Menus in

Pikkujoulut Helsinki


Helsingin Haraldin Pikkujoulut

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin.

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.

Tilat:

  • Odin (20 henkilöä)
  • Thor (20 henkilöä)
  • Viikinkilaiva (28 henkilöä)
  • koko sali 120 + 40 kabsut
  • pöytiä yhdistellään tietty ryhmien mukaan yhtenäisiksi pöydiksi

 

Tuo klaanisi Pikkujoulupitoihin Helsingin Haraldin Viikinkiravintolaan!

Pitopöytiä löytyy kaikenkokoisille klaaneille Viikinkilaivasta Odinin ja Thorin tupaan tai Viikinkikylämme

viihtyisästä salista. Patavahtien kanssa olemme suunnitelleet Pikkujouluväelle herkullisen Suosittelumenun, jossa on runsaasti vaihtoehtoja täyttämään klaaninne ruokatoiveet. Ruhtinaalliset alkuherkut pääsette nauttimaan heti Viikinkilaivan buffetista ja sillä aikaa Patavahdit loihtivat valtakunnastaan tilaamanne päähyvät. Juomanlaskija tarjoilee Voimaolutta tai Viisauden Viiniä, millä kelpaa kruunata herkkupalojen makunautinnot. Suosittelumenun jälkihyvänä tarjoillaan suussa sulavaa suklaakakkua viimeistelemään herkkuhetket.

Mikäli klaaninne istuu mieluummin Pitopöydän ääressä Palvelusväen passattavana, on meillä toisena vaihtoehtona tarjota teille Kuninkaan Kestit, jotka koostuvat kolmen eri ruokalajin menukokonaisuudesta.

Kuninkaan Kestit tarjoillaan näyttäviltä viikinkien taistelukilviltä. Pitopöydän ympärillä alkaakin kuulua tunnelmallinen puheensorina, kun syödään yhdessä viikinkikilpien Pohjolan makuja ja kohotetaan maljoja Odinin kunniaksi.

Rohkealle klaanilaiselle voi myös tilata Viikinkikasteen, jossa kokelas saa vannoa Viikinkivalan, syödä palan hapanhaita ja huuhdella koettelemuksen alas vainojuomalla.

Varaamme aikaa klaaninne Pikkujoulupitoihin kolme tuntia, mutta mikäli haluatte nauttia pitemmän ajan Viikinkikylämme tunnelmasta ja herkuista, tarvitsee siitä vain ilmoittaa etukäteen varauksen yhteydessä.

Varausohjeet:

Ryhmälle tulee valita ruuat joko Suosittelumenulta tai Viikinkien Retket -menuvaihtoehdoista.

Suosittelumenu valmistetaan vähintään 10 henkilölle ja vain ennakkotilauksena.

Allergiat ja erikoisruokavaliot otamme huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Varaa ennakkoon kotisivujemme kautta https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/

Ilmoita varauksen yhteydessä päivämäärä, saapumisaika, ryhmän koko ja maksutapa.

Laskutuksesta perimme 9 eur kirjurin palkkiota. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen laskutustiedot: yrityksen osoite, laskutusosoite, y-tunnus ja viite.

Vahvistamme varauksen 24 tunnin kuluessa.

Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme teille tilaukseenne sopivat juomasuositukset.

Tervetuloa nauttimaan Viikinkikylämme tunnelmasta ja vieraanvaraisesta palvelusta!

Haraldin pikkujoulumenu

* Katajanmarjagraavattua lohta ja marjakastia* Tervatiinun silakoita  * Rapuskagen *

* Maalaismaksapateeta lankulla* Ylikypsää porsaanfilettä ja piparkakkusinappia * Hevosmoussea * Mustikkahummusta *

* Punakaali-omenasalaattia * Sienisalaattia * Mummon kurkkuja * Marinoituja kasviksia *

* Mustakvinoa-linssisalaatti * Peruna waldorf * Vuolukana-kaurasalaattia*

* Lehtikaalisalaattia ja yrttivinaigretteä * Briejuustoa ja savumanteleita*

Saaristolaisleipää ja karpaloleipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

Päähyvät

  1. Broileria Birkan tarhasta L, G

Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja mustikkacheddarjuustoa, Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja talviomenachutney.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,80€

  1. Nieriää Ahdin valtakunnasta L, G

Savulohimoussella koristettua nieriää, hummerikastia, palsternakka-perunavoita ja

paahdettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,80€

  1. Rautakyljen häränniskaa ja possua G

Viikinkien terva Bbq-kastilla siveltyä ylikypsää häränniskaa ja cajunpaahdettua possunkylkeä, kerma-juustoperunaa, ryytisinappikastia sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,80€

  1. Saksanhirven ulkofileetä Tapion tapaan L, G

Saloniemen juustolla kruunattua saksanhirven ulkofileetä, friteerattua porsaanrasvaa ja yhden tähden pippurikastia, artisokkaperunakakkua sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 53,60€

 

  1. Thoran sieni-kasvipihviä VE, M

Sieni-kasvispihviä, kilpiperunoita, savumantelikastia, paahdettuja punajuuria sekä yrttikastia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 42.90€

 Jälkihyväksi

Friggan suklaakaakkua L, G

 Suklaakaakkua, karpalomoussea, paahdettua pähkinägranolaa ja mustikkakastia

Pidätämme oikeudet muutoksiin