Menus in

Lounas – Kuopio


Viikko 43

maanantai

Pinaattikeittoa 9.20
Rapsakoita silakkapihvejä ja purjo-voikastia 10.50
Naudanlihapullia ja etikkakurkkukastia 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja punaviinikastia 19.90

tiistai

Basilikalla aateloitua maa-artisokkakeittoa 9.20
Petruksen porsaanleike Bbq-kastin kera 10.50
Pangasiusta ja koskenlaskijan vuolukermaa 10.50
Yön yli mureaksi haudutettua lampaanniskaa 19.90

keskiviikko

Metsänkävijän tattikeittoa 9.20
Pariloitua lohta ja punajuurikastia 10.50
Hirvikäristys, pottuvoita ja tervapuolukkaa 10.50
Porsaankylkeä ja pororyynimakkaraa miekassa 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvimaan kaalikääryleet, savupaprikahummusta 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja nokkosjuustoa 10.50
Kirnuvoissa paistettua kuhaa ja sillikaviaaria 19.90

perjantai

Vuohenjuusto-kukkakaalikeittoa 9.20
Lindströminpihvi haudutetun sipulin kera 10.50
Pariloitua turskaa sekä kylmäsavulohimoussea 10.50
Black Angus-härän petit tenderiä ja punaviinikastia 19.90

Viikko 44

maanantai

Mausteista myskikurpitsakeittoa 9.20
Haudutettua naudanposkea ja mustikkakastia 10.50
Paistettuja muikkuja ja tillimajoneesia 10.50
Pariloitua porsaankassleria ja poromakkaraa 19.90

tiistai

Tuorejuustolla aateloitua tomaattikeittoa 9.20
Lammaspyörykät oreganojogurtin kera 10.50
Kantarellikastissa haudutettua kampelaa 10.50
Teurastajanpihviä ja pekonilastuja 19.90

keskiviikko

Poro-koskenlaskijajuustokeittoa 9.20
Härkäpapupihvi pistoun ja tomaattikastin kera 10.50
Paistettua lohta ja kurpitsarelissiä 10.50
Haraldin legendaarista lammassärää 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Pariloitua broilerinrintaa ja punaviinikastia 10.50
Lupiinitempeä ja punakvinoarisottoa 10.50
Varrasleipämurulla kuorrutettua kuhaa 19.90

perjantai

Kermaista parsakeittoa 9.20
Härkästroganoff pottuvoin kera 10.50
Paistettua turskaa ja rapukastia 10.50
Haudutettua poron lapaa ja mustaherukkakastia 19.90

Viikko 45

maanantai

Basilikalla aateloitua kukkakaalikeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja ja kermaviilikastiketta 10.50
Grillattu possunkassleria puolukkakastin kera 10.50
Teurastajanpihviä ja häränrintamoussea 19.90

tiistai

Yrttitarhan kalakeittoa 9.20
Barbaarien tervakastilla siveltyä broileria 10.50
Tomaattinen jakkihedelmäpata 10.50
Hirven entrecotea ja rosmariinikastia 19.90

keskiviikko

Huldan mustajuurikeittoa 9.20
Mamman lihapullia ja maustepippurikastia 10.50
Yrttikuorrutettua kalaa ja rapukastiketta 10.50
Paistettua riekonrintaa punaviinikastin kera 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kalkkunanlehtipihviä ja paistettua vuohenjuustoa 10.50
Lupiinitempeä ja tulimaan tomaattikastia 10.50
Paahdettua kuhaa sienikastin kera 19.90

perjantai

Kasvimaan gulassikeittoa 9.20
Häränrintaa ja koskenlaskijankastia 10.50
Pistou-kuorrutettua lohta 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

Viikko 46

maanantai

Punajuuri-borskeittoa ja smetanaa 9.20
Haraldin riistamakkarapannu 10.50
Voissa paistettuja silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

tiistai

Berghamin lohikeitto 9.20
Lindströminpihvi mustikkasipulihillon kera 10.50
Jakkihedelmämuhennoksella täytettyjä lettuja 10.50
Ylikypsää poronlapaa ja rosmariinikastia 19.90

keskiviikko

Tatti-kantarellikeitto 9.20
Pariloitua lohta ja kuusenkerkkäkastia 10.50
Porsaanleike pippurikastin kera 10.50
Riekonrintaa ja mustaherukkakastia 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Kasvismaan kaalikääryleet porkkanakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa, tummaa pähkinäkastia 10.50
Paahdettua kuhaa sekä yrtti-tomaattirelissiä 19.90

perjantai

Koskenlaskijan juustokeittoa 9.20
Leivitettyä hietakampelaa ceasarkastin kera 10.50
Hirvenlihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Juustolla kuorrutettuja härännoisetteja 19.90

Viikko 47

maanantai

Kolmen sipulin keitto 9.20
Ylikypsää häränposkea ja piparjuurikastia 10.50
Paistettuja muikkuja ja tilli-hollandaisekastia 10.50
Teurastajanpihviä tulimaan tomaattikastian kera 19.90

tiistai

Curry-kasviskeitto 9.20
Yrttivoissa paistettua turskaa ja kermaviilikastia10 10.50
Lammaspyörykät tumman minttukastin kera 10.50
Pariloitua hirven entrecotea ja sienikastia 19.90

keskiviikko

Baskimaan kala-katkarapukeittoa 9.20
Grillattua broilerinrintaa pestokastin kera 10.50
Jakkihedelmäpataa ja kvinoa-linssipaistosta 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja pippurikastia 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Yrttisinapilla marinoitua lohta ja valkoviinikastia 10.50
Härkäpapupihvejä,vuohenjuustoa ja hummusta 10.50
Riekonrintaa ja marjakastia 19.90

perjantai

Aurajuustokeittoa ja yrttikrutonkeja 9.20
Pariloitua kampelaa ja kurkku-jogurttikastia 10.50
Pippuroitua häränlihapataa ja palsternakka-perunavoita 10.50
Haraldin lammassärä 19.90

Viikinkilounas Kuopio

Tarjoilemme Kuopion Haraldissa herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin.

Voit valita keittolounaan, kotiruokalounaan tai viikinkipäällikön lounaan välillä! Kotiruokalounas sisältää esimerkiksi runsaan salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka passataan vieraillemme pöytään. Viikinkipäällikön lounaassa sekä alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään nautittavaksi. Keittolounas 9,20 €, kotiruokalounas 10,50 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,90 €.

Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina tai gluteiinittomina.

Kun veneseurueesi kohde on Kuopio, tule Viikinkiravintola Haraldiin! Meillä voit pitää tauon arkisesta aherruksesta tai kokoustaa työkavereidesi kera lounaan ääreessä.

Viikinkipäällikön lounas sisältää päivittäin vaihtuvan alku-, pää- ja jälkiruoan ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi