Menus in

Pikkujoulut Tampere


Tampereen Haraldin pikkujoulut

Hei tonttu-ukot hyppikää…
Tiesitkö, että jo viikingit viettivät pikkujouluja? Joulu oli viikingeille tärkeä juhla jo ennen kristinuskoa, koska pimeä aika päättyi tuolloin.
Ja innokkaimmat järjestivät juhlia jo viikkoja ennen joulua, koska yhdessä oli niin mukava herkutella,

Haraldin pikkujouluissa voi kravattia höllentää ja vyötä avata, sillä nälkäiseksi ei voi jäädä, eikä kurkkua kuivaa.
Harald on tunnettu maukkaasta ja runsaasta ruoasta, palvelun rempseydestä ja rennosta tunnelmasta. Mitäpä muuta pikkujoulu herkuttelu kaipaisi? Ai niin, takuu. Harald antaa takuun pikkujouluilleen.

Ydinkeskustassa sijaitseva Harald on loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Haraldissa on useita tilaratkaisuja ryhmille, eli juhliminen ja ruokailu sujuu kivasti yhdessä.
Haraldin tilat:
– Valhalla-kabinetti 40-70 hlö
– Laiva-kabinetti 12-16 hlö
– Thor-kabinetti 22-26 hlö
– Kaivon alue 25-35 hlö
Lisäksi salin puolella saamme ryhmät sijoitettua yhteen.

Koko Haraldiin mahtuu 220 hengen ryhmä kunnon herkutteluun.

TYKY -päiväkin sujuu mainiosti Hämeenkatu 23 tiloissa kun Space Bowling järjestää aktiviteetit ja Harald herkuttelut.
Ota pikaisesti yhteyttä, sillä parhaat päivät varataan ensin.

    Haraldin Pikkujoulumenu

Alkuherkut viikinkiveneestä

* Kylmäsavulohta * Sillikaviaaria * Tervatiinun silakoita * Possunkassleria ja mustikka-sipulihilloketta* Hirvimakkaraa ja tervattuja puolukoita *Häränrintamoussea * Metsäsienisalaattia * Punajuuriwaldorffia * Tomaatti-basilikasalaattia * Kvinoasalaattia * Ryytisinappi-perunasalaattia * Marinoituja kasviksia *
Salaattimaan antimia * Sitruunavinegretteä * Keisarinkastiketta * Saaristolaisleipää sekä speltti-punajuurileipää *Savupaprikahummusta * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa * Brie-juustoa, pähkinöitä ja hunajaa

Päähyvät

1. Kanaa Mielikin tarhasta VL, G
Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia,
viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20€

2.Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G
Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä
vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,60€

3. Lohta Ahdin valtakunnasta L, G
Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria
Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,60€

4. Häränpihviä Tapion mailta L, G
Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 59,90€

5. Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G
Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta,
paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruoalla 39,90€

Jälkihyväksi L

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.