Ravintola Lahjakortti

Tilaa ravintola lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti alla olevista vaihtoehdoista painamalla valitsemaasi lahjakorttia. Pääset ostamaan se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea! Viikinkiravintola Harald tarjoaa maukkaat menuvaihtoehdot kaikille – tervetuloa!

Haraldin joulukampanja
Pukinkonttiin
jatkoaika 2023
Jatkoaikalahjakortti
25 oravannahka
25€
50 oravannahka
50€
75 oravannahka
75€
100€
200€
250€
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
Haraldin ja Helgan rakkauspaketti
viikinkikaste
Haraldin viikinkikaste
Kuninkaankestit
Kuninkaan kestit kahdelle
Avoin ruokaherkkukortti 25€
Avoin ruokaherkkukortti 50€
Avoin ruokaherkkukortti 75€
Avoin ruokaherkkukortti 100€
200 yrityslahjakortti ruokaherkut
Avoin ruokaherkkukortti 200€
250 yrityslahjakortti ruokaherkut
Avoin ruokaherkkukortti 250€
25 yrityslahjakortti ruokajuomakortti
Avoin ruokajuomakortti 25€
50 yrityslahjakortti ruokajuomakortti
Avoin ruokajuomakortti 50€
Avoin ruokajuomakortti 75€
100 yrityslahjakortti ruokajuomakortti
Avoin ruokajuomakortti 100€
200 yrityslahjakortti ruokajuomakortti
Avoin ruokajuomakortti 200€
250 yrityslahjakortti ruokajuomakortti
Avoin ruokajuomakortti 250€

Valitse lahjakortti lahjansaajan mukaisesti

Voit valita lahjakorteista niin suositun Haraldin ja Helgan rakkauspaketin kuin Kuninkaan Kestit. Rakkauspaketti sisältää valmiiksi mietityt maittavat murkinat kahdelle. Valmiiksi mietityt ja testatut lahjakorttimme soveltuvat erinomaisesti lahjaksi niin hääparille kuin syntymäpäiväsankarille! Kukapa ei arvostaisi oravannahkaa, jolla saa ruokaa eteensä?

Kattavat toimitustavat

Voit valita toimitustavaksi sähköpostin, perinteisen kirjepostin tai noudon mistä tahansa toimipisteestämme. Kun valitset sähköpostin, voit tulostaa kortin itse välittömästi PDF-muodossa tai tilata sen suoraan ilman välikäsiä lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen. Kirjepostina lähetämme tilauksen joko sinulle tai muulle haluamallesi vastaanottajalle. Lahjakortin noutaminen toimipisteeltämme onnistuu aukioloaikojemme puitteissa. Vaikka miten olisi hoppu lahjan toimittamiselle – vaihtoehdoistamme löytyy taatusti soveltuvin toimitustapa!

Tilauksen toimitusehdot ja toimituskulut

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien tai lahjakortin osoittamaan päivään asti. Verkkokauppamme toimitusaika on noin 3-8 arkipäivää. Posti- ja käsittelykulut lisätään tilaukseen toimitustavan mukaan. Huomaathan, että sähköpostitse toimitettuun tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. Postitse lähetetyistä lahjakorteista perimme 5 € postitus-ja käsittelymaksun. Käyttämättömille tuotteille on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tutustu toimitustapoihin, -ehtoihin ja -kuluihin lisää verkkokauppamme kautta tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maksutavat tilauksen yhteydessä

Kun tilaat lahjakortin verkkokaupastamme, tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Ostit sitten minkä hintaisen oravannahkan tahansa, lahjakortti oikeuttaa herkutteluun Viikinkiravintola Haraldin ruoka- ja juomatuotteilla.

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin! Herkuttelu Haraldissa on aina oiva idea. Mikset siis ilahduttaisi lahjakortilla ystävää, kollegaa tai muuta sankaria. Osta ravintolalahjakortti jo nyt – nauti itse tai hemmottele kaveria!

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska