Menus in

Pikkujoulut Jyväskylässä


Haraldin pikkujoulut Jyväskylässä

Nyt on paras aika varata yrityksesi tai yhteisösi pikkujoulut, sillä suosituimmat ajankohdat täyttyvät nopeasti.
Haraldin ravintolasalissa on kaksi kabinettia.
Freija on näistä suurempi, johon saadaan maksimissaan 38 henkilölle paikat samaan tilaan. Tämä kabinetti soveltuu myös kokouskäyttöön.  Jos toiveissa yhtenäinen pöytä, niin se pystytään rakentamaan tässä tilassa max 26 henkilölle.
Tor kabinetissa sopii takkatulenäärelle 26 henkilöä iltaa viettämään. Erinomainen ja tunnelmallinen tila 20-26 henkilölle.
Kabinettitilat yleensä varataan pikkujouluaikaan ensimmäisenä eli olehan nopea ja sovitaan teidän seurueelle sopiva ajankohta illanviettoon. Kabinetit soveltuu parhaiten 20-38 henkilön seurueille, pienemmille ryhmille rakennamme mahdollisuuksien mukaan yhtenäistä pöytää ravintolasalin puolelle.
Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin

 

Haraldin pikkujoulumenu

 Alkuherkut

* Kylmäsavulohta ja sinappista tillikastia* Tervatiinun silakoita  * Rapuskagen *

* Härkäpään lihahyytelöä * Ilmakuivattua kinkkua ja punajuuri-balsamiikkoa * Savuporomoussea * Kurpitsapyrettä *

* Punakaalisalaattia * Sienisalaattia * Kurkku-fenkolisalaattia * Marinoituja kasviksia *

* Papu-basilikasalaattia * Jugurttista perunasalaattia *Kauralla ryyditettyä broileri-juustosalaattia*

* Salaattimaan antimia ja yrttivinaigretteä * Kuusenkerkkäkastia

Saaristolaisleipää ja ohrarieskaa * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

Päähyvät

Broileria Birkan tarhasta L, G

Meheväksi pariloitua broilerinrintaa kuorrutettuna tuhkajuustomoussella, Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja omena-sipulihilloketta.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 41,80€

Merilohta Ahdin valtakunnasta L, G

Savumuikkumoussella koristettua merilohta, hernepestoa, perunavoita ja

uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 43,20€

Rautakyljen häränrintaa ja possua G

Viikinkien yrttikastilla siveltyä ylikypsää häränrintaa ja possunkylkeä, kerma-juustoperunaa, omena-sinappikastia sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,90€

Härän sisäfileetä Tapion tapaan L, G

Peltolan Blue- juustolla kruunattua härän sisäfileetä ja maalaispekonia, yhden tähden pippurikastia, perunakakkua sekä uunijuureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 53,60€

Thoran kasvispyörykät VE, M

Artisokkahummuksella koristettuja kasvispyöryköitä, vadelmakastia, kaurapaistosta, uunijuureksia sekä paahdettuja hampunsiemeniä.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90€

 Jälkihyväksi

Friggan suklaakaakkua L, G

 Suklaakaakkua, mustikkamoussea, kanelilunta sekä vadelmakastiketta.

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin