Ravintola Oulu

Suomen pohjoisin Viikinkiravintolamme toivottaa tervetulleeksi maittavan ruoan äärelle! Olitpa vailla suurta juhlaa tai pienempää nautintoa, Harald tarjoilee suunmukaista aina pikkuherkuista jälkihyviin. Omat suosikkisi voit valita kattavalta ruokalistalta. Ravintola löytyy helposti Oulun keskustasta. Tule nauttimaan viihtyisistä pidoista!

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Oulu

Viikinkiravintola Harald rantautui Ouluun vuonna 2010. Ravintolassamme pääset kokemaan viikinkien aikakauden, nauttimaan pohjoisen mauista ja Haraldin tutuista herkuista, sekä viettämään unohtumattoman ruokahetken oman seurueesi kesken.

Harald-ravintoloiden tutut annokset koostuvat mielenkiintoisista ja perinteisistä ruokalajeista, jotka tarjoillaan näyttävinä kokonaisuuksina viikinkiajan tyyliin. Ravintolassamme Oulussa maistellaan erilaisia alkupaloja ja lämpimiä herkkuja, jotka tekevät vaikutuksen vieraisiisi, olivat he sitten perheenjäseniä, ystäviä tai tärkeitä yritysvieraita. Eikä aikaakaan, kun siirrytään jälkiruokien pariin ja pääset viimeistään silloin kuuntelemaan kehuja ravintolavalinnasta. Harald-ravintolamme tarjoaa aitoa viikinkien juhlan tuntua, jossa runsas ruoka on tilaisuuden keskipisteenä. Tervetuloa Haraldiin Ouluun!

Sijainti Oulun keskustassa

Ravintolamme löytyy helposti keskeiseltä paikalta Oulun keskustasta. Valmistamme ruoat huolella ja laadulla, ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla, emmekä koskaan heittäydy liian vakavaksi. Pieni huumori kuuluu aina viikinkien pöytään! Ravintolamme Oulussa on loistava paikka illalliselle, lounaalle tai suuremmallekin juhlalle. Haraldin ainutlaatuinen miljöö tarjoaa takuulla mieleenpainuvan ravintolaelämyksen!
viikingit konsanaan

Astukaahan sisään herkuttelemaan kuin kunnon viikingit!

Viikingit olivat urhoollisia sotureita ja sankareita, jotka osasivat nauttia elämästä taisteluiden lomassa. He eivät vain valloittaneet maailmaa, vaan juhlivat ja nauttivat herkuista kuin kuninkaalliset. Viikinkien ruokapöydässä ei tingitty määrästä eikä laadusta. Lihaa, kalaa, juureksia, marjoja ja viljatuotteita oli katettu pöytään aina enemmän kuin tarpeeksi – ei siis ihme, että heillä oli maine suuresta ruokahalusta.

Ja mitkä juhlat! Viikinkijuhlat olivat jotain aivan omaa luokkaansa. Niissä nautittiin runsaasti ruokaa, juomaa ja kuunneltiin musiikkia. Olutta juotiin niin paljon, että sillä olisi voinut täyttää valtameren. Meidän ravintolassamme pääset matkustamaan ajassa taaksepäin ja nauttimaan viikinkiajan mauista ja kulttuurista!

Ruokalista täynnä herkkuja

Oulussa sijaitsevan ravintolamme menu on tuttu muistakin Harald-ravintoloista ympäri Suomen. Tarjoilemme kattavan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen vain laadukkaimpia raaka-aineita. Ruokalista sisältää pohjoismaisia klassikoita ja lisäksi tarjoamme maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Ruokalistamme sopii loistavasti jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Näitä herkkuja haluavat kaikki maistella! Haraldin ruokalistan ainutlaatuinen tarjonta yllättää mauillaan ja erilaisilla lajitelmillaan. Alkupalat toimivat mielenkiinnon ja makunystyröiden herättelijöinä, pääruoat ja jälkihyvät sitten viimeistelevät elämyksen!
runsas ruokalista
ravintola-harald

Pidemmät pidot Haraldin tyyliin

Yksi ravintolamme suosituista erikoisuuksista on nauttia ruoasta pitojen hengessä. Ravintolassamme voit tilata ainutlaatuiset Kuninkaan kestit, joihin olemme koonneet parhaat herkkumme. Pitkiin pöytiin kannetaan näyttävä kokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka saa vieraasi takuulla viihtymään! Kuninkaan kestit sopivat loistavasti tarjottavaksi isommille ryhmille, esimerkiksi yrityksille tai juhlatilaisuuksiin.

Suomen pohjoisin Viikinravintola Harald Oulussa

Viikinkiravintola Harald avasi pohjoisimman ravintolansa Ouluun vuonna 2010. Oulun ravintola oli viikinkikylien järjestyksessä kuudes. Harald-ravintoloiden viikinkimäinen teema ja sisustus koristavat tuttuun tapaan myös Oulun ravintolamme miljöötä. Ravintolasta löydät runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Vaikka menu on vuosissa vaihtunut ja täydellisiä raaka-aineita on etsitty ja testailtu, meillä ei ole koskaan tingitty tarjoiluiden laadusta tai pohjoismaisesta makumaailmasta! Ja kukapa voisi vastustaa tunnelmallista viikinkiteemaa ja viihtyisiä puitteita, jotka kruunaavat ruokailukokemuksen, olipa kyseessä sitten arkinen illallinen tai komea juhlalysti!

Harald on täydellinen paikka suuremmankin juhlan saalistajille

Kun on aikomus viettää kunnon juhlaa, ei kestien ylellisyydestä tingitä! Ja kun etsit juhlapaikkaa Oulun keskustasta, kannattaa ehdottomasti suunnata viikinkihenkiseen Haraldiin. Ei vain ruoan, vaan myös juhlatunnelman takia! Järjestä meillä vaikkapa tiimin virkistysilta, pikkujoulut tai syntymäpäiväruokailu koko suvulle. Milloin viimeksi sinun mummisi ja kummisi tai pomosi ja kollegasi ovat ruokailleet ja juhlineet viikinkien tyyliin?

Oulussa sijaitseva Harald-ravintolamme on suosittu paikka esimerkiksi yritysten juhlille ja erilaisille yksityistilaisuuksille. Ravintolamme tarjoaa yhteensä 150 asiakaspaikkaa. Asiakaspaikat jakautuvat ravintolasaliin sekä kahteen erilliseen tupaan. Torin tupa sopii 8-12 hengelle ja Freijan tupa jopa 46 hengelle. Pienemmät seurueet voivat varata etukäteen rauhallisen pöydän ravintolan salin puolelta. Ravintolamme sijaitsee kellaritiloissa, joten säätilasta riippumatta tunnelma on aina hämyisän juhlallinen.

Työpaikat Oulu

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska