Lounas Tampere

Viikinkiravintola Harald

Viikinkilounas Tampere

Tarjoilemme herkullisen lounaan Tampereen keskustassa sijaitsevassa Haraldissa arkisin kello 11.00 – 14.00.

Kunnon lounas arjen kiireiden keskelle? Meillä on tarjolla juuri sitä mitä tarvitset – runsasta ruokaa lounaspöydästä kera herkullisen pääruoan! Lounaaseen kuuluu monipuolinen salaattipöytä, josta löydät sesongin parhaat raaka-aineet. Salaatin lisäksi lounaaseen kuuluu vesi, leipävalikoima ja levite. Lounaan kruunaa kuppi kuumaa kahvia tai teetä, jota on tarjolla rajattomasti. Pääruokien suhteen meillä on erityinen ylpeydenaihe: viikinkiajan hengessä ne tarjoillaan pöytiin!

Ja mikäli kaipaat jotain erityistä, suosittelemme Viikinkipäällikön lounasta – kolmen ruokalajin ateriaa Patavahtien valtakunnasta. Tämä lounas sopii loistavasti juhlavampiin lounastilaisuuksiin, kuten asiakastapaamisiin, syntymäpäiville tai sukukokoontumisiin. Eikä juhlanaiheen sen kummempi tarvitse edes ollakaan, kunnon pidot sopivat kellonaikaan mihin tahansa!

Viikinkiravintola Harald Tampere

Ravintola Haraldissa Tampereella on monipuolinen ja herkullinen ruoka, rento palvelu ja uniikki miljöö. Vaihtoehtoja löytyy kaikenkokoisille ryhmille, aina pienemmästä lounasseurueesta jopa 220 henkeen asti. Löydät meidät Tampereen keskustasta Hämeenkadulta. Tule nautiskelemaan! Lounaspöytä on päivittäin täynnä yhtä sun toista herkkua.

Ensimmäinen viikinkiravintolamme

Viikinkiravintola Haraldin ensimmäinen ravintola avattiin Tampereen Hämeenkadulle vuonna 1997. Tampereen ravintolassamme pääsimme heti alusta alkaen luomaan myöhemmin ympäri Suomen tunnetuksi tulevaa viikinkihenkistä ravintolakokemusta. Oli pitkiä pöytiä ja kynttilöitä, kunnon pitoja ja lyhyempiä eväshetkiä. Nälkäisiä sotureita juhlia etsimässä sekä ohikulkevia kaupunkilaisia lounasta metsästämässä. Pikkuhiljaa palaset loksahtivat kohdalleen ja Tampereelta alkunsa saanut viikinkiravintolamme laajeni myös muihin Suomen suurkaupunkeihin.

Yhdistä kokous ja lounas Haraldin viikinkiravintolassa!

Voit nauttia lounasta myös omassa rauhassa esimerkiksi kokouksen äärellä. Voit varata meiltä tilat 8–70 hengen ryhmille ja tarvittaessa käytössänne on TV/videotykki. Pääsette pitämään palaverianne samalla, kun nautitte herkullista lounasta, joka sisältää salaatin, leipää ja levitettä sekä valitsemanne pääruoan. Kokousvälineistömme on käytettävissä, joten työt hoituvat samalla, kun nautitte Haraldin maukkaista ruoista. Pienemmille seurueille voimme varata rauhallisen pöydän salin puolelta, jotta voitte keskittyä kokoukseen ilman häiriötekijöitä. Tule siis viettämään tuottava ja herkullinen päivä Haraldin viikinkiravintolaan!

Ravintola Haraldin lounas- ja illallismenut ovat suunniteltu herättämään makuaistisi henkiin

Tarjoamme ravintolassamme laajan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Menumme sisältää monia pohjoismaisia klassikoita, joita tarjoillaan myös lounasaikaan noutopöydästä. Kaikki Harald-ravintolat on sisustettu viikinkiaikaan sopivasti ja ravintoloissa on runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Lounaalla pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan ja erilaiset makuyhdistelmät yllättävät mielenkiinnollaan. Lounas Haraldissa on viikinkien tyyliin yhteisöllinen kokemus, joten saavu rohkeasti paikalle viettämään antoisaa lounashetkeä suuremmankin seurueen voimin!

Tervetuloa pistäytymään lounaalle ravintolaamme Tampereelle!

Meillä herkullinen lounas tarjoillaan jokaisena arkipäivänä. Nälkäiset, työssä raatavat soturit ansaitsevat tauon runsaan lounasbuffetin äärellä – pöytä on päivittäin katettu monipuolisilla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoilla salaatteja unohtamatta. Viikinkiravintola Harald Tampereen löydät loistavalta sijainnilta Tampereen keskustasta. Lounasta voi hakea myös mukaan! Meidän lounaalla ei tarvitse säästellä ruoan kanssa, sillä viikinkipöydässä tarjoillaan herkkuja kuin kuninkaiden valtakunnassa konsanaan. Haraldin viikinkiravintola Tampereella tarjoaa mahdollisuuden astua hetkeksi aikakoneeseen ja matkustaa takaisin viikinkien aikaan. Ravintola on koristeltu viikinkiaiheisilla yksityiskohdilla ajan tunnelmaa mukaillen. Ravintolassa ruokailu tapahtuu seurueenne kokoon sopivan pitkän pöydät ääressä, mikä mahdollistaa yhteisöllisen tunnelman luomisen. Ravintolan lounasaika on kuin suoraan viikinkien juhlasta: nautitaan pöydän runsaista antimista, jotka olisivat aikoinaan saaneet kärttyisimmänkin soturin suunpielet kääntymään tyytyväiseen hymyyn. Viikingit eivät säästelleet ruokaa ja juomaa, ja niin ei tee Haraldin ravintolatkaan!

Lounaslista

Lounas

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska