Menus in

Pikkujoulut Jyväskylässä


Haraldin pikkujoulut Jyväskylässä

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.
Haraldin ravintolasalissa on kaksi kabinettia.
Freija on näistä suurempi, johon saadaan maksimissaan 38 henkilölle paikat samaan tilaan. Tämä kabinetti soveltuu myös kokouskäyttöön.  Jos toiveissa yhtenäinen pöytä, niin se pystytään rakentamaan tässä tilassa max 26 henkilölle.
Tor kabinetissa sopii takkatulenäärelle 26 henkilöä iltaa viettämään. Erinomainen ja tunnelmallinen tila 20-26 henkilölle.
Kabinettitilat yleensä varataan pikkujouluaikaan ensimmäisenä eli olehan nopea ja sovitaan teidän seurueelle sopiva ajankohta illanviettoon. Kabinetit soveltuu parhaiten 20-38 henkilön seurueille, pienemmille ryhmille rakennamme mahdollisuuksien mukaan yhtenäistä pöytää ravintolasalin puolelle.
Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

 

Haraldin pikkujoulumenu

Alkuherkut:

* Kylmäsavulohta * Sillikaviaaria * Tervatiinun silakoita * Possun rosvopaistia ja mustaherukkahilloketta* Hirvisalamia ja tervattuja puolukoita * Maalaishyytelöä * metsäsienisalaattia * Punakaalisalaattia * Yrttistä tattari-papusalaattia * Kurkku-fenkolisalaattia * Jogurtilla aateloitua perunasalaattia * Marinoituja kasviksia * Salaattimaan antimia * Yrtti-sinappivinegretteä * Valkosipulilla aateloitua lehmänmaitojuustoa* Saaristolaisleipää sekä speltti-punajuurileipää *Myskikurpitsapyreetä * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa.

Päähyvät:

  1. Kanaa miilunpolttajan tapaan L, G

Tuhkajuustomoussella kuorrutettua broilerinrintaa, Viisauden Viini- kastia,

viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja omenahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

  1. Ylikypsää häränniskaa Helgan leivinuunista G

Haraldin terva-bbq-kastilla siveltyä ylikypsää häränniskaa ja tiristettyä possunkylkeä

vierellään kermaista juustoperunaa, omenasinappikastia ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,90€

  1. Lohta jäämeren tyrskyistä L, G

Paahdettua merilohta ja kylmäsavulohimoussea, palsternakka-perunavoita, haudutettuja punajuuria sekä sokerihernevinegretteä

Menukokonaisuus tällä pääruualla 48,90€

  1. Häränpihviä Tilallisen mailta L, G

Härän sisäfileetä sekä Peltolan tilan sinihomejuustoa ja ilmakuivattua Coppa-kinkkua , yhden tähden pippurikastia, mustajuuri-perunakakkua ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 59,90€

  1. Jakkihedelmäpataa Raunin retkiltä L, G

Tomaattista jakkihedelmäpataa, viikinkien kilpiperunaa, mustikka-sipulihilloketta,

paahdettua maa-artisokkaa ja uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 39,90€

Jälkihyväksi L, G

Mustikkamoussella kuorrutettu suussa sulavaa suklaakaakkua, kanelilla ryyditettyä valkosuklaalunta sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin