Menus in

Lounas – Jyväskylä


Viikko 38

maanantai

16.9.
Fransmannien lohi-katkarapukeittoa 9.20
Tateilla ja kasvispaistoksella täytettyjä lettuja 10.50
Jauhelihapihvi Roomankuminakastilla 10.50
Hirvikäristystä tervapuolukoiden kera 19.90

tiistai

17.9.
Valkoviinillä aateloitua maa-artisokkakeittoa 9.20
Pippuroitua porsaan etuselkää ja sienikastia 10.50
Rapsakoita silakkapihvejä tilli-jugurttikastilla 10.50
Pariloitua ankankoipea viinikastin kera 19.90

keskiviikko

18.9.
Tomaattista kasviskeittoa 9.20
Sinappimarinoitua lohta remouladekastilla 10.50
Pannupihvi haudutetun sipulin kera 10.50
Yön yli haudutettua lampaan entrecotea 19.90

torstai

19.9.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Punajuuripihvejä ja kukkakaali-kvinoapaistosta 10.50
Broilerinrintaa cheddar-juustokastin kera 10.50
Pariloitua päivän kalaa ja punajuurikastia 19.90

perjantai

20.9.
Sauhu-Sannan savujuustokeittoa 9.20
Kalkkunan lehtipihvi maustevoin kera 10.50
Paneroitua kampelaa ja pinaattikastia 10.50
Viipaloitua teurastajanpihviä terva-sinappikastilla 19.90

Viikko 39

maanantai

23.9.
Paahdettua kurpitsakeittoa 9.20
Rahkamarinoitua kalkkunan sisäfileetä yrttipeston kera 10.50
Paistettuja muikkuja ja kananmunakastia 10.50
Kaurismakkaraa ja haudutettua kauriinpaistia 19.90

tiistai

24.9.
Tuorejuustolla aateloitua tomaattikeittoa 9.20
Porsaanlehtipihviä ja savuhevosmoussea 10.50
Täytettyä kalarullaa ja punajuurikastia 10.50
Teurastajanpihviä ja valkosipulikastia 19.90

keskiviikko

25.9.
Riistamakkarakeittoa 9.20
Kikherne-kvinoapihviä ja nyhtöpapumuhennosta 10.50
Paistettua lohta porkkanakastin kera 10.50
Haraldin legendaarista lammassärää 19.90

torstai

26.9.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa savujuustokastin kera 10.50
Pariloitua tofua ja porkkanahummusta 10.50
Rosmariinivoissa paistettua kuhaa 19.90

perjantai

27.9.
Piika-plikan kasvisgulassikeittoa 9.20
Yrteillä makustettuja lihapullia ja oreganokastia 10.50
Leivitettyä hietakampelaa ja hollandaisekastia 10.50
Haudutettua porsaanetuselkää ja mustaherukkakastia 19.90

Viikinkilounas Jyväskylä

Tervetuloa Ravintola Haraldiin Jyväskylään!

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina - kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi monipuolisen salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, kylkeen talon leivät ja levitteet sekä elämyksen päätteeksi nokipannukahvin ja teen. Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka passataan asianmukaisesti pöytään. Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan sekä alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksesi!

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta. Kun veneseurueesi kohde on Jyväskylä, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Kotiruokalounas kustantaa 10,50 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,90 €.

Viikinkipäällikön lounas sisältää kolmen ruokalajin menun ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi