Ravintola Tampere

Ravintola Haraldissa Tampereella on monipuolinen ja herkullinen ruoka, rento palvelu ja uniikki miljöö. Vaihtoehtoja löytyy niin pienelle kuin isollekin ryhmälle, aina 220 henkeen asti. Löydät meidät Tampereen keskustasta Hämeenkadulta. Tule nautiskelemaan! Pöydät notkuvat yhtä sun toista herkkua.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Tampere

Viikinkiravintola Haraldin ensimmäinen ravintola avattiin Tampereen Hämeenkadulle vuonna 1997. Tampereen ravintolassamme pääsimme heti alusta alkaen luomaan myöhemmin ympäri Suomen tunnetuksi tulevaa viikinkihenkistä ravintolakokemusta. Oli pitkiä pöytiä ja kynttilöitä, kunnon pitoja ja lyhyempiä eväshetkiä. Nälkäisiä sotureita juhlia etsimässä sekä ohikulkevia kaupunkilaisia lounaspaikkaa metsästämässä. Pikkuhiljaa palaset loksahtivat kohdalleen ja Tampereelta alkunsa saanut viikinkiravintolamme laajeni myös muihin Suomen suurkaupunkeihin.

Tiesitkö tämän viikingeistä?

Viikingit olivat tunnettuja ylellisestä juhla- ja ruokakulttuuristaan. Yhteisölliset juhlat olivat tärkeä osa viikinkien elämää, eikä juhlan aihe aina vaatinut edes mitään sen kummempaa kuin menestyksekkään saaliin tai syntymäpäivän. Viikinkien juhlat tunnettiin ennen kaikkea runsaasta ruoasta ja juomasta: ruokailu oli sosiaalinen tapahtuma, jossa syötiin yhdessä suurista puu- tai kivikulhoista. Viikinkien ruokailut olivat usein meluisia ja iloisia tapahtumia, joissa keskusteltiin, juotiin olutta ja nautittiin hyvästä ruoasta. Itse ruoka oli viikinkien pöydässä hyvin yksinkertaista, mutta samalla erittäin maukasta. Ruokaa maustettiin yleensä yksinkertaisesti suolalla, hunajalla ja erilaisilla yrtteillä. Pöydän antimiin kuului luonnosta saadut liha-, kala- ja kasvisruoat. Nämä herkut valmistettiin avotulella tai uunissa ja tarjoiltiin yleensä suurista astioista, joista kaikki pöytäseurueen jäsenet saivat ottaa ruokaa.
viikingit konsanaan

Menu ja tunnelma viikinkien inspiroimana

Nimemmekin sen jo kertoo, että ravintolamme menu ja miljöö ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisilta merenkulkijoilta, sotureilta ja kauppiailta, jotka vaikuttivat Euroopassa noin 800–1100-luvuilla. Nämä sankarit viikinkeinäkin tunnetaan. Keittiömme tarjoaa annoksia pohjoisen metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Ruoat tehdään aina laadukkaista raaka-aineista, suurella sydämellä. Patavahtiemme loihtimat herkut hurmaavat makumaailmallaan ja asettelullaan, ja palvelemme asiakkaita aina hyväntuulisella huumorilla. Ei viikinkienkään pöydässä koskaan suunpielet mutrussa istuttu! Kun etsit lounaspaikkaa, illallisravintolaa tai paikkaa, jossa kerääntyä juhlistamaan merkkipäivää tai arjen saavutuksia hyvän ruoan äärelle, ravintolamme Tampereella tarjoaa unohtumattoman kokemuksen.

Haraldin ainutlaatuiset herkut tarjoavat yllättäviä makuelämyksiä

Menustamme löytyy syötävää kokeneellekin taisteluväelle sekä vasta haarniskaa sovitteleville sankareille. Ei kuitenkaan huolta, taistelua ruoan riittävyydestä ei näiden pöytien ääressä käydä! Mielenkiintoiset alkupalalajitelmat ja runsaat pääruoat saavat pidoille kerääntyneen seurueen ylistämään makuja kilpaa: ”olisinpa saanut kokea viikinkiajan oikeatkin juhlat!” Jälkiruokien kohdalla ei lyödä kirvestä halkoon, vaan loppuun asti nautitaan, vaikka kylläisyyden tunne alkaa ottaa vallan. Onneksi jälkihyville on aina tilaa!
runsas ruokalista
ravintola-harald

Ruokalistalla runsaasti vaihtoehtoja pidempiinkin pitoihin

Ravintola Haraldin à la carte -menu tarjoilee laajan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Ravintolamme menu on tuttu muistakin viikinkien valloittamista kaupungeista ympäri Suomen. Haraldin ruokalista sisältää monia pohjoismaisia, jo viikinkien aikaan tunnettuja klassikoita, kuten lihaa, kalaa ja juustoja, mutta tarjoamme myös esimerkiksi maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Haraldissa onnistuu myös näyttävät kestit, joissa pöytiin kannettavia kokonaisuuksia maistellaan ohjelman saattelemana. Pidot kuin pidot viimeistellään tietysti Haraldin monipuolisella olut- ja juomavalikoimalla, jonka parissa iltaa on mukava jatkaa vaikka vähän pidempääkin!

Ravintolamme Tampereella tarjoilee ainutlaatuisen miljöön

Tampereen viikinkikylämme on sisustettu Harald-ravintoloillemme uskolliseen tyyliin. On viikinkipatsaita, hirsipintaa, kynttilöitä sekä tietysti pitkiä pöytiä, joiden ääreen kelpaa venekunnan kesken istahtaa!

Tilat suuremmallekin seurueelle

Jos haluatte kokoontua isommalla porukalla yksityisesti saman pöydän ääreen, niin sekin onnistuu. Ravintolamme Tampereella on suosittu paikka esimerkiksi pikkujoulujen, virkistyspäivien ja tiimi-iltojen viettoon. Lisäksi voit järjestää meillä asiakastapaamiset ja kokoukset niin lounaan kuin illallisenkin äärellä. Ravintolassamme on yhteensä 220 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu ravintolasaliin ja erillisiin kabinetteihin. Kabinetteja on saatavilla 8-70 hengen ryhmille, ja tarjoamme myös kattavan kokousvälineistön käyttöönne. Tarvittaessa pystymme järjestämään erikokoisia tiloja myös ravintolasalin puolelta ryhmänne tarpeisiin. Sopivia paikkoja ryhmällenne kannattaa tiedustella hyvissä ajoin!

Pistäydy lounaalle Tampereen keskustaan

Ravintola Harald Tampere tarjoaa jokaisena arkipäivänä myös herkullisen lounaan. Lounaspöytä on päivittäin katettu monipuolisilla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoilla salaatteja unohtamatta. Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaavat ruokailuelämyksen päivälläkin! Ravintola Harald on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ravintolalta jotain ainutlaatuista ja erilaista.

Työpaikat Tampere

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska

Perjantai ja lauantai illat 15.12. asti (ja Ti 5.12.)

Tampereen Haraldissa on tarjolla pe ja la klo 15 alkaen toivottu  Keittiömestarin erikoismenu.

A la cartea emme tuolloin tarjoile.

Pöytävaraukset nettisivujemme kautta tai sähköpostilla.

Tervetuloa!

Pöytävaraus