Menus in

Lounas – Kuopio


Viikko 25

maanantai

Kesäistä kasviskeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja yrttikastikkeen kera 10.50
Porsaan leikettä 10.50
Kauriinpaistia ja kaurismakkaraa 19.90

tiistai

Yrttitarhan mustajuurikeittoa 9.20
Välimeren lihapullia jogurttikastin kera 10.50
Paistettua turskaa ja rapukastia 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera 19.90

keskiviikko

Kirkasta lohikeittoa 9.20
Paahdettua porsaankassleria BBQ-kastin kera 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja punaviinikastia 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Pariloitua broilerinrintaa, vadelma-balsamicokastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paahdettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90

perjantai

Hyvää Juhannusta!
Harald suljettu 21-23.6.

Viikko 26

maanantai

Porkkana-inkiväärikeittoa 9.20
Aurajuustolla aateloitua broilerinrintaa 10.50
Voissa paistettuja silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Hirvikäristystä ja tervapuolukkaa 19.90

tiistai

Välimeren katkarapukeittoa 9.20
Grillattua kalkkunanrintaa ja yrttihummusta 10.50
Sieni-kasvispataa artisokkamuusin kera 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

keskiviikko

Metsänkävijän sienikeittoa 9.20
Paistettua lohta balsamicokastin kera 10.50
Haraldin riistamakkarapannu 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Puutarhurin bataattipihviä 10.50
Tervakastilla glaseerattua porsaankassleria 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90

perjantai

Koskenlaskijan juustokeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja sitrus-smetanaa 10.50
Jauhelihapihviä pippurikastin kera 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

Viikko 27

maanantai

Kirkasta kalakeittoa 9.20
Ylikypsää häränrintaa ja piparjuurimoussea 10.50
Fetajuustolla täytettyä kalarullaa ja tomaattikastiketta 10.50
Teurastajanpihviä ja tulimaan adjikakastia 19.90

tiistai

Tomaattista vuohenjuustokeittoa 9.20
Rukiisia muikkuja ja tillikermaviilikastia 10.50
Mausteiset lihapullat ja puolukkakastiketta 10.50
Pariloitua kauriinpaistia riistamoussen kera 19.90

keskiviikko

Basilika-parsakeittoa 9.20
Grillattua broilerinrintaa ja tomaattipestoa 10.50
Haudutettua hietakampelaa sienikastin kera 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja puolukkakastia 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Paahdettua lohta suolapähkinähummuksen kera 10.50
Valkolupiinitempeä ja vuohenjuustopunajuuria 10.50
Ylikypsää ankankoipea ja marjakastia 19.90

perjantai

Purjo-palsternakkakeittoa 9.20
Ryytisinapilla kuorrutettua koljanfileetä 10.50
Porsaankassleria ja pekoni-kaalipaistosta 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90

Viikko 28

maanantai

Fransmannien lohi-katkarapukeittoa 9.20
Kasviksilla ja tateilla täytettyjä lettuja 10.50
Jauhelihapihviä ja roomankuminakastiketta 10.50
Hirvikäristystä tervapuolukoiden kera 19.90

tiistai

Maa-artisokkakeittoa 9.20
Porsaan etuselkää ja sienikastiketta 10.50
Rapsakoita silakkapihvejä ja tilli-jogurttikastiketta 10.50
Pariloitua ankankoipea viinikastikkeella 19.90

keskiviikko

Tomaattinen kasviskeitto 9.20
Sinappimarinoitua lohta ja remouladea 10.50
Pannupihviä haudutetun sipulin kera 10.50
Yön yli haudutettua lammassärää 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Punajuuripihvejä ja kukkakaalipaistosta 10.50
Broilerinrintaa cheddar-juustokastikekella 10.50
Pariloitua kalaa ja punajuurikastiketta 19.90

perjantai

Savujuustokeittoa 9.20
Kalkkunan lehtipihviä ja maustevoi 10.50
Paneroitua kampelaa ja pinaattikastiketta 10.50
Terurastajan häränpihviä terva-sinappikastikkeella 19.90

Viikko 29

maanantai

Paahdettua kurpitsakeittoa 9.20
Kalkkunaa yrttipeston kera 10.50
Paistettuja muikkuja ja kananmunakastia 10.50
Kaurismakkaraa ja haudutettua kauriinpaistia 19.90

tiistai

Tuorejuustolla aateloitua tomaattikeittoa 9.20
Porsaanlehtipihviä ja savuhevosmoussea 10.50
Täytettyjä kalarullia ja punajuurikastia 10.50
Teurastajanpihviä valkosipulikastin kera 19.90

keskiviikko

Riistamakkarakeittoa 9.20
Kikherne-kvinoapihviä ja nyhtöpapumuhennosta 10.50
Paistettua lohta porkkanakastin kera 10.50
Haraldin legendaarista lammassärää 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa savujuustokastin kera 10.50
Pariloitua tofua ja porkkanahummusta 10.50
Rosmariinivoissa paistettua kuhaa 19.90

perjantai

Piika-plikan kasvisgulassikeittoa 9.20
Yrteillä makustettuja lihapullia 10.50
Leivitettyä hietakampelaa ja hollandaisekastia 10.50
Haudutettua porsaanetuselkää ja mustaherukkakastia 19.90

Viikinkilounas Kuopio

Tarjoilemme Kuopion Haraldissa herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin.

Voit valita keittolounaan, kotiruokalounaan tai viikinkipäällikön lounaan välillä! Kotiruokalounas sisältää esimerkiksi runsaan salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka passataan vieraillemme pöytään. Viikinkipäällikön lounaassa sekä alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään nautittavaksi. Keittolounas 9,20 €, kotiruokalounas 10,50 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,90 €.

Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina tai gluteiinittomina.

Kun veneseurueesi kohde on Kuopio, tule Viikinkiravintola Haraldiin! Meillä voit pitää tauon arkisesta aherruksesta tai kokoustaa työkavereidesi kera lounaan ääreessä.

Viikinkipäällikön lounas sisältää päivittäin vaihtuvan alku-, pää- ja jälkiruoan ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi