Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Klikkaa saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Lounas

Emme tarjoile lounasta tänään

Ajankohtaista

Sven Säästöliekki tässä moro.

Kun Sven oli nuori ja viaton oli hänellä tapana joka talvi pakata reppunsa ja painua muutamaksi viikoksi Aasian perämaille. Aikansa kutakin. Mutta tarttui näiltä matkoilta muutakin kuin huonoja elämäntapoja. Aasialainen ruoka on edelleen lähellä Svenin sydäntä. Kevyttä ,hyvää sekä terveellistä. Joten tänään tehdään ARKI-THAI-PATA

Pilko paljon erilaisia kasviksia. Esim paprikaa,porkkanaa, kesäkurpitsaa, sipulia. Oman maun mukaan. Käy vähän ronskimpikin pala.

Raasta inkivääriä reilu pala. Valkosipulia myös reilusti. Pilko chiliä. Päätä itse määrä. Toisten mielestä chilin määrä on oikea silloin, kun aamulla vessassa valuu vedet silmistä. Joillekin riittää vähempikin. Valitse liha. Kana, possu tai vaikka tofu tai mitä näitä nyhtöjuttuja nyt on. Pilko , mausta ja kypsennä valmiiksi.

Nyt kun kaikki on valmiina aloitetaan valmistus. Kuumenna iso wokkipannu ja lisää pohjalle reilusti öljyä. Kuullota ensin valkosipuli,chili ja inkivääri. Lisää kasvikset ja paistele hetki. Älä vedä ylikypsäksi. Lisää liha . Seuraavaksi kaiva osterisoosia pullo ja lisää reilusti padan sekaan. Pyörittele hetken aikaa. Valmista alkaa tulla . Lopuksi purista limen mehut sekaan sekä paljon paahdettuja cashewpähkinöitä. Viimeistellään reilulla nipulla silputtua korianteria.

Se on siinä. Syödään tietysti riisin kera. Työnnä jalkasi kissanhiekkaan. Sipaise aurinkorasvaa poskille. Pistä kraanavesi valumaan. Kohdista mahdollisimman kirkas lamppu kohti kasvojasi. Laita soimaan thaimusiikin top 10 musiikkia ja ala syömään.

Kesää kohti tv. Sven
www.ravintolaharald.fi
#svenkokkaa
#haraldinherkkuja
#ravintolaharald
... See MoreSee Less

1 day ago

View on Facebook

Laitetaanpa kokeiluun, että minkä äjäyksen tekee 😀

1 day ago
Avatar

Comment on Facebook

Lue Lisää