Menus in

Pikkujoulut Jyväskylässä


Haraldin pikkujoulut Jyväskylässä

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.
Haraldin ravintolasalissa on kaksi kabinettia.
Freija on näistä suurempi, johon saadaan maksimissaan 38 henkilölle paikat samaan tilaan. Tämä kabinetti soveltuu myös kokouskäyttöön.  Jos toiveissa yhtenäinen pöytä, niin se pystytään rakentamaan tässä tilassa max 26 henkilölle.
Tor kabinetissa sopii takkatulenäärelle 26 henkilöä iltaa viettämään. Erinomainen ja tunnelmallinen tila 20-26 henkilölle.
Kabinettitilat yleensä varataan pikkujouluaikaan ensimmäisenä eli olehan nopea ja sovitaan teidän seurueelle sopiva ajankohta illanviettoon. Kabinetit soveltuu parhaiten 20-38 henkilön seurueille, pienemmille ryhmille rakennamme mahdollisuuksien mukaan yhtenäistä pöytää ravintolasalin puolelle.
Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

Haraldin pikkujoulumenu

* Katajanmarjagraavattua lohta ja marjakastia* Tervatiinun silakoita  * Rapuskagen *

* Maalaismaksapateeta lankulla* Ylikypsää porsaanfilettä ja piparkakkusinappia * Hevosmoussea * Mustikkahummusta *

* Punakaali-omenasalaattia * Sienisalaattia * Mummon kurkkuja * Marinoituja kasviksia *

* Mustakvinoa-linssisalaatti * Peruna waldorf * Vuolukana-kaurasalaattia*

* Lehtikaalisalaattia ja yrttivinaigretteä * Briejuustoa ja savumanteleita*

Saaristolaisleipää ja karpaloleipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

Päähyvät

  1. Broileria Birkan tarhasta L, G

Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja mustikkacheddarjuustoa, Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja talviomenachutney.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,80€

  1. Nieriää Ahdin valtakunnasta L, G

Savulohimoussella koristettua nieriää, hummerikastia, palsternakka-perunavoita ja

paahdettuja punajuuria

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,80€

  1. Rautakyljen häränniskaa ja possua G

Viikinkien terva Bbq-kastilla siveltyä ylikypsää häränniskaa ja cajunpaahdettua possunkylkeä, kerma-juustoperunaa, ryytisinappikastia sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,80€

  1. Saksanhirven ulkofileetä Tapion tapaan L, G

Saloniemen juustolla kruunattua saksanhirven ulkofileetä, friteerattua porsaanrasvaa ja yhden tähden pippurikastia, artisokkaperunakakkua sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 53,60€

 

  1. Thoran sieni-kasvipihviä VE, M

Sieni-kasvispihviä, kilpiperunoita, savumantelikastia, paahdettuja punajuuria sekä yrttikastia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 42.90€

 Jälkihyväksi

Friggan suklaakaakkua L, G

 Suklaakaakkua, karpalomoussea, paahdettua pähkinägranolaa ja mustikkakastia

Pidätämme oikeudet muutoksiin