Menus in

Pikkujoulut Jyväskylässä


Haraldin pikkujoulut Jyväskylässä

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.
Haraldin ravintolasalissa on kaksi kabinettia.
Freija on näistä suurempi, johon saadaan maksimissaan 38 henkilölle paikat samaan tilaan. Tämä kabinetti soveltuu myös kokouskäyttöön.  Jos toiveissa yhtenäinen pöytä, niin se pystytään rakentamaan tässä tilassa max 26 henkilölle.
Tor kabinetissa sopii takkatulenäärelle 26 henkilöä iltaa viettämään. Erinomainen ja tunnelmallinen tila 20-26 henkilölle.
Kabinettitilat yleensä varataan pikkujouluaikaan ensimmäisenä eli olehan nopea ja sovitaan teidän seurueelle sopiva ajankohta illanviettoon. Kabinetit soveltuu parhaiten 20-38 henkilön seurueille, pienemmille ryhmille rakennamme mahdollisuuksien mukaan yhtenäistä pöytää ravintolasalin puolelle.
Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

 

Päähyvät

Kanaa Mielikin tarhasta VL, G

45,20€

Vuohenjuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja mustaherukkahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Ylikypsää häränrintaa Ilmarisen uunista G

49,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja tiristettyä possunkylkeä vierellään kermaista juustoperunaa, rosmariinikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Lohta Ahdin valtakunnasta L, G

49,60€

Paahdettua merilohta ja tilli-hapankermakastia, palsternakka-perunavoita sekä kermaan muhennettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Häränpihviä Tapion mailta L, G

59,90€

Härän sisäfileetä ja revittyä poronlapaa makustettuna barbaarien tervakastilla, yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla

Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

39,90€

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta, paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla

JÄLKIHYVÄKSI

Nougatmoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, manteli-kauramuruja sekä vadelmakastiketta.