Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Kyllä Tampere tietää, mistä saa mahansa täyteen. Harald tarjoaa paitsi viihtyisän ja persoonallisen tilan, myös maistuvimmat eväät. Klikkaa saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista kampanjoistamme.

Lounas

Emme tarjoile lounasta tänään

Ajankohtaista

2 weeks ago

Viikinkiravintola Harald Tampere

Oletko jo maistanut Haraldin Voimaolutta?
Aito hunaja antaa oluelle maun, joka sopii loistavasti grillatun lihan seuralaiseksi.
Tiesitkö, että Haraldin Voimaolutta on myynnissä ympäri Suomen hyvin varustelluissa kaupoissa, eli kotonakin voi nautiskella.

Ota kuva Haraldin Voimaoluesta ja voit voittaa herkuttelulahjakortin Haraldiin.
Raatimme valitsee parhaan kuvan 31.10. ja julkaisee voittajan nimen 1.11. Haraldin facebook sivuilla.
Facebook ei ole osallinen kilpailuun.

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#vastaajavoita
... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldin mahtava tarjous kanta-asiakkaille.
Lokakuussa maanantaista-torstaihin voit tutustua Haraldin uuteen ala carte listaan -30% alennuksella. Nouda verkkokaupastamme alennuslahjakortti oheisesta linkistä. Huom. lahjakortin saa noudettua vain tästä linkistä.
shop.ravintolaharald.fi/shop/category/lokakuu-30
Alennus koskee ala carte listan tuotteita ja se vaatii pöytävarauksen ennalta.
Maukkaita makuretkiä toivoopi Haraldin väki

www.ravintolaharald.fi
#haraldinherkkuja
#lokakuuntarjous
#uusialacartelista
... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldin mahtava tarjous kanta-asiakkaille.
Lokakuussa maanantaista-torstaihin voit tutustua Haraldin uuteen ala carte listaan -30% alennuksella. Nouda verkkokaupastamme alennuslahjakortti oheisesta linkistä. Huom. lahjakortin saa noudettua vain tästä linkistä.
http://shop.ravintolaharald.fi/shop/category/lokakuu-30
Alennus koskee ala carte listan tuotteita ja se vaatii pöytävarauksen ennalta.
Maukkaita makuretkiä toivoopi Haraldin väki

www.ravintolaharald.fi
#haraldinherkkuja
#lokakuuntarjous
#uusialacartelista

Pitkään parrasvaloissa paistatellut Timo-susi on tullut takaisin vartioimaan kylän väkeä. Työtehtävissään teatterissa Timo huomasi, että nauttii huomiosta, joten nyt jokainen herkuttelun lomassa rapsuttelemaan ystäväämme. Nimmareita ei tämä tähti taida antaa, mutta kuvaan hänen kanssaan pääsee kuka vaan!
Timo haluaa myös kiittää Tampereen Työväen Teatterin ihanaa henkilökuntaa hyvästä huolenpidosta.
... See MoreSee Less

Pitkään parrasvaloissa paistatellut Timo-susi on tullut takaisin vartioimaan kylän väkeä. Työtehtävissään teatterissa Timo huomasi, että nauttii huomiosta, joten nyt jokainen herkuttelun lomassa rapsuttelemaan ystäväämme. Nimmareita ei tämä tähti taida antaa, mutta kuvaan hänen kanssaan pääsee kuka vaan!
Timo haluaa myös kiittää Tampereen Työväen Teatterin ihanaa henkilökuntaa hyvästä huolenpidosta.

Haraldissa on usein ravintolakoulun oppilaita harjoittelussa. Kuvassa Erkki, joka on jo toista harjoittelujaksoa Haraldissa.

Kuka olet: Erkki Toivola, 27v, valmistuu tammikuussa kokiksi.
Miksi olet valinnut kokin koulutuksen?
Olen aina rakastanut ruoanlaittoa ja uusien asioiden kokeilua, mielestäni on luonnollista valita ala josta pitää.

Mikä kokin työssä on mieleisintä?
Näkee (ja varsinkin maistaa) heti työnsä tuloksen ja saa nopeasti asiakkaalta palautetta onnistumisesta.

Miksi nyt halusit Haraldiin harjoitteluun uudelleen?
Olen tehnyt harjoitteluja viidessä eri paikassa, Haraldiin halusin uudelleen, koska koin oppivani täällä eniten, johtuen henkilökunnan innosta auttaa eri neuvoin ja vinkein. Täällä pääsi myös tekemään monipuolisesti eri tehtäviä.
Mitä eri tehtäviä olet päässyt tekemään?
Olen valmistellut ja huolehtinut lounaan salaattipöydästä, valmistanut lounasruokia. Olen tehnyt ala cartelistan ennakkovalmisteluja, kuten kastikkeita, hilloja ym. Olen päässyt myös osallistumaan ala carte listan alku- ja jälkiruokien valmistukseen.
... See MoreSee Less

Haraldissa on usein ravintolakoulun oppilaita harjoittelussa. Kuvassa Erkki, joka on jo toista harjoittelujaksoa Haraldissa.

Kuka olet: Erkki Toivola, 27v, valmistuu tammikuussa kokiksi.
Miksi olet valinnut kokin koulutuksen?
Olen aina rakastanut ruoanlaittoa ja uusien asioiden kokeilua, mielestäni on luonnollista valita ala josta pitää.

Mikä kokin työssä on mieleisintä?
Näkee (ja varsinkin maistaa) heti työnsä tuloksen ja saa nopeasti asiakkaalta palautetta onnistumisesta.

Miksi nyt halusit Haraldiin harjoitteluun uudelleen?
Olen tehnyt harjoitteluja viidessä eri paikassa, Haraldiin halusin uudelleen, koska koin oppivani täällä eniten, johtuen henkilökunnan innosta auttaa eri neuvoin ja vinkein. Täällä pääsi myös tekemään monipuolisesti eri tehtäviä. 
Mitä eri tehtäviä olet päässyt tekemään?
Olen valmistellut ja huolehtinut lounaan salaattipöydästä, valmistanut lounasruokia. Olen tehnyt ala cartelistan ennakkovalmisteluja, kuten kastikkeita, hilloja ym. Olen päässyt myös osallistumaan ala carte listan alku- ja jälkiruokien valmistukseen.

1 month ago

Viikinkiravintola Harald Tampere

Eilen 4.9. viikinkikylämme väki makusteli uuden ruokalistan herkkuja. Henkilökunnan suosikeiksi nousivat alkuhyvistä Lofoottien lohipastrami, pääherkuista kehuja sai Pippuripihvi Bysantin hovista ja Freijan jälkikilven herkut katosivat alta aikayksikön.

Mitkä ovat sinun suosikkisi?
... See MoreSee Less

Eilen 4.9. viikinkikylämme väki makusteli uuden ruokalistan herkkuja. Henkilökunnan suosikeiksi nousivat alkuhyvistä Lofoottien lohipastrami, pääherkuista kehuja sai Pippuripihvi Bysantin hovista ja Freijan jälkikilven herkut katosivat alta aikayksikön.

Mitkä ovat sinun suosikkisi?Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

kuola valuu täällä kotikoneella ihan kaikista <3

Kuolan valuttajiin yhdyn myös. Ystävällinen palveluja pidot paranee noilla herkuilla

Tulihan se uusi lista myös manseen

Pippuripihvi💪

Sataa, sataa ropisee.

Tervetuloa lounaalle!
Tänään tarjolla:

Viikinkipäällikön lounas
Porokeitto
Paahdettua merilohta
Karpalo-valkosuklaaterrieri
29,00€

Paahdettua merilohta (L,G) 19,50€
-Porkkanakastike, muusi

Kaurapihvejä paistetun vuohenjuuston kera (VL,G) 10,30€
- Paistetut kasvikset

Pariloitua broilerinrintaa (L,G) 10,30€
-Viinikastike, yrttiperunat

Helgan hernekeittoa (L,G) ja lettua 9,00€

Lounaamme sisältää keiton, salaatin, leivän, veden ja kahvin tai teen pienen makean kera.
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Ei kun maanantaina kuhaa syömään😂

Nyt se on pysähtynyt. Lähes 21 vuotta tuo laiva keinui 24/7, mutta nyt moottori väsyi. Mistähän saisi yhtä kestävän auton? ... See MoreSee Less

Nyt se on pysähtynyt. Lähes 21 vuotta tuo laiva keinui 24/7, mutta nyt moottori väsyi. Mistähän saisi yhtä kestävän auton?

Tänään evästellään seuraavasti:

LOUNASMENU 11.00-14.00

Lounaamme sisältää keiton, salaatin, leivän, veden ja kahvin tai teen pienen makean kera.

