Menus in

Lounas – Jyväskylä


Viikko 17

maanantai

22.04
2. pääsiäispäivä - avaamme klo 14.00

tiistai

23.04
Välimeren porsaanlihakeittoa 9.20
Paistettua koljanfileetä ja fenkoli-vuolukermaa 10.50
Sieni-kasvispataa artisokkamuusin kera 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

keskiviikko

24.04
Sigridin sienikeittoa 9.20
Timjamivoissa paistettua lohta ja rapukastia 10.50
Normannien härkäpataa 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90

torstai

25.04
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja rakuunakastia 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90

perjantai

26.04
Koskenlaskijan peruna-purjososekeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja voi-valkoviinikastia 10.50
Hallvarin lihapullia ja tervapuolukkaa 10.50
Aifurin lammassärä 19.90

Viikko 18

maanantai

29.4.
Koskenlaskijan hirvikeittoa 9.20
Kikherne-kvinoapihviä chilirelissin kera 10.50
Fetajuustolla täytettyä kalarullaa ja katkarapu-purjopaistosta 10.50
Teurastajanpihviä ja tulimaan adjikakastia 19.90

tiistai

30.4.
Tomaattista vuohenjuustokeittoa 9.20
Rukiisia muikkuja ja tillikermaviilikastia 10.50
Lauhamielen lihamureketta ja suolakurkkurelissiä 10.50
Pariloitua kauriinpaistia riistamoussen kera 19.90

keskiviikko

1.5. Vappu - avaamme klo 12

torstai

2.5.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Paahdettua lohta suolapähkinähummuksen kera 10.50
Valkolupiinitempeä ja vuohenjuustopunajuuria 10.50
Ylikypsää ankankoipea ja marjakastia 19.90

perjantai

3.5.
Purjo-palsternakkakeittoa 9.20
Ryytisinapilla kuorrutettua koljanfilettä 10.50
Porsaankassleria ja pekoni-kaalipaistosta 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90

Viikinkilounas Jyväskylä

Tervetuloa Ravintola Haraldiin Jyväskylään!

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina - kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounas sisältää valintasi mukaisen pääruuan lisäksi monipuolisen salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, kylkeen talon leivät ja levitteet sekä elämyksen päätteeksi nokipannukahvin ja teen. Alkuruoat, keitto ja salaatit ovat noutopöydässä, pääruoka passataan asianmukaisesti pöytään. Kun valitset Viikinkipäällikön lounaan sekä alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään nautittavaksesi!

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta. Kun veneseurueesi kohde on Jyväskylä, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Kotiruokalounas kustantaa 10,50 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,90 €.

Viikinkipäällikön lounas sisältää kolmen ruokalajin menun ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi