Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Klikkaa saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Lounas

Emme tarjoile lounasta tänään

Ajankohtaista

Viikinkiravintola Harald lisäsi 9 uutta kuvaa.

Terveisiä Helsingin pimenevästä illasta!
Parasta pienenä oli, kun leivottiin pullia, käydä ”varastamassa” taikinaa kun se oli kohoamassa. Mitä enemmän kehtasi ottaa sen parempi mieli, vaikkakin nyrkillinen taikinaa suussa maistui pahasti hiivalle.
Tällä kertaa en ehtinyt taikinavarkaisiin mutta nykyään syönkin pullat mielummin paistettuna.
Olkaa hyvät!

KORVAPUUSTIT
Taikina
50g Hiivaa
5dl Maitoa
2kpl Kananmunaa
2dl Sokeri
2tl Suolaa
1rkl Kardemummaa
16dl Vehnäjauhoja
150-200g Margariinia
Täyte
100g Margariinia
1dl Sokeri
2rkl Kanelia
Voiteluun
1kpl Kananmunaa
Pinnalle raesokeri

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää lopuksi sulatettu rasva.
Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
Kauli taikina kahdeksi levyksi. Levitä levyille margariini. Ripottele pinnalle sokeri ja kaneli. Kääri taikina levyt rullalle, jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rullat vinoittain kolmekulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin.
Paina sormilla kapea kohta alas pöytään saakka.näin leikkauspinnat nousevat ylös. Kohota liinan alla
Voitele kohonneet puustit. Ripottele pinnalle sokeria.
Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 8min.

T:Rudolf Rohkea
... See MoreSee Less

15 hours ago

View on Facebook

Janna Järvinen, Joanna Mustonen and 11 others like this

Krista VallinPullataikina ❤

15 hours ago
Avatar

Comment on Facebook

Lue Lisää