Juhlatilat Helsinki

Meillä voit järjestää kaikenlaiset ja kaikenkokoiset juhlat, niin yritystilaisuudet kuin yksityistilaisuudet

Juhlat täysin toiveidesi mukaisesti

Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi viikingit olivat sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa! Me Haraldilla nautimme asiakkaidemme kanssa elämästä kuten viikingit! Meillä voit järjestää kaikenlaiset ja kaikenkokoiset juhlat, niin yritystilaisuudet kuin yksityistilaisuudet. Otamme asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioon pienintä yksityiskohtaa myöten. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Helsinkiin!

Monipuoliset juhlatilat kaikkiin tilaisuuksiin

Haluatko järjestää ikimuistoiset juhlat Helsingissä, mutta kaipaat vielä täydellistä juhlatilaa? Ravintola Haraldin juhlatilat Helsingissä takaavat unohtumattoman elämyksen viikinkiteemaisen ruokailun äärellä! Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään juhlat sujuvasti, niin että voit keskittyä nauttimaan tilaisuudesta ja ainutlaatuisesta miljööstä.

Juhlatilat Helsingissä monenlaisiin tilaisuuksiin

On kyseessä sitten pikkujoulut, kokoukset, varpajaiset, syntymäpäivät tai polttarit – kaikki tilaisuudet onnistuvat Haraldin kurkihirren alla suuremmallekin venekunnalle. Ravintolassamme on 170 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin. Thorin tupa soveltuu 15-20 hengelle ja Odinin tupa 15-20 hengelle. Takasalista löytyy huikea viikinkilaiva, johon mahtuu 30 klaanilaista. Viikinkilaivan viereen saamme myös 8-10 hengen pöytiä, jolloin suurempikin klaani mahtuu herkuttelemaan toistensa lähettyville. Juhlatilat muokkautuvat tilaisuuden mukaan. Tervetuloa viettämään pieniä polttareita tai vallan suuria syntymäpäiviä!

Maistuvat ja räätälöidyt makumatkat

Haraldin ruokalistasta ei yllätyksellisyyttä puutu ja ainutlaatuinen menu siivittää vieraat juhlatunnelmaan. Juhlatiloissamme nautitte toistenne seurasta ja pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan. Voit valita seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyytää teitä varten räätälöidyn makumatkan yhteydenottolomakkeella sivun alareunasta. Mainitsethan lomakkeella, mikäli venekunnallanne on erikoistoiveita tai tietty budjetti! Katso tästä á la carte listamme.

Kuninkaan kestit sopivat juhlaan kuin juhlaan

Yksi ravintolamme erikoisuuksista on nauttia ruoasta pitojen hengessä. Juhlatiloihin on suosittua tilata ainutlaatuiset Kuninkaan kestit, joihin Haraldin hovi on kerännyt parhaat herkkunsa. Juhlatilan pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti, kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.

Kuninkaan kestit sopivat loistavasti juhlatiloissa tarjottavaksi, esimerkiksi yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen.

Meillä järjestät unohtumattomat tilaisuudet

Juhlatilan valitseminen on tärkeä osa onnistunutta juhlaa. Kun järjestät tilaisuutta, haluat varmistaa, että juhlatilat vastaavat tarpeitasi ja että tilaisuus sujuu mahdollisimman jouhevasti. Henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla ja voimme taata, että tunnelma on aina katossa. Kanssamme on vaivatonta järjestää tilaisuus kuin tilaisuus. Ravintolassamme järjestettävät juhlatilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden nauttia laadukkaasta ruoasta ja juomasta, jotka on valmistettu huolella ja ammattitaidolla. Autamme suunnittelussa mielellämme – lopputulos on takuulla toivottu!

Juhlat Helsingissä viikinkien tyyliin

Ravintola Haraldin juhlatiloissa Helsingissä onnistuvat niin pienemmät kuin suuremmatkin tilaisuudet, ja tilat sopivat erinomaisesti niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiin. Juhlatilamme on sisustettu viikinkiaikaan sopivasti ja tiloissa on runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita.

Tutustu viikinkien juhlakulttuuriin ja innostu juhlista!

Viikinkien juhlat olivat tärkeä osa heidän elämäänsä, ja ne olivat usein yhteydessä merkittäviin tapahtumiin, kuten häihin, syntymäpäiviin ja menestyksekkään saaliin juhlistamiseen. Viikinkien juhlat tunnettiin ylellisyydestä ja yhteisöllisyydestä, runsaasta ruoasta ja juomasta, musiikista ja tanssista sekä pelien pelaamisesta.

Yksi tunnetuimmista viikinkien juhlista oli Yule, joka kesti yli kymmenen päivää joulun aikaan. Tänä aikana viikingit söivät runsaita aterioita, joissa oli mm. paistettua lihaa, kaloja ja marjoja. He myös joivat olutta, hunajaviiniä sekä muita alkoholijuomia, joita he valmistivat itse.

Viikinkien juhlissa vallitsi iloinen tunnelma, ja ne olivat aina ikimuistoisia kokemuksia. Tästä inspiroituneena kutsumme sinut ja seurueesi kokontumaan ravintolaamme täyteläisen elämyksen äärelle!

Tervetuloa passattavaksi juhlatilojen pitkien pöytien ääreen!

Kun haluat onnistuneen tilaisuuden ja kohteenasi on Helsinki – valitse Viikinkiravintola Harald ja uniikit juhlatilat. Räätälöimme sopivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Järjestämme aina yhtä maittavat pidot.
100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska