Menus in

Lounas – Kuopio


Viikko 07

maanantai

Yrteillä höystettyä artisokkakeittoa 9.00
Pinaatilla ja juustolla täytettyjä kalarullia 10.30
Pippurinen porsaanleike viikinkien tapaan 10.30
Teurastajan pihviä 19.50

tiistai

Jauheliha-gulassikeittoa 9.00
Kasvispihvejä ja punajuurihummusta 10.30
Pariloitua lohta ja juuresmuusia 10.30
Pitkäänhaudutettua lammasta 19.50

keskiviikko

Kasvimaan bataattikeittoa 9.00
Leivitettyä kampelaa ja katkarapumajoneesia 10.30
Haudutettua häränposkea viinikastin kera 10.30
Hirvikäristystä ja tervapulukoita 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Kvinoa-kasvispaistoksella täytettyjä lettuja 10.30
Lihapataa ja mustikkasipulia 10.30
Paistettua kuhaa ja piparjuurimoussea 19.50

perjantai

Kermainen kantarellikeitto 9.00
Broilerinrintaa ja paprika-korianterikastia 10.30
Savusilakkapihvejä ryytisinappikastin kera 10.30
Ankkaa ja tummaa marjakastiketta 19.50

Viikko 08

maanantai

Tomaattista rapukeittoa 9.00
Kaurapihvejä ja paistettua vuohenjuustoa 10.30
Kalkkunan pihvi 10.30
Haraldin Lammasärä 19.50

tiistai

Aurajuustokeittoa 9.00
Porsaankassleria bbq-kastin kera 10.30
Paneroitua turskaa ja piparjuurikastia 10.30
Teurastajan häränpihviä jallukastikkeella 19.50

keskiviikko

Tatti-sipulikeittoa 9.00
Kaalikääryleitä tervapuolukoiden kera 10.30
Rapsakoita muikkuja koskenlaskijan kastin kera 10.30
Kauriinpaistia ja mustaherkukkakastiketta 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Nyhtöpapu-kanttarellipataa, kvinoapaistosta 10.30
Pariloitua broileria ja yrttigremolataa 10.30
Paistettua kuha kermaisella sienikastikkeella 19.50

perjantai

Kasvis-borssikeittoa ja smetanaa 9.00
Voissa paistettua lohta ja yrtti-kermaviilikastia 10.30
Jauhelihapihviä terva-sinappikastin kera 10.30
Linnustajan viiriäistä ja ankankoipea 19.50

Viikko 09

maanantai

Kasvis-currykeittoa 9.00
Paneroitua kampelaa ja balsamicokastia 10.30
Ylikypsää häränposkea ja tervapuolukkaa 10.30
Paahdettua ankankoipea puolukkavoikastikkeella 19.50

tiistai

Koskenlaskijan kesäkurpitsakeittoa 9.00
Rapsakoita silakkapihvejä ja tillikastia 10.30
Marinoitua kalkkunanfileetä ja hernepyreetä 10.30
Ylikypsää porsaankylkeä ja kaurismakkaraa 19.50

keskiviikko

Kalakeittoa 9.00
Linssimuhennosta ja kasvispihvejä 10.30
Porsaanleike terva-sinappikastin kera 10.30
Teurastajan häränpihviä parmesanmoussella 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Punajuuripihvejä ja maa-artisokkamuusia 10.30
Paistettua lohta ja pikkelöityä fenkolia 10.30
Yön yli haudutettua lammassärää 19.50

perjantai

Tomaatti-vuohenjuustokeittoa 9.00
Täytettyjä kalarullia ja jokirapukastia 10.30
Härkäpään lihapullat ja rosmariinikastia 10.30
Pariloitua viiriäistä ja herukkakastiketta 19.50

Viikko 10

maanantai

Yrtti-kukkakaalikeitto 9.20
Marinoitua kalkkunafileetä 10.50
Paistettuja muikkuja ja kuusenkerkkäsmetanaa 10.50
Haudutettua kauriinpaistia ja sienikastiketta 19.90

tiistai

Riistamakkarakeittoa 9.20
Kasviskaalikääryleitä ja punajuurihummusta 10.50
Paistettua lohta ja rapukastiketta 10.50
Teurastajan pihviä terva-sinappikastikkeella 19.90

keskiviikko

Yrttitarhurin mustajuurikeittoa 9.20
Savusilakkapihvejä ja kermaviilikastiketta 10.50
Metsästäjän porsaanleikettä 10.50
Haudutettua ankankoipea ja marjakastiketta 19.90

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Pariloitua broilerinrintaa ja tomaattista adjikakastia 10.50
Kaurapihvejä ja pariloitua vuohenjuustoa 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea 19.90

perjantai

Paahdettua maissikeittoa 9.20
Päällikön sipulipihvi pippurikastin kera 10.50
Paistettua kampelaa suolakurkkurelissin kera 10.50
Hirvikäristystä ja artisokkamuusia 19.90

Viikko 11

maanantai

Kolmen sipulin keittoa 9.00
Paahdettua lohta ja pinaattikastiketta 10.30
Leppäsavukassleria tervapuolukoiden kera 10.30
Viiriäistä ja kalkkunaa herukkakastin kera 19.50

tiistai

Savujuustolla aateloitua porkkanasosekeittoa 9.00
Broilerin rintaa ja basilikakermaviiliä 10.30
Valkoviinissä haudutettua kampelaa 10.30
Aifurin lammassärää 19.50

keskiviikko

Kermainen lohikeitto 9.00
Linssimuhennoksella täytettyjä lettuja 10.30
Naudanlihapyöryköitä ja tummaa hunajakastia 10.30
Tulimaan härkää 19.50

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.00
Burgundin pataa ja piparjuurimoussea 10.30
Rapsakoita muikkuja ja kananmunakastia 10.30
Paistettua kuhaa ja palsternakkaröstiä 19.50

perjantai

Parmesaanilla höystettyä pinaattikeittoa 9.00
Kirnuvoissa paistettua turskaa 10.30
Saksinmaan makkarapannu 10.30
Pariloitua porsaankylkeä ja ankankoipea 19.50

Viikinkilounas Kuopio

Tarjoilemme Kuopion Haraldissa herkullisen ja täyttävän lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin.

Voit valita keittolounaan, kotiruokalounaan tai viikinkipäällikön lounaan välillä! Kotiruokalounas sisältää esimerkiksi runsaan salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka passataan vieraillemme pöytään. Viikinkipäällikön lounaassa sekä alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään nautittavaksi. Keittolounas kustantaa 9 €, kotiruokalounas 10,30 € ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,50 €.

Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina tai gluteiinittomina.

Kun veneseurueesi kohde on Kuopio, tule Viikinkiravintola Haraldiin! Meillä voit pitää tauon arkisesta aherruksesta tai kokoustaa työkavereidesi kera lounaan ääreessä.

Viikinkipäällikön lounas sisältää päivittäin vaihtuvan alku-, pää- ja jälkiruoan ala carte tyyliin 29.90€



Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi