fbpx
Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Harald kutsuu herkuttelemaan. Tarjoamme mahtavia ja maistuvia kampanjoita myös paikkakunnalla Oulu. Klikkaa saadaksesi lisätietoa.

Lounas

Katso päivän lounaat ylävalikosta

Ajankohtaista

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Loistokasta alakanutta viikkoa! Pellot alakaa olla putsattu ja puutarhat käännetty ja piakkoin koittaaki sadonkorjuun pidot. Tässäpä jo pikku vinkkinä viikon päästä myyntiin tulevasta Sadonkorjuumenusta. On sorsaa sun muuta, mutta hetki pittää vielä ootella, ennen ku pääsee maistelemmaan.
Pirtin ovet on jo auki, tulukaahan siis herkuttelleen, tervetulua!
... See MoreSee Less

Loistokasta alakanutta viikkoa! Pellot alakaa olla putsattu ja puutarhat käännetty ja piakkoin koittaaki sadonkorjuun pidot. Tässäpä jo pikku vinkkinä viikon päästä myyntiin tulevasta Sadonkorjuumenusta. On sorsaa sun muuta, mutta hetki pittää vielä ootella, ennen ku pääsee maistelemmaan.
Pirtin ovet on jo auki, tulukaahan siis herkuttelleen, tervetulua!

Syksy tekkee tuloaan ihan tosissaan, niin myös Haraldin Sadonkorjuuviikot. Joten olehan kuulolla, niin ei mene mellevät maut ohi suun!

P. S. Pirtin ovet on jo auki ja palavellaan aina ilta yheksään saakka. Tervetulua!
... See MoreSee Less

Syksy tekkee tuloaan ihan tosissaan, niin myös Haraldin Sadonkorjuuviikot. Joten olehan kuulolla, niin ei mene mellevät maut ohi suun!

P. S. Pirtin ovet on jo auki ja palavellaan aina ilta yheksään saakka. Tervetulua!

Viikon verran vejelty uusien makujen maailmassa ja arvakkaapa mikä annos on ylitte muiden. Talakoopannupa tietenki, Harald Gillen tyyliin tällä kertaa. Kolomen laista lihhaa on pannulle laiteltuna sopivien lisukkeitten kanssa ja näläkä sillä on lähteny. Tulukaahan kokkeilemmaan ja maistelemmaan, tännään passataan ilta yheksään asti. ... See MoreSee Less

Viikon verran vejelty uusien makujen maailmassa ja arvakkaapa mikä annos on ylitte muiden. Talakoopannupa tietenki, Harald Gillen tyyliin tällä kertaa. Kolomen laista lihhaa on pannulle laiteltuna sopivien lisukkeitten kanssa ja näläkä sillä on lähteny. Tulukaahan kokkeilemmaan ja maistelemmaan, tännään passataan ilta yheksään asti.

Pietettiin maanantaina pirtin ovet kiinni ja tutustuttiin uusiin makuihin, joita päästiin ilolla eilen koko kansalla tarjoilemaan. Olipahan siinä pöytä koriana, ku koko lista läpi käytiin. Lemppareita löytyi yhtä palijon, ku oli koemaistajiaki. Patavahtien suosikiksi nousi Linnustajan saalis, jossa tarjolla on hanhea. Tulukaahan testaamaan, kylän ovet aukiaa tännäänki klo 14.
Lämpimästi tervetulua!
... See MoreSee Less

Pietettiin maanantaina pirtin ovet kiinni ja tutustuttiin uusiin makuihin, joita päästiin ilolla eilen koko kansalla tarjoilemaan. Olipahan siinä pöytä koriana, ku koko lista läpi käytiin. Lemppareita löytyi yhtä palijon, ku oli koemaistajiaki. Patavahtien suosikiksi nousi Linnustajan saalis, jossa tarjolla on hanhea. Tulukaahan testaamaan, kylän ovet aukiaa tännäänki klo 14.
Lämpimästi tervetulua!Image attachmentImage attachment
Lue Lisää