Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Harald kutsuu herkuttelemaan. Tarjoamme mahtavia ja maistuvia kampanjoita myös paikkakunnalla Oulu. Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

Lounas

20.01 2020

Juustoista porokeittoa Birkan reseptillä 8.90 €
Kampelaa ja kylmäsavulohimoussea 12.90 €
Metsänkävijän makkarapannua 12.90 €

Ajankohtaista

Viikinkiravintola Haraldin lounas Oulussa.
Lounaat ovat tarjolla arkisin klo 11-14.
Keittolounas 8,90 €
Sisältää: Runsaan salaattipöydän,maukkaan keiton,jääveden,nokipannukahvin tai teen.

Päällikönlounas12.90€
Keittolounaan lisäksi liha-,kala- tai kasvisvaihtoehdon pöytään tarjoiltuna.

Pikku Viikingit lounastavat 1-5v 1€/ikävuosi 6-12v 6,50€

Maanantai 20.1
Juustoista porokeittoa Birkan reseptillä
Kampelaa ja kylmäsavulohimoussea
Metsänkävijän makkarapannua

Tiistai 21.1
Kanakeittoa Ingridin padasta
Paistettua kuhaa rapukastin kera
Riistapyörykät puolukka-voikastin kera

Keskiviikko 22.1
Kermainen lohikeitto Sigridin reseptillä
Paistetut muikut punajuuri kastilla
Häränrintaa marjakastin kera

Torstai 23.1
Hernekeittoa ja pannukakkua Adelsin tapaan
Paistettua kuhaa ja metsäsienikastia
Hirvikäristystä ja tervattuja puolukoita

Perjantai 24.1
Tomaatti-basilikakeittoa Ulfin reseptillä
Puna-ahventa rapukastin kera
Porsaanleike häränrintamoussen kera

www.ravintolaharald.fi

Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
p. 044-7668000
Aukioloajat
ma 11-21
ti 11-22
ke-pe 11-23
la 12-23, su 13-21
... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldin lounas Oulussa.
Lounaat ovat tarjolla arkisin klo 11-14.
Keittolounas 8,90 €
Sisältää: Runsaan salaattipöydän,maukkaan keiton,jääveden,nokipannukahvin tai teen.

Päällikönlounas12.90€ 
Keittolounaan lisäksi liha-,kala- tai kasvisvaihtoehdon pöytään tarjoiltuna.

Pikku Viikingit lounastavat 1-5v 1€/ikävuosi 6-12v 6,50€

Maanantai 20.1
Juustoista porokeittoa Birkan reseptillä 
Kampelaa ja kylmäsavulohimoussea
Metsänkävijän makkarapannua

Tiistai 21.1
Kanakeittoa Ingridin padasta 
Paistettua kuhaa rapukastin kera 
Riistapyörykät puolukka-voikastin kera

Keskiviikko 22.1
Kermainen lohikeitto Sigridin reseptillä
Paistetut muikut punajuuri kastilla
Häränrintaa marjakastin kera

Torstai 23.1
Hernekeittoa ja pannukakkua Adelsin tapaan 
Paistettua kuhaa ja metsäsienikastia
Hirvikäristystä ja tervattuja puolukoita

Perjantai 24.1
Tomaatti-basilikakeittoa Ulfin reseptillä
Puna-ahventa rapukastin kera 
Porsaanleike häränrintamoussen kera

www.ravintolaharald.fi

Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
p. 044-7668000
Aukioloajat
ma 11-21
ti 11-22
ke-pe 11-23
la 12-23, su 13-21

Me saatiin palautetta, mutta meidän riimut ei riitä tulkitsemaan tätä.
Osaako kukaan tulkita tätä meille? ☺️
... See MoreSee Less

Me saatiin palautetta, mutta meidän riimut ei riitä tulkitsemaan tätä. 
Osaako kukaan tulkita tätä meille? ☺️Image attachment

 

Comment on Facebook

Björn Ironside? 🤔

Viikinkiravintola Haraldin lounas Oulussa.

Lounaat ovat tarjolla arkisin klo 11-14.
Keittolounas 8,90 €
Sisältää:
Runsaan salaattipöydän,maukkaan keiton,jääveden,nokipannukahvin tai teen.

