Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

päivitämme verkkosivujamme, ruokalistamme vaihtuu 3.9.

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Kampanjat Helsinki

Hyödynnä herkulliset kampanjat yksin tai nälkäisen joukkion kera. Meiltä ei lopu maittavat murkinat kesken, joten löysää housunnappia jo valmiiksi. Klikkaa saadaksesi lisätietoa, kun kohteenasi on Helsinki ja Viikinkiravintola Harald.

Lounas

Emme tarjoile lounasta tänään

Ajankohtaista

Rudolf Rohkean mustikkapiirakka

Kylmä tuulahdus Helsingistä!
Kesäloma oli tältä erää tässä. Tänään leukarinnassa kohti työpaikan uumenia laahustaessani luin lehdestä mustikan kovasta ja hinnasta ja vaikeasta saatavuudesta. Tämä oli syöttö lapaan!
Painovoimaa uhmaten ja kesälomarahat lompakossa poltellen päätin heti töistä päästyäni sijoittaa rahani mustikkaan. Rinta kaarella, vakain ja varmoin askelin, astelin kohti torimyyjää, hetken vielä epäröin laittaa rahani marjoihin mutta ääni päässäni sanoi sen olevan oikein. Kaivoin tärisevin käsin lompakon taskusta ja ääni väristen mutta tietynlaista ylpeyttä huokuen sanoin ”1/2 litraa mustikkaa”, maksoin myyjälle ja lähtiessäni vielä vilkaisin ympärilleni, että huomasikohan kanssa ihmiset varmasti äskeisen sijoitukseni.
Kotona, mustikkapiirakkaa syödessä vielä mietin teinkö oikein, sijoittaessani kaikki lomarahani mustikkaan ja päädyin siihen että tein koska lomakin on jo loppu.

MUSTIKKAPIIRAKKA

POHJA
Margariinia 150g
Sokeria 1,5dl
Muna 1kpl
Vehnäjauhoja 3dl
Vaniljasokeria 1tl
Leivinjauhetta 1tl
Mustikoita 400g

MURUTAIKINA
Margariinia 100g
Sokeria 1dl
Vehnäjauhoja 2dl

Sekoita sokeri ja pehmeä margariini keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina, voidellun vuoan pohjalle. Kaada mustikat päälle ja levitä tasaisesti. Valmista murutaikina nyppimällä kaikki aineet murumaisiksi ja ripottele mustikoiden päälle. Paista piirakka 200 asteessa 30min.
Tarjoile runsaan vaniljakastikkeen kanssa!

Iloista paluuta arkeen toivottelee Helsingin Haraldin ylikeittäjä

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#viikinkiravintolaharald
#vikingrestaurants
#vikingrestaurantharald
#vikingfood
#ravintolot
#reseptit
... See MoreSee Less

Joulukampanjan Oravannahkojen käyttöaika lähenee loppuaan.Muistathan varata klaanillesi pitopöydän ajoissa, jotta pääset herkuttelemaan Helsingin Haraldin Viikinkikylään.
#lahjakortit
#muistakäyttäälahjakorttisi
#rakkauspaketti
#perhepaketti
#sankarinenu
#kuninkaankestit
#harald
#viikinkiravintola
... See MoreSee Less

Joulukampanjan Oravannahkojen käyttöaika lähenee loppuaan.Muistathan varata klaanillesi pitopöydän ajoissa, jotta pääset herkuttelemaan Helsingin Haraldin Viikinkikylään. 
#lahjakortit
#muistakäyttäälahjakorttisi
#rakkauspaketti
#perhepaketti
#sankarinenu
#kuninkaankestit
#harald
#viikinkiravintolaImage attachmentImage attachment

Heinäkuussa hemmotellaan perheitä. Tervetuloa nauttimaan Haraldin Perhepaketin runsaita herkkuja; päähyvänä Haraldin kilpi vanhemmille ja pikkuviikinki saa valita oman herkkunsa kolmesta vaihtoehdosta. Jälkihyvänä herkuttelee koko perhe Helgan räiskäleillä. Perhepaketin hinta on 100 eur sisältäen 2 aikuista ja 1 lapsen. Lisälapsi maksaa 10 eur. Heinäkuussa voit myös tilata Pikkuviikingille Viikinkikasteen, jossa vannotaan Viikinkivala, syödään herkkunen, joka huuhdotaan alas sitruunamoukulla. Kokelas saa Viikinkikasteesta Diplomin omalle viikinkinimelleen. Viikinkikaste maksaa 8 eur ja vain ennakkotilauksena, suositusikä 10-15 vuotta. Tervetuloa Helsingin Haraldiin koko perheen voimin!😄
#helsinkirestaurant
#viikinkikaste
#viikinkiravintola
#haraldhelsinki
#perhepaketti
... See MoreSee Less

Helsingin Majatalojen Respat kävivät tutustumassa Viikinkikyläämme ja herkuttelemassa Patavahtien antimilla! Urhea Hjalmar Voitokas kastettiin Sigrid Seikkailijan toimesta viikingiksi😄
#vikingrestaurant
#viikinkiravintolaharaldhelsinki
#helsinkirestaurants
#ravintolaharaldhelsinki
#viikinkikaste
#Harald
... See MoreSee Less

Helsingin Haraldin Viikinkiravintolassa viikolla 24 lounaan yhteydessä mahdollisuus herkutella Suklaakakulla ja mustikkamoussella (L,G) 2 eurolla sekä torstaina perinteitä kunnioittaen pannukakulla. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

Helsingin Haraldin Viikinkiravintolassa viikolla 24 lounaan yhteydessä mahdollisuus herkutella Suklaakakulla ja mustikkamoussella (L,G)  2 eurolla sekä torstaina perinteitä kunnioittaen pannukakulla. Tervetuloa!
Lue Lisää