Ravintola Turku

Haraldissa on monipuolinen ja herkullinen ruoka, rento palvelu ja uniikki miljöö. Vaihtoehtoja löytyy niin pienelle kuin suurellekin ryhmälle, aina 120 henkeen asti. Löydät meidät Turun keskustasta, Aurakadulta. Valmistaudu todelliseen viikinkien makumatkaan!

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Viikinkiravintola Harald Turku

Tervehdys Turun sydämestä, tarkalleen aivan Turun keskustasta! Viikinkiravintola Harald Turku on Suomen toiseksi vanhin Harald-ravintola: tämän viikinkikylän värikäs historia alkoi maaliskuussa 1998. Turun toimipaikkamme on tunnettu intiimistä tunnelmastaan. Se kun on näistä kaikista viikinkikylistämme pienin (ja suloisin). Etsit sitten lounaspaikkaa, illallisravintolaa tai muuta ruokailuelämystä, viikinkimaailman hengessä järjestetään parhaat kokoontumiset kekkereistä kokouksiin!

Ensiluokkaista palvelua

Tunnet meidät paitsi runsaasta ruokavalikoimasta, raikkaista janonsammuttajista sekä upeasta viikinkimiljööstä, myös loistavasta palvelusta. Kokeneet tarjoilijamme ottavat teidät vastaan osaavasti ja varmasti, pilke silmäkulmassa vitsiä heittäen. Onnistunut asiakaskokemus sekä vierailun sujuvuus ovat meille tärkeitä koko ravintolakokemuksen ajan. Vastaamme mielellämme kysymykseen kuin kysymykseen ja autamme valitsemaan juuri oikeat annokset. Joskus ei passattavat ehdi huomatakaan, missä välissä on jo juomat ja ruoat pöytään ehtineet!
viikingit konsanaan

Haraldin ruokalistan ainutlaatuiset herkut tarjoavat täyteläisiä makuelämyksiä

Harald-ravintolassa pääsette seurueesi kanssa purjehtimaan uusiin makumaailmoihin viikinkiteeman ympäröimänä. Herkulliset lajitelmat, houkutusta lisäävät alkupalat ja runsaat pääannokset innostavat pöydän väen keskustelemaan mauista ja jakamaan niiden herättämiä tuntemuksia. Jälkiruokien kohdalla ei kylläisinkään soturi laita hanttiin. Pienelle makealle löytyy aina tilaa, onhan ravintolaan saavuttu täydellistä kokemusta varten. Ateriakoissa kerkiää kotona sitten säästelemään!

Ruokalistalla runsaasti vaihtoehtoja pidempiinkin pitoihin

Ravintola Haraldin à la carte -menu tarjoilee laajan valikoiman maukkaita annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Ruokalista sisältää monia pohjoismaisia klassikoita, kuten lihoja, kalaa ja juustoja, mutta tarjoamme myös esimerkiksi maistuvaa kasvisruokaa sekä tietysti vaihtoehtoja perheen pienimmille. Ruoat tarjoillaan ravintolan viikinkiteemaa mukailevissa asetteluissa – sellaisissa, mistä kaikki saavat kivasti yhdessä maistella!
runsas ruokalista
ravintola-harald

Järjestä ravintolassa juhlat tai kokoontuminen

Ravintolamme Turussa vetää reilu sata vierasta kerrallaan. Älä siis missään nimessä lähde ujostelemaan, mikäli haluat viettää viikinkijuhlien tasoisen hulppean tilaisuuden ravintolassamme! Juhlat olivat aikoinaan viikingeille tärkeitä tilaisuuksia, joissa yhteisö juhlisti merkittäviä tapahtumia, kuten syntymäpäiviä, häitä ja saavutettuja voittoja taisteluissa. Tätä perinnettä haluamme vaalia ja toivotamme kaiken kokoiset ryhmät tervetulleeksi ravintolaamme; aina pienistä polttariporukoista suurempiin varauksiin.

Ravintolassamme Turussa on useita erikokoisia yksityistiloja ja rauhallisempia alueita ryhmille. Ravintolan etuosassa sijaitsee Aegir, johon saamme 3 kymmenen hengen pöytää tai pienempiä, 2-8 hengen pöytiä. Keskellä ravintolaa on Odinin mukaan nimetty sali, mistä löytyy 2-10 hengelle sopivia pöytiä. Tähän saliin mahtuu yhteensä 40 henkeä. Peränurkkaa kutsumme Thorin tantereeksi. Täältä löytyvät meidän isoimmat pöydät, yhteen saamme mahtumaan jopa 20 henkeä. Yhteensä tantereelle mahtuu 46 henkeä. Freyan kehto on puolestaan hurmaava oma huone, missä on yksi kahdeksan hengen pöytä, jonka saamme tarvittaessa myös kahdelletoista katettua.

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin!

Harald on viihtyisä ja ainutlaatuinen ravintola, jonka tunnelma ja ruokalista vievät asiakkaan sydämen mennessään. Haraldissa asiakkaat voivat nauttia ruokailuelämyksestä yksin, yhdessä ystävien kanssa tai järjestää suuremman tilaisuuden. Ravintola sijainti Turun keskustassa tekee siitä helpon löytää. Saapuminen onnistuu niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Ravintola Harald on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Tervetuloa ravintolaamme Turussa!

Pistäydy Turun ravintolaamme lounaalle

Toimistoeväät sikseen – ravintola Harald Turku tarjoaa herkullisen lounaan jokaisena arkipäivänä. Kukapa nyt ei ansaitsisi taukoa runsaan lounasbuffetin äärellä! Meillä lounaspöytä on päivittäin katettu monipuolisilla liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoilla salaatteja unohtamatta. Ravintolamme ruoat on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja maustettu taidolla, jotta jokainen suupalanen sulaisi suussasi. Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaavat ruokailun päivälläkin! Saavu ravintolamme lounaalle vaikkapa viimeistelemään aamupäivän kokous tai viettämään lounashetkeä työkavereiden kanssa kerrankin hieman erilaisen kaavan kautta.

Työpaikat Turku

Lahjakortti

Osta Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan lahjakortti itsellesi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja kuten Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva lahjaidea.