Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Klikkaa saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Lounas

perjantai – v 47

Kermainen maa-artisokkakeitto 9.00 €
Metsästäjän pihvi olutsipulin kera 10.30 €
Paistettuja muikkuja dijonsinappikastin kera 10.30 €
Ylikypsää häränlapaa ja riistamoussea 19.50 €

Ajankohtaista

Teitä tervehtii Egil Teräväkieli täältä Lahden viikinkikylästä.
Nyt on lokakuu lopuillaan ja pikkujoulu sesonki on huipussaan. Juhlitaan 100 vuotiasta Suomea itsenäisyyspäivänä 6.12.
Tässä tämmöistä arkiruokaa tarjoan teille enne suuria juhlia. Sinihomejuustolla täytettyä lihamureketta, kera uuni kasvisten.

Tarvittavat raaka-aineet
Murekemassa
1 kg Naudanjauhelihaa
100g Sinihomejuustoa
50g Kaurahiutaleita
100g Kermaviiliä
4 kpl Kananmunia
3 rkl Korppujauhoja

Uunikasvikset
1 kg Värikkäitä porkkanoita
2 kpl Punaista paprikaa
2 kpl Bataattia
4 kpl Isoa perunaa
1 kpl Sipulia
10g Tuoretta inkivääriä
2 rkl Hunajaa
Öljyä
Mausteeksi: suola, mustapippuri, rakuunaa.
Aloita tekemällä murekemassa. Sekoita kaikki muut ainekset keskenään paitsi homejuustoa. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Voitte maustaa murekemassan teidän omilla makumieltymyksillä.
Laita murekemassa leivinpaperinpäälle uunipellille tasaiseksi levyksi. Laita sinihomejuusto palaset levyn päälle ja muotoille mureke massa leivinpaperin avulla pötköksi.
Ripottele päälle korppujauhoja ja paista uunissa 200 astetta n.25 min.

Uunijuurekset
Pese perunat hyvin, ei tarvitse kuoria. Lohko perunat. Pese, kuori ja pilko kasvikset.
Leikkaa inkivääristä ohuita suikaleita ja laita paistinpannulle sipulin, paprikan ja porkkanoiden kanssa. Kuullota kasviksia öljyssä 3min. Mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja rakuunalla.
Laita kuullotetut kasvikset uunivuokaan. Kuullota peruna lohkot ja bataatti lohkot öljyssä ja lisää kasvisten joukkoon. Laita uuniin lihamurekkeen kanssa. Anna kasvisten paistua kypsäksi n.10-15 min.
Arkisia ruokahetkiä toivottaa.
Egil Teräväkieli

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#egilkokkaa
#haraldinherkkuja
... See MoreSee Less

12 hours ago

View on Facebook
Lue Lisää