyy helposti keskeiseltä sijainnilta Jyväskylän Kauppakadulta. Varaa pöytä ja järjestä pidot, jollaisia vain Harald osaa järjestää.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Jyväskylä

Ravintolamme Jyväskylässä sijaitsee keskustassa Kauppakadulla. Keittiömme tarjoaa Harald-ravintoloiden tuttuja, viikinkien ajalta inspiraationsa saaneita annoksia pohjoisen metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Meillä ruoat tehdään laadukkaista raaka-aineista, suurella sydämellä. Patavahtiemme loihtimat herkut hurmaavat makumaailmallaan ja asettelullaan, ja palvelemme asiakkaita aina hyväntuulisella huumorilla. Kun etsit lounaspaikkaa, illallisravintolaa tai paikkaa, jossa kerääntyä juhlistamaan merkkipäivää tai arjen saavutuksia hyvän ruoan äärelle, ravintolamme Jyväskylässä tarjoaa unohtumattoman kokemuksen!

Ravintolamme Jyväskylässä sijaitsee aivan kaupungin keskustassa

Viikinkiravintola Harald avautui Jyväskylään vuonna 2008. Kuten kaikkien muidenkin ravintoloidemme kohdalla, intoa venekunnan rantautumisesta uuteen kaupunkiin ei voinut peitellä! Järjestyksessään neljäs Harald-ravintola avattiin Jyväskylässä iloisissa tunnelmissa aivan kaupungin keskustaan, ja nyt uusi paikallinen kansa on saanut jo pitkään nauttia mahtavista mauista, joita paistinpyörittäjämme taiten esille laittavat viikosta toiseen.
viikingit konsanaan

Inspiraatiota viikinkiajan yhteisöllisestä ja ylellisestä ruokakulttuurista

Meiltä usein kysytään, miksi olemme saaneet innostusta ravintolamme teemaan ja menuun juuri viikinkien aikakaudelta. No, tässäpä pientä osviittaa! Viikingit olivat tunnettuja ylellisestä juhla- ja ruokakulttuuristaan. Yhteisölliset juhlat olivat tärkeä osa viikinkien elämää, eikä juhlan aihe aina vaatinut edes mitään sen kummempaa kuin menestyksekkään saaliin tai syntymäpäivän. Viikinkien juhlat tunnettiin ennen kaikkea runsaasta ruoasta ja juomasta: ruokailu oli sosiaalinen tapahtuma, jossa syötiin yhdessä suurista puu- tai kivikulhoista. Viikinkien ruokailut olivat usein meluisia ja iloisia tapahtumia, joissa keskusteltiin, juotiin olutta ja nautittiin hyvästä ruoasta!

Ainutlaatuinen miljöö – Ravintola Jyväskylä

Ravintolamme Jyväskylässä on sisustettu runsain viikinkiaiheisin koristeluin ja ravintolassa on esimerkiksi pitkiä pöytiä, kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Jos haluatte kokoontua isommalla porukalla yksityisesti saman pöydän ääreen, niin sekin onnistuu. Jyväskylän Harald-ravintolasta löytyy kaksi isompaa tupaa ryhmien käyttöön. Viikinkimaailman hengessä järjestetään parhaat kokoontumiset ja kekkerit kokouksista juhliin ja kaikkeen siltä väliltä!

Haraldin ainutlaatuiset herkut tarjoavat yllättäviä makuelämyksiä

Menustamme löytyy syötävää kokeneille sotureille ja vasta haarniskaa sovitteleville sankareille. Mielenkiintoiset alkupalalajitelmat ja runsaat pääruoat saavat pöydän ääreen kerääntyneen seurueen ylistämään makuja kilpaa: ”olisinpa saanut kokea viikinkiajan oikeatkin juhlat!” Jälkiruokien kohdalla ei aleta perääntymään, vaan loppuun asti taistellaan, vaikka kylläisyyden tunne alkaa ottaa vallan. Onneksi jälkihyville on aina tilaa!

Ruokalistalla runsaasti vaihtoehtoja pidempiinkin pitoihin

Ravintola Haraldin à la carte -menu tarjoilee laajan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Ravintolamme menu on tuttu muistakin viikinkien valloittamista kaupungeista ympäri Suomen. Haraldin ruokalista sisältää monia pohjoismaisia, jo viikinkien aikaan tunnettuja klassikoita, kuten lihaa, kalaa ja juustoja, mutta tarjoamme myös esimerkiksi maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Haraldissa onnistuu myös kestit, joissa pöytiin kannettavia kokonaisuuksia maistellaan ohjelman saattelemana. Pidot kuin pidot viimeistellään tietysti Haraldin monipuolisella olut- ja juomavalikoimalla!
ravintola-harald

Tervetuloa herkuttelemaan Viikinkiravintola Haraldiin Jyväskylään!

Ravintola Harald on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Palvelumme on aina ammattitaitoista ja ystävällistä. Viihtyisän ravintolamme tunnelma ja ruokalista vievät takuulla kovimmankin viikingin sydämen mennessään. Haraldissa asiakkaat voivat nauttia lounasta tai illallista yksin, yhdessä ystävien kanssa tai järjestää juhla- tai yritystilaisuuden. Ravintolamme Jyväskylässä on suosittu paikka esimerkiksi pikkujoulujen, virkistyspäivien ja tiimi-iltojen viettoon. Varaa pöytä tai tiedustele varausta isommalle ryhmälle!

Pistäydy lounaalle!

Ravintola Harald Jyväskylä tarjoaa herkullisen lounaan jokaisena arkipäivänä. Ehkä työtiimisi tai opiskeluporukkasi ansaitsee tauon runsaan lounasbuffetin äärellä? Jyväskylän Haraldissa lounaspöytä on päivittäin katettu monipuolisilla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoilla salaatteja unohtamatta. Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaa ruokailuelämyksen päivälläkin!

Työpaikat Jyväskylä

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska