Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Harald kutsuu herkuttelemaan. Tarjoamme mahtavia ja maistuvia kampanjoita myös paikkakunnalla Oulu. Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

Lounas

Katso päivän lounaat ylävalikosta

Ajankohtaista

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Nyt niitä taas saa! 50€:n oravannahka just sulle vaan 35€! Kannattas tulla kaupoille ja vähän äkkiä sitten. Mikäli menneet ennusmerkit pittää paikkansa, kaikille ei oravannahkoja ees riitä, niin tykättyjä ne on. Nahat myynnissä myös verkkokaupassamme. Tuuppa siis kaupoille, tervetuloa.

www.ravintolaharald.fi
... See MoreSee Less

Nyt niitä taas saa! 50€:n oravannahka just sulle vaan 35€! Kannattas tulla kaupoille ja vähän äkkiä sitten. Mikäli menneet ennusmerkit pittää paikkansa, kaikille ei oravannahkoja ees riitä, niin tykättyjä ne on. Nahat myynnissä myös verkkokaupassamme. Tuuppa siis kaupoille, tervetuloa.

www.ravintolaharald.fiImage attachment

Huomenna 26.11. alkaa Haraldin mahtava lahjakorttitarjous
50€:n lahjakortti 35€:lla.
Lahjakortit myytävänä 26.11.-22.12. välisenä aikana ravintoloissamme ja verkkokaupassa shop.ravintolaharald.fi/
Tervetuloa ostoksille!
#tarjouslahjakorttikampanja #blackfriday #lahjakortti #viikinkiravintola_harald #ravintolalahjakortti
... See MoreSee Less

Haraldin Black week tarjous, Kuninkaankestit kahdelle 100€
(norm. 126.60€).
Verkkokaupassamme shop.ravintolaharald.fi/ mahtavia tarjouksia koko viikon ajan, joten olkaapa tarkkoina🥰🥰🥰 www.ravintolaharald.fi
Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.
Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen tai lahjaksi.
Kuninkaan kestit sisältävät:
Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana
Ruuat näyttävästi aseteltuina viikinkien taistelukilpien päälle
Menujen ja makujen esittelyn
Ryhmällenne sopivan tunnelmallisen tilaratkaisun
Halutessanne ryhmälle viikinkikypärät
Lisämaksusta viikinkikaste rohkeimmille
KUNINKAAN KESTIEN MENU
(valmistetaan vähintään kahdelle)
Heimdalin alkajaiskilpi L
Päreelle poimitaan palvattua metsäkaurista, poron verilettua, karhusalamia, tervasilakkaa, suolattua pintaloimutettua lohta ja turskankieltä. Lisäksi raikasta salaattia ja metsämarjavinegretteä, basilikamarinoituja papuja, pikkelöityä fenkolikurkkua, kirsikkatomaatti-sipulisalaattia, kauraa ja paahdettuja hampunsiemeniä sekä Herkkujuustolan tuhkajuustoa. Saaristolaisleipää ja perunarieskaa, savumuikkumoussea, savuporomoussea ja kuivattua porolastua sekä tervattua puolukkaa.
Thorin Kilpi VL, G
Kilvelle kerätään ylikypsää häränrintaa, Black Angus-härän petit tenderiä sekä broilerin rintafileetä vierellään kermaista savujuustoperunaa ja Viikinkien kilpiperunaa, paahdettuja juureksia, yhden tähden pippurikastia, vadelmakastia sekä omenahilloketta.
Friggan Jälkikilpi
Makean nälkään koottiin parhaimmat tarjolle: suolakinuski- suklaakaakkua, paistettuja lättyjä ja vadelmakastia, skyr-valkosuklaavanukasta, terva-lakritsi-suklaakonvehti, kastanja-karamellijäätelöä, mustaherukkasorbettia ja tervajäätelöä, karviaismarjahilloa, suklaamoussea ja lakkoja.
#kuninkaankestit
#blackweektarjous
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Petrus Positiivinen kävi ilkeyksissä ja pölli naapuriklaanilta kuusen. Nyt se sitten kommeilee kauniina meiän etteisessä piikapikkaraisten koristeltua sen juhulakuntoon. Eikö ookki hieno! ... See MoreSee Less

Petrus Positiivinen kävi ilkeyksissä ja pölli naapuriklaanilta kuusen. Nyt se sitten kommeilee kauniina meiän etteisessä piikapikkaraisten koristeltua sen juhulakuntoon. Eikö ookki hieno!Image attachment
Lue Lisää