Kokoustilat Helsinki

Kokoustilat Helsingin keskustassa isommallekin väelle

Ikimuistoiset yritystilaisuudet

Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi viikingit olivat sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Niinpä meilläkin nautitaan ystävien sekä työkavereiden kera runsain mitoin syötävää ja juotavaa! Kokoustiloissamme järjestyy kaikenlaiset yritystilaisuudet, kuten kokoukset, palaverit ja rennommatkin virkistysillat. Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus – Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Helsinkiin!

Kokoustilat Helsingin keskustassa isommallekin väelle

Kokoustiloissamme Helsingissä mahtuu kokoustamaan mainiosti: Thor on 8–20 henkilölle ja Odin 8–20 henkilölle. Molempiin tiloihin saa tarvittaessa videotykin sekä valkokankaan. Haraldissa on myös maksuton, langaton nettiyhteys saatavilla. Mikäli videotykki on käytössä, mahtuu pöydän äärelle molemmissa kokoustiloissa 14 henkilöä. Seinän vierelle saa tuoleja lisää, jolloin kokousväkeä voi olla enemmänkin! Uniikki viikinkimiljöö ja monipuoliset kokoustilat luovat kokouksille upeat puitteet.

Yksilöllisesti räätälöity makumatka

Ei kokousta ilman kunnon eväitä! Kokoustiloihimme voit tilata valmiiksi herkullisen tarjoilun – oli se sitten lounas tai palaverin päättävä illallinen. Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenottolomakkeella sivun alareunasta. Mikäli venekunnallanne on budjetti tai erikoistoiveita, kannattaa ne mainita lomakkeella. Meiltä saat aina palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat. Katso tästä á la carte listamme.

Ravintolasali ja tuvat tilaisuuden mukaisesti

Ravintolassa on 170 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin. Throrinin tupa soveltuu 15-20 hengelle ja Odinin tupa 15-20 hengelle. Takasalissa on muutaman rappusen verran korkeammalla asiaan kuuluva viikinkilaiva, johon mahtuu 30 klaanilaista. Viikinkilaivan viereen saamme lisättyä 8-10 hengen pöytiä, jolloin suurempikin klaani mahtuu herkuttelemaan toistensa lähettyville. Tutustu kuvista tunnelmallisiin kokoustiloihimme tai tule käymään!

Maittava lounaskokous keskellä viikkoa

Meille voit tulla työkavereiden kanssa koko joukolla lounaalle. Arkisin kello 11-14 on tarjolla taatusti kaikille maistuva lounasmenu. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka tarjoillaan pöytään. Lounaan hintaan sisältyy kahvi tai tee. Kotiruokalounaan hinta on 10,30 € ja Helgan herkkulounas kustantaa 19,50 €. Päällikön lounaassa alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään, ja sen hinta on 29,00 €. Voit varata pienemmälle seurueelle rauhallisen pöydän salin puolelta lounaskokousta varten.

Palvelu ja tunnelma kruunaavat kokouksen

Meillä järjestät ikimuistoiset kokoukset, palaverit ja muut yritystilaisuudet! Henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla. Otamme kaikki asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioon pienintä yksityiskohtaa myöten ja varmistamme, että tilaisuus kuin tilaisuus sujuu alusta loppuun haluamallanne tavalla.

Viikinkiteemainen ravintolamme tarjoaa elämyksellisen kokouspaikan. Tilat on sisustettu viikinkien tyyliin: pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Vaikka miljöö saa teidät tuntemaan itsenne kuin juuri olisitte matkustaneet ajassa taaksepäin, kokoustilat tarjoavat modernin tekniikan eteenpäin vievien projektien valmisteluun!

Kokous päättyy halutessanne viikinkien runsaisiin pitoihin, joten voit odottaa herkullista ja runsasta ateriaa. Nämä kestit loivat aikoinaan viikingeillekin tärkeää yhteisöllisyyttä ja yleisyyttä. Juhlallisuuksiin on täydellistä lopettaa onnistunut tilaisuus!

Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai kerro meille toiveistasi kokoustilojen suhteen. Kun haluat onnistuneen tilaisuuden ja kohteenasi on Helsinki – valitse Viikinkiravintola Harald. Autamme mielellämme!

Loistava sijainti kokouksille, tapaamisille ja asiakastilaisuuksille
– varaa kokoustilat Helsingissä Viikinkiravintola Haraldista

Ravintolamme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Citykäytävällä. Helsingin keskusta on ihanteellinen sijainti kokouksille – saavuit sitten läheltä tai kaukaa oman työporukan kanssa, tai kutsuit paikalle yritysvieraita kotimaasta tai ulkomailta. Keskustan erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, kuten metro, raitiovaunut ja bussit, tekee osallistujien liikkumisesta tapahtumapaikalle sujuvaa ja vaivatonta. Läheisyydestä löytyy myös useita parkkihalleja pysäköintiin. Helsingin keskusta on myös täynnä korkealaatuisia hotelleja, jotka tarjoavat laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Valmistaudu kokoustamaan ja kokoontumaan kuin oikea viikinki, työskentelemään ahkerasti soturin lailla, samalla ruokaillen ja hauskanpidosta ylellisesti nauttien. Tämä on varmasti kokous, jota ette tule koskaan unohtamaan!
100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska