Viikinkiravintola Harald

Lounas Lahti

21.8 – 25.8.2023

LAHDEN HARALDIN

POP UP LOUNAS

Ironman MM-kisatapahtuman kunniaksi Lahden Viikinkiravintola Harald tarjoilee kylän asiakkaille herkullista lounasta

21.8-25.8.2023 välisenä aikana klo.11-14.

Lounas tarjoillaan pöytiintarjoiluna.

 

HELGAN LOUNAS

Menuun sisältyy alkuruoka, pääruoka ja Haraldin nokipannukahvi.

ALKUUN

Vihersalaatti 

PÄÄHYVÄT

Poron lapaa L,G

 pannukahvikastiketta, perunasosetta ja uunijuurekset

**

Porsaan kassler G

pippurikastiketta, emmental- kermaperunaa ja uunijuurekset

**

Broileria L,G

viinikastiketta, viikinkien kilpiperunaa ja uunijuurekset

**

Lohta L,G

perunasosetta, uunijuurekset ja kaprismajoneesia

**

Kasvisseitan VE

ohra-papupaistosta, tomaatti-salviakastiketta ja yrtti-sokerihernepyreetä

 

Nokipannukahvi

21,90€

**********

21.8-25.8.2023

Viking restaurant Harald Lahti

During Ironman World Championship race, Viking restaurant Harald serves lunch between 21.8-25.8 at 11-14.

Lunch is served to tables.

HELGA’S LUNCH

11.00 – 14.00

Menu includes starter, main course and Harald’s campfire coffee

STARTER

Green Salad 

 

MAIN COURSE

Reindeer shoulder L,G

campfire coffee sauce, mashed potatoes and root vegetables

**

Smoked Pork loin G

pepper sauce, creamy Emmental potatoes and root vegetables

**

Chicken breast L,G

Wine of Wisdom sauce, viking shield potatoes and root vegetables

**

Salmon L,G

mashed potatoes, root vegetables and capris mayonnaise

**

Vegetable Seitan VE

barley and bean bake, tomato and sage sauce, herb and sugar snap pea purée

                                                   

Harald’s campfire coffee

21,90€

 

lounas ennakkovarauksella

Lounas ennakkovarauksella yrityksille ja ryhmille

Haraldista löytyy aina maittavia herkkuja, myös lounaalla! Tarjoamme maittavan á la Carte lounaan yrityksille ja ryhmille ennakkovarauksella. Nautit lounasta sitten rennosti työporukalla tai kokouksen merkeissä, Lahden Viikinkiravintola Harald tarjoilee herkullisen kolme ruokalajin lounaan sekä upean kokemuksen viikinkimiljöössä.

Tarjoilemme herkullisen ja täyttävän lounaan ennakkovarauksella arkisin ennen ravintolan varsinaista avautumista. Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina ja gluteenittomina – kysy lisää henkilökunnaltamme. Lounas sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Meille voi tulla pitämään taukoa arkisesta aherruksesta koko joukolla. Lounaskokousta tai muuta pienemmän seurueen ruokahetkeä varten on mahdollista varata rauhallinen pöytä salin puolelta tai oma kabinetti, ja pidemmän kaavan kautta voi ruokailla Viikinkipäällikön lounaan tahtiin. Kun veneseurueesi kohde on Lahti, tule Viikinkiravintola Haraldiin!

Huomaathan, että perinteistä lounasbuffettia ei ole tällä hetkellä tarjolla Lahden ravintolassamme.

Viikinkiravintola Harald Lahti

Ravintolamme löytyy helposti aivan Lahden keskustasta. Viikinkien ruokailu- ja juhlakulttuurista inspiraationsa saaneen lounashetken äärellä pääsette maistelemaan erilaisia alkupaloja sekä runsaita lämpimiä herkkuja. Haraldista ette tule poistumaan tyhjin vatsoin – tämä lounas todella pitää nälkäisimmänkin viikinginkin kylläisenä iltaan asti!

Tunnettu viikinkilounas täynnä herkkuja

Viikinkiravintola Harald Lahden pöytiin tarjoiltava ryhmälounas on tuttu muistakin valloittamistamme paikkakunnista ympäri Suomen. Rantauduimme Lahteen vuonna 2009 ja siitä asti patavahtimme ovat huolehtineet, että kaupungista löytyy paikka, jonne suunnata nauttimaan lounasta täyteläisistä, laadukkaista raaka-aineista. Runsaan lounaamme salaisuus on huolella ja laadulla valmistetut ruoat. Vierailun kruunaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka palvelee asiakkaita kokemuksella ja osaamisella, aina sopivalla huumorilla höystettynä. Ravintolamme Lahdessa on loistava paikka lounastreffeille asiakkaiden kanssa, kokoukselle tai vain porukan päivänälän ruokkimiseen!

Pidä lounaskokous, pidempi tapaaminen tai juhlat lounaan äärellä!

Synttärilounas, kokouslounas tai asiakastapaaminen? Mikset järjestäisi sitä lounaan äärellä! Pieni piristys keskellä päivää ei ole koskaan pahitteeksi, sen tietää kyläläisistä jokainen. Ravintolassamme Lahdessa on yhteensä 150 asiakaspaikkaa, jotka on jaettu ravintolasaliin ja erillisiin yksityisiin tupiin. Ravintolasta löytyy Torin tupa, joka sopii 12 henkilölle, ja Aigirin tupa, johon mahtuu jopa 40 henkilöä. Etusalissa on puolestaan 16-18 henkilölle sopiva Viinitupa, joka on erotettu muusta salista pienillä seinämillä. Kylän toriaukealla on myös mahdollista nauttia lounasta, sillä sinne mahtuu 20-30 henkilöä. Kokouksia varten tiloihin on saatavilla videotykki, valkokangas sekä fläppitaulu ja Haraldista löytyy myös ilmainen langaton nettiyhteys.

Lounas Lahti – Tunnelmallinen lounas

Lounaalla pääsette purjehtimaan uudenlaisten herkkujen maailmaan ja erilaiset makuyhdistelmät yllättävät mielenkiinnollaan. Lounas Haraldissa Lahdessa on viikinkien tyyliin yhteisöllinen kokemus, joten saavu rohkeasti paikalle viettämään antoisaa lounashetkeä! Lounaamme sisältää monia vaihtelevia pohjoismaisia klassikoita; lihaa, kalaa ja kanaa sekä tietysti kasvisvaihtoehtoja ja muita maukkaita herkkuja mm. juustosta.
Lahden ravintolasta löydät Harald-ravintoloille ominaiseen tapaan runsaasti viikinkiaiheista koristelua, kuten pitkiä pöytiä ja kynttilöitä sekä tietysti viikinkipatsaita. Harald-ravintoloiden miljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa! Tunnelmallinen viikinkiteema ja viihtyisät puitteet kruunaavat ruokailun, oli se sitten lounas, arkinen illallinen tai juhlava tilaisuus.

Tervetuloa lounaalle Viikinkiravintola Haraldiin!

Harald on viihtyisä ja ainutlaatuinen ravintola, jonka tunnelma ja ruokalista valloittavat asiakkaan sydämen. Haraldissa asiakkaat voivat nauttia pöydän antimista yksin, yhdessä ystävien kanssa tai järjestää suuremman tilaisuuden. Ravintola keskeinen sijainti Lahden keskustassa tekee siitä helpon löytää. Ravintola Harald on ravintola niille, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja erilaista. Viikinkien maailmaan heittäytyvät myös tarjoilijat, jotka asiakaslähtöisellä palvelullaan ja teemaan eläytyen viimeistelevät kokemuksen ravintolassamme.
100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska