Menus in

Pikkujoulut Helsinki


Helsingin Haraldin Pikkujoulut

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Tilat:

  • Odin (20 henkilöä)
  • Thor (20 henkilöä)
  • Viikinkilaiva (28 henkilöä)
  • koko sali 120 + 40 kabsut
  • pöytiä yhdistellään tietty ryhmien mukaan yhtenäisiksi pöydiksi

 

Tuo klaanisi Pikkujoulupitoihin Helsingin Haraldin Viikinkiravintolaan!

Pitopöytiä löytyy kaikenkokoisille klaaneille Viikinkilaivasta Odinin ja Thorin tupaan tai Viikinkikylämme

viihtyisästä salista. Patavahtien kanssa olemme suunnitelleet Pikkujouluväelle herkullisen Suosittelumenun, jossa on runsaasti vaihtoehtoja täyttämään klaaninne ruokatoiveet. Ruhtinaalliset alkuherkut pääsette nauttimaan heti Viikinkilaivan buffetista ja sillä aikaa Patavahdit loihtivat valtakunnastaan tilaamanne päähyvät. Viikinkitunnelmaan voi purjehtia vaikka tilaamalla mahtavan Mimirin Riistamiekan, jossa miekkaan on pujotettuna riistaa porosta riekkoon, hirveä unohtamatta. Juomanlaskija tarjoilee Voimaolutta tai Viisauden Viiniä, millä kelpaa kruunata herkkupalojen makunautinnot. Suosittelumenun jälkihyvänä tarjoillaan suussa sulavaa suklaakakkua viimeistelemään herkkuhetket.

Mikäli klaaninne istuu mieluummin Pitopöydän ääressä Palvelusväen passattavana, on meillä toisena vaihtoehtona tarjota teille Viikinkien Retket, jotka koostuvat kolmen eri ruokalajin menukokonaisuuksista.

Retkiin on kerätty kylämme suosituimmat herkut ja erikoisuudet, kuten Kuninkaan Kestit. Kuninkaan Kestit tarjoillaan näyttäviltä viikinkien taistelukilviltä. Pitopöydän ympärillä alkaakin kuulua tunnelmallinen puheensorina, kun syödään yhdessä viikinkikilpien Pohjolan makuja ja kohotetaan maljoja Odinin kunniaksi.

Rohkealle klaanilaiselle voi myös tilata Viikinkikasteen, jossa kokelas saa vannoa Viikinkivalan, syödä palan hapanhaita ja huuhdella koettelemuksen alas vainojuomalla.

Varaamme aikaa klaaninne Pikkujoulupitoihin kolme tuntia, mutta mikäli haluatte nauttia pitemmän ajan Viikinkikylämme tunnelmasta ja herkuista, tarvitsee siitä vain ilmoittaa etukäteen varauksen yhteydessä.

Varausohjeet:

Ryhmälle tulee valita ruuat joko Suosittelumenulta tai Viikinkien Retket -menuvaihtoehdoista.

Suosittelumenu valmistetaan vähintään 10 henkilölle ja vain ennakkotilauksena.

Allergiat ja erikoisruokavaliot otamme huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Varaa ennakkoon kotisivujemme kautta https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/

Ilmoita varauksen yhteydessä päivämäärä, saapumisaika, ryhmän koko ja maksutapa.

Laskutuksesta perimme 9 eur kirjurin palkkiota. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen laskutustiedot: yrityksen osoite, laskutusosoite, y-tunnus ja viite.

Vahvistamme varauksen 24 tunnin kuluessa.

Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme teille tilaukseenne sopivat juomasuositukset.

Tervetuloa nauttimaan Viikinkikylämme tunnelmasta ja vieraanvaraisesta palvelusta!

    Haraldin Pikkujoulumenu

Alkuherkut viikinkiveneestä

* Kylmäsavulohta * Sillikaviaaria * Tervatiinun silakoita * Possunkassleria ja mustikka-sipulihilloketta* Hirvimakkaraa ja tervattuja puolukoita *Häränrintamoussea * Metsäsienisalaattia * Punajuuriwaldorffia * Tomaatti-basilikasalaattia * Kvinoasalaattia * Ryytisinappi-perunasalaattia * Marinoituja kasviksia *
Salaattimaan antimia * Sitruunavinegretteä * Keisarinkastiketta * Saaristolaisleipää sekä speltti-punajuurileipää *Savupaprikahummusta * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa * Brie-juustoa, pähkinöitä ja hunajaa *

Päähyvät

1. Kanaa Mielikin tarhasta VL, G
Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia,
viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20€

2.Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G
Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä
vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,60€

3. Lohta Ahdin valtakunnasta L, G
Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria
Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,60€

4. Häränpihviä Tapion mailta L, G
Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 59,90€

5. Nahkapöksyn hirvipannu L, G
Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, puolukka-voikastia, pekoniperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,00€

6.Poroa tunturien tuulista L, G
Mureaa poron sisäfileetä ja haudutettua poronlapaa, tatti-kantarellikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia, lämmintä leipäjuustoa sekä tervattuja puolukoita.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 60,10€

7. MIMIRIN RIISTAMIEKKA G
Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, riekonrintaa,
hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesäkurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja
puolukka-voikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustaherukkahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 64,90€

8. VANAHEIMIN KILPI G
Kilvelle kerätään viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 63,90€
(valmistetaan vähintään kahdelle)

9. Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G
Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta,
paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruoalla 39,90€

Jälkihyväksi L

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.