Ravintola Lahjakortti

Lahjakortti itselle tai lahjaksi

Osta verkkokaupastamme Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan ravintolalahjakortti itsellesi tai lahjaksi! Meiltä löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja. Tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea! Viikinkiravintola Harald tarjoaa maukkaat menuvaihtoehdot – tervetuloa! Voit tutustua lisää lahjakortti-verkkokaupassamme.

Valitse lahjakortti lahjansaajan mukaisesti

Voit valita lahjakorteista niin suositun Haraldin ja Helgan rakkauspaketin kuin Kuninkaan Kestit. Rakkauspaketti sisältää valmiiksi mietityt maittavat murkinat kahdelle. Valmiiksi mietityt ja testatut lahjakorttimme soveltuvat erinomaisesti lahjaksi niin hääparille kuin syntymäpäiväsankarille! Kukapa ei arvostaisi oravannahkaa, jolla saa ruokaa eteensä?

Kattavat toimitustavat

Voit valita toimitustavaksi sähköpostin, perinteisen kirjepostin tai noudon mistä tahansa toimipisteestämme. Kun valitset sähköpostin, voit tulostaa kortin itse välittömästi PDF-muodossa tai tilata sen suoraan ilman välikäsiä lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen. Kirjepostina lähetämme tilauksen joko sinulle tai muulle haluamallesi vastaanottajalle. Lahjakortin noutaminen toimipisteeltämme onnistuu aukioloaikojemme puitteissa. Vaikka miten olisi hoppu lahjan toimittamiselle – vaihtoehdoistamme löytyy taatusti soveltuvin toimitustapa!

Tilauksen toimitusehdot ja toimituskulut

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien tai lahjakortin osoittamaan päivään asti. Verkkokauppamme toimitusaika on noin 3-8 arkipäivää. Posti- ja käsittelykulut lisätään tilaukseen toimitustavan mukaan. Huomaathan, että sähköpostitse toimitettuun tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. Postitse lähetetyistä lahjakorteista perimme 3 € postitus-ja käsittelymaksun. Käyttämättömille tuotteille on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tutustu toimitustapoihin, -ehtoihin ja -kuluihin lisää verkkokauppamme kautta tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maksutavat tilauksen yhteydessä

Kun tilaat lahjakortin verkkokaupastamme, tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Ostit sitten minkä hintaisen oravannahkan tahansa, lahjakortti oikeuttaa herkutteluun Viikinkiravintola Haraldin ruoka- ja juomatuotteilla.

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin! Herkuttelu Haraldissa on aina oiva idea. Mikset siis ilahduttaisi lahjakortilla ystävää, kollegaa tai muuta sankaria. Klikkaa verkkokauppaan tilauksentekoa varten. Osta ravintolalahjakortti jo nyt – nauti itse tai hemmottele kaveria!