Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Harald kutsuu herkuttelemaan. Tarjoamme mahtavia ja maistuvia kampanjoita myös paikkakunnalla Oulu. Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

Lounas

Katso päivän lounaat ylävalikosta

Ajankohtaista

Hurraa tätä ilon ja onnen päivää! Ikuisuudelta tuntuneen sulun jälkeen Haraldin ovet ovat jälleen auki. Ensimmäiset annoksetkin saatiin jo pöytään Ansgar Liehuletin toimesta, hyvää kuului olevan. Pirtissämme ruokailet turvallisesti piikojen käyttäessä maskeja ja huolehtien, jotta käsidesejä on saatavilla ympäri ravintolaa. Joten ottakaapa oikein iso nälkä mukaanne ja tulkaa herkuttelemaan.
Lämpimästi tervetuloa!
... See MoreSee Less

Hurraa tätä ilon ja onnen päivää! Ikuisuudelta tuntuneen sulun jälkeen Haraldin ovet ovat jälleen auki. Ensimmäiset annoksetkin saatiin jo pöytään Ansgar Liehuletin toimesta, hyvää kuului olevan. Pirtissämme ruokailet turvallisesti piikojen käyttäessä maskeja ja huolehtien, jotta käsidesejä on saatavilla ympäri ravintolaa. Joten ottakaapa oikein iso nälkä mukaanne ja tulkaa herkuttelemaan.
Lämpimästi tervetuloa!Image attachment

Ikuisuudelta tuntuneen sulun jälkeen olemme pikku hiljaa lähempänä pirttimme avaamista. Patavahdit ovat vielä parin päivän ajan metsällä hankkimassa varastoihin antimia ja piikaset järjestelevät kyläämme kuntoon. Pian nähdään!
Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!
... See MoreSee Less

Ikuisuudelta tuntuneen sulun jälkeen olemme pikku hiljaa lähempänä pirttimme avaamista. Patavahdit ovat vielä parin päivän ajan metsällä hankkimassa varastoihin antimia ja piikaset järjestelevät kyläämme kuntoon. Pian nähdään!
Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

Viikinkiravintola Haraldien ovet pysyvät toistaiseksi suljettuina koronaviruksen vuoksi. Avaamme kyliemme portit tilanteen taas parannuttua. Sähköposteihin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Lisätietoja www.ravintolaharald.fi, johon päivitämme tietoa tilanteesta. ... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldien ovet pysyvät toistaiseksi suljettuina koronaviruksen vuoksi. Avaamme kyliemme portit tilanteen taas parannuttua. Sähköposteihin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Lisätietoja www.ravintolaharald.fi, johon päivitämme tietoa tilanteesta.

Viikinkiravintola HaraldMaaliskuinen moi! Oulun viikinkikylästä! Se on Thor joka täällä toitottelloo hyvvää kevättä. Elämme erikoisia aikoja, ei saa tanssata eikä laulaa. Itekseen pitää hiljokseen olla. Vielä kuiten, voi suun tukkeeksi makian kakun tehä. Tämähän se vasta muuvit ja hyräilyt saa aikaseksi. Ei muutako leipommaan! Suklaajuustokakku 50 g voita 40 g tummaa suklaata 2 munaa ½ dl Vehnäjauhoa ½ dl sokeria ½ tl leivinjauhetta ¼ tl suolaa ( ½ dl pähkinöitä rouhittuna) Täyte: 2 liivatelehteä 60 g tummaa suklaata (90%) 250 g tuorejuustoa ½ dl sokeria 1 rkl vahvaa kahvia 1 ½ dl kuohukermaa vaahdotettuna Rouhittua suklaata ja vadelmia koristeeksi Valmista pohja. Sulata voi ja suklaa, sekoita joukkoon munat ja kuivat aineet seoksena. Kaada irtopohjavuokaan leivinpaperille. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 15 min. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen pehmiämään. Sulata suklaa ja sekoittele tuorejuuston joukkoon. Puristele liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan. Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja peitä. Anna suklaajuustokakun hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku ja nosta lautaselle. Koristele kakku suklaarouheella ja vadelmilla Hyvvää ja Makoisaa kevättä toivoopi Thor! www.ravintolaharald.fi #ravintolaharald #vikingrestuarants #reseptit #makoisiahetkiä ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment

Viikinkiravintola HaraldSINUSTA MEILLE UUSI VIIKINKI? Haemme tarjoilijaa ja salin vuoropäällikköä Lahden Haraldiin. Sekä Keittiöpäällikköä/ keittiömestaria Kuopion Haraldiin. Myös muissa kylissämme tarvitaan lisää väkeä palvelemaan vieraitamme, kunhan saamme koronan selätettyä. Joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan. VIIKINKIKYLÄMME TARJOAA SINULLE - Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen - Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi - Haraldin runsaat työpaikkaedut - Etenemismahdollisuuden työtehtävissäsi Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, lähetä hakemus pikaisesti osoitteessa raine.verho@ravintolaharald.fi www.ravintolaharald.fi #ravintolaharald #vikingrestuarants #viikinkiravintolaharald #toitatarjolla ... See MoreSee Less

Vaikka pirttimme ovet sattuneista syistä säpissä ovatkin, ei kylässämme silti pelkästään lekotella ja Voima olutta särvitä. Nyt on hyvää aikaa ehostaa pirttimme kalusteita, jotta sulun jälkeen olisi entistä ehompi istuskella Haraldin herkkujen äärellä. Apuna hääräilee taas Fritjof Mertenkauhu. ... See MoreSee Less

Vaikka pirttimme ovet sattuneista syistä säpissä ovatkin, ei kylässämme silti pelkästään lekotella ja Voima olutta särvitä. Nyt on hyvää aikaa ehostaa pirttimme kalusteita, jotta sulun jälkeen olisi entistä ehompi istuskella Haraldin herkkujen äärellä. Apuna hääräilee taas Fritjof Mertenkauhu.Image attachmentImage attachment

Hei!
Olemme toistaiseksi sulkeneet koronaviruksen vuoksi ja avaamme kylän portit tilanteen parannuttua. Sähköposteihin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Lisätietoja www.ravintolaharald.fi, johon päivitämme tietoa tilanteesta.
Lahjakorttien, joiden viimeinen käyttöaika on 30.4.2021 tai sitä ennen, käyttöaikaa on automaattisesti jatkettu 31.5.2021 saakka.
Hi!
Our restaurant is closed due to the current corona virus situation. We will re-open when the situation improves. While closed, we are not able to answer e-mails. Updated information can be found on our web page www.ravintolaharald.fi Gift vouchers which expire 30.4.2021 or before that are automatically extended to 31.5.2021.
#koronasulku
#ravintolaharald
#vikinkigrestaurants
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Hei! 
Olemme toistaiseksi sulkeneet koronaviruksen vuoksi ja avaamme kylän portit tilanteen parannuttua. Sähköposteihin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Lisätietoja www.ravintolaharald.fi, johon päivitämme tietoa tilanteesta.
Lahjakorttien, joiden viimeinen käyttöaika on 30.4.2021 tai sitä ennen, käyttöaikaa on automaattisesti jatkettu 31.5.2021 saakka. 
Hi!
Our restaurant is closed due to the current corona virus situation. We will re-open when the situation improves. While closed, we are not able to answer e-mails. Updated information can be found on our web page www.ravintolaharald.fi Gift vouchers which expire 30.4.2021 or before that are automatically extended to 31.5.2021.
#koronasulku
#ravintolaharald
#vikinkigrestaurants
#viikinkiravintolaharald

Viikinkikylämme ovet ovat toistaiseksi säpissä koronasulkujen vuoksi. Noudatetaan ohjeita ja pysytään terveinä, jotta pian taas nähtäisiin ja herkuteltaisiin Haraldin patavahtien herkkujen äärellä.

Seuraa meitä osoitteessa www.ravintolaharald.fi
... See MoreSee Less

Viikinkikylämme ovet ovat toistaiseksi säpissä koronasulkujen vuoksi. Noudatetaan ohjeita ja pysytään terveinä, jotta pian taas nähtäisiin ja herkuteltaisiin Haraldin patavahtien herkkujen äärellä.

Seuraa meitä osoitteessa www.ravintolaharald.fi

Vielä tänään ovat pirttimme ovet normaalisti auki klo 14-21. Huomenna onkin jo toisin. Joten kipin kapin herkuttelemaan.

Lämpimästi tervetuloa!
... See MoreSee Less

Vielä tänään ovat pirttimme ovet normaalisti auki klo 14-21. Huomenna onkin jo toisin. Joten kipin kapin herkuttelemaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Vielä tämä viikonloppu kanniskellaan evästä pöytään, ennen kuin pirtin ovet laitellaan kiinni. Joten hyvin ehtii nautiskelemaan vaikkapa patavahtien pitkään hauduteltua karitsanniskaa maaliskuun kamppanjahintaan 21,80.

Lämpimästi tervetuloa toivotteleepi
Hildur Hillitön

www.ravintolaharald.fi
... See MoreSee Less

Vielä tämä viikonloppu kanniskellaan evästä pöytään, ennen kuin pirtin ovet laitellaan kiinni. Joten hyvin ehtii nautiskelemaan vaikkapa patavahtien pitkään hauduteltua karitsanniskaa maaliskuun kamppanjahintaan 21,80.

Lämpimästi tervetuloa toivotteleepi
Hildur Hillitön

www.ravintolaharald.fiImage attachment

 

Comment on Facebook

Onko sunnuntaina normaalisti 21 asti auki? :)

Tässä on Oskari Oppipoika. Hän on meillä harjoittelussa. Kovin noheva ja reipas nuori mies tuntuu olevan, aika näyttää olisiko hänestä ihan viikingiksi asti. Silloin, kun hän ei hämmennä ja paista, tykkääpi hän kuluttaa aikaansa kiipeilemällä erinäisissä paikoissa ja lekoitella suoratoistopalveluiden parissa.
Työharjoittelu onkin oiva polun alku vaikkapa ihan köökin kunkuksi saakka. Hyvällä asenteella, innokkuudella ja intohimolla alaa kohtaan voipi saavuttaa suuriakin asioita. Haraldin kylässä kaikki on mahdollista.
... See MoreSee Less

Tässä on Oskari Oppipoika. Hän on meillä harjoittelussa. Kovin noheva ja reipas nuori mies tuntuu olevan, aika näyttää olisiko hänestä ihan viikingiksi asti. Silloin, kun hän ei hämmennä ja paista, tykkääpi hän kuluttaa aikaansa kiipeilemällä erinäisissä paikoissa ja lekoitella suoratoistopalveluiden parissa.
Työharjoittelu onkin oiva polun alku vaikkapa ihan köökin kunkuksi saakka. Hyvällä asenteella, innokkuudella ja intohimolla alaa kohtaan voipi saavuttaa suuriakin asioita. Haraldin kylässä kaikki on mahdollista.

Tiesittekö, että tänään vietetään Kalevalan päivän lisäksi myös Ruisleipäpäivää. Vuonna 2017 Suomen kansa valitsi ruisleivän kansallisruoaksemme ja siitä lähtien nämä suomalaisuuden symbolit ovat kulkeneet käsi kädessä. Ruisleipä on osa suomalaisen ruokakulttuurin ydintä ja leipä ja viljat ovat myös Kalevalan tarinoissa oleellisessa roolissa.
Meillä Haraldissakin rukiin makuun pääsee evästä pöytään odotellessa. Kuminalla maukustettua varrasleipää voisulaan dippaillessa voikin muistella joskus kauan sitten koulunpenkissä opiskeltuja Väinämöisen ja Joukahaisen edesottamuksia ja tekoja.

Iloista Kalevalan ja Ruisleivän päivää!
... See MoreSee Less

Tiesittekö, että tänään vietetään Kalevalan päivän lisäksi myös Ruisleipäpäivää. Vuonna 2017 Suomen kansa valitsi ruisleivän kansallisruoaksemme ja siitä lähtien nämä suomalaisuuden symbolit ovat kulkeneet käsi kädessä. Ruisleipä on osa suomalaisen ruokakulttuurin ydintä ja leipä ja viljat ovat myös Kalevalan tarinoissa oleellisessa roolissa.
Meillä Haraldissakin rukiin makuun pääsee evästä pöytään odotellessa. Kuminalla maukustettua varrasleipää voisulaan dippaillessa voikin muistella joskus kauan sitten koulunpenkissä opiskeltuja Väinämöisen  ja Joukahaisen edesottamuksia ja tekoja.

Iloista Kalevalan ja Ruisleivän päivää!Image attachment

Helpota venekuntanne viikonlopun ruokailua ja hae Haraldin maistuvat take away - annokset kotiisi herkuteltavaksi. Valmiiksi räätälöityjen kolmen ruokalajin menuiden lisäksi tilattavanasi on ruokalistamme muutkin annokset.
Joten ei muuta kuin soittaen tilausta tulemaan ja patavahtimme pakkaavat eväät kotiin noudettavaksi sinulle sopivana ajankohtana.

Puh. 044-7668000
www.ravintolaharald.fi
... See MoreSee Less

Helpota venekuntanne viikonlopun ruokailua ja hae Haraldin maistuvat take away - annokset kotiisi herkuteltavaksi. Valmiiksi räätälöityjen kolmen ruokalajin menuiden lisäksi tilattavanasi on  ruokalistamme muutkin annokset.
Joten ei muuta kuin soittaen tilausta tulemaan ja patavahtimme pakkaavat eväät kotiin noudettavaksi sinulle sopivana ajankohtana.

Puh. 044-7668000
www.ravintolaharald.fi

Eilen vietettiin Hildurin nimipäivää ja pidettiin kylän ovet kiinni. Juhlallisuuksia ei suinkaan vietetty koko päivää kahvitellen vaan pirtin kalusteita kunnostaen ja paikkoja ehostaen ja tervaten. Avuksi saatiin myös viikinkitimpuri Fritjof Mertenkauhu, suuri kiitos hänelle. Tulos ei voinut olla kuin priimaa. Iso kiitos yhteistyöstä myös Rakennuspalvelu Jari Puhakalle👍

Tänään olemme auki normaalisti klo 15.00 alkaen.
Hirmuisesta lumituiskusta huolimatta lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!
... See MoreSee Less

OLEMME TÄNÄÄN POIKKEUKSELLISESTI KIINNI.
TERVETULOA HERKUTTELEMAAN JÄLLEEN TIISTAINA.
... See MoreSee Less

OLEMME TÄNÄÄN POIKKEUKSELLISESTI KIINNI.
TERVETULOA HERKUTTELEMAAN JÄLLEEN TIISTAINA.
Lue Lisää