Lounas Kuopio

Viikinkiravintola Harald

Viikinkilounas Kuopio

Tervetuloa Viikinkiravintola Haraldiin Kuopioon! Nautit lounasta sitten yksin tai yhdessä ystävän kanssa, työporukalla, perheen kesken tai kokouksen merkeissä, Viikinkiravintola Harald tarjoilee herkullisen lounasbuffetin pääruoka-annoksineen sekä upean kokemuksen viikinkimiljöössä.

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan arkisin kello 11.00 – 14.00. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina ja gluteenittomina – kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lounaan voit myös hakea mukaasi Take away – tyyliin.

Lounas sisältää päivän keiton, monipuolisen salaattibuffeen sekä kylkeen talon leivät ja levitteet, lounaan pääruoka-annoksen pöytään passattuna sekä nokipannukahvin tai teen.

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta tai oma kabinetti, ja pidemmän kaavan kautta voi ruokailla Viikinkipäällikön lounaan tahtiin. Kun veneseurueesi kohde on Kuopio, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Pidä kokous lounaan äärellä

Jos jokin asia on varmaa niin se, että kunnon ruoan äärellä syntyy parhaat ideat ja päätökset. Tule siis Haraldiin lounaalle ja pidä ohessa pientä palaveria tai suurempaa neuvottelua. Haraldin pöydän ääressä olette kuin pelottomat viikingit, jotka eivät loputtomankaan työnsarkan alla epäröi!

Pienemmät seurueet voivat varata etukäteen rauhallisen pöydän ravintolan salin puolelta. Lisäksi ravintolastamme Kuopiosta löytyy tunnelmallinen kabinetti, jossa voi järjestää kokoontumisia vähän isommalle porukalle. Esimerkiksi kokousten, juhlien ja erilaisten yritystilaisuuksien vietto onnistuu siellä mukavasti. Kabinetti soveltuu erinomaisesti kokouskäyttöön, sillä sieltä löytyy televisio, johon voit liittää oman tietokoneesi. Tilaan mahtuu jopa 15-40 henkilöä.

Tervetuloa nauttimaan lounaasta kuin viikinkien pidoissa konsanaan!

Euroopassa noin 800-1100-luvuilla vaikuttaneet viikingit olivat pohjoismaisia merenkulkijoita, sotureita ja kauppiaita. Viikingit tunnetaan haarniskoistaan ja viitoistaan sekä ylellisestä, suorastaan ahneesta, juhla- ja ruokakulttuuristaan. Viikingit tiesivät, millä hurmata pöydän väki – kunnon ruoalla tietenkin! Oli lounasaika tai illallinen, viikinkien ruokapöydässä ei koskaan ollut tyhjää paikkaa!

Tästä inspiroituneena syntyi Viikinkiravintola Haraldin menu, jonka mauista päästään lounasaikaan nauttimaan sekä buffetista että A la Carte annoksina. Viikinkien ruoat olivat hyvin yksinkertaisia, mutta samalla erittäin maukkaita. Ruokaa maustettiin yleensä suolalla, hunajalla ja erilaisilla yrtteillä. Ruoka valmistettiin avotulella tai uunissa ja tarjoiltiin suurista astioista, joista kaikki pöytäseurueen jäsenet saivat ottaa ruokaa. Ruoka oli kokoontumisten kohokohta ja pöydän antimista nautittiin yhteisöllisessä hengessä.

Ravintola Haraldin lounas on suunniteltu herättämään makuaistisi henkiin

Tarjoamme Kuopion ravintolassamme lounaalla laajan valikoiman maukkaita vaihtoehtoja ja annoksia, jotka on valmistettu käyttäen parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Lounaamme sisältää monia pohjoismaisia klassikoita; lihaa, kalaa ja kanaa sekä tietysti kasvisvaihtoehtoja ja muita maukkaita herkkuja mm. juustosta. Kaikki Harald-ravintolat on sisustettu viikinkiaikaan sopivasti ja ravintoloissa on runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Lounaalla pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan ja erilaiset makuyhdistelmät yllättävät mielenkiinnollaan. Lounas Haraldissa Kuopiossa on viikinkien tyyliin yhteisöllinen kokemus, joten saavu rohkeasti paikalle viettämään antoisaa lounashetkeä yksin, kaksin tai vaikka kahdenkymmenen henkilön venekunnan voimin!

Viikinkiravintola Harald Kuopio

Ravintolamme löytyy helposti keskeiseltä paikalta Kuopion keskustasta aivan torin laidalta. Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Ravintolamme on myös loistava paikka viettää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia, oli kyseessä sitten virkistyspäivä, pikkujoulut, syntymäpäivät tai jonkin suuren saavutuksen juhlistaminen.

Lounaslista

Lounas arkisin kello 11.00 - 14.00

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska