Menus in

Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.
Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.

Ruoka- ja juomalistat

A la carte

Lastenlista

Huikea Maistelumenu

Katso kampanjamme

Haraldissa nautiskelusta ei tule loppua. Siksipä Turku ja Harald on aina hyvä vaihtoehto. Klikkaa saadaksesi lisätietoa ravintolamme ajankohtaisista kampanjoista.

Lounas

Emme tarjoile lounasta tänään

Ajankohtaista

Tervetuloa nauttimaan kiireetöntä lounasta ravintola Haraldiin arkisin kello 12.00 – 14.00. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa.

Herkullinen lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja nokipannukahvin/teen. Joka viikolle on myös jälkiruokavaihtoehto. Kaikki ruoat passataan pöytään. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Meillä voit pitää maistuvan lounaskokouksen tai varata pienelle seurueellesi esimerkiksi rauhallisen pöydän salin puolelta. Pidä tauko keskellä arjen aherrusta nauttimalla täyttävä lounas yksin tai yhdessä.

Täyttävä ja maittava lounas kustantaa viikonpäivästä riippumatta 12,50 €. Jälkiruoka lounaan yhteydessä 2€.

Vko 42
... See MoreSee Less

Tervetuloa nauttimaan kiireetöntä lounasta ravintola Haraldiin arkisin kello 12.00 – 14.00. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa.

Herkullinen lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja nokipannukahvin/teen. Joka viikolle on myös jälkiruokavaihtoehto. Kaikki ruoat passataan pöytään. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Meillä voit pitää maistuvan lounaskokouksen tai varata pienelle seurueellesi esimerkiksi rauhallisen pöydän salin puolelta. Pidä tauko keskellä arjen aherrusta nauttimalla täyttävä lounas yksin tai yhdessä.

Täyttävä ja maittava lounas kustantaa viikonpäivästä riippumatta 12,50 €. Jälkiruoka lounaan yhteydessä 2€.

Vko 42

Tervetuloa nauttimaan kiireetöntä lounasta ravintola Haraldiin arkisin kello 12.00 – 14.00. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa.

Herkullinen lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja nokipannukahvin/teen. Joka viikolle on myös jälkiruokavaihtoehto. Kaikki ruoat passataan pöytään. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Meillä voit pitää maistuvan lounaskokouksen tai varata pienelle seurueellesi esimerkiksi rauhallisen pöydän salin puolelta. Pidä tauko keskellä arjen aherrusta nauttimalla täyttävä lounas yksin tai yhdessä.

Täyttävä ja maittava lounas kustantaa viikonpäivästä riippumatta 12,50 €. Jälkiruoka lounaan yhteydessä 2€.

Vko 41
... See MoreSee Less

Tervetuloa nauttimaan kiireetöntä lounasta ravintola Haraldiin arkisin kello 12.00 – 14.00. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa.

Herkullinen lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja nokipannukahvin/teen. Joka viikolle on myös jälkiruokavaihtoehto. Kaikki ruoat passataan pöytään. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Meillä voit pitää maistuvan lounaskokouksen tai varata pienelle seurueellesi esimerkiksi rauhallisen pöydän salin puolelta. Pidä tauko keskellä arjen aherrusta nauttimalla täyttävä lounas yksin tai yhdessä.

Täyttävä ja maittava lounas kustantaa viikonpäivästä riippumatta 12,50 €. Jälkiruoka lounaan yhteydessä 2€.

Vko 41

Viikinkiravintola Haraldin mahtava tarjous kanta-asiakkaille.
Lokakuussa maanantaista-torstaihin voit tutustua Haraldin uuteen ala carte listaan -30% alennuksella. Nouda verkkokaupastamme alennuslahjakortti oheisesta linkistä. Huom. lahjakortin saa noudettua vain tästä linkistä.
shop.ravintolaharald.fi/shop/category/lokakuu-30
Alennus koskee ala carte listan tuotteita ja se vaatii pöytävarauksen ennalta.
Maukkaita makuretkiä toivoopi Haraldin väki

www.ravintolaharald.fi
#haraldinherkkuja
#lokakuuntarjous
#uusialacartelista
... See MoreSee Less

Viikinkiravintola Haraldin mahtava tarjous kanta-asiakkaille.
Lokakuussa maanantaista-torstaihin voit tutustua Haraldin uuteen ala carte listaan -30% alennuksella. Nouda verkkokaupastamme alennuslahjakortti oheisesta linkistä. Huom. lahjakortin saa noudettua vain tästä linkistä.
http://shop.ravintolaharald.fi/shop/category/lokakuu-30
Alennus koskee ala carte listan tuotteita ja se vaatii pöytävarauksen ennalta.
Maukkaita makuretkiä toivoopi Haraldin väki

www.ravintolaharald.fi
#haraldinherkkuja
#lokakuuntarjous
#uusialacartelista

Tervetuloa nauttimaan kiireetöntä lounasta ravintola Haraldiin arkisin kello 12.00 – 14.00. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa.

Herkullinen lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja nokipannukahvin/teen. Joka viikolle on myös jälkiruokavaihtoehto. Kaikki ruoat passataan pöytään. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Meillä voit pitää maistuvan lounaskokouksen tai varata pienelle seurueellesi esimerkiksi rauhallisen pöydän salin puolelta. Pidä tauko keskellä arjen aherrusta nauttimalla täyttävä lounas yksin tai yhdessä.

Täyttävä ja maittava lounas kustantaa viikonpäivästä riippumatta 12,50 €. Jälkiruoka lounaan yhteydessä 2€.

LOUNAS VIIKOLLE 40:
... See MoreSee Less

Tervetuloa nauttimaan kiireetöntä lounasta ravintola Haraldiin arkisin kello 12.00 – 14.00. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa.

Herkullinen lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja nokipannukahvin/teen. Joka viikolle on myös jälkiruokavaihtoehto. Kaikki ruoat passataan pöytään. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.

Meillä voit pitää maistuvan lounaskokouksen tai varata pienelle seurueellesi esimerkiksi rauhallisen pöydän salin puolelta. Pidä tauko keskellä arjen aherrusta nauttimalla täyttävä lounas yksin tai yhdessä. 

Täyttävä ja maittava lounas kustantaa viikonpäivästä riippumatta 12,50 €. Jälkiruoka lounaan yhteydessä 2€.

LOUNAS VIIKOLLE 40:

Meillä on Turun viikinkikylässä ensi viikosta lähtien upouusi, herkullinen lounasmenu!

Haluaisitko voittaa makumatkan arjen keskelle itsellesi ja kolmelle kaverillesi? Tykkää sivustamme JA kommentoi kuvaan ketkä kolme kaveriasi toisit kanssasi kyläämme herkuttelemaan niin olet mukana arvonnassa. Saapi mielellään myös jakaa!

Palkinto on voimassa 6kk Turun Haraldissa ma-pe klo 12-14 .

Arvomme voittajan 15.10. Julkaisemme nimen täällä ja ilmoitamme myös voitosta henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan! ⛵
... See MoreSee Less

Meillä on Turun viikinkikylässä ensi viikosta lähtien upouusi, herkullinen lounasmenu!

Haluaisitko voittaa makumatkan arjen keskelle itsellesi ja kolmelle kaverillesi? Tykkää sivustamme JA kommentoi kuvaan ketkä kolme kaveriasi toisit kanssasi kyläämme herkuttelemaan niin olet mukana arvonnassa. Saapi mielellään myös jakaa!

Palkinto on voimassa 6kk Turun Haraldissa ma-pe klo 12-14 . 

Arvomme voittajan 15.10. Julkaisemme nimen täällä ja ilmoitamme myös voitosta henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan! ⛵

 

Comment on Facebook

Mervi, Maria,Suvi. Ois ihana jatkaa siitä, mihin jäätiin 😍❤️.

Mikko, Heikki ja Jukka vois lähteä makujen matkalle.

Mona ja Arto perheenkanssa syömään 💪🏼🤺

Liisi Mikael Ville

Elina Tuuli Amppa

Suvi Levänen Nita Nyman Johanna Tekoniemi 🍴🍻

Mieheni,ja Annen ja Tuomon kanssa

Työporukalla 🙂

Janne Jonna Sofia 😋

Teemu Jatta Tiina😄

Lauri

Ipe, Satu ja Tiitiäinen <3

Mies ja pojat.

Laila, Mika ja Henksu

Kirsti Nyström ja Henksu ja Mika

Niina Päivi Jukka

Heidi, Heidi ja Tuomas

Puolison, ja Maurin 😊

Mukaan Elise, Seppo ja Mauri 👍

Pauliina, Konsta ja Marko 😊

Jaana Laine, Anu Sorvisto, Heli Lehtinen, meille on lounasta luvassa

Tarja-Liisa, Marko ja Pauliina!

Mies ja ystäväpariskunta

Anton ja Tanja

Kari, Tarja ja Japi

+ View previous comments

Kesän jälkilämmön saattelemana seilasi kyläämme patavahdin alku, Daniel. Pyyteettömästi halusi hän oppia patojen ja kastien salat. Paikkansa hän lunasti rohkeudellaan ja innokkuudellaan. Lokakuun lähestyessä lastasimme yhdessä hänen veneen ja puhalsimme lämpimät kiitokset purjeisiin. Mukaansa hän sai suuren kattilallisen kokemusta ja runsaasti reseptejä. Suuri kumarrus ja kiitos koko kylän puolesta Danielille! ... See MoreSee Less

Kesän jälkilämmön saattelemana seilasi kyläämme patavahdin alku, Daniel. Pyyteettömästi halusi hän oppia patojen ja kastien salat. Paikkansa hän lunasti rohkeudellaan ja innokkuudellaan. Lokakuun lähestyessä lastasimme yhdessä hänen veneen ja puhalsimme lämpimät kiitokset purjeisiin. Mukaansa hän sai suuren kattilallisen kokemusta ja runsaasti reseptejä. Suuri kumarrus ja kiitos koko kylän puolesta Danielille!

 

Comment on Facebook

Onnittelut Daniel!

TURUN VIIKINKIRAVINTOLA HARALDIN HERKULLINEN LOUNAS
Ma-Pe 12.00 – 14.00
Lounas sisältää jääveden, alkuruuan (salaatin tai keitton) ja pääruuan valinnan mukaan pöytiin tarjoiltuna, sekä kahvin tai teen 12,50

VKO 39

MAANANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Porsaanleike, artisokkamuusia ja tervapippurikastiketta
Lohta, tikkuperunaa ja sienikastiketta
Punajuuripihvi, kilpiperunaa ja viinikastiketta

TIISTAI.
Alkuruoat:
Tomaattikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Tempepihvit ja tikkuperunaa
Kampelaa, artisokkamuusia ja rapukastiketta
Broileria, kilpiperunaa ja viinikastiketta

KESKIVIIKKO
Alkuruoat
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Lammassärää, artisokkamuusia ja tervapuolukkaa
Kuhaa, tikkuperunaa ja hernepyrettä
Pariloitu vuohenjuustosalaatti

TORSTAI
Alkuruoat:
Tomaattikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Kasvispihvi, kilpiperunaa ja viinikastiketta
Lämmin lohisalaatti
Haraldin makkarapannu, valkosipuliperunaa ja tervasinappikastiketta

PERJANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Hirvikäristys, artisokkamuusia ja tervapuolukkaa
Punajuurimiekka, kilpiperunaa ja viinikastiketta
Lohta, artisokkamuusia ja punajuurihummusta
... See MoreSee Less

Björn Suuren mustikkakakku
Moro herkkusuut😀Björn suuri ,Turun viikinkikylän oma poika, pistääpi teille nyt parhaimpia reseptejä jakoon. Tällä kakulla pitää äksyn vaimon tai isukin koko viikonlopun leppoisana. Kokeilkaa ihmeessä.

Mustikka juustokakku.

Ainekset joita tarvitset kaupasta.

Pohja
200g digestivekeksejä
75g voita

Täyte
500g maitorahkaa
180g maustamatonta tuorejuustoa
1dl kuohukermaa
1 1/2 dl sokeria
3kpl kananmunia
1/2dl maissitärkkelysjauhoja (maizena)
2tl vaniliinisokeria
2rkl sitruunamehua

Pinta

1dl mustikoita (pakaste)
3/4rkl sokeria

Valmistus
1. Hienonna keksit monitoimikoneella. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattu irtopohjavuoan(halkaisija 24cm)pohjalle jonka reunat on voideltu.

2.
Sekoita täytteen ainekset tukevalla kierrevatkaimella ja kaada seos voukaan.

3.
Mittaa sulannet mustikat ja sokeri kulhoon. Soseuta sauvasekoitimella. Lusikoi mustikkaseos laikuiksi kakun pinnalle. Marmori pinta: pidä veistä kohtisuorasti kakun pintaan nähden ja vedä sillä raitoja.

4.
Paista kakkua 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä sen aikaa, ettei vuoka enää tunnu kuumalta. Irrota kakun reunat vuoan reunoista varovasti veitsellä, mutta jätä kakku vuokaan. (Näin kakkuun ei jäähtymisen aikana niin helposti synny repeämiä.) Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin.

5.
Anna kakun vetäytyä muutaman tunnin ajan tai mielellään yön yli. Tarjoa mustikkajuustokakku jääkaappikylmänä.

Iloista syksyn jatkoa toivotteleepi Björkka
... See MoreSee Less

Björn Suuren mustikkakakku
Moro herkkusuut😀Björn suuri ,Turun viikinkikylän oma poika, pistääpi teille nyt parhaimpia reseptejä jakoon. Tällä kakulla pitää äksyn vaimon tai isukin koko viikonlopun leppoisana. Kokeilkaa ihmeessä.

Mustikka juustokakku.                                                           

Ainekset joita tarvitset kaupasta.

Pohja
200g digestivekeksejä
75g voita

Täyte
500g maitorahkaa
180g maustamatonta tuorejuustoa
1dl kuohukermaa
1 1/2 dl sokeria
3kpl kananmunia
1/2dl maissitärkkelysjauhoja (maizena)
2tl vaniliinisokeria
2rkl sitruunamehua

Pinta

1dl mustikoita (pakaste)
3/4rkl sokeria

Valmistus
1. Hienonna keksit monitoimikoneella. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattu irtopohjavuoan(halkaisija 24cm)pohjalle jonka reunat on voideltu.

2.
Sekoita täytteen ainekset tukevalla kierrevatkaimella ja kaada seos voukaan.

3.
Mittaa sulannet mustikat ja sokeri kulhoon. Soseuta sauvasekoitimella. Lusikoi mustikkaseos laikuiksi kakun pinnalle. Marmori pinta: pidä veistä kohtisuorasti kakun pintaan nähden ja vedä sillä raitoja.

4.
Paista kakkua 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä sen aikaa, ettei vuoka enää tunnu kuumalta. Irrota kakun reunat vuoan reunoista varovasti veitsellä, mutta jätä kakku vuokaan. (Näin kakkuun ei jäähtymisen aikana niin helposti synny repeämiä.) Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin.

