Menus in

Lounas – Jyväskylä


Viikko 50

maanantai

10.12.
Tomaattista rapukeittoa 9.00
Kaurapihvejä ja paistettua vuohenjuustoa 10.30
Kalkkunan lehtipihvi tumman balsamikastin kera 10.30

tiistai

11.12.
Aurajuustokeittoa ja saaristolaisleipämurua 9.00
Porsaankassleria bbq-kastin kera 10.30
Paistettua turskaa ja piparjuurikastia 10.30

keskiviikko

12.12.
Kirkasta tatti-sipulikeittoa 9.00
Kaalikääryleitä tervapuolukoiden kera 10.30
Rapsakoita muikkuja koskenlaskijan kastin kera 10.30

torstai

13.12.
Hernekeittoa ja pannaria 9.00
Nyhtöpapu-kantarellipataa ja kvinoapaistosta 10.30
Pariloitua broileria ja yrttigremolataa 10.30

perjantai

14.12.
Kasvis-borssikeittoa ja smetanaa 9.00
Voissa paistettua lohta ja yrtti-kermaviilikastia 10.30
Jauhelihapihviä terva-sinappikastin kera 10.30

Viikko 51

maanantai

17.12.
Kasvis-currykeittoa 9.00
Pariloitua kampelaa ja balsamicokastia 10.30
Härän noisetit tervapuolukoiden kera 10.30

tiistai

18.12.
Koskenlaskijan kurpitsakeittoa 9.00
Rapsakoita silakkapihvejä ja tillikastia 10.30
Marinoitua kalkkunanfileetä ja hernepyreetä 10.30

keskiviikko

19.12.
Adjikalla aateloitua kalakeittoa 9.00
Linssimuhennosta ja tempepihvejä 10.30
Porsaanleike terva-sinappikastilla 10.30

torstai

20.12
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Punajuuripihvejä ja maa-artisokkamuusia 10.30
Paistettua lohta ja pikkelöityä fenkolia 10.30

perjantai

21.12.
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa 9.00
Täytettyjä kalarullia ja jokirapukastia 10.30
Härkäpään lihapullat rosmariinikastilla 10.30

Viikko 52

maanantai

24.12 Jouluaatto - suljettu

tiistai

25.12 Joulupäivä - suljettu

keskiviikko

26.12. Tapaninpäivä - suljettu

torstai

27.12.
Hernekeittoa ja pannaria 9.00
Pariloitua broilerinrintaa ja adjikakastiketta 10.30
Kaurapihvejä ja pariloitua vuohenjuustoa 10.30
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.50

perjantai

28.12.
Paahdettua maissikeittoa 9.00
Sipulipihviä pippurikastin kera 10.30
Paistettua kampelaa suolakurkkurelissin kera 10.30
Hirvikäristystä ja artisokkamuusia 19.50

Viikinkilounas Jyväskylä

Tervetuloa Ravintola Haraldiin Jyväskylään!

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina - kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi monipuolisen salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, kylkeen talon leivät ja levitteet sekä elämyksen päätteeksi nokipannukahvin ja teen. Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka passataan asianmukaisesti pöytään. Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan sekä alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksesi!

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta. Kun veneseurueesi kohde on Jyväskylä, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Kotiruokalounas kustantaa 10,30 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,50 €.

Viikinkipäällikön lounas sisältää kolmen ruokalajin menun ala carte tyyliin 29.00€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi