Menus in

Parhaat pikkujoulut Haraldissa
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.


Helsingin Haraldin Viikinkiravintolan Pikkujoulut

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

Tilat:

  • Odin (20 henkilöä)
  • Thor (20 henkilöä)
  • Viikinkilaiva (28 henkilöä)
  • koko sali 120 + 40 kabsut
  • pöytiä yhdistellään tietty ryhmien mukaan yhtenäisiksi pöydiksi

 

Tuo klaanisi Pikkujoulupitoihin Helsingin Haraldin Viikinkiravintolaan!

Pitopöytiä löytyy kaikenkokoisille klaaneille Viikinkilaivasta Odinin ja Thorin tupaan tai Viikinkikylämme

viihtyisästä salista. Patavahtien kanssa olemme suunnitelleet Pikkujouluväelle herkullisen Suosittelumenun, jossa on runsaasti vaihtoehtoja täyttämään klaaninne ruokatoiveet. Ruhtinaalliset alkuherkut pääsette nauttimaan heti Viikinkilaivan buffetista ja sillä aikaa Patavahdit loihtivat valtakunnastaan tilaamanne päähyvät. Viikinkitunnelmaan voi purjehtia vaikka tilaamalla mahtavan Mimirin Riistamiekan, jossa miekkaan on pujotettuna riistaa porosta riekkoon, hirveä unohtamatta. Juomanlaskija tarjoilee Voimaolutta tai Viisauden Viiniä, millä kelpaa kruunata herkkupalojen makunautinnot. Suosittelumenun jälkihyvänä tarjoillaan suussa sulavaa suklaakakkua viimeistelemään herkkuhetket.

Mikäli klaaninne istuu mieluummin Pitopöydän ääressä Palvelusväen passattavana, on meillä toisena vaihtoehtona tarjota teille Viikinkien Retket, jotka koostuvat kolmen eri ruokalajin menukokonaisuuksista.

Retkiin on kerätty kylämme suosituimmat herkut ja erikoisuudet, kuten Kuninkaan Kestit. Kuninkaan Kestit tarjoillaan näyttäviltä viikinkien taistelukilviltä. Pitopöydän ympärillä alkaakin kuulua tunnelmallinen puheensorina, kun syödään yhdessä viikinkikilpien Pohjolan makuja ja kohotetaan maljoja Odinin kunniaksi.

Rohkealle klaanilaiselle voi myös tilata Viikinkikasteen, jossa kokelas saa vannoa Viikinkivalan, syödä palan hapanhaita ja huuhdella koettelemuksen alas vainojuomalla.

Varaamme aikaa klaaninne Pikkujoulupitoihin kolme tuntia, mutta mikäli haluatte nauttia pitemmän ajan Viikinkikylämme tunnelmasta ja herkuista, tarvitsee siitä vain ilmoittaa etukäteen varauksen yhteydessä.

Varausohjeet:

Ryhmälle tulee valita ruuat joko Suosittelumenulta tai Viikinkien Retket -menuvaihtoehdoista.

Suosittelumenu valmistetaan vähintään 10 henkilölle ja vain ennakkotilauksena.

Allergiat ja erikoisruokavaliot otamme huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Varaa ennakkoon kotisivujemme kautta https://www.ravintolaharald.fi/helsinki/

Ilmoita varauksen yhteydessä päivämäärä, saapumisaika, ryhmän koko ja maksutapa.

Laskutuksesta perimme 9 eur kirjurin palkkiota. Laskutusta varten tarvitsemme etukäteen laskutustiedot: yrityksen osoite, laskutusosoite, y-tunnus ja viite.

Vahvistamme varauksen 24 tunnin kuluessa.

Varausvahvistuksen yhteydessä lähetämme teille tilaukseenne sopivat juomasuositukset.

Tervetuloa nauttimaan Viikinkikylämme tunnelmasta ja vieraanvaraisesta palvelusta!

Päähyvät

Kanaa Mielikin tarhasta VL, G

45,20€

Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G

48,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Lohta Ahdin valtakunnasta L, G

48,60€

Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Häränpihviä Tapion mailta L, G

59,90€

Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Nahkapöksyn hirvipannu L, G

49,00€

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, puolukka-voikastia, pekoniperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Poroa tunturien tuulista L, G

60,10€

Mureaa poron sisäfileetä ja haudutettua poronlapaa, tatti-kantarellikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia, lämmintä leipäjuustoa sekä tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

MIMIRIN RIISTAMIEKKA G

64,90€

Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, riekonrintaa, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesäkurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja puolukka-voikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

VANAHEIMIN KILPI G

63,90€/hlö (valmistetaan vähintään kahdelle)

Kilvelle kerätään viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

39,90€

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta, paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla

JÄLKIHYVÄKSI

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.

VIIKINKIEN RETKET

VARJAGIKAARTIN RETKI

56.40 €

Keisarin kalapäre
Päreen päällä Kemijoen kylmäsavulohta, sillikaviaaria, savulahnaa, keisarinkastissa pyöräytettyä salaattia, yrttipistoukurkkuja, tomaattirelissiä ja mallasleipää.

Pippuripihviä Bysantin hovista
Pippurisinappikuorrutettua härän sisäfileetä, yhden tähden pippurikastia ja mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia rapean pekonilastun kera.

Pohjolan emännän leipäjuustoa
Kaneli-sokeroitua lämmintä leipäjuustoa ja uuniomenahilloa hunajahippujen ja pettujäätelön kera.

SEINEN SEILAAJAN RETKI

42,50 €

Saloniemen tilan juustosalaatti
Saloniemen tilan nokkosgoudaa, sitruunavinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia, marinoituja kasviksia, tomaattirelissiä ja kvinoa-linssi-kukkakaalibrunoisea sekä paahdettua speltti-punajuurileipää.

Jalosukuisten kuhaa
Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

Räävelin räiskäleet
Rapeaksi paistettuja räiskäleitä ja vadelmakastia, kardemummajäätelöä, metsämansikkamoussea sekä mustikkahilloa.

VINLANDIN RETKI

37,30 €

Vehreiden saarten salaatti
Sitruunavinegretessä pyöräytettyä raikasta salaattia, marinoituja kasviksia, tomaattirelissiä ja kvinoa-linssi-kukkakaalibrunoisea sekä paahdettua speltti-punajuurileipää.

Kanaa vuohipaimenen nuotiolta
Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viinikastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia sekä raparperihilloa.

Freijan suklaakaakkua
Päärynämoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, jogurttirakeita ja kuivattua karhunvatukkaa sekä vadelmakastiketta.

VIHREÄN MAAN RETKI

40,60 €

Astridin alkuleivät
Savupaprika-ja punajuurihummusta, kuusenkerkkäöljyä sekä paahdettua speltti-punajuurileipää.

Valkyrioiden lupiinitempe
Viikinkien yrttikastilla siveltyä sinilupiinitempeä ja savupaprikahummusta, tulimaan tomaattikastia, viikinkien kilpiperunaa sekä kvinoa-linssi-kukkakaalipaistosta

Sigridin salmiakkimoussea
Salmiakkimoussea, sitruuna-salmiakkisorbettia ja lakritsinmakuista marenkia sekä lakritsikastiketta ja kuivattua karhunvatukkaa.

KUNINKAAN KESTIT
(VALMISTETAAN VÄHINTÄÄN KAHDELLE HENKILÖLLE)

69,90 €/HLÖ

Asgårdin alkajaiskilpi
Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, sillikaviaaria, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrttipistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, mustaherukkahilloketta, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

Vanaheimin kilpi
Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita

Jotunheimin jälkikilpi
Päärynämoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, rapeita räiskäleitä ja vadelmakastia, kaneli-sokeroitua lämmintä leipäjuustoa, metsämansikkamoussea, salmiakkimoussea, uuniomenahilloa, mustikkahilloa, terva- ja pettujäätelöä sekä sitruuna-salmiakkisorbettia.