Menus in

Parhaat pikkujoulut Haraldissa
Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.


Hei tonttu-ukot hyppikää…
Tiesitkö, että jo viikingit viettivät pikkujouluja? Joulu oli viikingeille tärkeä juhla jo ennen kristinuskoa, koska pimeä aika päättyi tuolloin.
Ja innokkaimmat järjestivät juhlia jo viikkoja ennen joulua, koska yhdessä oli niin mukava herkutella,

Haraldin pikkujouluissa voi kravattia höllentää ja vyötä avata, sillä nälkäiseksi ei voi jäädä, eikä kurkkua kuivaa.
Harald on tunnettu maukkaasta ja runsaasta ruoasta, palvelun rempseydestä ja rennosta tunnelmasta. Mitäpä muuta pikkujoulu herkuttelu kaipaisi? Ai niin, takuu. Harald antaa takuun pikkujouluilleen.

Ydinkeskustassa sijaitseva Harald on loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Haraldissa on useita tilaratkaisuja ryhmille, eli juhliminen ja ruokailu sujuu kivasti yhdessä.
Haraldin tilat:
– Valhalla-kabinetti 40-70 hlö
– Laiva-kabinetti 12-16 hlö
– Thor-kabinetti 22-26 hlö
– Kaivon alue 25-35 hlö
Lisäksi salin puolella saamme ryhmät sijoitettua yhteen.

Koko Haraldiin mahtuu 220 hengen ryhmä kunnon herkutteluun.

TYKY -päiväkin sujuu mainiosti Hämeenkatu 23 tiloissa kun Space Bowling järjestää aktiviteetit ja Harald herkuttelut.
Ota pikaisesti yhteyttä, sillä parhaat päivät varataan ensin.

Päähyvät

Kanaa Mielikin tarhasta VL, G

45,20€

Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G

48,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Lohta Ahdin valtakunnasta L, G

48,60€

Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Häränpihviä Tapion mailta L, G

59,90€

Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Nahkapöksyn hirvipannu L, G

49,00€

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, puolukka-voikastia, pekoniperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Poroa tunturien tuulista L, G

60,10€

Mureaa poron sisäfileetä ja haudutettua poronlapaa, tatti-kantarellikastia, mustajuuri-perunakakkua, uunijuureksia, lämmintä leipäjuustoa sekä tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

MIMIRIN RIISTAMIEKKA G

64,90€

Miekkaan pujotetaan paistettua poron sisäfileetä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, riekonrintaa, hirvimakkaraa sekä paprikaa ja kesäkurpitsaa. Miekan vierellä tarjotaan tatti-kantarellikastia ja puolukka-voikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, kermassa haudutettua punajuurta sekä mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

VANAHEIMIN KILPI G

63,90€/hlö (valmistetaan vähintään kahdelle)

Kilvelle kerätään viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä, pitkään haudutettua hirven entrecotea, mureaa poronlapaa ja pororyynimakkaraa sekä tatti-kantarellikastia, rosmariinikastia, viikinkien kilpiperunaa, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia ja tervattuja puolukoita.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

39,90€

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta, paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla

JÄLKIHYVÄKSI

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.