Menus in

Lounas – Jyväskylä


Viikko 25

maanantai

17.6.
Kesäistä kasviskeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja yrtti-skyrkastin kera 10.50
Grillattu possun lehtipihvi ja chilirelissiä 10.50
Kauriinpaistia ja kauris-puolukkamakkaraa 19.90

tiistai

18.6.
Yrttitarhan mustajuurikeittoa 9.20
Välimeren lihapullia jugurttikastin kera 10.50
Paistettua turskaa ja rapukastia 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera 19.90

keskiviikko

19.6.
Kirkasta lohikeittoa 9.20
Paahdettua porsaankassleria BBQ-kastin kera 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja punaviinikastia 19.90

torstai

20.6.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Pariloitua broilerinrintaa ja vadelma-balsamicokastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paahdettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90

perjantai

21.6. Suljettu

Viikko 26

maanantai

24.6.
Porkkana-inkiväärikeittoa 9.20
Aurajuustolla aateloitua broilerinrintaa 10.50
Voissa paistettuja silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Hirvikäristystä ja tervapuolukkaa 19.90

tiistai

25.6.
Välimeren katkarapukeittoa 9.20
Grillattua kalkkunanrintaa ja yrttihummusta 10.50
Sieni-kasvispataa artisokkamuusin kera 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

keskiviikko

26.6.
Metsänkävijän sienikeittoa 9.20
Paistettua lohta balsamicokastin kera 10.50
Haraldin riistamakkarapannu 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90

torstai

27.6.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Tervakastilla glaseerattua porsaankassleria 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90

perjantai

28.6
Koskelaskijan juustokeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja sitrus-smetanaa 10.50
Jauhelihapihviä pippurikastin kera 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

Viikko 27

maanantai

1.7.
Kirkasta kalakeittoa 9.20
Ylikypsää häränrintaa ja piparjuurimoussea 10.50
Fetajuustolla täytettyä kalarullaa ja tomaattikastia 10.50
Teurastajanpihviä ja tulimaan adjikakastia 19.90

tiistai

2.7.
Tomaattista vuohenjuustokeittoa 9.20
Rukiisia muikkuja ja tillikermaviilikastia 10.50
Mausteiset lihapullat puolukkakastin kera 10.50
Pariloitua kauriinpaistia riistamoussen kera 19.90

keskiviikko

3.7.
Huldan basilika-parsakeittoa 9.20
Grillattua broilerinrintaa ja tomaattipestoa 10.50
Haudutettua hietakampelaa sienikastin kera 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja terva-sinappikastia 19.90

torstai

4.7.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Paahdettua lohta suolapähkinähummuksen kera 10.50
Valkolupiinitempeä ja vuohenjuustopunajuuria 10.50
Ylikypsää ankankoipea ja marjakastia 19.90

perjantai

5.7.
Purjo-palsternakkakeittoa 9.20
Ryytisinapilla kuorrutettua koljanfileetä 10.50
Porsaankassleria ja pekoni-kaalipaistosta 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90

Viikinkilounas Jyväskylä

Tervetuloa Ravintola Haraldiin Jyväskylään!

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina - kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi monipuolisen salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, kylkeen talon leivät ja levitteet sekä elämyksen päätteeksi nokipannukahvin ja teen. Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka passataan asianmukaisesti pöytään. Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan sekä alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksesi!

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta. Kun veneseurueesi kohde on Jyväskylä, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Kotiruokalounas kustantaa 10,50 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,90 €.

Viikinkipäällikön lounas sisältää kolmen ruokalajin menun ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi