Menus in

Pikkujoulut Jyväskylässä


Haraldin pikkujoulut Jyväskylässä

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.
Haraldin ravintolasalissa on kaksi kabinettia.
Freija on näistä suurempi, johon saadaan maksimissaan 38 henkilölle paikat samaan tilaan. Tämä kabinetti soveltuu myös kokouskäyttöön.  Jos toiveissa yhtenäinen pöytä, niin se pystytään rakentamaan tässä tilassa max 26 henkilölle.
Tor kabinetissa sopii takkatulenäärelle 26 henkilöä iltaa viettämään. Erinomainen ja tunnelmallinen tila 20-26 henkilölle.
Kabinettitilat yleensä varataan pikkujouluaikaan ensimmäisenä eli olehan nopea ja sovitaan teidän seurueelle sopiva ajankohta illanviettoon. Kabinetit soveltuu parhaiten 20-38 henkilön seurueille, pienemmille ryhmille rakennamme mahdollisuuksien mukaan yhtenäistä pöytää ravintolasalin puolelle.
Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

 

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut:

Kemijoen kylmäsavulohta, savulahnaa, tervasilakkaa, karhusalamia, lämminsavustettua poronmaksaa, hirven suolalihaa, häränrintamoussea, keisarin kastissa pyöräytettyä salaattia, yrtti­pistoukurkkuja, tomaattirelissiä, Saloniemen tilan nokkosgoudaa, raparperihilloa, kuusenkerkkäöljyä, speltti-punajuurileipää sekä mallasleipää.

Päähyvät:

KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA VL, G

Meheväksi pariloitua broileria ja vuohenjuustoa yrttipistoun kera, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia sekä raparperihilloa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,60€

NAHKAPÖKSYN HIRVIPANNU L, G

Pitkään haudutettua hirven entrecotea, hirvimakkaraa, rosmariinikastia, kermaista juustoperunaa, uunijuureksia, haudutettua sipulia ja tomaattirelissiä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

JALOSUKUISTEN KUHAA L, G

Voissa paistettua kuhaa, tilli-hapankermakastia, paahdettua perunavoita, kermassa haudutettuja punajuuria ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,40€

MUSTAPARRAN HÄRÄNPIHVI L, G

Viipaloitua Black Angus -härän petit tenderiä ja häränrintamoussea, Viisauden Viini
-kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60€

JAARLIN JAKKIHEDELMÄPATA VE, G

Makoisaksi haudutettua, mausteista jakkihedelmä-kasvispataa, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia, mustikka-sipulihilloketta ja paahdettua maa-artisokkaa.

Menukokonaisuus tällä pääruoalla 45,60€

Jälkihyväksi L, G

Metsämansikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, jogurttirakeita, kuivattua karhunvatukkaa sekä vadelmakastiketta.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin