Ravintola Helsinki

Olitpa vailla pienoista nautintoa tai suurta juhlaa, Haraldissa löytyy suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin koko seurueelle. Voit valita omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta. Varaa pöytä ravintolaamme vain omalle kulinaristiselle hetkelle tai nappaa kaikki kynnelle kykenevät mukaan. Tervetuloa Ravintola Haraldiin Helsinkiin! Ravintolamme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Citykäytävällä.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Helsinki

Tervetuloa Haraldiin – ravintolaan, jossa herkutellaan viikinkien taistelukilville koottujen pohjoisten makujen parissa! Meidän ruokahetkemme aikana pöytiin katetaan näyttävä ateriakokonaisuus, joka vie makumatkalle menneisyyden aikaan. Kestiemme edetessä pääset maistelemaan erilaisia alkupaloja sekä runsaita lämpimiä herkkuja, jotka saavat makunystyräsi syttymään. Ja mikä parasta, tarjoilut huipentaa mahtava jälkiruokalajitelma – makean ystävät eivät tule pettymään!

Kun nautit ruokaamme, voit tuntea olevasi viikinkien juhlissa. Meillä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraamme viihtymään. Haraldista et tule poistumaan nälkäisenä – takaamme sen!

Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintolassamme tarjoamme runsaita annoksia pohjoisen metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista

Teemme ruoat huolella ja laadulla, ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla, pieni pilke silmäkulmassa. Ravintolamme Helsingissä on loistava paikka illalliselle, kokoukselle tai suuremmallekin juhlalle. Haraldin ainutlaatuinen miljöö tarjoaa takuulla unohtumattoman kokemuksen!
viikingit konsanaan

Viikinkien ruokailuperinteitä kunnioittaen – astu sisään herkuttelemaan!

Viikingit muistetaan paitsi soturillisista teoistaan, myös ahkerista juhlistaan, joiden aikana nautittiin runsaasti ruokaa, juomaa ja musiikkia. He olivat tunnettuja suuresta ruokahalustaan ja ruokapöytään katettiinkin aina paljon lihaa, kalaa, juureksia, marjoja ja viljatuotteita. Erilaiset kokoontumiset olivat tärkeitä tapahtumia, joissa syötiin runsaasti ruokaa ja juotiin olutta. Viikingit olivat myös taitavia kalastajia ja metsästäjiä, joten he saivat helposti tuoretta ravintoa. Viikinkien ruokavalio oli hyvin monipuolinen, mutta se oli myös riippuvainen vuodenajoista ja saatavilla olevista resursseista. He olivat kuitenkin kekseliäitä ruoanlaitossa ja osasivat valmistaa herkullisia ruokia käytettävissä olevista raaka-aineista.

Runsas ruokalista täynnä herkkuja pidempiinkin pitoihin

Helsingissä sijaitsevan ravintolamme menu on tuttu muistakin viikinkien valloittamista paikkakunnista ympäri Suomen. Tarjoilemme kattavan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Ruokalista sisältää monia pohjoismaisia klassikoita, mutta tarjoamme myös esimerkiksi maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Haraldin ruokalistan ainutlaatuinen tarjonta yllättää mauillaan ja mielenkiintoisilla lajitelmillaan. Alkupalat lisäävät houkutusta ja runsaat pääruoat saavat pöydän väen innostumaan entisestään. Näiltä pidoilta et melkein halua poistua ollenkaan! Ravintola Haraldin ruoat tarjoavat elämyksiä, joilta ei kieltäydy kylläisinkään viikinki!
ruokalista helsinki
Juomalista ravintola harald

Helsingin ravintola Haraldiin sopii saapua suuremmallakin seurueella

Ravintola Harald Helsinki sopii suuremmankin juhlan saalistajille. Kenties tulossa on yritystilaisuus, kokous, virkistyspäivät, pikkujoulut tai viisikymppiset? Kyllähän sitä täytyy henkilökuntaa tai juhlaväkeä hemmotella! Kutsu ympärille hyvät ystävät, työkaverit, sukulaiset tai perhe, ja nauti pöydän täydeltä syötävää ja juotavaa. Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

Ravintola Harald sijaitsee Helsingissä loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Ravintola sopii täydellisesti vaikkapa juhlien etkojen viettoon. Kylläisenä kelpaa kävellä jatkamaan keskustan yöhön! Aloittelu hoituu tietysti Haraldin laadukkaan ja kattavan juoma- ja olutvalikoiman äärellä. Helsingin ravintolassamme on yhteensä 170 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin. Ravintolasta löytyy myös viikinkilaiva, johon mahtuu 30 vierasta. Viikinkilaivan viereen saamme 8-10 henkilön pöytiä, jolloin suurempikin klaani mahtuu herkuttelemaan yksityisesti toistensa lähettyville.

Juhlat tai tapahtuma Haraldissa

Juhlat olivat viikingeille tärkeitä tilaisuuksia ja tätä perinnettä haluamme vaalia toivottamalla kaiken kokoiset ryhmät tervetulleeksi ravintolaamme; aina pienistä polttariporukoista suurempiin varauksiin. Ravintolamme Helsingissä on perheiden ja kaveriporukoiden lisäksi suosittu paikka myös yritystilaisuuksille ja juhlien järjestämiselle. Haraldilta löytyy yksityistilaisuuksiin sopiva menu ja juomat, olit liikkeellä sitten työporukan kanssa tai ystävien ja sukulaisten kesken.

Ryhmät voivat valita maistuvat ruokailuretket Haraldin á la carte -listalta tai pyytää ravintolaa räätälöimään makumatkan tilaisuuden tarpeiden mukaan. Ravintola Haraldissa onnistuu myös ohjelmalliset kestit, joissa pöytiin kannetaan näyttävä maistelukokonaisuus sopivine juomineen. Lue lisää juhlatiloista.

Kokoontukaa työntekoon!

Kokouksille Harald Helsingistä löytyy Thor 8-20 henkilölle ja Odin 8-20 henkilölle. Tiloihin saa tarvittaessa videotykin sekä valkokankaan ja Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.
Lue lisää kokoustiloista.

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Helsinkiin!

Harald on viihtyisä ja ainutlaatuinen ravintola, jonka tunnelma ja ruokalista valloittavat asiakkaan sydämen. Haraldissa asiakkaat voivat nauttia pöydän antimista yksin, yhdessä ystävien kanssa tai järjestää suuremman tilaisuuden. Ravintola keskeinen sijainti Helsingin Citykäytävällä tekee siitä helpon löytää. Ravintola Harald on ravintola niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Palvelumme on aina ammattitaitoista ja ystävällistä. Tervetuloa ravintolaamme Helsingissä!

Ravintolan viikinkimiljöö loihtii ainutlaatuisen tunnelman

Helsingin ravintolasta löydät Harald-ravintoloille ominaiseen tapaan runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Harald-ravintoloiden miljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa! Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaavat ruokailun, oli se sitten arkinen illallinen tai juhlava tilaisuus.

Tiesitkö tämän ravintoloistamme?

Viikinkiravintola Haraldin ensimmäistä ravintolaa ei suinkaan avattu maamme pääkaupunkiin. Ensimmäisenä Harald rantautui Tampereelle, jonka jälkeen ravintolaketju laajeni Turkuun ja muualle Suomeen. Harald-ravintoloiden viikinkimäinen teema, menu, sisustus ja miljöö ovat olleet toiminnan keskipisteinä koko yli 20-vuotisen historian ajan. Alusta asti ravintoloillemme on ollut selvää, että sisustusta koristavat hirsipöydät ja puiset seinät taljoineen viikinkikilpineen ja -veneineen. Vaikka menu on vuosissa vaihtunut ja täydellisiä raaka-aineita on etsitty ja testailtu, ei tarjoiluiden laadusta ja pohjoismaisesta makumaailmasta ole koskaan tingitty. Viikinkien maailmaan heittäytyvät myös tarjoilijat, jotka asiakaslähtöisellä palvelullaan ja teemaan eläytyen viimeistelevät kokemuksen ravintolassamme.

Työpaikat Helsinki

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska

PERJANTAI JA LAUANTAI ILLAT 16.12. ASTI 

Helsingin Haraldissa on tarjolla pe ja la klo 15 alkaen toivottu  Keittiömestarin erikoismenu.

A la cartea emme tuolloin tarjoile.

Pöytävaraukset nettisivujemme kautta tai sähköpostilla.

Tervetuloa!

Varaa paikkasi tästä