5.
Anna kakun vetäytyä muutaman tunnin ajan tai mielellään yön yli. Tarjoa mustikkajuustokakku jääkaappikylmänä. 

Iloista syksyn jatkoa toivotteleepi Björkka

 

Comment on Facebook

On muuten herkullista 😜👍😘

Lokakuussa Haraldiin rantautuu uusi kolmen ruokalajin lounasmenu täynnä ihania makuyhdistelmiä! Menu vaihtuu viikottain! Pysy kuulolla 😊 ... See MoreSee Less

Lokakuussa Haraldiin rantautuu uusi kolmen ruokalajin lounasmenu täynnä ihania makuyhdistelmiä! Menu vaihtuu viikottain! Pysy kuulolla 😊

 

Comment on Facebook

Kuulolla ollaan,tottakai.....

4 weeks ago

Viikinkiravintola Harald Turku

HARALDIN JA HELGAN RAKKAUSPAKETIN MENU
Alkumaljoiksi Dagmarin Kupliva, ruokajuomaksi raikasta jäävettä ja jälkihyvän seuraksi Nokipannukahvia tai teetä.

ALKUHERKKUJA KILVELTÄ:
Rakkauden Jumalan kilvelle kerätään:

kilvelle kerättynä Lohipastramia
tervasilakkaa
marinoituja jokiravunpyrstöjä ja veripalttua
poronsydäntä
hirvimakkaraa
ilmakuivattua possunkassleria
Jukolan sahtijuustoa
moussea savuhevosesta sekä hauenmädistä
omena-viikunavinaigrettessä pyöräytettyä salaattia ja marinoituja kasviksia
mustikka-sipulihilloketta
saaristolaisleipää ja speltti-punajuurileipää
paahdettuja siemeniä ja kvinoa-kasvisbrunoisea

PÄÄHYVÄKSI
KALLIORANNAN KUHAA
Tilliöljyllä kruunattua paahdettua kuhaa, hapankermakastia, palsternakkaröstiä,
kvinoa-kasvispaistosta ja pikkelöityä fenkolia.

Tahi

ROBERT PAHOLAISEN HÄRÄN PIHVIÄ L, G
Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, chili-suolakurkkurelissiä, Viisauden Viini kastia,
viikinkien kilpiperunaa ja uunijuureksia.

JÄLKIHYVÄKSI
Jälkihyviä Jellingin päreeltä

Päreeltä tarjotaan mustikkamoussella koristettua suklaakaakkua
karpaloilla makustettuaskyr-valkosuklaamoussea
kuusijäätelöä
rapeita räiskäleitä
mansikkakastiketta ja omena-karamellihilloa
Lisätietoja:

verkkokauppa@ravintolaharald.fi

tai omasta Haraldistasi

www.ravintolaharald.fi
#rakkauspaketti
#haraldinherkkuja
#ravintolaharald
... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment

TURUN VIIKINKIRAVINTOLA HARALDIN HERKULLINEN LOUNAS
Ma-Pe 12.00 – 14.00
Lounas sisältää jääveden, alkuruuan (salaatin tai keitton) ja pääruuan valinnan mukaan pöytiin tarjoiltuna, sekä kahvin tai teen 12,50.

VKO 38

MAANANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Häränlapaa, juustoperunaa ja paistinlientä
Kasvispihvit ja viinikastiketta
Leivitettyä kampelaa, tikkuperunaa ja rapukastiketta

TIISTAI
Alkuruoat:
Vuohenjuustokeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Pariloitua lohta, artisokkamuusia ja sienikastiketta
Makkaraa, valkosipuliperunaa ja sinappia
Kasvismiekka ja kilpiperunaa

KESKIVIIKKO
Alkuruoat:
sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Paistettua kuhaa, artisokkamuusia ja rapumoussea
Haraldin possua, juustoperunaa ja laakerinlehtikastiketta
Punajuuripihvit, kilpiperunaa ja viinikastiketta

TORSTAI
Alkuruoat:
Vuohenjuustokeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Lehtipihvi, tikkuperunaa ja viinikastiketta
Punajuurimiekka ja kilpiperunaa
Lämmin lohisalaatti

PERJANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Pariloitua broileria, kilpiperunaa ja vuohenjuustoa
Pariloitua turskanseläkettä, tikkuperunaa ja mätimoussea
Papu-kasvispaistos, kilpiperunaa ja viinikastiketta
... See MoreSee Less

TURUN VIIKINKIRAVINTOLA HARALDIN HERKULLINEN LOUNAS
Ma-Pe 12.00 – 14.00
Lounas sisältää jääveden, alkuruuan (salaatin tai keitton) ja pääruuan valinnan mukaan pöytiin tarjoiltuna, sekä kahvin tai teen 12,50.

VKO 37

MAANANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Haraldin makkarapannu ja valkosipuliperunaa
Pariloitua turskanseläkettä, tikkuperunaa ja tillimajoneesia
Kasvispihvit, kilpiperunaa ja viinikastiketta

TIISTAI
Alkuruoat:
Kasvissosekeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Pariloitua broileria, kilpiperunaa ja marjakastiketta
Paistettua kuhaa, tikkuperunaa ja pestoa
Punajuuripihvit, grillattuja kasviksia ja porkkanahummusta

KESKIVIIKKO
Alkuruoat
Tomaattikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Possunleike, juustoperunaa ja pippurikastiketta
Paistettua lohta, artisokkamuusia ja sienikastiketta
Papu-kasvispaistos, kilpiperunaa ja tomaattikastiketta

TORSTAI
Alkuruoat:
Kasvissosekeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Petit Tender, kilpiperunaa ja viinikastiketta
Juustosalaatti
Kampelaa, tikkuperunaa ja herneitä

PERJANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Lammassärää tervapuolukkaa ja artisokkamuusia
Leipäkuppi ja tomaatti-linssikastiketta
Haraldin kalapuikot, tikkuperunoita ja piparjuurimajoneesia
... See MoreSee Less

Patavahdit valmistautumassa illan serviisiin!😊 ... See MoreSee Less

Patavahdit valmistautumassa illan serviisiin!😊

 

Comment on Facebook

Maailman parhaat kokit😍 Terkkuja

TURUN VIIKINKIRAVINTOLA HARALDIN HERKULLINEN LOUNAS
Ma-Pe 12.00 – 14.00
Lounas sisältää jääveden, alkuruuan (salaatin tai keitton) ja pääruuan valinnan mukaan pöytiin tarjoiltuna, sekä kahvin tai teen 12,50.

VKO 36

MAANANTAI
Alkuruoat:
Maa-artisokkakeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Haraldin vuohenjuustosalaatti
Paahdettua lohta, artisokkamuusia ja sienikastiketta
Pariloitua broileria, kilpiperunaa ja viinikastiketta

TIISTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Lammassärää, artisokkamuusia ja tervapuolukkaa
Paistettua kuhaa, tikkuperunaa ja sitruunamajoneesia
Punajuuripihvit, kilpiperunaa ja viinikastiketta

KESKIVIIKKO
Alkuruoat
Maa-artisokkakeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Pariloitua vasikanmaksaa, artisokkamuusia ja laakerinlehtikastiketta
Paistettua kampelaa, tikkuperunaa ja rapumoussea
Kasvispihvit, kaali-fenkolipaistos ja kurpitsapyrettä

TORSTAI
Alkuruoat:
Porokeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Lämmin lohisalaatti
Papu-kasvispaistos, kilpiperunaa ja paprikakastiketta
Pariloitua häränlapaa, artisokkamuusia ja paistinlientä.

PERJANTAI
Alkuruoat:
Sienikeitto tai vihersalaatti
Pääruoat:
Pariloitu lehtipihvi, tikkuperunaa ja pippurikastiketta
Paistettua kuhaa, artisokkamuusia ja sienikastiketta
Punajuurimiekka
... See MoreSee Less

 

Lue Lisää