Menus in

Lounas – Jyväskylä


Viikko 46

maanantai

11.11.
Punajuuri-borskeittoa 9.20
Haraldin riistamakkarapannu 10.50
Voissa paistettuja silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

tiistai

12.11.
Berghamin lohikeittoa 9.20
Lindströminpihvi mustikkasipulihillon kera 10.50
Jakkihedelmämuhennoksella täytettyjä lettuja 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja rosmariinikastia 19.90

keskiviikko

13.11.
Tatti-kantarellikettoa 9.20
Pariloitua lohta kuusenkerkkäkastilla 10.50
Porsaanleike pippurikastilla 10.50
Riekonrintaa mustaherukkakastilla 19.90

torstai

14.11.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kaalikääryleet porkkanakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja tummaa pähkinäkastia 10.50
Paahdettua kuhaa ja yrtti-tomaattirelissiä 19.90

perjantai

15.11.
Koskenlaskijan juustokeittoa 9.20
Leivitettyä hietakampelaa ceasarkastin kera 10.50
Hirvenlihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Juustolla kuorrutettuja härännoisetteja 19.90

Viikko 47

maanantai

18.11.
Kolmen sipulin keittoa 9.20
Ylikypsää häränposkea ja piparjuurikastia 10.50
Paistettuja muikkuja ja tilli-hollandaisekastia 10.50
Teurastajanpihviä tulimaan tomaattikastilla 19.90

tiistai

19.11.
Curry-kasviskeittoa 9.20
Yrttivoissa paistettua turskaa ja kermaviilikastia 10.50
Lammaspyöryköitä tummalla minttukastilla 10.50
Pariloitua hirven entrecotea sienikasti kera 19.90

keskiviikko

20.11.
Baskimaan kala-katkarapukeittoa 9.20
Grillattua broilerinrintaa pestokastilla 10.50
Jakkihedelmäpataa ja kvinoa-linssipaistosta 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja pippurikastia 19.90

torstai

21.11.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Yrttisinapilla marinoitua lohta valkoviinikastilla 10.50
Härkäpapupihvejä, vuohenjuustoa ja hummusta 10.50
Riekonrintaa ja marjakastia 19.90

perjantai

22.11.
Aurajuustokeittoa ja yrttikrutonkeja 9.20
Pariloitua kampelaa ja kurkku-jogurttikastia 10.50
Pippuroitua häränlihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Haraldin lammassärää 19.90

Viikko 48

maanantai

25.11.
Lehtipinaattikeittoa 9.20
Rapsakoita silakkapihvejä ja purjo-voikastia 10.50
Naudanlihapullia ja etikkakurkkukastia 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja punaviinikastia 19.90

tiistai

26.11.
Basilikalla aateloitua maa-artisokkakeittoa 9.20
Porsaanleike bbq-kastin kera 10.50
Pangasiusta ja koskenlaskijan vuolukermaa 10.50
Yön yli mureaksi haudutettua lampaanniskaa 19.90

keskiviikko

27.11.
Metsänkävijän tattikeittoa 9.20
Paistettua lohta punajuurikastin kera 10.50
Hirvikäristystä, pottuvoita ja tervapuolukkaa 10.50
Porsaankylkeä ja pororyynimakkaraa miekassa 19.90

torstai

28.11.
Hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kaalikääryleitä ja savupaprikahummusta 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja nokkosjuustoa 10.50
Kirnuvoissa paistettua kuhaa ja sillikaviaaria 19.90

perjantai

29.11.
Vuohenjuusto-kukkakaalikeittoa 9.20
Lindströminpihviä haudutetun sipulin kera 10.50
Paistettua turskaa ja kylmäsavulohimoussea 10.50
Black Angus-härän petit tenderiä ja punaviinikastia 19.90

Viikinkilounas Jyväskylä

Tervetuloa Ravintola Haraldiin Jyväskylään!

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina - kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi monipuolisen salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, kylkeen talon leivät ja levitteet sekä elämyksen päätteeksi nokipannukahvin ja teen. Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka passataan asianmukaisesti pöytään. Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan sekä alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksesi!

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta. Kun veneseurueesi kohde on Jyväskylä, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Kotiruokalounas kustantaa 10,50 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,90 €.

Viikinkipäällikön lounas sisältää kolmen ruokalajin menun ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi