Viikinkiravintola Harald

Lounas Turku

Lounas VAIN ennakkovarauksella yrityksille ja ryhmille!

lounas ennakkovaraus turku

Lounas ennakkovarauksella yrityksille ja ryhmille

Tervetuloa nauttimaan lounasta Viikinkiravintola Haraldiin Turkuun! Meillä lounasta nautitaan ennakkovarauksella vaikkapa yhdessä asiakkaiden, työporukan tai muiden yritysvieraiden kanssa. Ravintolamme tilat sopivat loistavasti esimerkiksi kokouksiin ja merkkipäivien viettoon lounaan äärellä.

Viikinkiravintola Harald Turku tarjoilee herkullisen lounaan ryhmille pöytiin tarjoiltuna, upealla viikinkimiljööllä maustettuna. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina ja gluteenittomina – kysy lisää henkilökunnaltamme.

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata pöytä ennakkoon salin puolelta tai oma kabinetti, jossa voi kokoustaa tai ruokailla pidemmän kaavan kautta Viikinkipäällikön lounaan tahtiin.

Huomaathan, että perinteistä klo 11.00–14.00 lounasbuffettia ei ole tällä hetkellä tarjolla Turun ravintolassamme.

Tervetuloa nauttimaan lounasta kuin viikinkien pidoissa aikoinaan

Jaa että mistä lounaamme on saanut inspiraationsa? Luehan tämä ja tutustu viikinkien maailmaan!

Viikinkien ylelliseen kulttuuriin kuuluivat aikoinaan yhteisölliset kokoontumiset runsaan ruokapöydän äärellä. Viikingit tunnetaan ehkä jopa haarniskojaan, kirveitään ja viittojaan paremmin suurenmoisista juhlistaan. Viikingit tiesivät, että pöydän väki todella hurmataan kunnon ruoalla ja juomalla. Oli lounasaika tai illallinen, viikinkien ruokapöydässä ei koskaan ollut tyhjää paikkaa – eikä siitä lähtenyt kukaan tyhjällä vatsalla.
Tästä inspiroituneena syntyi Viikinkiravintola Haraldin menu, jonka mauista päästään myös lounasaikaan nauttimaan A la Carte annoksina. Viikinkien ruoat olivat hyvin yksinkertaisia, mutta samalla erittäin maukkaita. Liha-, kala- ja kasvisruokaa maustettiin yleensä suolalla, hunajalla ja erilaisilla yrtteillä. Ruoka valmistettiin avotulella tai uunissa ja tarjoiltiin suurista astioista, joista kaikki pöytäseurueen jäsenet saivat ottaa ruokaa.

Lounas ja kokous? Täydellinen yhdistelmä!

Kunnon ruoan äärellä ei voi kuin syntyä kunnon tuloksia. Tule siis Haraldiin lounaalle ja pidä ohessa pientä palaveria tai suurempaa neuvottelua. Haraldin pöydän ääressä olette kuin kuninkaalliset, jotka suurella intohimolla raapustavat suunnitelmaa seuraavalle valloitukselleen.

Pienemmät seurueet voivat varata etukäteen rauhallisen pöydän ravintolan salin puolelta. Lisäksi ravintolastamme Turusta löytyy useita erikokoisia yksityistiloja ja rauhallisempia alueita ryhmille. Ravintolan etuosassa sijaitsee Aegir, johon saamme 3 kymmenen hengen pöytää tai pienempiä, 2-8 hengen pöytiä. Keskellä ravintolaa on Odinin mukaan nimetty sali, mistä löytyy 2-10 hengelle sopivia pöytiä. Tähän saliin mahtuu yhteensä 40 henkeä. Peränurkkaa kutsumme Thorin tantereeksi. Täältä löytyvät meidän isoimmat pöydät, yhteen saamme mahtumaan jopa 20 henkeä. Yhteensä tantereelle mahtuu 46 henkeä. Freyan kehto on puolestaan hurmaava oma huone, missä on yksi kahdeksan hengen pöytä, jonka saamme tarvittaessa myös kahdelletoista katettua.

Ravintola Haraldin laadukas ja tunnelmallinen lounas

Tarjoamme Turun ravintolassamme laajan valikoiman maukkaita vaihtoehtoja ja annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Lounaamme sisältää monia pohjoismaisia klassikoita; liharuokia sekä tietysti kasvisvaihtoehtoja ja muita maukkaita herkkuja.

Turun Harald-ravintola on sisustettu viikinkiaikaan sopien ja tilassa on runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Lounas Haraldissa on viikinkien tyyliin yhteisöllinen kokemus, joten saavu rohkeasti paikalle viettämään antoisaa lounashetkeä vaikkapa koko firman henkilökunnan voimin!

Viikinkipäällikön lounaalla kolme ruokalajia pöytään tarjoiltuna

Tarjoilemme lounaalla kolme ruokalajin pöytiintarjoilumenun, joka tunnetaan muissa ravintoloissamme myös Viikinkipäällikön lounaana. Tällä ryhmille tarkoitetulla lounaalla sekä alku-, pää- että jälkiruoka tarjoillaan suoraan pöytään nautittavaksi.

Lounaallamme pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan ja erilaiset makuyhdistelmät yllättävät mielenkiinnollaan. Ravintola sijainti Turun keskustassa tekee siitä helpon löytää. Saapuminen onnistuu niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Ravintola Harald on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Tervetuloa lounaalle ravintolaamme Turussa!

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska