Viikinkiravintola Harald

Lounas Oulu

Lounas VAIN ennakkovarauksella yrityksille ja ryhmille!

lounas ennakkovaraus oulu

Lounas ennakkovarauksella yrityksille ja ryhmille

Tarjoamme maittavan á la Carte lounaan yrityksille ja ryhmille ennakkovarauksella.

Viikinkiravintola Harald Oulun Viikinkilounas sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan pöytiin tarjoiltuna. Näillä herkuilla hurjinkin nälän ravistelema viikinki saa takulla tarpeeksi ravintoa loppupäiväksi.

Tulkaa lounaalle muuten vain, pitäkää maistuva lounaskokous tai tuo suurempi ryhmä vaikkapa syntymäpäivälounaalle!

Huomaathan, että emme tarjoile Oulun ravintolassamme perinteistä klo 11.00–14.00 lounasbuffettia. Palvelemme lounasasiakkaita vain ennakkovarauksella.

Viikinkiravintola Harald Oulu

Ravintolamme löytyy helposti keskeiseltä paikalta Oulun keskustasta. Valmistamme lounaan huolella ja laadulla, ja palvelemme asiakkaita ammattitaidolla, emmekä koskaan heittäydy liian vakavaksi. Pieni huumori kuuluu aina viikinkien pöytään! Viikinkiravintola Harald rantautui Ouluun vuonna 2010. Ravintolassamme pääset kokemaan viikinkien aikakauden, nauttimaan pohjoisen mauista ja Haraldin tutuista herkuista, sekä viettämään unohtumattoman ruokahetken oman seurueesi kesken. Kunnon pidot eivät ajankohtaa katso!

Tuttu ravintolakonsepti ja lounas ympäri Suomen

Harald on viikinkiteemainen ravintola, jonka ainutlaatuinen tunnelma ja laadukkaista raaka-aineista koostuva ruokalista valtaavat asiakkaan sydämen. Haraldissa tarjoillaan päivittäin hulppea a la Carte -lista, jonka lisäksi asiakkaat voivat nauttia lounasta ryhmävarauksella yhdessä ystävien kanssa tai vaikkapa työporukalla lounaspalaverin merkeissä. Ravintola Harald on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lounaalta jotain erilaista.

Kokoustilat – Lounas Oulu

Lounas ja kokous? Kaksi kirveen iskua samalla kerralla! Kokouksia ja muita tilaisuuksia varten Viikinkiravintola Harald Oulusta löytyy 13 hlön ja 48 hlön kabinetit: pienempi Tor-kabinetti 8-13 henkilölle ja isompi Freija-kabinetti jopa 50 henkilölle. Kokouksia varten kabinetissa on mm. 55″ led-TV HDMI liitännällä sekä fläppitaulu. Kyytipojaksi kokouksiin lounaat, kokouskahvit ja miksei päivän päätteeksi jopa Haraldin illallismenut. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

Tervetuloa porukalla lounaalle ravintolaamme Oulussa!

Ravintola Harald Oulussa herkullinen lounas tarjoillaan ryhmille, yrityksille ja kokousporukoille ennakkoon tilattuna. Eikös nälkäiset, työssä raatavat soturit ansaitsekin tauon runsaan lounaan äärellä! Pöytään kannetaan monipuoliset liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot alkuruokia ja jälkiruokia unohtamatta. Viikinkiravintola Harald Oulun löydät loistavalta sijainnilta Oulun keskustasta.

Ravintola Haraldin lounas- ja illallismenut ovat suunniteltu herättämään makuaistisi henkiin

Tarjoamme ravintolassamme laajan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Menumme sisältää monia pohjoismaisia klassikoita, joita tarjoillaan myös lounasaikaan. Kaikki Harald-ravintolat on sisustettu viikinkiaikaan sopivasti ja ravintoloissa on runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Lounaalla pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan ja erilaiset makuyhdistelmät yllättävät mielenkiinnollaan. Lounas Haraldissa on viikinkien tyyliin yhteisöllinen kokemus, joten saavu rohkeasti paikalle viettämään antoisaa lounashetkeä suuremmankin seurueen voimin! Meidän tarjoilumme eivät kellonaikaa katso.

Ravintolan historiaa – Lounas Oulussa viikinkiajan hengessä

Viikingit olivat pohjoismaisia merenkulkijoita, sotureita ja kauppiaita, jotka vaikuttivat Euroopassa noin 800-1100-luvuilla. Viikingit olivat tunnettuja paitsi soturillisista teoistaan, myös ahkerista juhlistaan, joiden aikana nautittiin runsaasti ruokaa ja juomaa sekä kuunneltiin musiikkia. Juhlat olivat tärkeitä tilaisuuksia, joissa yhteisö juhlisti merkittäviä tapahtumia, kuten saavutettuja voittoja taisteluissa. Ruoka oli kokoontumisten kohokohta, ja pöydän antimet olivat usein hyvin runsaita ja monipuolisia.

Viikinkien ruokakulttuuri oli hyvin yksinkertaista, mutta samalla erittäin maukasta. Ruokaa maustettiin yleensä yksinkertaisesti suolalla, hunajalla ja erilaisilla yrtteillä. Ruoka valmistettiin avotulella tai uunissa ja tarjoiltiin yleensä suurista astioista, joista kaikki pöytäseurueen jäsenet saivat ottaa ruokaa.

Tästä inspiroituneena syntyi Viikinkiravintola Haraldin ruokatuote, jota päästään lounasaikaan nauttimaan yhtä runsaina annoksina kuin mistä aidot viikingit olisivat takuulla omana aikanaan innostuneet!

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska