Lounas Jyväskylä

Viikinkiravintola Harald

Viikinkilounas Jyväskylä

Etsitkö lounaspaikkaa työporukalle? Oletko sopinut lounastreffit ystävän kanssa? Ehkä teitä on tulossa isompikin venekunta syömään ja juhlistamaan arjen saavutuksia! Istahti teitä pöydän ääreen kaksi tai kaksikymmentä, olette tervetulleita lounaalle makujen ja elämysten äärelle Viikinkiravintola Haraldiin Jyväskylään!

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina – kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounaan voit myös hakea mukaasi.

Lounas sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattibuffeen sekä kylkeen talon leivät ja levitteet, lounaan pääruoka-annoksen pöytään passattuna sekä nokipannukahvin tai teen.

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla!

Viikinkipäällikön lounas

Ravintola Harald on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat lounaalta jotain ainutlaatuista ja erilaista. Lounasbuffetin lisäksi tarjoilemme Jyväskylän ravintolassamme suosittua Viikinkipäällikön lounasta, joka sopii erinomaisesti vaikkapa juhlavampiin lounashetkiin tai pidempiin lounaan äärellä järjestettäviin tapaamisiin. Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan, sekä alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksesi! Viikinkipäällikön lounas sisältää kolmen ruokalajin menun A la Carte tyyliin hintaan 32,90€.

Lounaskokous

Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta. Viikinkiajan hengessä nautitun lounaan jälkeen olette takuulla valmiita seuraavaan koitokseen! Jos haluatte kokoontua isommalla porukalla yksityisesti saman pöydän ääreen, niin sekin onnistuu. Jyväskylän Harald-ravintolasta löytyy kaksi isompaa tupaa ryhmien käyttöön.

Kun veneseurueesi seilaa Jyväskylässä, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Sijaitsemme Kauppakadulla, Jyväskylän keskustassa. Ravintolamme keittiö tarjoaa Harald-ravintoloiden tuttuja annoksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa viikinkien ajalta. Raaka-aineemme ovat pohjoisen metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista, ja ruokamme valmistetaan suurella sydämellä. Patavahtiemme loihtimat herkut hurmaavat asiakkaamme niin makumaailmallaan kuin asettelullakin. Palvelemme asiakkaitamme aina hyväntuulisella huumorilla, oli kyseessä lounas, illallinen, yritystilaisuus tai juhla. Ravintolamme on loistava paikka nauttia hyvästä ruoasta, hyvästä seurasta ja unohtumattomasta kokemuksesta!

Tutut herkulliset maut tarjolla myös lounaalla

Harald-ravintoloiden ainutlaatuiset herkut tarjoavat vieraillemme unohtumattomia makuelämyksiä. Lounaspöydästämme löytyy syötävää niin nälkäiselle arjen raatajalle kuin kevyempää suupalaa etsivällekin. Buffetista löytyvät keitot ja salaatit myötäilevät A la Carte listalta löytyviä lajitelmiamme ja runsaat pääruoat saavat seurueen ylistämään makuja kilpaa.

Lounas Jyväskylässä viikinkiajan hengessä

Haraldin ruokaelämykset vievät sinut ajassa taaksepäin ja saat kokea viikinkiajan juhlat aidossa ympäristössä. Viikingit olivat merenkulkijoita, sotureita ja kauppiaita, jotka vaikuttivat Euroopassa 800–1100-luvuilla. Heidän kulttuurilleen oli ominaista yhteisöllisyys, sankarillisuus ja juhliminen hyvän ruoan äärellä. Viikinkien juhlat olivat tärkeitä tilaisuuksia, joissa tarjoiltiin runsaasti ruokaa ja juomaa sekä kuunneltiin musiikkia. Ruoka oli usein hyvin runsasta ja se tarjoiltiin suurista astioista, joista kaikki pöytäseurueen jäsenet saivat ottaa ruokaa. Tästä inspiroituneena syntyi Viikinkiravintola Haraldin menu, teema ja miljöö, joista päästään nauttimaan myös lounasaikaan! Viikingit tuhansien vuosien takaa olisivat hekin takuulla istahtaneet Haraldin lounaspöytään paasattavaksi mielellään!

Tervetuloa nauttimaan!

Kuten muutkin Harald-ravintolat, Jyväskylän ravintolamme on sisustettu viikinkiaikaan sopivasti ja ravintolassa on runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Lounaalla pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan ja erilaiset makuyhdistelmät yllättävät mielenkiinnollaan. Lounas Haraldissa on viikinkien tyyliin yhteisöllinen kokemus, joten saavu rohkeasti paikalle viettämään antoisaa lounashetkeä suuremmallakin porukalla. Kunnon pidot eivät katso kellonaikaa!

Lounaslista

Lounas arkisin kello 11.00 - 14.00

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska