Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Harald kutsuu herkuttelemaan. Tarjoamme mahtavia ja maistuvia kampanjoita myös paikkakunnalla Oulu. Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

Lounas

Katso päivän lounaat ylävalikosta

Ajankohtaista

Vielä tämä viikonloppu kanniskellaan evästä pöytään, ennen kuin pirtin ovet laitellaan kiinni. Joten hyvin ehtii nautiskelemaan vaikkapa patavahtien pitkään hauduteltua karitsanniskaa maaliskuun kamppanjahintaan 21,80.

Lämpimästi tervetuloa toivotteleepi
Hildur Hillitön

www.ravintolaharald.fi
... See MoreSee Less

Vielä tämä viikonloppu kanniskellaan evästä pöytään, ennen kuin pirtin ovet laitellaan kiinni. Joten hyvin ehtii nautiskelemaan vaikkapa patavahtien pitkään hauduteltua karitsanniskaa maaliskuun kamppanjahintaan 21,80.

Lämpimästi tervetuloa toivotteleepi
Hildur Hillitön

www.ravintolaharald.fiImage attachment

Tässä on Oskari Oppipoika. Hän on meillä harjoittelussa. Kovin noheva ja reipas nuori mies tuntuu olevan, aika näyttää olisiko hänestä ihan viikingiksi asti. Silloin, kun hän ei hämmennä ja paista, tykkääpi hän kuluttaa aikaansa kiipeilemällä erinäisissä paikoissa ja lekoitella suoratoistopalveluiden parissa.
Työharjoittelu onkin oiva polun alku vaikkapa ihan köökin kunkuksi saakka. Hyvällä asenteella, innokkuudella ja intohimolla alaa kohtaan voipi saavuttaa suuriakin asioita. Haraldin kylässä kaikki on mahdollista.
... See MoreSee Less

Tässä on Oskari Oppipoika. Hän on meillä harjoittelussa. Kovin noheva ja reipas nuori mies tuntuu olevan, aika näyttää olisiko hänestä ihan viikingiksi asti. Silloin, kun hän ei hämmennä ja paista, tykkääpi hän kuluttaa aikaansa kiipeilemällä erinäisissä paikoissa ja lekoitella suoratoistopalveluiden parissa.
Työharjoittelu onkin oiva polun alku vaikkapa ihan köökin kunkuksi saakka. Hyvällä asenteella, innokkuudella ja intohimolla alaa kohtaan voipi saavuttaa suuriakin asioita. Haraldin kylässä kaikki on mahdollista.

Tiesittekö, että tänään vietetään Kalevalan päivän lisäksi myös Ruisleipäpäivää. Vuonna 2017 Suomen kansa valitsi ruisleivän kansallisruoaksemme ja siitä lähtien nämä suomalaisuuden symbolit ovat kulkeneet käsi kädessä. Ruisleipä on osa suomalaisen ruokakulttuurin ydintä ja leipä ja viljat ovat myös Kalevalan tarinoissa oleellisessa roolissa.
Meillä Haraldissakin rukiin makuun pääsee evästä pöytään odotellessa. Kuminalla maukustettua varrasleipää voisulaan dippaillessa voikin muistella joskus kauan sitten koulunpenkissä opiskeltuja Väinämöisen ja Joukahaisen edesottamuksia ja tekoja.

Iloista Kalevalan ja Ruisleivän päivää!
... See MoreSee Less

Tiesittekö, että tänään vietetään Kalevalan päivän lisäksi myös Ruisleipäpäivää. Vuonna 2017 Suomen kansa valitsi ruisleivän kansallisruoaksemme ja siitä lähtien nämä suomalaisuuden symbolit ovat kulkeneet käsi kädessä. Ruisleipä on osa suomalaisen ruokakulttuurin ydintä ja leipä ja viljat ovat myös Kalevalan tarinoissa oleellisessa roolissa.
Meillä Haraldissakin rukiin makuun pääsee evästä pöytään odotellessa. Kuminalla maukustettua varrasleipää voisulaan dippaillessa voikin muistella joskus kauan sitten koulunpenkissä opiskeltuja Väinämöisen  ja Joukahaisen edesottamuksia ja tekoja.

Iloista Kalevalan ja Ruisleivän päivää!Image attachment

Helpota venekuntanne viikonlopun ruokailua ja hae Haraldin maistuvat take away - annokset kotiisi herkuteltavaksi. Valmiiksi räätälöityjen kolmen ruokalajin menuiden lisäksi tilattavanasi on ruokalistamme muutkin annokset.
Joten ei muuta kuin soittaen tilausta tulemaan ja patavahtimme pakkaavat eväät kotiin noudettavaksi sinulle sopivana ajankohtana.

Puh. 044-7668000
www.ravintolaharald.fi
... See MoreSee Less

Helpota venekuntanne viikonlopun ruokailua ja hae Haraldin maistuvat take away - annokset kotiisi herkuteltavaksi. Valmiiksi räätälöityjen kolmen ruokalajin menuiden lisäksi tilattavanasi on  ruokalistamme muutkin annokset.
Joten ei muuta kuin soittaen tilausta tulemaan ja patavahtimme pakkaavat eväät kotiin noudettavaksi sinulle sopivana ajankohtana.

Puh. 044-7668000
www.ravintolaharald.fi

Eilen vietettiin Hildurin nimipäivää ja pidettiin kylän ovet kiinni. Juhlallisuuksia ei suinkaan vietetty koko päivää kahvitellen vaan pirtin kalusteita kunnostaen ja paikkoja ehostaen ja tervaten. Avuksi saatiin myös viikinkitimpuri Fritjof Mertenkauhu, suuri kiitos hänelle. Tulos ei voinut olla kuin priimaa. Iso kiitos yhteistyöstä myös Rakennuspalvelu Jari Puhakalle👍

Tänään olemme auki normaalisti klo 15.00 alkaen.
Hirmuisesta lumituiskusta huolimatta lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!
... See MoreSee Less

OLEMME TÄNÄÄN POIKKEUKSELLISESTI KIINNI.
TERVETULOA HERKUTTELEMAAN JÄLLEEN TIISTAINA.
... See MoreSee Less

OLEMME TÄNÄÄN POIKKEUKSELLISESTI KIINNI.
TERVETULOA HERKUTTELEMAAN JÄLLEEN TIISTAINA.

HAEMME TARJOILIJAA OULUN HARALDIIN

Edellytämme tulevalta viikingiltä:
- Aiempaa kokemusta ala carte - tarjoilusta
- Reipasta otetta työntekoon
- Hymyä, joka ei hyydy kovassakaan kiireessä

Viikinkikylämme tarjoaa sinulle:
- Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen
- Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi
- Haraldin runsaat työpaikkaedut
- Etenemismahdollisuudet työtehtävissä

Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, ilmianna itsesi osoitteessa
www.ravintolaharald.fi tai eezy.fi.
... See MoreSee Less

HAEMME TARJOILIJAA OULUN HARALDIIN

Edellytämme tulevalta viikingiltä:
- Aiempaa kokemusta ala carte - tarjoilusta
- Reipasta otetta työntekoon
- Hymyä, joka ei hyydy kovassakaan kiireessä

Viikinkikylämme tarjoaa sinulle:
- Ainutlaatuisen työympäristön elämysten luomiseen
- Rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itseäsi
- Haraldin runsaat työpaikkaedut
- Etenemismahdollisuudet työtehtävissä

Mikäli tunnet, että suonissasi saattaisi virrata viikinkiverta, ilmianna itsesi osoitteessa
www.ravintolaharald.fi tai eezy.fi.

Viikinkiravintola HaraldViikingit on tarkkoja mitä nokipannussa keitellään. Siksi Haraldin nokipannu kahvi on Intiasta tuleva 100% Arabica laatu joka paahdetaan tummaksi. Kahvi yhdistää kermaisen suutuntuman suklaisiin aromeihin. Keskitäyteläisen kahvin kruunaa lopussa nouseva kevyen vadelmainen hapokkuus. Tuoksusta tunnistaa tummaa suklaata ja cashewpähkinää. Kahvin viikingeille paahtaa Kaffa Roaster ja se on aina tuoretta. kahvit ostetaan mahdollisimman suoraan ja satokausien mukaan laatuun keskittyneiltä tiloilta ympäri maailman. Alkuvuodesta tämä Direct Trade -malli sai uuden ulottuvuuden kun Kaffa osti Indonesiasta suoraan erään tilan sadon. Näin voidaan taata kahvin tuoreus ja laatu sekä myös rahan päätyminen varmasti suoraan viljelijöille. Kaikki kahvit paahdetaan käsin länsisaksalaisella, vuodelta 1966 peräisin olevalla paahtimella. Tulkaapa maistelemaan Haraldin nokipannuakahvia:) www.ravintolaharald.fi #ravinrolaharald #vikingrestaurants #viikinkiravintolaharald #nokipannukahvi ... See MoreSee Less

Tänään on meillä vielä normaaliakin enemmän rakkautta ilmassa. Koko Oulun pirtti patavahteineen ja piikoineen toivottaa sydämentäyteistä Ystävänpäivää teille kaikille💖 ... See MoreSee Less

Tänään on meillä vielä normaaliakin enemmän rakkautta ilmassa. Koko Oulun pirtti patavahteineen ja piikoineen toivottaa sydämentäyteistä Ystävänpäivää teille kaikille💖

Viikinkiravintola Harald"Talvinen tervehdystä Perämeren rannikolta Oulusta! Hanget hohtaa ja helmikuu sen kuin jolkuttelee. Kohti kevättä mennään, linnut jo lauleleepi puissa ja aurinko paistaa silloin kun ei ole pilvistä. Kaikki ovat varmaankin kaivaneet pulkat kellarista tai ainakin liukurin. Ai miksikö? No onhan kohta laskiainen! Vaan tiedättekö, miksi laskiaista vietetään? Lyhyesti kerrottuna laskiainen on pääsiäistä edeltävä juhla pakanallisine ja kirkollisine perinteineen. Hernekeittoineen, rasvarieskoineen ja pullineen laskiainen on seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä vietettävä kevätpaaston juhla. Olennaisena osana siihen kuuluu riehakas ilonpito ja mäenlasku, samalla hyvästellään pimein talvi ja aletaan odotella kevättä. Ja me viikingithän totisesti osataan tämä riehakas ilonpito ja syöminen! Tänä vuonna, mikä mukavinta, laskiainen osuu ystävänpäivän kanssa samalle päivälle. Koppaapa siis sitä omaa raikkaimpaasi tahi parahinta ystävää kainalosta ja suunnatkaa talviseen ilonpitoon. Koskaan ei ole liian nuori tahi vanha kunnon pulkkamäkeen. Mitähän mahtaa kuulua sinun laskiaisherkkuihin ja ikuisuuskysymyshän kuuluu, mantelimassalla vaiko hillolla? Iloista ja riehakasta laskiaista toivotteleepi Hildur www.ravintolaharald.fi #ravintolaharald #vikingrestaurants #viikinkiravintolaharald ... See MoreSee Less

Kymmenen vuotta sitten suotuisat tuulet saattelivat meidät viikingit Oulun rannikoille. Sitten alkoi puuta kaatua ja kuului vain kalke ja pauke, kun viikinkikylä pikku hiljaa nousi pystyyn. Siitä lähtien olemme passanneet ilolla ja hurtilla huumorilla jos jonninlaista pötyä pöytään mainioille vieraillemme. Kiitoksena siitä, että kävijöitä on riittänyt ja oravannahat ovat vaihtaneet omistajaa, tarjoamme tänään kaikille evästelijöille suklaakaakkua jälkihyviksi.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja juhlistamaan Haraldin taivalta!
... See MoreSee Less

Kymmenen vuotta sitten suotuisat tuulet saattelivat meidät viikingit Oulun rannikoille. Sitten alkoi puuta kaatua ja kuului vain kalke ja pauke, kun viikinkikylä pikku hiljaa nousi pystyyn. Siitä lähtien olemme passanneet ilolla ja hurtilla huumorilla jos jonninlaista pötyä pöytään mainioille vieraillemme. Kiitoksena siitä, että kävijöitä on riittänyt ja oravannahat ovat vaihtaneet omistajaa, tarjoamme tänään kaikille evästelijöille suklaakaakkua jälkihyviksi.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja juhlistamaan Haraldin taivalta!

Tällä viikolla juhlitaan! Pian tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun viikingit rantautuivat Ouluun. Niin se aika rientää nopsaan, kun on kivaa ja saa passata vieraita sydämensä kyllyydestä. Keskiviikkona 10.2. patavahdit laittavat suussasulavaa suklaakaakkua jälkihyviksi veloituksetta jokaiselle evästelijälle ruokailun yhteydessä.
Tulkaahan herkuttelemaan, tervetuloa!
... See MoreSee Less

Tällä viikolla juhlitaan! Pian tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun viikingit rantautuivat Ouluun. Niin se aika rientää nopsaan, kun on kivaa ja saa passata vieraita sydämensä kyllyydestä. Keskiviikkona 10.2. patavahdit laittavat suussasulavaa suklaakaakkua jälkihyviksi veloituksetta jokaiselle evästelijälle ruokailun yhteydessä.
Tulkaahan herkuttelemaan, tervetuloa!

Ystävänpäivä on viikon päästä. Tuo rakkaimpasi Haraldin ja Helgan retkelle tai nautiskelkaa ystäväporukalla Kuninkaan Kestit. Pöytävarauksen tekemällä takaat paikkasi Haraldin pidoissa.
www.ravintolaharald.fi

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään! 💖
... See MoreSee Less

Ystävänpäivä on viikon päästä. Tuo rakkaimpasi Haraldin ja Helgan retkelle tai nautiskelkaa ystäväporukalla Kuninkaan Kestit. Pöytävarauksen tekemällä takaat paikkasi Haraldin pidoissa. 
www.ravintolaharald.fi

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään! 💖

Hauskaa helmikuuta kaikille toivotteleepi Hildur Hillitön Oulun pirtistä! Mikä maanantai se sellainen on, jollei lettukestejä laiteta pystyyn. Perhepaketin jälkikilvelle on kasattuna rapeaksi paistettuja räiskäleitä Räävelin tyyliin, vadelmakastia, kardemummajäätelöä, metsämansikkamoussea sekä uuniomenahilloa. Tehdään isommallekin soutajakunnalle. Maistuis kyllä mullekin!

Tervetuloa herkuttelemaan!
... See MoreSee Less

Hauskaa helmikuuta kaikille toivotteleepi Hildur Hillitön Oulun pirtistä! Mikä maanantai se sellainen on, jollei lettukestejä laiteta pystyyn. Perhepaketin jälkikilvelle on kasattuna rapeaksi paistettuja räiskäleitä Räävelin tyyliin, vadelmakastia, kardemummajäätelöä, metsämansikkamoussea sekä uuniomenahilloa. Tehdään isommallekin soutajakunnalle. Maistuis kyllä mullekin!

Tervetuloa herkuttelemaan!

Keviämpi kasvisviikko alkaa olla kohta mennyttä elämää. Vielä ehtiipi laittaa suuta makiaksi Sigridin Salmiakkimoussella. Sitruuna-salmiakkisorbetin seuraksi on laiteltuna salmiakkimoussea, lakritsin makuista marenkia, lakritsikastiketta sekä kuivattua karhunvatukkaa. Ja koko ihanuus on täysin VEGAANINEN.
Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!
... See MoreSee Less

Keviämpi kasvisviikko alkaa olla kohta mennyttä elämää. Vielä ehtiipi laittaa suuta makiaksi Sigridin Salmiakkimoussella. Sitruuna-salmiakkisorbetin seuraksi on laiteltuna salmiakkimoussea, lakritsin makuista marenkia, lakritsikastiketta sekä kuivattua karhunvatukkaa. Ja koko ihanuus on täysin VEGAANINEN.
Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!
Lue Lisää