Päällikönlounas12.90€
Keittolounaan lisäksi liha-,kala- tai kasvisvaihtoehdon pöytään tarjoiltuna.

Pikku Viikingit lounastavat 1-5v 1€/ikävuosi 6-12v 6,50€

Maanantai 6.1
A´la Carte 13-21

Tiistai 7.1
Tatti-kanttarellikeittoa Ulfin reseptillä
Puna-ahventa metsäsienikastilla
Grillattua kanaa bbq kastin kera

Keskiviikko 8.1
Kermainen lohikeitto Ingridin padasta
Silakkapihvejä ja haudutettua sipulia
Häränrintaa pippurikastilla

Torstai 9.1
Hernekeittoa ja pannukakkua Hildan reseptillä
Paistettua muikut pottuvoin kera
Riistakäristystä tervattujen puolukoiden kera

Perjantai 10.1
Tomaattinen kana-kasviskeitto Jorgin padasta
Paistettua kuhaa punajuurikastilla
Lammaspyörykät viinikastin kera

www.ravintolaharald.fi
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
p. 044-7668000
Aukioloajat
ma 11-21
ti 11-22
ke-pe 11-23
la 12-23, su 13-21
... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldin lounas Oulussa.

Lounaat ovat tarjolla arkisin klo 11-14.
Keittolounas 8,90 €
Sisältää:
Runsaan salaattipöydän,maukkaan keiton,jääveden,nokipannukahvin tai teen.

Päällikönlounas12.90€ 
Keittolounaan lisäksi liha-,kala- tai kasvisvaihtoehdon pöytään tarjoiltuna.

Pikku Viikingit lounastavat 1-5v 1€/ikävuosi 6-12v 6,50€

Maanantai  6.1
A´la Carte 13-21
 
Tiistai 7.1
Tatti-kanttarellikeittoa Ulfin reseptillä
Puna-ahventa metsäsienikastilla
Grillattua kanaa bbq kastin kera

Keskiviikko 8.1
Kermainen lohikeitto Ingridin padasta
Silakkapihvejä ja haudutettua sipulia
Häränrintaa pippurikastilla

Torstai 9.1
Hernekeittoa ja pannukakkua Hildan reseptillä
Paistettua muikut pottuvoin kera
Riistakäristystä tervattujen puolukoiden kera

Perjantai 10.1
Tomaattinen kana-kasviskeitto Jorgin padasta
Paistettua kuhaa punajuurikastilla
Lammaspyörykät viinikastin kera

www.ravintolaharald.fi 
Kirkkokatu 16 
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
p. 044-7668000
Aukioloajat
ma 11-21
ti 11-22
ke-pe 11-23
la 12-23, su 13-21

Se on Moro Oulun viikinkikylästä!!

Uutta vuotta jolkotellaan!
Kinkut ja kalkkunnat on syöty ja tahti on ollu sen verran kova, ettei jäläkiruokaa ole kerenny huomioimaan
joka kohassa!
Nyt on!
Tekasin vuojen vaihteeseen keveämmän jäädykkeen.
tämähän voi olla vaikka se `´semi freddo`` tätä jos jäädyttää vähemmän aikaa!
4h kun pitelee pakastimessa niin jääpi keskeltä pehmeeksi! Itelä unohtu kiireessä pitemmäksi aikaa ,ei siitä huono silti tullu!

Resepti ois tämmöne!

4 dl vadelmia tai mansikoita tai no mitä sitte löytynee pakkasen pohojilta.
2 kananmunan keltuaista
1 dl Tomusokeria
1/2 dl vettä
2 dl kuohukermaa
3/4 dl Tomusokeria

Soseuta kohomeiset marjat, jossei marjojen kuoria halua matkaan niin pusertelee siivilän läpi mehuksi!
Kypsennä keltuaiset, tomusokeri ja vesi kuumavesihauteessa tai paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan vatkaten, kunnes seos on vaaleaa. siihe voi lisätä vaikkapa lakkalikööriä makua antaan,

Vaahdota kerma ja tomusokeri. Yhdistä keltuais- ja kermavaahto sekä marjasose keskenään ja kaada seos pakastimen kestävään vuokaan Jäädytä pakastimessa vähintään vuorokausi.
Kumoa jäätyny jäädyke vadille tai leikkaa viipaleiksi,voihan nuo annosvuokiinki tehä! kuumavesi helpottaa jäädykkeen irtoamista vuuasta, ja sokeria voi laittaa lautaselle,pyssyypi jäähyke aloillaan! Marjoja ja kinuskia pähkinöitä koristeluun,miten se kellekkin sattu passaan!

Hyvää ja Makoisaa uutta vuotta toivottelee Thor Tuulitukka.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#harald
#reseptit
#viikinkiravintolaharald
... See MoreSee Less

Se on Moro Oulun viikinkikylästä!!

Uutta vuotta jolkotellaan!  
Kinkut ja kalkkunnat on syöty ja tahti on ollu sen verran kova, ettei jäläkiruokaa ole kerenny huomioimaan
joka kohassa!
Nyt on! 
Tekasin vuojen vaihteeseen keveämmän jäädykkeen.
tämähän voi olla vaikka se `´semi freddo`` tätä jos jäädyttää vähemmän aikaa! 
4h kun pitelee pakastimessa niin  jääpi keskeltä pehmeeksi! Itelä unohtu kiireessä pitemmäksi aikaa ,ei siitä huono silti tullu!

Resepti ois tämmöne!

4 dl vadelmia tai mansikoita tai no mitä sitte löytynee pakkasen pohojilta.
2 kananmunan keltuaista
1 dl Tomusokeria
1/2 dl vettä
2 dl kuohukermaa
3/4 dl Tomusokeria

Soseuta kohomeiset marjat, jossei marjojen kuoria halua matkaan niin pusertelee siivilän läpi mehuksi!
Kypsennä keltuaiset, tomusokeri ja vesi kuumavesihauteessa tai paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan vatkaten, kunnes seos on vaaleaa. siihe voi lisätä vaikkapa lakkalikööriä  makua antaan, 

Vaahdota kerma ja tomusokeri. Yhdistä keltuais- ja kermavaahto sekä marjasose keskenään ja kaada seos pakastimen kestävään vuokaan Jäädytä pakastimessa vähintään vuorokausi.
Kumoa jäätyny jäädyke vadille tai leikkaa viipaleiksi,voihan nuo annosvuokiinki tehä! kuumavesi helpottaa jäädykkeen irtoamista vuuasta, ja sokeria voi laittaa  lautaselle,pyssyypi jäähyke aloillaan! Marjoja ja kinuskia pähkinöitä koristeluun,miten se kellekkin sattu passaan!

Hyvää ja Makoisaa uutta vuotta toivottelee Thor Tuulitukka.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vikingrestaurants
#harald
#reseptit
#viikinkiravintolaharaldImage attachment

7 months ago

Todella hyvä ruoka ja tunnelma.👍 ... See MoreSee Less

10 months ago

... See MoreSee Less

1 years ago

Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa. Kiitos! ... See MoreSee Less

1 years ago

Löytyihän paikka, mihin kirjoittaa tämän päivän kokemus. Kun tilasimne ruokaa, kerroin tarjoilijalle (lyhyt tumma tukka) hyvinkin tarkkaan että en voi syödä valkosipulia. Yleensä tarjoilijat tarkastavat keittiöstä, onko tilaamassani ruoassa valkosipulia, teidän tarjoilijanne oli varma että ei ole. Ruoassa oli aika lailla valkosipulia, josta ystäväkään ei pitänyt. Kun mainitsin asiasta tarjoilijalle maksun yhteydessä, hän sanoi että minulla olisi pitänyt olla allergiatodistus ja puhui asiasta melko pitkään??!! Järkyttävää, nyt olen sairas. Ei koskaan enää Haraldiin. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tervehdys Jaana. Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta. En meinannut aamulla uskoa lukemaani. Tämä ei todellakaan olen meidän tapamme toimia. Olemme tehneet valtavasti töitä allergioiden kanssa, jotta pystyisimme takaamaan meidän asiakkaillemme oikeat ruoka-aineet heidän ruokavalioihin. Lisäksi olemme satsanneet runsaasti aikaa henkilökuntamme kouluttamiseen allergioiden suhteen. Selvitän tämän asian perinpohjin, ettei vastaava enää koskaan kävisi. Mitenkä voimme hyvittää teille tapahtuneen???

Kiitos vastauksesta, kyllä tämä riittää.

1 years ago

Poikkeuksellisen hieno ravintola! Rakkaan kanssa nautittu! ... See MoreSee Less

1 years ago

Kiitos. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi 😊 Tarjoilijoille erityisen suuri kiitos. Näkee että teette työtänne isolla sydämellä ja hymyssä suin 😊 Taatusti tulemme uudestaan ... See MoreSee Less

Kiitos. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi 😊 Tarjoilijoille erityisen suuri kiitos. Näkee että teette työtänne isolla sydämellä ja hymyssä suin 😊 Taatusti tulemme uudestaan

 

Comment on Facebook

Ruoka oli todella erinomaista. Palaamme varmasti uudestaan niin iloiseen ravintolaan ❤😊

2 years ago

Hei! Näkyykö raaka-aineidenne alkuperät jossain? ... See MoreSee Less

8 years ago

Viikinkiravintola Harald

Päivi Nummela oli Viikinkiravintola Haraldin 1200 tykkääjä ja siitä hyvästä hänelle lähtee kahden hengen lounaslahjakortti. Onnea T:Harald ... See MoreSee Less

9 years ago

Viikinkiravintola Harald

Viikinkien hunajainen voimaolut Harald
Tuopposesta savisesta.
www.ravintolaharald.fi/


Matkatessaan Idän suuria jokia pitkin kohti Välimerta ja Bysantti, Viikingit joutuivat ylittämään laivoineen vaarallisia koskia ja maakannaksia. Raskaat veneet siirrettiin näiden esteiden ohitse, vetämällä tai kantamalla hankainreikiin työnnettyjen airojen avulla. Raskaan urakan päätteeksi oli Viikinkipäälliköillä tapana palkita soturinsa mallasoluista parhaimmalla, virkistävällä Voimaoluella.

Aidosta hunajasta tehty Viikinkien Voimaolut Harald on väriltään kultainen, kuohu on runsas ja kiinteä. Maku on tasapainoinen ja Müncher mallas tuo oluelle mukavan suutuntuman sekä maltaisuuden.

Jälkimaussa Chinook humala antaa oluelle aavistuksen raikasta sitruksisuutta ja varovaisella kädellä annosteltu katkero humala takaa hunajaisen jälkimaun.
Saksilaisen munkin Adam Bremeniläisen oli tapana kutsua tällaisia täysmaltaisia oluita "lager-tyyppiseksi".

4,7 vol. Hunajan makuinen kevyesti humaloitu täysmallasolut.
Sisältää ohramallasta.
www.ravintolaharald.fi/
www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
twitter.com/ViikinkiHarald
viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
... See MoreSee Less

Viikinkien hunajainen voimaolut Harald
Tuopposesta savisesta.
http://www.ravintolaharald.fi/


Matkatessaan Idän suuria jokia pitkin kohti Välimerta ja Bysantti, Viikingit joutuivat ylittämään laivoineen vaarallisia koskia ja maakannaksia. Raskaat veneet siirrettiin näiden esteiden ohitse, vetämällä tai kantamalla hankainreikiin työnnettyjen airojen avulla. Raskaan urakan päätteeksi oli Viikinkipäälliköillä tapana palkita soturinsa mallasoluista parhaimmalla, virkistävällä Voimaoluella.

Aidosta hunajasta tehty Viikinkien Voimaolut Harald on väriltään kultainen, kuohu on runsas ja kiinteä. Maku on tasapainoinen ja Müncher mallas tuo oluelle mukavan suutuntuman sekä maltaisuuden.

Jälkimaussa Chinook humala antaa oluelle aavistuksen raikasta sitruksisuutta ja varovaisella kädellä annosteltu katkero humala takaa hunajaisen jälkimaun.
Saksilaisen munkin Adam Bremeniläisen oli tapana kutsua tällaisia täysmaltaisia oluita lager-tyyppiseksi. 

4,7 vol. Hunajan makuinen kevyesti humaloitu täysmallasolut.
Sisältää ohramallasta.
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
Lue Lisää