Viikinkipäällikön lounas
Sienikeitto
Pariloitua peltopyytä ja omena-calvadoskastia
Suklaakakku
29,00€

Pariloitua peltopyytä (L,G) 19,50€
-marjakastike, perunakakku

Puna-ahventa ja remouladekastia (L,G) 10,30€
- tilliperunat

Kasvispyöryköitä porkkanakastin kera (L,G) 10,30€
- paahdettua punajuurta

Helgan hernekeittoa (L,G) ja lätty 9,00€
... See MoreSee Less

Mihin aurinko meni? Tervetuloa joka tapauksessa lounastamaan klo 11-14 osoitteeseen Hämeenkatu 23!

LOUNASMENU

Lounaamme sisältää keiton, salaatin, leivän, veden ja kahvin tai teen pienen makean kera.

Viikinkipäällikön lounas
Sienikeitto
Teurastajan pihvi
Suklaakakku
29,00€

Teurastajan pihvi (L,G) 19,50€
-pippurikastike, kilpiperunat

Gunnarin porsaanleike (L) 10,30€
- Piparjuurimajoneesia, tikkuperunat

Hummeriliemessä haudutettua puna-ahventa (L,G) 10,30€
-tilliperunaa

Palsternakkasosekeittoa (L,G) 9,00€
... See MoreSee Less

Tiistai 10.7.
Viikinkipäällikön lounas
Sienikeittoa
Pariloitua vasikanmaksaa
Suklaakakkunen ja vaniljajäätelöä
29,00€

Pariloitua vasikanmaksaa (L,G) 19,50€
- haudutettua sipulia, kilpiperunaa

Paneroitua kampelaa (L) 10,30€
- chili-majoneesia, muusi

Ylikypsää kassleria (L,G) 10,30€
- voimakas adjikakastike, muusi

Hjördiksen porkkanakeittoa (L,G) 9,00€
... See MoreSee Less

Hernari torstai olisi.

Viikinkipäällikön lounas
Kermainen sienikeitto
Teurastajanpihviä
Suklaakakkunen
29,00€

Teurastajanpihviä (L,G) 19,50€
- tervapippurikastiketta, kilpiperunaa

Tattiohrattoa (L) 10,30€
- paistettua vuohenjuustoa, kasviksia

Ylikypsää häränniskaa (L,G) 10,30€
- maustepippurikastike, barbaarinperunat

Helgan hernekeitto (L,G) ja pannari 9,00€
... See MoreSee Less

The bar is open.
Nyt voi tulla ihailemaan uusittua Tampereen Haraldia.
... See MoreSee Less

The bar is open. 
Nyt voi tulla ihailemaan uusittua Tampereen Haraldia.

 

Comment on Facebook

Selvä. Lähetään tulemaan ❤️❤️❤️

huomenna tullaan kyläpäälikön (toivottavasti kyläväen)valitsemaan pöytään

Tsekattu, viihtyisä paikka ja kannattaa tulla kauempaakin! 😊 Tänään saimme loistavaa palvelua ja erittäin hyvää ruokaa vatsan täydeltä!

4 months ago

Viikinkiravintola Harald Tampere

Kovaa vauhtia on remonttimme valmistumassa. Huomenna perjantaina 29.6. avaamme n. klo 12?
Lounasta emme ehdi vielä perjantaiksi saamaan, maanantaina 2.7. lounaskin sitten normaalisti.
Tervetuloa ihastumaan
... See MoreSee Less

Kovaa vauhtia on remonttimme valmistumassa. Huomenna perjantaina 29.6. avaamme n. klo 12? 
Lounasta emme ehdi vielä perjantaiksi saamaan, maanantaina 2.7. lounaskin sitten normaalisti.
Tervetuloa ihastumaanImage attachment

 

Comment on Facebook

Onneks on vielä 22 tuntia aikaa!

Tom, ensimmäiseksi testaatte pöydän nro 4 😁

Mahtavaa. Tullaan heti avajaispäivänä ❤️kuohuvat viilenemään

minkälainen on pöytäkartta

Vielä muutama päivä remonttia ja voimme aloittaa herkkujen loihtimisen. ... See MoreSee Less

Vielä muutama päivä remonttia ja voimme aloittaa herkkujen loihtimisen.

 

Comment on Facebook

Täällä jo ootellaan 👍

Koskas saa kättä sovittaa kahvaan ja astua herkuttelemaan 🤔

Lounaalla tänään... malttia, odotusta ja jännitystä? ... See MoreSee Less

Lounaalla tänään... malttia, odotusta ja jännitystä?

 

Comment on Facebook

Keittiön kattokin on valmistumassa ku sitä omin pikku kätösin sinne teen 😉

Lue Lisää