Menus in

Lounas – Kuopio


Viikko 17

maanantai

Porkkana-inkiväärikeittoa 9.20
Porsaanlehtipihviä aurajuustokastin kera 10.50
Kauraleivitettyjä silakkapihvejä ja tillikastia 10.50
Hirvikäristystä ja tervapuolukkaa 19.90

tiistai

Välimeren porsaanlihakeittoa 9.20
Paistettua koljanfileetä ja tilli-vuolukermaa 10.50
Sieni-kasvispataa artisokkamuusin kera 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä 19.90

keskiviikko

Sienikeittoa 9.20
Timjamivoissa paistettua lohta ja rapukastia 10.50
Normannien härkäpataa 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Pariloitua broilerinrintaa ja rakuunakastia 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 19.90

perjantai

Koskenlaskijan peruna-purjososekeittoa 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja voi-valkoviinikastin 10.50
Hallvarin lihapullat ja tervapuolukkaa 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

Viikko 18

maanantai

Koskenlaskijan hirvikeittoa 9.20
Kikherne-kvinoapihviä chilirelissin kera 10.50
Fetajuustolla täytettyä kalarullaa ja katkarapu-purjopaistosta 10.50
Teurastajanpihviä ja tulimaan adjikakastia 19.90

tiistai

Tomaattista vuohenjuustokeittoa 9.20
Rukiisia muikkuja ja tillikermaviilikastia 10.50
Lauhamielen lihamureketta ja suolakurkkukastia 10.50
Pariloitua kauriinpaistia riistamoussen kera 19.90

keskiviikko

Vappuna palvelemme klo. 12-20
A´la carte menu

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Paahdettua lohta suolapähkinähummuksen kera 10.50
Valkolupiinitempeä ja vuohenjuustopunajuuria 10.50
Ylikypsää ankankoipea ja marjakastia 19.90

perjantai

Purjo-palsternakkakeittoa 9.20
Ryytisinapilla kuorrutettua koljanfileetä 10.50
Porsaankassleria ja pekoni-kaalipaistosta 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90

Viikko 19

maanantai

Leifin lohikeittoa 9.20
Nyhtöpapumuhennoksella täytettyjä lettuja 10.50
Svenin lihapullia ja Roomankuminakastia 10.50
Hirvikäristystä tervapuolukoiden kera 19.90

tiistai

Valkoviinillä aateloitua maa-artisokkakeittoa 9.20
Haudutettua porsaanpaistia 10.50
Kauraisia silakkapihvejä ja tilli-jugurttikastia 10.50
Pariloitua ankankoipea viinikastin kera 19.90

keskiviikko

Tomaattinen kasviskeitto 9.20
Sinappimarinoitua lohta ja remouladekastia 10.50
Pannupihviä haudutetun sipulin kera 10.50
Yön yli haudutettua lampaan entrecotea 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Punajuuripihvejä ja kukkakaali-kvinoapaistosta 10.50
Broilerinrintaa cheddar-juustokastin kera 10.50
Pariloitua päivän kalaa ja punajuurikastia 19.90

perjantai

Aurajuustolla höystettyä kukkakaalikeittoa 9.20
Härkäpään lehtipihviä maustevoin kera 10.50
Paneroitua kampelaa ja pinaattikastia 10.50
Viipaloitua teurastajanpihviä ja terva- sinappikastia 19.90

Viikko 20

maanantai

Paahdettua kurpitsakeittoa 9.20
Välimeren jauhelijapihviä tomaattikastin kera 10.50
Paistettuja muikkuja ja kananmunakastia 10.50
Kaurismakkaraa ja haudutettua kauriinpaistia 19.90

tiistai

Tuorejuustolla aateloitua parsakaalikeittoa 9.20
Porsaanleikettä omenakastin kera 10.50
Täytettyjä kalarullia ja punajuurikastia 10.50
Teurastajanpihviä ja valkosipulikastia 19.90

keskiviikko

Siskonmakkarakeittoa 9.20
Kikherne-kvinoapihviä ja nyhtöpapumuhennosta 10.50
Paistettua lohta tähtianiskastin kera 10.50
Haraldin legendaarista lammassärää 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa aurajuustokastin kera 10.50
Pariloitua tofua ja savupaprikahummusta 10.50
Rosmariinivoissa paistettua kuhaa 19.90

perjantai

Piika-plikan kasvisgulassikeittoa 9.20
Pippuroitua häränfileepataa ja pottuvoita 10.50
Leivitettyä hietakampelaa ja hollandaisekastia 10.50
Haudutettua porsaanetuselkää ja mustaherukkakastia 19.90

Viikko 21

maanantai

Borghildin pinaattikeittoa 9.20
Paistettuja muikkuja yrtti-skyrkastin kera 10.50
Karjalanpaistia ja tervapuolukkaa 10.50
Kauriinpaistia ja possunkylkeä 19.90

tiistai

Yrttitarhan mustajuurikeittoa 9.20
Lihamureketta ja sipulikastia 10.50
Paistettua turskaa rapukastin kera 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera 19.90

keskiviikko

Kirkasta lohikeittoa 9.20
Paahdettua porsaankassleria BBQ-kastin kera 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa 10.50
Paahdettua ankankoipea ja punaviinikastia 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Broilerinrintaa ja tomaattista tulimaankastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paahdettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90

perjantai

Curry-kanakeittoa 9.20
Kalkkunanlehtipihviä ja terva-sinappikastia 10.50
Nyhtöpapupataa Helgan leivinuunista 10.50
Aifurin lammassärää 19.90

Viikinkilounas Kuopio

Tarjoilemme Kuopion Haraldissa herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin.

Voit valita keittolounaan, kotiruokalounaan tai viikinkipäällikön lounaan välillä! Kotiruokalounas sisältää esimerkiksi runsaan salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka passataan vieraillemme pöytään. Viikinkipäällikön lounaassa sekä alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään nautittavaksi. Keittolounas kustantaa 9 €, kotiruokalounas 10,30 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,50 €.

Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina tai gluteiinittomina.

Kun veneseurueesi kohde on Kuopio, tule Viikinkiravintola Haraldiin! Meillä voit pitää tauon arkisesta aherruksesta tai kokoustaa työkavereidesi kera lounaan ääreessä.

Viikinkipäällikön lounas sisältää päivittäin vaihtuvan alku-, pää- ja jälkiruoan ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi