Menus in

Pikkujoulut Helsinki


Helsingin Haraldin Pikkujoulut

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Tilat:

  • Odin (20 henkilöä)
  • Thor (20 henkilöä)
  • Viikinkilaiva (28 henkilöä)
  • koko sali 120 + 40 kabsut
  • pöytiä yhdistellään tietty ryhmien mukaan yhtenäisiksi pöydiksi

 

Tuo klaanisi Pikkujoulupitoihin Helsingin Haraldin Viikinkiravintolaan!

Pitopöytiä löytyy kaikenkokoisille klaaneille Viikinkilaivasta Odinin ja Thorin tupaan tai Viikinkikylämme

viihtyisästä salista. Patavahtien kanssa olemme suunnitelleet Pikkujouluväelle herkullisen Suosittelumenun, jossa on runsaasti vaihtoehtoja täyttämään klaaninne ruokatoiveet. Ruhtinaalliset alkuherkut pääsette nauttimaan heti Viikinkilaivan buffetista ja sillä aikaa Patavahdit loihtivat valtakunnastaan tilaamanne päähyvät. Viikinkitunnelmaan voi purjehtia vaikka tilaamalla mahtavan Mimirin Riistamiekan, jossa miekkaan on pujotettuna riistaa porosta riekkoon, hirveä unohtamatta. Juomanlaskija tarjoilee Voimaolutta tai Viisauden Viiniä, millä kelpaa kruunata herkkupalojen makunautinnot. Suosittelumenun jälkihyvänä tarjoillaan suussa sulavaa suklaakakkua viimeistelemään herkkuhetket.

Mikäli klaaninne istuu mieluummin Pitopöydän ääressä Palvelusväen passattavana, on meillä toisena vaihtoehtona tarjota teille Viikinkien Retket, jotka koostuvat kolmen eri ruokalajin menukokonaisuuksista.

Retkiin on kerätty kylämme suosituimmat herkut ja erikoisuudet, kuten Kuninkaan Kestit. Kuninkaan Kestit tarjoillaan näyttäviltä viikinkien taistelukilviltä. Pitopöydän ympärillä alkaakin kuulua tunnelmallinen puheensorina, kun syödään yhdessä viikinkikilpien Pohjolan makuja ja kohotetaan maljoja Odinin kunniaksi.

Rohkealle klaanilaiselle voi myös tilata Viikinkikasteen, jossa kokelas saa vannoa Viikinkivalan, syödä palan hapanhaita ja huuhdella koettelemuksen alas vainojuomalla.

Varaamme aikaa klaaninne Pikkujoulupitoihin kolme tuntia, mutta mikäli haluatte nauttia pitemmän ajan Viikinkikylämme tunnelmasta ja herkuista, tarvitsee siitä vain ilmoittaa etukäteen varauksen yhteydessä.

Varausohjeet:

Ryhmälle tulee valita ruuat joko Suosittelumenulta tai Viikinkien Retket -menuvaihtoehdoista.

Suosittelumenu valmistetaan vähintään 10 henkilölle ja vain ennakkotilauksena.

Allergiat ja erikoisruokavaliot otamme huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Varaa ennakkoon kotisivujemme kautta https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/

Ilmoita varauksen yhteydessä päivämäärä, saapumisaika, ryhmän koko ja maksutapa.

Laskutuksesta perimme 9 eur kirjurin palkkiota. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen laskutustiedot: yrityksen osoite, laskutusosoite, y-tunnus ja viite.

Vahvistamme varauksen 24 tunnin kuluessa.

Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme teille tilaukseenne sopivat juomasuositukset.

Tervetuloa nauttimaan Viikinkikylämme tunnelmasta ja vieraanvaraisesta palvelusta!

Haraldin pikkujoulumenu

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut:

Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrtti­pistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, raparperihilloa, kuusenkerkkäöljyä, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

Päähyvät:

KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia sekä raparperihilloa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

NAHKAPÖKSYN HIRVIPANNU L, G

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, rosmariinikastia, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

JALOSUKUISTEN KUHAA L, G

Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

MUSTAPARRAN HÄRÄNPIHVI L, G

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä ja häränrintamoussea, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60€

JAARLIN JAKKIHEDELMÄPATA VE, G

Makoisaksi haudutettua, mausteista jakkihedelmä-kasvispataa, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia, mustikka-sipulihilloketta ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 45,60€

Jälkihyväksi L, G

Metsämansikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, jogurttirakeita, kuivattua karhunvatukkaa sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin